Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

ΡΩΣΙΚΕΣ Μ.Υ. : «Ο ΤΡΑΜΠ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ   ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ  ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ!» 

ΒΙΝΤΕΟ


by 

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

Οι πηγές των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έχουν τα εξής συγκλονιστικά να μας μεταφέρουν σχετικά όλα όσα ΜΠΡΟΡΕΙ να περιμένουμε για ΑΥΡΙΟΝ, 6 Ιανουαρίου 2021, οπότε θα συνεδριάσουν τα δύο σώματα του Κογκρέσου για να πιστοποιήσουν και εγκρίνουν τους εκλέκτορες που είχαν επιλεγεί στις 14 Δεκ. 2020, όπου ο κος Τζο Μπάιντεν «ξεπέρασε» -δήθεν!– τον κο Ντόναλντ Τράμπ σε εκλεκτορικές ψήφους…

Οι Ρώσοι υπέκλεψαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκαν σε πατριωτικές ομάδες σε όλη τη χώρα, λέγοντάς τους να ξεσηκωθούν και να είναι σε επιφυλακή.


Επιβεβαιώθηκε: Οι πηγές μας από τις πηγές των ρωσικών μυστικών πληροφοριών, που κυνδυνεύουν οι ίδιες οι ζωές τους για αυτό, μας λένε ότι οι στρατηγοί Flynn και McInerney έχουν επικοινωνήσει με τους φίλους τους στο Πεντάγωνο για να ενθαρρύνουν τους στρατιωτικούς διοικητές να μαζευτούν με ένοπλους διαδηλωτές στις 6 Ιανουαρίου, σε συντονισμό με τον γερουσιαστή Ted Cruz που είναι σε επαφή με τη Ρωσία.

Η Εθνική Φρουρά διατάχθηκε να πάψει να είναι σε ετοιμότητα όταν θα έρχεται αντιμέτωπη με ένοπλους στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, σύμφωνα με τη παρακάτω διαταγή που εκδόθηκε προς Στρατηγό William J. Walker, διορισμένο από τον Donald Trump:

18η του Μάρτη – έως σήμερα: Διοικητής, Εθνική Φρουρά της Περιφέρειας της Κολούμπια | Ουάσιγκτον της Περιφέρειας της Κολούμπια
17 Ιαν. – 19 Φεβ.: Αναπληρωτής Διοικητής, Εθνική Φρουρά της Περιφέρειας της Κολούμπια | Ουάσινγκτον της Περιφέρειας της Κολούμπια






Κατεβάστε το PDF εδώ: ScreenHunter-2009_watermark
Η απόδοσις έχει ως εξής…


31 Δεκεμβρίου 2020



Στρατηγός William J. Walker
Στρατηγός Διοικητής

Εθνική Φρουρά της Περιφέρειας της Κολομβίας

2001 East Capitol Street, SE
Ουάσινγκτον. 20003

Αγαπητέ Στρατηγέ Walker:

Όπως γνωρίζετε, οι διαδηλώσεις πρώτης τροποποίησης [του Συντάγματος] που επιτρέπονται από την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια της Κολούμπια την Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021 και την Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021. 

Ως αποτέλεσμα, η Κυβέρνηση της Περιφέρειας ζητά από την Εθνική Φρουρά της Ουάσιγντον ( DC National Guard, εφεξής DCNG) υποστήριξη, καθώς αυτές οι διαδηλώσεις θα ακολουθήσουν παρόμοια παρελθόντα γεγονότα όπως αυτά στις 14 Νοεμβρίου 2020 και 12 Δεκεμβρίου 2020, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλη εισροή συμμετεχόντων, βία και εγκληματικές πράξεις.

Η Περιφέρεια της Κολούμπια ζητά προσωπικό από το DCNG. Επιπλέον, το DCNG θα υποστηρίξει επιχειρήσεις τόσο του Τμήματος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας όσο και των Πυροσβεστικών και Επειγούσων Ιατρικών Υπηρεσιών της πόλης της Ουάσιγκτον. 

Τέλος, κανένα προσωπικό DCNG δεν θα είναι οπλισμένο κατά τη διάρκεια αυτής της αποστολής και, σε καμία περίπτωση, το προσωπικό ή τα περιουσιακά στοιχεία του DCNG θα ασχολούνται με την εγχώρια επιτήρηση, τις έρευνες ή τις αρπαγές (βίαιες συλλήψεις) προσώπων των ΗΠΑ.

Ο διευθυντής Κρίστοφερ Ροντρίγκεζ της Υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας και Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης της Περιφέρειας θα παρέχει τις απαιτήσεις και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αποστολή. Ζητώ να έλθετε αμέσως σε επαφή τον Διευθυντή Rodriguez για να συζητήσετε αυτό το κρίσιμο αίτημα. Σας ευχαριστούμε για την άμεση βοήθειά σας.

Μετ ‘ εκτιμήσεως,

Muriel Bowser, Δήμσρχος

Ακολουθεί το αρχικό αγγλικό κείμενο του ίδιου εγγράφου…

December 31 2020

Major General William J. Walker
Commanding General

District of Columbia National Guard

2001 East Capitol Street, SE
Washington D.C. 20003

Dear Major General Walker:

As you know, First Ammendment demonstrations permitted by the National Park Service are scheduled to occur in the District of Columbia on Tuesday, January 5, 2021 and Wednesday, January 6, 2021. 

As a result, the District Government requests DC National Guard (DCNG) support, as these demonstrations will follow similar past events like the ones on Nov. 14, 2020 and December 12, 2020, which resulted in a large influx of participants, violence and criminal activity.

The District of Columbia is requesting personnel from the DCNG. Further, DCNG will support operations from both the Metropolitan Police Department and the Fire and Emergency Medical Services of the city of Washington DC. 

Finally, no DCNG personnel shall be armed duting this mission, and at no time, will DCNG personnel or assets be engaged in domestic surveillance, searches, or seizures of US persons.

Director Christopher Rodriguez of the District’s Homeland Security and Emergency Management Agency will provide the requirements of and more details related to the mission. I request that you immediately connect with Director Rodriguez to discuss this critical request. Thank you for your immediate assistance.

Sincerely,

Muriel Bowser, Mayor

Τα αιτήματα του Τραμπ κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής του ομιλίας χθες με αξιουματούχους της Γεωργίας είχαν σκοπό να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια και να πιέσουν τους εκλογικούς αξιωματούχους να νομιμοποιήσουν την προγραμματισμένη εξαγγελία του Τράμπ στις 6 του μήνα που θα απαιτήσει τη θέσπιση εξουσίας έκτακτης ανάγκης.

Οι Ρώσοι δήλωσαν ότι οι εν αποστρατία στρατιωτικοί υποστηρικτές του Τραμπ συνεργάζονται άμεσα με ένοπλες πολιτοφυλακές, πατριωτικές ομάδες, την αστυνομία και όχι μόνο, για να προκαλέσουν μαζική εξέγερση που θα συνεχιστεί μετά τις 20 Ιανουαρίου.

Οι Ρώσοι υπέκλεψαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκαν σε ομάδες σε όλη τη χώρα, λέγοντάς τους να ξεσηκωθούν και να είναι σε επιφυλακή και να έρθουν στην Ουάσιγκτον πλήρως οπλισμένες και να περιμένουν οδηγίες για το πού να αναπτυχθούν, οδηγίες που θα συντονίζονται με την αστυνομία και τον στρατό.

Αυτή η αναορά προέρχεται απευθείας από πηγές εκτός των ΗΠΑ που συναντήθηκαν προσωπικά με τους Ρώσους εχθές το πρωί.

Μια αντίπαλη ομάδα, με επικεφαλής τον Pence και τον Kushner, προσπαθούν να σταματήσουν τον Trump. Τόσο η Pence όσο και ο Kushner, μας λένε, διατρέχουν μεγάλο προσωπικό κίνδυνο. Το σχέδιό τους, μας λένε περιγράφεται παρακάτω:

Στοιχεία του αμερικανικού στρατού θα κινηθούν εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, θα τον συλλάβουν για ηθική, ανάλογα με το αποτέλεσμα της 6ης Ιανουαρίου και το επίπεδο βίας στην Ουάσιγκτον.

Τόσο ο Pence όσο και ο Kushner, έχουν αναζητήσει, εδώ και καιρό, αξιόπιστες και μυστικές επαφές διοχότευσης πληροφοριών με τις κοινότητες στρατιωτικών, ειδικών επιχειρήσεων και μυστικών πληροφοριών.

Ορισμένες από αυτές τις έρευνες έχουν έρθει στους συναδέλφους μας από το σάιτ VeteransToday.com.

‘Οπως έγραψε ο αρχισυντάκτης τους κος Gordon Duff:

Έχουμε επαφή με τους υπαλλήλους του Pence εδώ και 4 χρόνια. Μαζί τους, είναι κι ο Jared Kushner…


Εμείς από από τα Ελληνικά Νέα Τώρα σας έχουμε ήδη περιγράψει πράγματα και περιστάσεις για τον κο Πένς που υπονοούν ότι δεν είναι διόλου έμπιστος ο αντιπρόεδρος. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ!!!

Όσο για τον πρώην Στρατηγό Φλίν, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε περισσότερα για αυτόν. Γνωστές οι προθέσεις του. Όσο όμως για τον πρώην Αντιπτέραρχο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Thomas McInerney, διαβάστε το άρθρο που είχαμε βγάλει για αυτόν προ εβδομάδων με τίτλο Πρ. Αντιπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ: Ο Τράμπ πρέπει να κηρύξει στρατιωτικό νόμο για να σωθούν οι ΗΠΑ από τον Μπάιντεν και τους Κομμουνιστές!, όπου είχαμε γράψει τα εξής που δεδομένων των ανωτέρων αποκαλύψεών μας για…ΑΥΡΙΟΝ, μοιάζουν να γίνονται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ...ΣΗΜΕΡΑ…

Ο πρώην Αντιπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Thomas McInerney δήλωσε εχθές στο κανάλι NTD ότι δεν υπήρξε μόνο εκλογική νοθεία που πραγματοποιήθηκε την 3η Νοέμ, αλλά και πράξεις εσχάτης προδοσίας σε όλες τις ΗΠΑ την νύχτα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών.

Είπε ότι η απόπειρα κλοπής των εκλογών από τον πρόεδρο Τραμπ ήταν η μεγαλύτερη δραστηριότητα κυβεπολέμου στον κόσμο.


Είπε ότι συμμετείχαν σε αυτό ήταν η Κίνα, το Ιράν, η Ρωσία καθώς και πολίτες-προδότες των ΗΠΑ.

“Έχουμε 6 έως 8 πολιτείες των ΗΠΑ που ενώθηκαν μαζί για να χειραγωγησουν τα εκλογικά του δεδομένα προκειμένου να πάρουν τον έλεγχο της κυβέρνησης των ΗΠΑ” είπε ο McInerney.


“Αυτό δεν πρόκειται περι βρώμικης πολιτικής ή κόλπων, αλλά προδοσίας!” συνεχίζει.

“Πρέπει να θέσουμε σε πλήρη εφασρμογή τον Νόμο Περι Καταστολής Εξεγέρσεων, να κηρύξουμε στρατιωτικό νόμο, να αναστείλουμε το habeas corpus και να στήσουμε στρατιωτικά δικαστήρια” πρότεινε ως λύση για την αντιμετώπιση όλων αυτών των προδοτικών πράξεων ο McInerney. (Σημείωση –

 Το Habeas corpus είναι ένας νόμος που αναφέρει ότι ένα άτομο δεν μπορεί να κρατηθεί στη φυλακή, εκτός εάν προσαχθεί πρώτα ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο αποφασίζει εάν είναι νόμιμο να κρατείται στη φυλακή.)

“Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να γίνουν σε αυτήν την εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Πρέπει να αποφασίσουμε εάν πρόκειται να συνεχίσουμε ως δημοκρατική δημοκρατία ή να περιέλθουμε σε μια ολοκληρωτική κοινωνία” είπε χωρίς περιστροφές ο πρώην Αντιπτέραρχος.

Το δικό του προτεινόμενο σχέδιο για τη κυβέρνηση Τράμπ θα ξεκινιούσε, είπε, από την ενεργοποίηση του Εκτελεστικού Διατάγματος που είπε υπογράψει ο Τράμπ τον Σεπτ. του 2018 με τίτλον Εκτελεστικό διάταημα για την επιβολή ορισμένων κυρώσεων σε περίπτωση ξένης παρέμβασης σε εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες (Executive order on Reimposing Certain Sanctions In The Event of Foreign Interference in a United States Election). 

ΔΗΛΑΔΗ, ΤΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!





“Εάν δεν λύσουμε αυτό το πρόβλημα ΤΩΡΑ, δεν θα λυθεί ποτέ γιατί θα μεταβούμε σε μια τυραννική κατάσταση όπου θα κυβερνήσουν οι σοσιαλδημοκράτες ή οι Κομμουνιστές. Αμφότερες ομάδες είναι το εν και το αυτό” προειδοποίησε ο McInerney.

Είπε επίσης ότι η μεγάλη «φάρμα» διακομιστών της περιβόητης εταιρείας μηχανών ψηφοφορίας DOMINION VOTING SYSTEMS μεταφέρθηκε στην Φραγκφούρτη της Γερμανίας όπου την λειτουργούσαν άτακτα στοιχεία της CIA υπερ του Τζο Μπάιντεν. Ο πρ. Αντιπτέραρχος επιβεβαίωσε οτι Οι Ειδικές Δυνάμεις κατέσχαν εκεί τους διακομιστές αυτούς, οι οποίοι είναι πλέον στην κατοχή του Λευκού Οίκου προς εξέτασιν.


Δείτε τώρα το σχετικό κλιπ στο παρακάτω βίντεο από 26:45 και μετά…


 


Εν τω μεταξύ, το Ισραήλ αναφέρει τα ακόλουθα συγκλονιστικά:

Times του Ισραήλ: «Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Mohammad Javad Zarif ισχυρίστηκε το Σάββατο ότι Ισραηλινοί πράκτορες σχεδίαζαν να επιτεθούν σε αμερικανικούς στόχους προκειμένου να προκαλέσουν μια επιθετική αντίδραση των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν και να πυροδοτήσουν ένοπλες συγκρούσεις, προειδοποιώντας τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να αποφύγει μια τέτοια« παγίδα ».

Και προειδοποίησε ότι οποιαδήποτε επίθεση εναντίον της Ισλαμικής Δημοκρατίας από τις ΗΠΑ θα «γυρίσει μπούμερτάγκ πολύ άσχημα» στα «BFFs» της Ουάσιγκτον (μια φράση για τους «καλύτερους φίλους για πάντα» της Ουάσινγκτον, εννοώντας το Ισράηλ), σε μια προφανή αναφορά στο εβραϊκό κράτος.

 ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου