Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

ΣΕ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ AIDS ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ


DR. LUC MΟΝΤΑGΝΙΕR:«ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ! ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ!»

ΒΙΝΤΕΟ  
    


Ο Νομπελίστας Ιατρικής που ανακάλυψε τον ιό του AIDS, o Καθηγητής Luc Montagnier λέεἶ: Δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες όπως καρκίνους. Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!!! 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Richard Boutry για την FranceSoir στις 17/12/20 ο Καθηγητής Luc Montagnier, που είχε τιμηθεί με το βραβείο Nobel της Ιατρικής το 2008 γιατί είχε ανακαλύψει τον ιό του AIDS αναφέρει στην ερώτηση ποιά είναι η γνώμη του για εμβόλια τύπου mRNA: 

«Θα επιχειρήσω να μετριάσω τον ενθουσιασμό γι αυτό το σχέδιο εμβολίου που ως εμβόλιο είναι ένα σχέδιο μακροπρόθεσμο σε βάθος χρόνου κι εδώ ζητάμε από τα άτομα να βγουν και να πάνε αμέσως (να εμβολιαστούν) κι αν το δεχθούν (αν εμβολιαστούν) θα είναι ένα λάθος γιατί κινδυνεύουμε να έχουμε αποτελέσματα απολύτως απρόβλεπτα για παράδειγμα καρκίνους,…κ.α όταν μάλιστα ξέρουμε ότι παίζεται ολοκληρωτικά το έργο ενός μαθητευόμενου μάγου..[…] 

Είναι μαθητευόμενοι μάγοι απολύτως. Είναι πολύ νωρίς , βέβαια έγιναν πολλές μελέτες με ζώα κλπ αλλά πιστεύω ότι δεν επαρκούν για να προβλέψουμε αν το ίδιο γίνει στον άνθρωπο...Δεν πρέπει ο άνθρωπος να χρησιμοποιείται ως ινδικό χοιρίδιο δεν πρέπει τα παιδιά να χρησιμοποιούνται ως ινδικά χοιρίδια. Είναι απολύτως ανήθικο γιατί υπήρξαν νεκροί εξαιτίας εμβολίων.»

Στην ερώτηση αν υπάρχει σήμερα κίνδυνος να δηλητηριαστούν μελλοντικές γενιές, απογόνοι από το εμβόλιο, απάντησε..

”Δεν ξέρουμε δεν μπορούμε να το πούμε, ίσως αλλά είναι μεγάλη κουβέντα ο δηλητηριασμός δεν μπορούμε να προβλέψουμε αυτό που θα συμβεί μετά από 1, 2, 3, 4, 5 γενιές από τον εμβολιασμό”
Στην ερώτηση αν το εμβόλιο είναι η καλύτερη λύση απαντά.. ”Το εμβόλιο είναι μια λύση αλλά όχι η μόνη λύση…Υπάρχουν θεραπείες που είναι φθηνότερες όπως η Azithromycine, η Hydroxychloroquine και πολλές άλλες που ομοίως βοηθούν όπως αυτές για μαλάρια που επίσης βοηθούν”… Δεν ξέρουμε τη ρίζα του ιού…. Δεν ξέρουμε τι συνέβη στο Γουχάν και σε μερικά εργαστήρια αμερικάνικα που προηγήθηκαν.

«Δεν θα εμβολιαστώ» είπε και γελώντας πρόσθεσε «εμβολιάστηκα στη παιδική ηλικία. Τώρα έχω γρίπη….»

Αυτός ήταν και ο επίλογος της συνέντευξης ενώ αρχικά τοποθετήθηκε σχετικά με την πολεμική που έχει δεχθεί για μήνες ολόκληρους για τις θέσεις του. Είναι μια μάχη επιστημονική και μη επιστημονική είπε. Νευρίασα γιατί άκουσα ανοησίες για το θέμα. 

Ανοησίες με την έννοια κακούς υπολογισμούς,πίσω σκέψεις Και συχνά επικαλούμαι αυτό που είπε ο Ανιστάιν: Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και δεν είμαι σίγουρος σχετικά με το σύμπαν.

Για το κλίμα επιστημονικής τρομοκρατίας που υπάρχει κι ασκείται κι εναντίον του είπε ότι είναι πολύ ανησυχητικό.. στην αρχή οι Κινέζοι ξεκίνησαν να ψεύδονται μετά και οι άλλοι βοήθησαν πολύ κι έτσι τώρα δεν ξέρουμε πια που είναι η αλήθεια.

 Αυτό είναι πολύ σοβαρό γιατί κατ΄αυτόν τον τρόπο η επιστήμη χάνει το κύρος της την αξιοπιστία της. Επανέλαβε ότι υπάρχει ένα μέρος της ιατρικής κι ακαδημαϊκής κοινότητας που αν και είναι μειονοτικό είναι εν τούτοις πεπεισμένο ότι υπήρξε μια χειραγώγηση του ιού. 

Ένα μέρος του είναι φυσικό κι ένα κατασκευάστηκε είναι τεχνητό σε εργαστήρια μια θέση που έχει αναπτύξει και στο παρελθόν σύμφωνα με την οποία ο SARS-CoV-2 είναι μια ανθρώπινη κατασκευή. Κατασκευάστηκε σ΄εργαστήριο υπήρξε χειραγώγησή του ενός μέρους του…

Στη συνέντευξη είπε επίσης ή τον ιό τον άφησαν λίγο να ξεφύγει στο πληθυσμό να δουν τι αντίκτυπο θα έχει ή ήταν ατύχημα ή ελεγχόμενη διαφυγή του. Γνωρίζαμε ότι στο Γουχάν υπάρχει εργαστήριο που κάνει πειράματα είναι ευρέως γνωστό. 

Πάντως είπε πίσω από την υγειονομική σημερινή διαχείριση κρύβονται άνθρωποι από πίσω που δεν είναι ειδήμονες π.χ ο Γκέιτς, δεν μπορεί να ξέρει ποιοί ακριβώς είναι ενώ στην υγειονομική επιτροπή Γαλλίας δεν υπάρχει Λοιμωξιολόγος. Γενικά μόνο οι ειδήμονες πρέπει να διαχειρίζονται αυτά τα θέματα.

Ο Luc Montagnier διετέλεσε Καθηγητής στο Ινστιτούτο Παστέρ και Διευθυντής της Μονάδας Ιογενούς Ογκολογίας από 1972 -2000 και Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας στο Queens College, City University of New York και Διευθυντής στο Ινστιτούτο Έρευνας στο Πανεπιστήμιο Σαγκάης. Επίτιμος Διδάκτορας Πανεπιστημίων Βουκουρεστίου Λιέγης Μόντρεαλ Μπολόνια Βηρυτού Αθηνών –Καποδιστριακού,ΑΠΘ Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης κλπ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου