Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΑΝΙΕΡΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΡΑΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Ι. ΝΑΟ! ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΪ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!


ΣΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ
ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ
ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣ ΤΟ ΝΑΟ!!!

ΒΙΝΤΕΟ

«Τας θύρας, τας θύρας εν σοφία πρόσχωμεν»

Γράφει ο Ηλίας Σκουντριάνος

Αυτό είχε υπόψη του ο Ιερός Χρυσόστομος όταν συνέγραφε στην ακολουθία της Θείας Λειτουργίας «τας θύρας, τας θύρας εν σοφία πρόσχωμεν»;  

Όσοι είναι μέσα να είναι μασκαράδες; 

Διότι προστασία από τον οποιονδήποτε ιό προσφέρουν μόνο τα σκάφανδρα που φοράνε αυτοί που ψεκάζουν, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων. 

Οι ιοί περνάνε μέσα από οποιοδήποτε μέρος του σώματος διότι έχουν διάμετρο 0,025 μm μέχρι 0,25 μm ενώ οι πόροι του δέρματος 30 μm  και γελάνε με την κατάντια μας, όπως άλλωστε και οι δαίμονες!!! 



ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Εμείς να προσθέσουμε ετούτο. Δεν ακούμε τι λέει ο άνθρωπος αλλά εμείς έχουμε να πούμε στον ιερέα υπέρμαχο της μάσκας τα εξής:

Είναι υβριστής του Παναγίου Πνεύματος! 
Ο Ιερός Ναός δεν μολύνει! Αυτός με το υφάκι του μολύνει τον Ναό!
Το όραμα της γερόντισσας Κυριακής που είναι πνευματικοπαίδι της Αγίας Σοφίας το έχει υπ΄όψιν του;

Το καταπληκτικό είναι ότι μόλις τελειώνει με τον φοβερισμό  «αλλιώς καλέστε την αστυνομία...» την απάντηση του την δίνει ο ψάλτης με τον στίχο «Μακάριος ανήρ ο φοβούμενος τον Κύριον»!!!

Κατάλαβε άραγε τίποτε ο αρχιμανδρίτης ή ζει με τα εύσημα του Σκάι και ονειρεύεται να κάνει λειτουργίες με την υποστήριξη της αστυνομίας;

Το ότι ο Θείος Νόμος είναι υπεράνω του ανθρωπίνου νόμου το έχει καθόλου υπόψιν του;

Ο Χριστός επίσης μας βεβαιώνει: «Τον ερχόμενον προς με ου μη εκβάλω έξω» (Ιω.ς΄37-38) Αυτός με ποιανού την εξουσία βγάζει έξω και μάλιστα κάποιον που αρνείται να υβρίσει με την μάσκα το Πανάγιον Πνεύμα το οποίο καθαγιάζει ως πυρ καθε σπιθαμή του Ναού; 

Τέλος εμείς αν είμασταν μέσα στον ναό θα του λέγαμε:

Αν τελείται Θεία Λειτουργία, εσύ πρέπει να φύγεις!
Αν όμως κάνεις θεατρική παράσταση, τότε ευχαρίστως να αποχωρήσουμε!


Άντε πια να ξεχωρίσουν οι ιερείς από τους ανίερους!



4 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΤΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΦΑΡΙΣΑΙΕ...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους υπάρχουν και λογικοί ιερείς σαν τον αυτόν!Εύγε!Εύχομαι και άλλοι τέτοιοι να βάλουν στη θέση τους κακομαθημενους πιστούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή