Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

ΟΙ ΚΗΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ (ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ;) ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΟ!!!


ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΑΠΟ COVID19 ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΡΩΤOΚΟΛΛO KHΔEIAΣ AΠO...ΕΜΠΟΛΑ !



ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ... ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ... ΣΤΗΝ ΥΓΕΊΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ, ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΊΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!!!

(Μόνο για την διασπορά του φόβου, δηλ. τον ψυχολογικό πόλεμο στον λαό που βρίσκεται υπό τουρκική απειλή και την κατά συρροή περιύβριση νεκρών θά πρεπε να πάνε ισόβια...)


ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΝΤΏΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ:

Στην διάρκεια της πανδημίας μερικές χιλιάδες άνθρωποι έχασαν αγαπημένα πρόσωπα (με ή) από covid. 

Οι υγειονομικές συνθήκες δεν τους επέτρεψαν να αποχαιρετήσουν τους αγαπημένους τους με τον σεβασμό που η παράδοση προτρέπει σ' αυτά τα μέρη, ήδη από τον καιρό της Αντιγόνης. 

Σφραγισμένα φέρετρα, αποστάσεις ασφαλείας, στολές μέγιστης προστασίας από τους συνοδούς της τελετής και ούτε μια τελευταία ματιά, ούτε ένα κάποιο τελευταίο άγγιγμα, συγκροτούσαν το δυστοπικό σκηνικό μιας αθρήνητης ταφής. 



Ένα ατέλεστο πένθος, χάριν της δημόσιας υγείας, όπως διαβεβαίωναν οι υπεύθυνοι εκπρόσωποι της πολιτείας. Αυτό επέβαλε το πρωτόκολλο ασφαλείας. 


Και ήρθε οδυνηρή η χθεσινή αποκάλυψη. Ότι το υιοθετημένο αυτό πρωτόκολλο, η εντολή της πολιτείας, δεν αφορούσε τους θανόντες από covid, αλλά τους θανόντες από τον πολύ πιο θανατηφόρο ιο Ebola!!!! 

H πολιτεία, δηλαδή, απαγόρευσε στους πολίτες να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τους αγαπημένους τους, επικαλούμενη το πρωτόκολλο ασφαλείας που προβλέπεται για έναν άλλο πολύ πιο επικίνδυνο ιό! 

Ανήκεστος η βλάβη. Μη αναστρέψιμη η απώλεια της απώλειας.

Οριστικά ατέλεστος ο τελευταίος ασπασμός, το έσχατο βλέμμα.

Συντελεσμένη μόνο η τρομο-υστερία των "μέσων", η διασπορά του φόβου, η "μόλυνση" ακόμη και του πένθους με την εντεταλμένη απαγόρευση του. Ο μολυσμένος αγαπημένος νεκρός. 

Και πανηγυρίζει ο εξουσιαστής Κρέοντας πάνω στον "άφκιαστο κι αστόλιστο" αγαπημένο. "Ξεθάψτε τους τώρα αν μπορείτε", καγχάζει σαδιστικά! 

Και ησυχάζουν οι συναινούντες με την τρομο-υστερία υπήκοοι. Και συμμορφώνονται οι άνθρωποι ακόμη και στη στερνή στιγμή.

Κι ικανοποιημένη για την προσαρμογή και την υπεθυνότητα δηλώνει η Ισμήνη.

Και τρέμει από ιερή αγανάκτηση η Αντιγόνη.

Και τι ντροπή να έχει ο "θάνατος" μια τέτοια εξουσία!

Και τι ντροπή να έχει μια εξουσία τόσο θάνατο!

ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ e-mail


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου