Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ...

75ΧΡΟΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ!  



Ένας 75χρονος Ισραηλινός ηλικιωμένος άνδρας πέθανε 2 ώρες μετά τον εμβολιασμό του κατά του Covid-19.

Ο 75χρονος από την Beit Shean πέθανε μετά από εμβολιασμό με Pfizer. Το Υπ. Υγείας αναφέρει ότι η αρχική εξέταση δεν δείχνει καμία σχέση μεταξύ θανάτου και εμβολίου.

Ένας άντρας 75 ετών από το Beit Shean πέθανε τη Δευτέρα το πρωί από καρδιακή ανακοπή, περίπου 2 ώρες μετά από εμβολιασμό με Pfizer αντι-Covid-19.

Ο ηλικιωμένος εμβολιάστηκε στις 8:30 το πρωί, και περίμενε τον συνήθη χρόνο μισή ώρα στην κλινική προτού αφεθεί ελεύθερος να πάει στο σπίτι του λέγοντας ότι νιώθει καλά.

Λίγο αργότερα, ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και αργότερα πιστοποιήθηκε νεκρός από καρδιακή ανεπάρκεια.

Το υπουργείο Υγείας δήλωσε ”ένας 75χρονος άνδρας από το βόρειο τμήμα της χώρας που πάσχει από ενεργή καρδιακή νόσο και κακοήθη νόσο, ο οποίος έχει υποστεί πολλές καρδιακές προσβολές, εμβολιάστηκε σήμερα το πρωί κατά του κορωνοϊού και πέθανε στο σπίτι λίγο μετά η διαδικασία.” 

(σσ.Γιατί εμβολιάστηκε τότε αφού είχε τόσο επιβαρυμένο ιστορικό και σε τι εξυπηρετεί η λήψη αυτού του ιστορικού αν όχι για να προστατεύει τους ασθενείς; Αυτό το ιστορικό δε αποτελούσε αντένδειξη;)

“Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Υγείας, καθηγητής Chezy Levy, διόρισε μια επιτροπή διερεύνησης της υπόθεσης με επικεφαλής τον Προιστάμενο της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Ποιότητας στο Υπουργείο Υγείας.

“Συμμεριζόμαστε τη θλίψη της οικογένειας”, ανέφερε το υπουργείο, προσθέτοντας ότι “Η αρχική εξέταση δεν δείχνει σχέση μεταξύ του ατυχούς συμβάντος και του εμβολιασμού.”

“Η εκστρατεία εμβολιασμού συνεχίζεται”, ανέφερε…

Ο 75χρονος με καρκίνο και ιστορικό καρδιακών προσβολών πέθανε από καρδιακή ανακοπή μετά τον εμβολιασμό και το περιστατικό διερευνάται περαιτέρω από τις αρχές.

Η οικογένεια του νεκρού ζήτησε επίσης να μην συσχετιστεί ο θάνατός του με το εμβόλιο, ανέφεραν εβραϊκά μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Chezy Levy ανακοίνωσε τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση του συμβάντος.

Σε ξεχωριστό περιστατικό το βράδυ της Τρίτης, ένας άνδρας μεταφέρθηκε στην ιατρική κλινική έκτακτης ανάγκης του Terem στην Ιερουσαλήμ, αφού υπέστη σοβαρή αλλεργική αντίδραση περίπου μία ώρα μετά τη λήψη μιας δόσης του ιού.

Ο άντρας, 46 ετών, δεν πάσχει από προϋπάρχουσες καταστάσεις αλλά έχει αλλεργία στην πενικιλίνη, δήλωσε το Terem σε δήλωση. Η κλινική είπε ότι υπέστη αναφυλακτικό σοκ ως αποτέλεσμα της αλλεργίας του, αλλά ότι του δόθηκε φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του είχε «σταθεροποιηθεί».

Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ένα νέο ημερήσιο ρεκόρ στους αριθμούς εμβολιασμού κατά covid, με 98.916 εμβολιασμούς την προηγούμενη ημέρα, μια εβδομάδα αφότου το Ισραήλ ξεκίνησε την εκστρατεία εμβολιασμού. Ο συνολικός αριθμός εμβολιασμών στη χώρα ανήλθε σε 379.000.

Το Ισραήλ βρίσκεται σήμερα στην πρώτη θέση παγκοσμίως σε εμβολιασμούς κατά κεφαλήν, ελαφρώς μπροστά από το Μπαχρέιν και πολύ σημαντικά μπροστά από άλλες χώρες του κόσμου, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το Our World in Data.israelnationalnews,Times of Israel , Jerusalem Post



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου