Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ;


ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΑΛΜΑ  ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΠΑΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Κοινοποιεί ο Γεωκών

Μέσα στο 2020, η κοινωνία έκανε μια απότομη στροφή προς μια ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση, με κάθε δυνατό τρόπο.

Όταν στις 31/12/2019, δίναμε ευχές ο ένας του άλλου για ένα ευτυχισμένο νέο χρόνο για το 2020, δεν γνωρίζαμε ότι ολόκληρος ο κόσμος μας θα κατέρρεε….. Όλα ξεκίνησαν με τον πανικό από τον COVID-19 που προκάλεσε εκτεταμένο φόβο, ο κόσμος φοβήθηκε να αναπνέει τον ίδιο αέρα με άλλους ανθρώπους.

Τα ατελείωτα Lockdown οδήγησαν αργά αλλά σταθερά στην ασφυξία των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, θέτοντας εκατομμύρια ανθρώπους εκτός εργασίας, ενώ οι μεγαλοεπιχειρήσεις κέρδισαν δισεκατομμύρια.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων επέβαλε την ακύρωση του ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τις εθνικές μας εορτές, την ελευθερία μας, και καταλήξαμε σε ένα αστυνομικό κράτος, σχεδόν κάθε κυβέρνηση στη Γη όρισε έναν «τσάρο για την υγεία» που μαζί με την ομάδα του ήσαν υπεύθυνοι για το COVID. 

Αυτά τα μη εκλεγμένα άτομα βασίστηκαν στις κατευθυντήριες γραμμές που έθεσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ένα προσάρτημα των Ηνωμένων Εθνών (η κύρια πηγή χρηματοδότησης του ΠΟΥ από τότε που οι ΗΠΑ απέσυραν την υποστήριξή τους, είναι το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates) είναι σήμερα ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΠΟΥ

Μέσα από αυτές τις μη εκλεγμένες ομάδες που υποστηρίζονται από τον ΠΟΥ, επιβλήθηκε ένας μεγάλος κατάλογος πρωτοφανών μέτρων και περιορισμών στον κόσμο, ειδικά προσαρμοσμένα για να αποδυναμώσουν, και να φτωχύνουν τους πληθυσμούς σε μαζική κλίμακα.

Όλα αυτά δεν ήταν δυνατό να τα πετύχουν χωρίς την πλήρη συνεργασία των μέσων μαζικής ενημέρωσης που συμμετείχαν σε μια μαζική εκστρατεία φόβου και τρόμου, καταργώντας παράλληλα οποιαδήποτε άποψη ή πληροφορία που δεν ήταν σύμφωνη με την ατζέντα της ελίτ.

Οι τεχνολογικοί γίγαντες, όπως το Twitter, το Facebook και το YouTube, ασχολούνται, από την πρώτη μέρα με την λογοκρισία, προωθώντας έντονα τις πληροφορίες που είναι εξαιρετικά αμφισβητήσιμες…. τα Lockdown και οι απαγορεύσεις σε συγκεντρώσεις διέλυσαν αποτελεσματικά τον κύριο ανταγωνισμό των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που είναι η Οικογένεια, η κοινότητα, ο πολιτισμός, η παράδοση, και η θρησκεία. 

Μέσω αυτών των κοινωνικών οντοτήτων, οι άνθρωποι αναπτύσσουν μια ταυτότητα και ένα σύστημα αξιών που λειτουργεί ως τείχος ενάντια στην προπαγάνδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, δυστυχώς κατάφεραν να τα διαλύσουν…. 

Η Ν.Τ.Π έκανε τεράστια βήματα για την επίτευξη των στόχων της:

Καταστρέφουν την ψυχική υγεία των ανθρώπων ενώ προωθούν χάπια ως γρήγορη λύση

Στρέφουν τους πολίτες, τον έναν εναντίον του άλλου, μετατρέποντάς τους σε πληροφοριοδότες 

Αναγκάζουν τις μάζες να βασίζονται σε τεχνολογία με μεγάλη λογοκρισία και παρακολούθηση για πληροφορίες, ψυχαγωγία και επικοινωνία

Εν ολίγοις, υπάρχει ένας ολοκληρωμένος, πολύπλευρος πόλεμος ενάντια στην ανθρωπότητα που τείνει να την στρέψει ενάντια σε ότι είναι καλό.

 Δημιουργώντας μια γενιά ανθρώπων χωρίς σταθερές αξίες, πεποιθήσεις και παραδόσεις, η προπαγάνδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης μπορεί να διαμορφώσει και να αλλάξει στάσεις και απόψεις χωρίς παρεμβολές.

Τα χρήματα και οι αποταμιεύσεις θα εξαφανιστούν, οι τράπεζες θα καταρρεύσουν, και όλα τα αγαθά και η παραγωγή θα ελέγχονται και θα διανέμονται από μια ομάδα κεντρικού σχεδιασμού βασισμένη σε κανόνες για να διασφαλίζεται ότι η παγκόσμια κυβέρνηση είναι πάνω από όλους και από όλα…η ατζέντα εγκρίθηκε από τον ΟΗΕ το 2015…

Ένας ψηφιακός κόσμος αντικαθιστά σταδιακά όλα τα χρήματα!

Μόνο το 8% όλων των χρημάτων στον πλανήτη Γη είναι πραγματικό, το υπόλοιπο αποτελείται από εικονικές λογιστικές μονάδες. Αυτό που έχουμε σήμερα για τα χρήματα είναι απλώς μια «λογιστική μονάδα». Δεν έχουμε πραγματικό χρήμα . Η λογιστική μας μονάδα είναι εικονική και ζει στον κυβερνοχώρο. Σκεφτείτε τι έχουμε για τα χρήματα σήμερα. Μια «εικονική» λογιστική μονάδα

Πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το σύνταγμα της παγκόσμιας κυβέρνησης είναι έτοιμο (1958 1991) ….τροποποιήθηκε και επικυρώθηκε στην Τέταρτη Συντακτική Συνέλευση, στην Troia, Portugal, το 1991…

H απόφαση της Συνέλευσης έλεγε «Έχοντας επίγνωση της αναπόφευκτης πραγματικότητας ότι η μεγαλύτερη ελπίδα για την επιβίωση της ζωής στη γη είναι η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης……Εμείς, πολίτες του κόσμου, αποφασίζουμε να ιδρύσουμε μια παγκόσμια ομοσπονδία που θα κυβερνάται σύμφωνα με αυτό το σύνταγμα για την Ομοσπονδία της Γης.»

Άρθρο 2 - Βασική δομή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και της Παγκόσμιας Κυβέρνησης

-Η Ομοσπονδία της Γης οργανώνεται ως παγκόσμια ομοσπονδία, να περιλαμβάνει όλα τα έθνη και όλους τους ανθρώπους, και να περιλαμβάνει όλους τους ωκεανούς, θάλασσες και εδάφη της Γης, συμπεριλαμβανομένων των μη αυτοδιοικούμενων εδαφών, μαζί με τη γύρω ατμόσφαιρα.

- Άρθρο 3 - Τα όργανα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης είναι:

1. Το Παγκόσμιο Κοινοβούλιο. 2. Το World Executive. 3. Η Παγκόσμια Διοίκηση.

4. Το ολοκληρωμένο συγκρότημα. 5. Η παγκόσμια δικαιοσύνη. 6. Το σύστημα επιβολής.

7. Ο Παγκόσμιος Διαμεσολαβητής.

Άρθρο 4 - Χορήγηση συγκεκριμένων εξουσιών στην παγκόσμια κυβέρνηση

Άρθρο 5 - Τα καθήκοντα και οι εξουσίες του Παγκόσμιου Κοινοβουλίου περιλαμβάνουν….. 

2. Να τροποποιήσει ή να καταργήσει τους παγκόσμιους νόμους, όπως κρίνεται απαραίτητο ή επιθυμητό.

3. Να εγκρίνει, να τροποποιήσει ή να απορρίψει τους διεθνείς νόμους που έχουν αναπτυχθεί πριν

την έλευση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης και την κωδικοποίηση και ολοκλήρωση του συστήματος

του παγκόσμιου δικαίου και της παγκόσμιας νομοθεσίας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

5. Να επανεξετάσει, να τροποποιήσει και να δώσει τελική έγκριση σε κάθε προϋπολογισμό για τον κόσμο

Δευτ. G - Η Παγκόσμια Οικονομική Διοίκηση

5. Να δημιουργήσει και να λειτουργήσει ένα Πλανητικό Τραπεζικό Σύστημα, και μετάβαση σε ένα κοινό παγκόσμιο νόμισμα

Παγκόσμιο Ανώτατο Δικαστήριο

2. Όταν ο παγκόσμιος νόμος ή η παγκόσμια νομοθεσία ή οι αποφάσεις των παγκόσμιων δικαστηρίων παραβιάζονται, το σύστημα επιβολής πρέπει να λειτουργεί για τον εντοπισμό και να

συλλαμβάνουν τα άτομα που είναι υπεύθυνα για παραβιάσεις.

5. Δημιουργία Προεδρικού Συμβουλίου Παγκόσμιων Κριτών

Άρθρο 10 - Το σύστημα επιβολής…

1.Η επιβολή του παγκόσμιου δικαίου και της παγκόσμιας νομοθεσίας εφαρμόζεται άμεσα σε άτομο και άτομα που θα θεωρηθούν υπεύθυνα για την μη συμμόρφωση με το παγκόσμιο δίκαιο και την παγκόσμια νομοθεσία……….. δημιουργία Παγκόσμιας Αστυνομίας

Με όλα αυτά τελικά υπάρχει ελπίδα ; ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ… σε λίγες μέρες μπαίνουμε στο 2021, το έτος της καταστροφής της Ν.Τ.Π εκατομμύρια άνθρωποι συνειδητοποιούν κάθε μέρα ότι η ελευθερία τους κινδυνεύει και θα αντιδράσουν, καταλαβαίνουν ότι η ελευθερία δεν παραχωρείται αλλά κερδίζεται με αγώνες και θυσίες και αίμα, και αλλοίμονο σε όλους τους πολιτικούς, αλλοίμονο σε όλους τους ιεράρχες που πρόδωσαν τον ΧριστόΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου