Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΝΤΥΜΕΝΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ


ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


ΜΕΡΟΣ 1ο - ΒΙΝΤΕΟ 

 


Γράφει και επιμελείται ο Κυανούς Ουρανός

Ιστορία του κόσμου 
Μέρος 1ον

Το σκηνικόν, οι πρωταγωνιστές, οι πρώτες παγκοσμιοποιήσεις

Γενικά σχόλια επί της σειράς

1 - Πιθανότατα (μάλλον σίγουρα) θα βρεθούν οι καλοθελητές να ρωτήσουν : "αφού μας δήλωσες στον πρόλογον ότι δεν είσαι πως τον παριστάνεις τον ιστορικόν; Βρήκες ώρα να ασχοληθείς με θεωρίες και ιστορίες του παρελθόντος ενώ πνιγόμαστε;"

Απαντώ : "Μα ακριβώς επειδή πνιγόμαστε ασχολούμαι με αυτά. Αλλιώς ας περιμένουμε να καρφώσουν τη κάσα μας. Όταν διαπιστώνεις μίαν κατάστασιν διαρκώς επιδεινούμενην και κανείς αρμόδιος δεν ασχολείται τι κάνεις; Παίρνεις την κατάστασιν στα χέρια σου! Δεν ξεκίνησα αυτά τα videos για να παραστήσω τον ιστορικόν. 

 Όταν όμως σήμερα βλέπεις ότι έχουν διαλυθεί τα πάντα και δεν υπάρχει ιατρική, δικαιοσύνη, αστυνομία, στρατός, παιδεία, τάξις, ηθική (σταματώ εδώ για να μην συμπληρώσω 150 σελίδες) πόσο μάλλον ιστορική άποψις, όταν ξέρεις ότι η πρόληψις δεν υπήρξεν ούτε καν η θεραπεία της 'ασθενείας' τότε πλέον αρχίζεις διάγνωσιν με νεκροψία!!! 

 Ναι με νεκροψία, γιατί πεθαμένοι είμαστε και παριστάνουμε τους ζωντανούς. Λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει. ΑΥΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!! Η όποια επιστημονικότητά μου επιβάλει να διατυπώσω μιαν θεωρίαν, που να εξηγεί όλα τα συμβάντα ως σήμερα. 

 Κι αυτό έπραξα. Έτσι λειτουργεί η Επιστήμη κι όχι με τον "τσούρδικον" τρόπον "μια έτσι και μια γιουβέτσι" και θεωρίες με λεκέδες. Γιατί κάποιοι μπέρδεψαν τα παντζάρια με τα πατζούρια και τον λεκέ με τον λακέ. Όποιος "καλοθελητής" λοιπόν ας πράξει αναλόγως. 

 Στα σχόλια κάτω από το άρθρον θα απαντήσω σε όποιον καλοπροαίρετον ζητήσει περαιτέρω ερμηνείες, όπως και στις σελίδες του Brighteon, όπου τα videos αναρτώνται (https://www.brighteon.com/channels/cyanuranus - σχόλια μέσω disqus).

Όπως σημειώνω στην εισαγωγήν "η γνώσις 'χτίζεται' από τον καθένα με τα παρεχόμενα ερεθίσματα της ατομικής μελέτης και δεν εμφυτεύεται από κάποιον πάροχον γνώσεως". Θεωρίαν διατυπώνω, ερωτήματα θέτω και δεν επιβάλλω όπως οι αλεξοκουλιστές δικτατορίσκοι του Ελλαδιστάν και τα σατανισμένα υποτακτικά σκυλάκια τους γιατρουδάκια της φάπας και της μάσκας.


2 - Η σειρά αποτελείται από 13 videos. Πρόλογος, επίλογος, 9 μέρη και 2 παραρτήματα, που είχαν προσυνταχθεί ανεξάρτητα αλλά επανασυντάχθηκαν, ώστε να συμπληρώσουν την σειράν. Πιθανότατα λόγω των κρισίμων γεγονότων που διάγουμε τα παραρτήματα να αναρτηθούν νωρίτερα του τέλους, τιμώντας τα 200 χρόνια του ένδοξου 1821 από κάποιον που σέβεται τους Έλληνες ήρωες σαν επίγειον γονέα του, ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Σχόλιον του 1ου μέρους

Σήμερα όλοι συζητούμε περί παγκοσμιοποιήσεως αλλά αναρωτηθήκαμε αν επιχειρήθηκε στο παρελθόν παγκοσμιοποίησις. Αναρωτηθήκαμε ποιός την προκαλεί ή σκεκόμαστε εντελώς ρηχά ότι την κάνουν κάποιοι για να μαζέψουν όλο το χρήμα του κόσμου; Ειδικά αν αυτοί οι κάποιοι είναι αυτοί που το δημιουργούν και το κατέχουν κι εμείς απλά νομίζουμε ότι είναι δικό μας ...

Αναρωτηθήκαμε τι είμαστε εμείς, από που καταγόμαστε και που θα οδεύσουμε τελικά; Αναρωτηθήκαμε ποιές οι δυνατότητές μας ή μόνον υπακούμε σκυλίσια ό,τι μας επιβάλουν; Οι αρχαίοι μας πρόγονοι ήταν αφελείς ή "ψεκασμένοι" επειδή με αυτά ασχολούντο; 

 Ειδικά οι πλέον νοητικά προχωρημένοι, αυτοί που όλος ο πλανήτης διαχρονικά θαυμάζει κι ακολουθεί; Μήπως και σε αυτό το σημείον είμαστε ρηχοί αλλά κυρίως ανάξιοι της πνευματικής κληρονομιάς μας;

Αναρωτηθήκαμε αν οι τιμημένοι πρόγονοί μας πριν απωθήσουν με τα όπλα τους μήδους "επικυριάρχους", είχαν απωθήσει τις επιβαλόμενες έννοιες; Πως είναι δυνατόν να θεωρείται πνευματικός πολιτισμός ο Ελληνικός (ο μόνος θεωρώ) και να μην εκκινεί από το πνευματικό στοιχείο;

 Μήπως βλέπουμε τα ιστορικά γεγονότα σαν παιδάκια, που παίζουν με πιστόλια τους καουμπόϋδες (αχ! αυτή η μιαρή δύσις) "σκοτώνοντας" όσους μπορούν παραπάνω; Τότε ο Μέγας Αλέξανδρος τι έκανε, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα οικουμενικόν έθνος κι όχι έναν οικουμενικόν τάφον, όπως οι διαχρονικοί παγκοσμιοποιητές;


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με δράσιν!!!

Καλή σας αναγνω-ακρόασιν!!!


Κυανούς Ουρανός

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου