Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

"ΒΟΜΒΑ" ΜΟΡΦΟΥ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ "ΝΤΟΜΑΤΕΣ" - ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!

ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ:«ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΜΒΟΛΙΟ»

 ΒΙΝΤΕΟ: ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ!"Βόμβα" του Μητροπολίτη Μόρφου κ.κ. Νεοφύτου για ανθρώπους "ντομάτες"!

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA

Ειδικότερα ο Πανιερώτατος εξέφρασε την έντονη αμφισβήτησή του του για τα εμβόλια που χρησιμοποιούν την νέα τεχνολογία mRNA, βάση της οποίας:

1. Από ένα τμήμα του DNA του κορωνοϊού Covid-19, αντιγράφεται η γενετική πληροφορία (mRNA) παραγωγής της χαρακτηριστικής πρωτεϊνικής ακίδας σχήματος Τ, που κάνει τον ιό να μοιάζει με "κορώνα"... 
2. Έπειτα, αυτή η γενετική πληροφορία (mRNA) εισάγεται με το εμβόλιο στα κύτταρα του ανθρώπου, αναγκάζοντάς τα να παράξουν την ίδια ακίδα του κορωνοϊού της νυχτερίδας! (στο στάδιο αυτό επικεντρώνονται όλες οι αντιρρήσεις)

3. Αυτό προκαλεί θεωρητικά τότε συναγερμό του ανοσοποιητικού με δημιουργία αντισωμάτων και έτσι προετοιμάζει τον οργανισμό για την τυχόν μελλοντική εισβολή του όλου κορωνοϊού...Στην ουσία λοιπόν πρόκειται για παρέμβαση - μεταβολή στο ανθρώπινο κύτταρο και άρα για ενός είδους "μετάλλαξη"!

ΑΝΘΡΩΠΟΙ "ΝΤΟΜΑΤΕΣ";

Ο Μόρφου, που ως γνωστόν δεν μασάει τα λόγια του και αποτελεί θαρραλέο μπροστάρη της Ορθοδοξίας και της κοινωνίας, εξέφρασε την ανησυχία του για μελλοντική παραγωγή πλέον μεταλλαγμένων ανθρώπων, σαν τις άγευστες - όπως είπε - μεταλλαγμένες ντομάτες, που τεράστια ως γνωστόν συμφέροντα προσπαθούν να επιβάλουν στην γεωργία, την ζωή και το τραπέζι μας.

Παρομοίως προωθούν και τα σχέδια της "μεταλλαγμένης" Κύπρου, όπου η μειοψηφία των εξισλαμισμένων, λεγόμενων "Τουρκοκυπρίων" , να μπορεί για λογαριασμό της Τουρκίας να διοικεί ολόκληρο πια το νησί και τα κοιτάσματά του και όχι μόνο το κατεχόμενο τμήμα...

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Ο τολμηρός Μητροπολίτης, που αντιστάθηκε στο κλείσιμο των Εκκλησιών το Πάσχα, πετυχαίνοντας έτσι κατά πολύ την χαλάρωση των μέτρων του β΄ κύματος και την πρόσκτηση άρα γρηγορότερης φυσικής και ουσιαστικής ανοσίας του πληθυσμού, παίρνει ξεκάθαρη θέση και για το εμβόλιο, λέγοντας και προειδοποιώντας:

"Για το εμβόλιο σας λέω. Ο Μόρφου Νεόφυτος δεν θα βάλει εμβόλιο. Εσείς τι θα κάνετε ο Θεός να σας φωτίσει.

Εγώ μεταλλαγμένο προϊόν της Νέας Τάξης πραγμάτων δεν θα γίνω. Όπως κάτι ντομάτες που τρώμε χειμώνα καλοκαίρι άρρωστες και άγευστες... 

Έτσι θα γίνει ο κόσμος. Άρρωστος και άγευστος"!

"ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ" - ΝΕΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Ο Μητροπολίτης Μόρφου παρακάτω στην ίδια ομιλία του (Δεκέμβριος 2020) επανήλθε στο ζήτημα και τόνισε για μια ακόμη φορά ότι έρχεται νέα και χειρότερη αρρώστια που δεν θα αντιμετωπίζεται με μάσκες και εμβόλια, τα οποία τόνισε θα αποβούν πολύ επικίνδυνα για τον άνθρωπο, οδηγώντας σιγά σιγά σε μεταλλαγμένους ανθρώπους:

"Η επόμενη αρρώστια δεν θα προστατεύεται με μάσκα. Τι θα γίνει; Ούτε με εμβόλια. Τα εμβόλια θα αποδειχθούν πολύ επικίνδυνα για τον άνθρωπο. 

Όπως έχουμε μεταλλαγμένα προϊόντα, θα έχουμε σιγά σιγά και μεταλλαγμένους ανθρώπους"!

Δείτε το βίντεο με τα δύο σημαντικά αποσπάσματα:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου