Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ «ΠΑΝΔΗΜΙΚΗΣ ΘΑΝΑΤΟΛΟΓΙΑΣ» : ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΕΙ (ΑΚΟΜΑ) ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ COVID-19


Η ΙΑΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ GRAND COUNTY του COLORADO Η.Π.Α.: 40% ΤΩN ΘΑΝΑΤΩΝ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΗΤΑΝ ΘΥΜΑΤΑ  ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ!!!

ΒΙΝΤΕΟΔημοσιεύτηκε την 19 Δεκεμβρίου 2020 δείτε το άρθρο εδώ:

Η Ιατροδικαστής του Grand County του Colorado μιλώντας ανοιχτά, αποκαλύπτει ότι 40% των θανάτων καταγεγραμμένων ως COVID-19 στην περιοχή της, προήλθαν από τραύματα πυροβολισμών. Σύμφωνα με το CBS News :

Η ιατροδικαστής της Grand County εφιστά την προσοχή στην Κρατική Υπηρεσία Υγείας για τον τρόπο με τον οποίο ταξινομεί ορισμένους θανάτους. Η Ιατροδικαστής, Brenda Bock, λέει ότι δύο από τους πέντε θανάτους που σχετίζονται με τη COVID-19 ήταν άνθρωποι που πέθαναν από τραύματα πυροβολισμών.

Η Bock ανέφερε ότι επειδή βρέθηκαν «θετικοί» για τη COVID-19 τις τελευταίες 30 ημέρες, ταξινομήθηκαν ως «θάνατοι κρουσμάτων COVID-19».

«Είναι παράλογο που κατέγραψαν (τους θανάτους) με αυτό το τρόπο», είπε. «Θα θέλατε να πάτε σε μια κομητεία που έχει πολύ υψηλούς αριθμούς θανάτων; Θα θέλατε να επισκεφθείτε αυτήν την κομητεία που είναι τόσο μεταδοτική. 

Θα φοβόσαστε ότι μπορεί να αρρωστήσετε και να πεθάνετε σε ένα νομό (κομητεία) που ξαφνικά παρουσιάζει τόσον υψηλό αριθμό θανάτων. Δεν είναι αλήθεια, δεν χρειαζόμαστε αυτούς τους αριθμούς (θανάτων από COVID-19) να φουσκώνουν. ».

Δείτε τις δηλώσεις της Ιατροδικαστού στο σύνδεσμο: 


Δικτυογραφία:

[1].-- Grand County, Colorado Coroner: 40% of the COVID-19 Deaths Were Actually Victims of Gunshot Wounds

https://humansarefree.com/2020/12/grand-county-colorado-coroner-40-of-the-covid-19-deaths-were-actually-victims-of-gunshot-wounds.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου