Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ"


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,
ΤΟ SHOW ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ! ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΩΣ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑ! 


Από τον virus στo viral vaccines. Στον τηλεμαραθώνιο του εμβολιασμού.. Μια ιατρική πράξη γίνεται on line προφανώς πέραν κάθε ιατρικής δεοντολογίας…

Η επιχείρηση "Σκλαβιά" η αφρικανοποίηση των δυτικών αποικιών με μαζικούς εμβολιασμούς αντί οικονομικής βοήθειας που θυμίζει το πρόγραμμα «πετρέλαιο αντί τροφίμων» του ΟΗΕ στο Ιράκ από το 1990 ως το 2003, πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας που εξελίχθηκε σε οικονομικό σκάνδαλο.

 Μόνο που εδώ η αντίστοιχη επιχείρηση θα λέγεται ”εμβόλια αντί ελευθερίας’‘ δηλ. αν δεν εμβολιαστείτε θα παραμείνετε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης…. Mήπως τίθεται κάπως εκβιαστικά το δίλημμα;; (ήδη και στην Ευρώπη διαμορφώνεται πολιτικό ρεύμα υπέρ πράσινου διαβατηρίου)

Ελλοχεύουν κι άλλοι κίνδυνοι όταν ανεξέλεγκτα διαφημίζεται μια ιατρική πράξη στον πληθυσμό με τόση συχνότητα με πραγματικό καταιγισμό από βελόνες…Άλλο εμβολιασμός κι άλλο βουντού τηλεοπτικό μαζική μετάδοση άπειρων εμβολιασμών.…

Αυτές οι εικόνες κι αυτή η πολιτικομιντιακή εμβολιομανία-υστερία μπορεί να συμβάλει στον εθισμό του σουταρίσματος; (και θα συνεχιστεί για πολύ αυτό;γιατί δε είναι οι εικόνες που βγαίνουν μόνο από Ελλάδα αλλά από όλον τον κόσμο) 

Tις εικόνες που τις βλέπαμε σε κακόφημα περιθωριακά πάρκα μεγαλουπόλεων ( ευθύνη της κοινωνικής μέριμνας και πρόληψης) τις βλέπουμε να παρελαύνουν από μπροστά μας…Σύριγγες τρυπήματα σήκωμα του μανικιού και σουτάρισμα…Από τους ”ψεκασμένους” στους σουταρισμένους;;;Ποιά είναι η αντιπρόταση; 

Κάθε ιατρική πράξη περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα αφορά τον ασθενή και δεν μπορεί να γίνεται διαφημιστικό σποτ, έχει μια ιδιαιτερότητα….Για μια ακόμη φορά διακυβεύεται το κύρος της επιστήμης της ιατρικής από την τηλεμαζικοποίηση της.

Aπό την θεατρικοποίηση της (σήμα της νίκης,χειροκροτήματα) Ο ”φόβος της βελόνας’‘ μπορεί για κάποια άτομα και μάλιστα νεαρά να δρα ανασταλτικά για να κάνουν το μοιραίο βήμα να μπουν πιο βαθιά στην εξάρτηση από ψυχότροπες ουσίες γιατί θα πρέπει να καταστρατηγηθεί αυτό το ένστικο…

Ο εμβολιασμός είναι μια κατ΄εξαίρεση ιατρική πράξη αλλά όπως διαφημίζεται κινδυνεύει να μετατραπεί σε μύηση και προβάλλεται ως καθημερινότητα..



Ποιός πολίτης μπορεί να εμπιστευθεί τους πολιτικο-ιατρικούς ισντρούκτορες που εναλλάσσουν το πολιτικό κοστούμι με την ιατρική ρόμπα όταν αγνόησαν τους 2,5 από τους 3 βασικούς στόχους του ιατρικού λειτουργήματος σύμφωνα με τον Κώδικα της Ιατρικής Δεοντολογίας

”1. Η άσκηση της ιατρικής είναι λειτούργημα που αποσκοπεί στη διατήρηση, βελτίωση και αποκατάσταση της σωματικής, πνευματικής και ψυχικής υγείας του ανθρώπου, καθώς και στην ανακούφισή του από τον πόνο.”

Πως διασφάλισαν εδώ κι 1 χρόνο την πνευματική και ψυχική υγεία του ανθρώπου όταν συναίνεσαν εισηγήθηκαν ή επέβαλαν καραντίνα μέτρο του 13ου αι. του Μεσαίωνα δηλ. που ως πιο εύπεπτο το χορήγησαν με τον φιλικό ξενικό όρο lockdown στον πληθυσμό, και υποχρεωτική μασκοφορία βγαλμένη μόνο από δυστοπικά φιλμ.

Τα στοιχεία διεθνώς και εγχώρια για την επιδείνωση της ψυχικής και πνευματικής υγείας του πληθυσμού είναι αμείλικτα από αυτή τη διαχείριση κρίσης.

Πως διασφάλισαν έστω τη σωματική υγεία του πληθυσμού όταν ‘‘στη Γαλλία 6000 νεκροί περισσότεροι από καρκίνο λόγω καθυστέρησης διάγνωσης από το α΄ lockdown ενώ δεν έχουν προστεθεί αυτοί του β΄. Στην Ελλάδα πόσοι;” και βέβαια είναι πολλές άλλες οι κατηγορίες χρόνιων νοσημάτων που πήγαν πίσω αυτή την περίοδο με τραγικά πολλές φορές αποτελέσματα. 

Για να μην συζητήσουμε για τις τεράστιες χρόνιες παθογένειες του δημόσιου συστήματος Υγείας που συνέβαλαν τα μέγιστα στην μην αναχαίτιση δραστικά του προβλήματος κατά την εκδήλωση της κρίσης, έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, εξειδικευμένου προσωπικού, κλείσιμο των ειδικών νοσοκομείων Λοιμωδών Νόσων, απουσία κατάλληλων υποδομών (ΜΕΘ), υποχρηματοδότηση, υποαμοιβόμενο ιατρικό προσωπικό που σπρώχθηκε μαζικά στη μετανάστευση τα προηγούμενα χρόνια.

Πως οι πολιτικοί του σήμερα μπορούν να εγγυηθούν την "Ελευθερία" του αύριο όταν κατέλυσαν το Σύνταγμα υπήρξε εκτροπή πολιτεύματος με στρατιωτικό νόμο απαγόρευση κυκλοφορίας αναστολή συνταγματικών επιταγών όπως η αρχή του συνέρχεσθαι και η ελευθερία έκφρασης και τύπου, το δικαίωμα στην εργασία, το δικαίωμα στην μόρφωση , η ελευθερία της θρησκευτικής έκφρασης και λατρείας κλπ…

Κατέλυσαν τ΄απόλυτα ατομικά δικαιώματα και συλλογικές ελευθερίες που είναι μέρος ως και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ:

« Tout individu a droit à la liberté d’opinion et d’expression, ce qui implique le droit de ne pas être inquiété pour ses opinions et celui de chercher, de recevoir et de répandre, sans considérations de frontières, les informations et les idées par quelque moyen d’expression que ce soit. » (ONU décembre 1948)

O εμβολιασμός ως ιατρική πράξη ζημιώθηκε γιατί πέραν της εμπορευματοποίησης κερδοσκοπίας συγκεκριμένων φαρμακοβιομηχανιών που τον στιγματίζει, συνδέθηκε με αντιδημοκρατική συμπεριφορά στέρηση ελευθερίας, κι εκβιαστικά διλλήματα, ομηρία. 

Χρησιμοποιείται ως το κλειδί του δεσμοφύλακα...

Επίσης οι συνοπτικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν έθεσαν εν αμφιβόλω την ιατρική αξιοπιστία αφού συνήθως απαιτείται έρευνα 10 με 20 χρόνια για την ανάπτυξη ενός εμβολίου.

Η fast track διαδικασία έχει ήδη καταδικάσει σε αποτυχία το όλο εγχείρημα αφού ο ιός στο μεταξύ μεταλλάσσεται αστραπιαία.

 Η τελευταία αναφορά είναι ότι το βρετανικό στέλεχος του ιού μεταδίδεται περισσότερο στα παιδιά αφού έχει μεγαλύτερη ικανότητα να διεισδύει στα κύτταρα σύμφωνα με τον Wendy Barclay, Καθηγητή στο Imperial College London.

Το ότι τα αποκαλούμενα εμβόλια mRNA για α΄φορά χρησιμοποιούνται σε πληθυσμό είναι λογικό να δημιουργούν επιφυλάξεις…



Το ότι για α΄φορά επίσης στα παγκόσμια ιατρικά χρονικά υιοθετούνται και εγκρίνονται ιατρικές μέθοδοι χωρίς να προηγηθεί από τους υπεύθυνους ούτε μια δημοσίευση επιστημονικής μελέτης παρά μόνο δελτία τύπου εταιριών επίσης λειτουργεί αρνητικά και κυρίως εντός της ιατρικής κοινότητας γι αυτό κι είναι και διστακτική να υποβληθεί στη διαδικασία. 

Οπότε μάλλον οι αντιεμβολιαστές βρίσκονται κυρίως στο στρατόπεδο των εμβολιαστών και δεν σκέφτονται ότι αν κάτι δεν πάει καλά θ΄απαξιωθεί ένας ιατρικός θεσμός του βεληνεκούς των εμβολίων, ήδη πολλές χώρες όπου εμβολιασμοί είχαν παράπλευρες απώλειες στη συνέχεια παρατηρείται να είναι αρνητές έως επιφυλακτικές με ολέθρια αποτελέσματα στη δημόσια υγεία.

Τέλος οι Ανθρωπιστές του ΠΟΥ, ολιγάρχες ανθρωπιστές κλπ που έχουν τέτοια κοινωνική αγωνία για θέματα δημόσιας υγείας του παγκόσμιου πληθυσμού πως δέχονται από την άλλη αβρόχοις ποσί την Ιαπωνία ν’ απελευθερώνει πάνω από ένα εκατομμύριο τόνους ραδιενεργού νερού από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα στη θάλασσα, όπως έχει προγραμματίσει;

 Tέτοιου είδους γεγονότα δημιουργούν εύλογα αναξιοπιστία των θεσμών και συμβάλουν στην αμφισβήτηση τους.

H πολιτικοποίηση μιας ιατρικής πράξης λειτουργεί εις βάρος της. Οι ταγοί συσχέτισαν τον εμβολιασμό με την επιστροφή στην ομαλότητα από την εκτροπή. 

Οπότε το να εμβολιαστεί κανείς αποκτά και πολιτικά χαρακτηριστικά μεταβάλλεται σε ψήφο εμπιστοσύνης σ΄ένα πολιτικό σύστημα που υπεξαίρεσε για α΄φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας σε τέτοια παγκόσμια κλίμακα τις πιο στοιχειώδεις ελευθερίες του ανθρώπου.

Δημιούργησε ένα παγκόσμιο στρατόπεδο και μάλιστα ψηφιακής τυραννίας επιτήρησης. Η συναίνεση δημιουργεί προδικασμένο και λύνει τα χέρια στις ”αντίπαλες ελίτ” να ξαναχρησιμοποιήσουν τον ακούσιο εγκλεισμό του παγκόσμιου πληθυσμού και πάλι στο μέλλον μ΄ένα άλλο πρόσχημα..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου