Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

ΣΚΑΝΔΑΛΟΔΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΑ RΑPΙD ΤΕSΤ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ΓΙΑ COVID-19 ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ


ΤΟ 63% ΤΩΝ «ΘΕΤΙΚΩΝ»   RΑPΙD ΤΕSΤ  ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΘΕΤΙΚΑ! 


Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τα εργαστήρια της Biogroup το 63% των ασθενών που δηλώθηκαν μολυσμένοι δηλ. θετικοί ως προς το covid19 από τα rapid tests αποκαλύφθηκαν αβλαβείς, αρνητικοί μετά από ένα test PCR επαλήθευσης σύμφωνα με το κανάλι FRANCE 2, στις 19/12/20. 

Στις 14 Δεκεμβρίου επίσης η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Φαρμάκων απέσυρε από την αγορά μια κινέζικη εξέταση την VivaDiag που είχε την τάση να πολλαπλασιάζει τον αριθμό των φανταστικών ασθενών αναφέρει το Le CANARD ENCHAÎNÉ.

Για τον καθηγητή Bruno Lina μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου το πολύ υψηλό ποσοστό των λανθασμένων θετικών αποκαλύπτει ένα σύνθετο κοκτέιλ θέτοντας σε αμφιβολία όχι μόνο την ποιότητα των τεστ, τη χαμηλή συχνότητα του ιού στον πληθυσμό και τις ικανότητες των προσώπων που επιφορτίστηκαν να πραγματοποιήσουν τις δειγματοληψίες. 

Τα επίσημα στατιστικά θα μπορούσαν να μην είναι επίσης υγιή.. Eκτείνοντας την μελέτη της από 200.000 ως 400.000 αντιγονικά τεστ που επιτελέστηκαν σε εβδομαδιαία βάση στη Γαλλία η Biogroup εκτιμά ότι θα μπορούσαμε ν΄απαριθμήσουμε πολλές χιλιάδες λανθασμένα θετικά…

Αλλοίωση στοιχείων κι αριθμών παραχάραξη και πλαστογράφηση της πραγματικότητας...άδολα;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου