Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΥΦΥΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΘΑ ΕΚΛΟΓΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ;


Ο DONALD TRUMP ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ
Μετάφραση: Μάρη Λιώκη


Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου, ήταν η Ημέρα του Σώματος των Εκλεκτόρων. Σηματοδοτεί το σφυροκόπημα του τελικού καρφιού στο πολιτικό φέρετρο του Donald Trump- ή έτσι θα μας κάνουννα πιστέψουμε τα εβραιοκρατούμενα δημοσιογραφικά τσακάλια. Το άρθρο του Slimes περιγράφει πώς θα λειτουργήσει η διαδικασία:

«Οι εκλογείς για κάθε πολιτεία συνεδριάζουν … τις περισσότερες φορές το Καπιτώλιο της πολιτείας. … Οι εκλέκτορες επιλέχθηκαν από πολιτειακές παρατάξεις (αν ο κ. Μπάιντεν κέρδισε μία πολιτεία, για παράδειγμα, ψηφίζουν οι υποψήφιοι των Δημοκρατικών εκλεκτόρων). 

Συνήθως, οι εκλέκτορες είναι πολιτικοί ακτιβιστές, αξιωματούχοι, δωρητές και άτομα με στενές σχέσεις με τους υποψηφίους — που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να ψηφίσουν για τον υποψήφιο που δεσμεύτηκαν να υποστηρίξουν.

Οι εκλέκτορες ψηφίζουν με ψηφοδέλτια από χαρτί. .. Αφού οι εκλέκτορες ψηφίσουν, οι ψήφοι υπολογίζονται και οι εκλέκτορες υπογράφουν πιστοποιητικά που δείχνουν τα αποτελέσματα.

Τα πιστοποιητικά αποστέλλονται στον Αντιπρόεδρο Mike Pence, υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου της Γερουσίας … Το Κογκρέσο μετρά επίσημα τις ψήφους σε κοινή συνεδρίαση που πραγματοποιείται στις Ιαν. 6, με πρόεδρο τον κ. Πενς.»

Έτσι, εκτός από το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια αόρατη κρίση συνείδησης ανάμεσα στους ασυνείδητους Δημοκρατικούς εκλέκτορες, η προσπάθεια του Trump να «ανατρέψει τις εκλογές» ™ θα αποτύχει, έτσι δεν είναι;

 Καθόλου! Μην απογοητεύεστε γιατί «το σχέδιο «προχωράει — όπως έχει προγραμματιστεί και όπως μας προείπε ο Q Anon — με στρατηγική ακρίβεια.» Αφήστε το βαθύ κράτος να καυχηθεί και να κάνει ό, τι επιθυμεί στις 14/12. Εστιάζουμε στις 18/12, μεταξύ άλλων ημερομηνιών που έρχονται.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, ο Trump εξέδωσε μια «εκτελεστική εντολή για την επιβολή ορισμένων κυρώσεων σε περίπτωση ξένης παρέμβασης σε εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών. 

«Η εντολή απαιτεί ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών να συμπληρώσει, εντός 45 ημερών από τις εκλογές «μία αξιολόγηση κάθε πληροφορίας που υποδεικνύει ότι μια ξένη κυβέρνηση, ή οποιοδήποτε πρόσωπο που ενεργεί ως πράκτορας ή για λογαριασμό μιας ξένης κυβέρνησης, ενήργησε με πρόθεση ή σκοπό να παρέμβει στις εκλογές.» 

Η 18η Δεκεμβρίου σηματοδοτεί την 45η ημέρα — αν και η ίδια η έκθεση δεν απαιτείται να δημοσιοποιηθεί μέχρι τον Ιανουάριο.

Όσον αφορά στις κυρώσεις που αναφέρονται στην εντολή – για να μην πλατειάζουμε – θα πρέπει κάθε «Πρόσωπο των Ηνωμένων Πολιτειών» (που περιλαμβάνει εταιρείες!) να βρεθεί ότι έχει λάβει μέρος, κάλυψε ή βοήθησε και υποκίνησε τέτοιες «ξένες παρεμβολές». Καλά, την έχουν βαμμένη!

Την εποχή που υπογράφηκε η εντολή -με πρόσχημα την «ρωσική παρέμβαση»- ισχυρός διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ο οποίος επιβλέπει όλες τις υπηρεσίες πληροφοριών) ήταν ο Dan Coats -ένας παράγοντας του βαθέως κράτους. 

Αυτό που (((αυτοί))) δεν είδαν ποτέ να έρχεται ήταν ότι ο «Don Trumpeone» θα ήταν τόσο καταπέλτης το 2019 -μέσω του Twitter! Ο πρώην βουλευτής του Τέξας John Ratcliffe, είναι ένα «Λευκό Καπέλο»- ο οποίος είχε εγκριθεί για το Κογκρέσο από τον δίκαιο Ron Paul. 

Η επερχόμενη έκθεση θα είναι σίγουρα καταδικαστική-παρέχοντας στο Trump την εξουσία να παγώσει περιουσιακά στοιχεία και πραγματικά να αρχίσει να στριμώχνει στη γωνία μερικούς ανθρώπους σχετικά με τις μηχανές ψηφοφορίας της Dominion με έδρα το εξωτερικό (Καναδάς)- και ψηφοδέλτια που λέγεται ότι έχουν εκτυπωθεί στην Κίνα.

Τέλος, πάνω απ ‘ όλα, ας παραμείνουμε ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι για την πρόσφατη συνολική ανάληψη της πολιτικής ηγεσίας του Πενταγώνου (εδώ), η οποία τώρα είναι επικεφαλής ενός στρατιωτικού σώματος που ήταν ήδη συντριπτικά υπέρ του Trump. 

Ο Q Anon έχει καταστήσει σαφές, κάτι που χρονολογείται από τις πρώτες θέσεις του στα τέλη του 2017, ότι «ο μόνος τρόπος είναι ο στρατός.» Ούτε μία φορά δεν είπε ποτέ ο Q ότι το Κογκρέσο θα κάνει κάτι για να εμποδίσει μία πιθανή ήττα ή αποτυχία. 

Ούτε οι πολιτειακοί νομοθέτες, ούτε τα δικαστήρια, ούτε το Ανώτατο Δικαστήριο, ούτε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ούτε το FBI. Με την πάροδο του χρόνου, τα Λευκά Καπέλα σε οποιονδήποτε ή σε όλους αυτούς τους θεσμούς αναμένεται να δώσουν δυνατά πλήγματα για τη δικαιοσύνη. 

Αλλά ολόκληρη η ουσία του «σχεδίου» για μαζικές συλλήψεις ήταν πάντα επικεντρωμένη γύρω από τον στρατό. Λοιπόν, γιατί τόσοι πολλοί από εμάς «συνωμοσιολόγοι» ™ εργάζονται σκληρά πάνω σε υποθέσεις, όπως η πρόσφατη απόφαση του SCOTUS (Ανώτατο Δικαστήριο) ή την επερχόμενη ψηφοφορία του Σώματος των Εκλεκτόρων;

ΦΛΑΣΜΠΑΚ

Q Post #2 (28 Οκτωβρίου 2017)Γιατί ο Πρόεδρος περιβάλλει τον εαυτό του με στρατηγούς; Τι είναι η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών; Γιατί κυκλοφορεί σε υπηρεσίες με 3 γράμματα; 

Ποια υπόθεση του Ανώτατου Δικαστηρίου επιτρέπει τη χρήση των στρατιωτικών συγκεντρωμένων και εγκεκριμένων οργανισμών ενάντια στο Κογκρέσο; Ποιος έχει απόλυτη εξουσία πάνω στους στρατιωτικούς κλάδους χωρίς  έγκριση εκτός συνθηκών πολέμου; Τι είναι ο στρατιωτικός κώδικας; Q Post #4 (29 Οκτωβρίου 2017)Ο POTUS δεν θα απευθυνθεί στο έθνος για κανένα από αυτά τα θέματα, καθώς αρχίζουν οι διώξεις και πρέπει να παραμείνει ουδέτερος για λόγους διαφάνειας. ... 

Εστιάστε στη Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών / Κρατικά Μυστικά και γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον οποιασδήποτε υπηρεσίας με 3 γράμματα


Q Post #11 (29 Οκτωβρίου 2017) Κλειδί: Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών εναντίον FBI CIA NSA Καμία έγκριση ή εποπτεία του Κογκρέσου Κρατικά Μυστικά επικυρωμένα από τον Υπέρτατο Διοικητή (SC) Ποιος είναι ο Διοικητής και ο Αρχηγός του στρατού; Σύμφωνα με ποιο άρθρο μπορεί ο πρόεδρος να επιβάλει 
στρατιωτικές έρευνες για τις υπηρεσίες με 3 γράμματα; 


Q Post #14 (31 Οκτωβρίου 2017)Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών Τι πρέπει να ολοκληρωθεί για να εμπλακεί ο στρατός εναντίον άλλων υπηρεσιών με 3 γράμματα; Τι πρέπει να συμβεί για να γίνουν δίκες πολιτών; Γιατί είναι αυτό σημαντικό; Ποιο ήταν το παρελθόν του Φλιν; 


Q Post #22 (31 Οκτωβρίου 2017) Ποιος ελέγχει την Εθνική Φρουρά; Γιατί ενεργοποιήθηκε πρόσφατα η Ε.Φ. σε επιλεγμένες πόλεις εντός των ΗΠΑ; Μπορεί η Ε.Φ. να λειτουργήσει σε συντονισμό με τους πεζοναύτες; Πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις για την εξουσιοδότηση; ..... Οι μάζες τείνουν να πανικοβάλλονται σε τέτοιες καταστάσεις. Κανένας πόλεμος. Καμία πολιτική αναταραχή. Καθαρό και γρήγορο. 


Q Post #26 (1 Νοεμβρίου 2017) Σκεφτείτε το λογικά Ο μόνος τρόπος είναι ο στρατός. 
Πλήρως ελεγχόμενος. 


Πολλές παρόμοιες αναρτήσεις έπεσαν τα τελευταία τρία χρόνια, έτσι, αν κάποιος από «σας» εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο Trump φεύγει τον επόμενο μήνα, σκεφτείτε πρώτα ποιον υποστηρίζουν τα αγόρια που έχουν στην κατοχή τους όλα τα όπλα -τότε ρωτήστε τον εαυτό σας αυτή την απλή ερώτηση: «Ποιος, θα τον κάνει να φύγει;» Ε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου