Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ 
mRNA ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19:
 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ...




Γράφει ο Τάσος Σαμπάνης

Επειδή τα γεγονότα τρέχουν, και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ανατριχιαστικές ως προς τις συνέπειες τους, καλό θα ήταν να έχουμε μία όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση:

Θα έχετε ίσως ενημερωθεί, οι περισσότεροι φαντάζομαι, ότι η Ισπανία (της συμμαχία Ποντέμος κλπ "Προοδευτικών'';;;) ανακοίνωσε ήδη ότι θα κοινοποιήσει στο Ιερατείο της ΕΕ Λίστα μη Εμβολιασμένων Ισπανών Πολιτών !!!!!!. 

 Το ίδιο θα ανακοινωθεί και στην Πατρίδα μας πολύ σύντομα. Ήδη η κα Κούβελα-Μητσοτάκη-Μπακογιάννη ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα εισηγηθεί θετικά στην ΕΕ να στερηθούν το δικαίωμα ταξιδιών για τους δικούς μας μη εμβολιασμένους .


Κατόπιν θα ακολουθήσει το ίδιο μέτρο για την Εστίαση, μετά για το Δημόσιο κλπ.

Καλώς Ήρθατε στην Κόλαση της Δυστοπίας.


Κάποια Ε. Πέτρακα εμφανίστηκε στα κανάλια της αργυρώνητης δημοσιογραφίας για να διασκεδάσει τις αμφιβολίες πολλών συμπολιτών μας σχετικά με τον εμβολιασμό του φερόμενου ως Πρωθυπουργού και των λοιπών πολιτικών αρχηγών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των σειρήνων των "φιλάνθρωπων" εταιρειών της Big Pharma, με την ιδιότητα της ''Νοσηλεύτριας και της Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού αλλά όχι της ιδιότητας της ως Γενικής Συντονίστριας Πειραιά & Νήσων της Ν.Δ.

 Η εν λόγω κυρία με "ύφος" χιλίων καρδιναλίων μας είπε, "ότι έχουμε μαύρα μεσάνυχτα'' γιατί της θίξαμε τον φερόμενο ως Πρωθυπουργό που της έδωσε θεσούλες και αξιώματα .

Σας επισυνάπτω άρθρο γιατρού που μελέτησε τις οδηγίες της Phizer για το εμβόλιο και υποβάλλει πολλά ερωτήματα, όπως θα διαπιστώσετε μετά από προσεκτική ανάγνωση και καλό θα ήταν να απαντήσουν γιατροί βουλευτές που υποτίθεται ότι όλα αυτά τα έχουν διαβάσει ή μήπως είναι σαν τον κ.Χρυσοχοΐδη (γνωστός και ως Χρυσοαμερικανίδης ) που ψήφιζε τα μνημόνια χωρίς να τα... διαβάσει.!!! 

Εάν λοιπόν δεν δώσετε πειστικές απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα που θέτει και παρά ταύτα επιμένετε στον Εμβολιασμό με το συγκεκριμένο εμβόλιο θα πρέπει να αναλάβετε και την ευθύνη για αυτή την πράξη σας.

 Καλό θα ήταν για πολλούς από εσάς να κατεβάσετε την εικόνα του Ιπποκράτη από τα γραφεία σας και τοποθετήστε τα λογότυπα των εταιρειών η ακόμα καλλίτερα την φωτογραφία του Γ. Μένγκελε γιατί μόνο ένα τέτοιο αρρωστημένο άτομο θα μπορούσε να συναινέσει σε τέτοιες πρακτικές επιβολής, διαχωρισμού και διακρίσεων Πολιτών, που παραβιάζουν ότι έχει απομείνει από το Σύνταγμα της Πατρίδας μας 

Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι από Εσάς γνωρίζετε ότι για την ασφαλή χρήση ενός εμβολίου, ο μέσος όρος είναι πάνω από 10 χρόνια ενώ μερικά χρειάστηκαν 30+ χρόνια όπως της ανεμοβλογιάς (34 έτη). 

Της Φυματίωσης το εμβόλιο βγήκε το 1921 και έκαναν πειράματα από το 1885! (σημείωση ακόμα πεθαίνουν σχεδόν 2εκ κόσμος κάθε χρόνο από φυματίωση). Για Εμπόλα, 30 χρόνια πήρε για να εγκριθεί το 1ο εμβόλιο, και μόνο 2 από τα 9 είναι πλέον σε χρήση. 


Ελονοσία : 100,000 χρόνια είναι ο ιός μαζί μας, ένα πειραματικό εμβόλιο υπάρχει το οποίο έχει πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα και δεν υπάρχει άλλο στα σκαριά. 

Πρόληψη με hydroxychloroquine είναι η καλύτερη λύση από την δεκαετία του 1960. Εξ ού και γελάνε στην Αφρική με την αντίδραση της "Δύσης" για τον SARS2 που έχουμε καταστρέψει τα πάντα. 

Της ευλογιάς το χρησιμοποιούσαμε 200 ΧΡΟΝΙΑ (1ο εμβόλιο που έφτιαξε η ανθρωπότητα) για να εξαφανίσουμε μία αρρώστια που μόνο το πρώτο μισό του 20ου αιώνα σκότωσε 300 εκατομμύρια!!!!! 

Της ‘'Αγίας Phizer " μόνο σε 8 μήνες για ένα τόσο ''φονικό' 'ιό και μάλιστα ON CONDITION APPROVAL !!!!! Θαύμα, Θαύμα.!!!!!!

Σας επισυνάπτω επίσης τα σχετικά 'Αρθρα του δικού μας Συντάγματος καθώς και Διεθνών Συνθηκών που παραβιάζονται από μια τέτοια ανατριχιαστική στη σύλληψη και εκτέλεση διάκριση Πολιτών με βάση τον Εμβολιασμό που θα επιχειρηθεί να μετατραπεί σε Υποχρεωτικό με μέτρα Διοικητικού Καταναγκασμού και Εξαναγκασμού. 

Αισθάνομαι υποχρεωμένος να σας υπενθυμίσω την εδώ και 130 χρόνια ρήση του καγκελάριου της Γερμανικής Αυτοκρατορίας Ότο Φον Μπίσμαρκ, «DreiProfessoren, Vaterland verloren, Καθηγητές τρείς και εχάθη η Πατρίς». Πάντα επίκαιρη.!!!!

Και σε κάθε περίπτωση, προτείνω σε μερικούς ''επίμονους'' στα κελεύσματα των σειρήνων, να κρατήσουν τα παρακάτω στοιχεία της Χάγης γιατί ποιος ... ξέρει, μπορεί να φανούν πολύ ... χρήσιμα !!!!!!! και μάλιστα πολύ σύντομα.!!!!! 


ICC (International Criminal Court) 

Maanweg, 174 

2516 AB, The Hague 

The Netherlands 

Tel.: + 31 (0)70 515 8515 

Fax: +31 (0)70 515 8555 


Με Εκτίμηση

Τάσος Σαμπάνης
Οικονομολόγος



ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ 

Α.! Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας , παραβιάζονται : 

1. Αρθρο 2 παρ.1 & Αρθρο 5 παρ.2. 

2.Κώδικας Ιατρικού Δικαίου Ν .3418/28-11-2005 ,( ΚΙΔ ) Αρθρα 1 & 12. 

Β.! Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο , παραβιάζονται : 

1. Κώδικας Νυρεμβέργης 1947. 

2. Οικουμενική Διακήρυξη Δικαιωμάτων του Ανθρώπου 10-12- 48. 

3. Ευρωπα’ι’κή Σύμβαση για την Προάσπιση των Δικαιωμάτων & των Θεμελιωδών Ελευθεριών ( ΕΣΔΑ ) της Ρώμης 04-11-1950. 

4. Διακήρυξη του Ελσίνκι 18-06-1964. 

5. Διεθνής Συμφωνία ΟΗΕ για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα 16-12-1996 . 

6. Διεθνής Συμφωνία του Οβιέδο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Βιοιατρική 14-04-1997. ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 2619/1998ΦΕΚ 132/Α/19-6-1998.

Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ατόμου σε σχέση με τις εφαρμογές της βιολογίας και της ιατρικής: Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Βιοϊατρική. 

Ο ανωτέρω νόμος έχει ισχύ άρθρου συντάγματος. 

( Στο άρθρο 5 της παραπάνω Συμφωνίας αναφέρεται το εξής : Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνο αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεση του , κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσης του.

Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης , καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κινδύνους που αυτή συνεπάγεται . Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει την συναίνεση του.) 

7. Οικουμενική Διακήρυξη της UNESCO για την Βιοιατρική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα 20-10-2005. 

8. Καταστατικό του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για τα Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας . Αρθρα 7 & 15 . 


Μας το έστειλαν με e- mail


2 σχόλια: