Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ!

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ!

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΡΩΗΝ ΜΑΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ...


Ενώ ακόμη και η «Νέα Πολιτική Λοιμωξιολογία» της ομάδας που μας έχει κλειδώσει μέσα, παραδέχεται ότι στο νερό δεν διαδίδεται ο ιός, ενώ θα μπορούσαν χωρίς κόσμο οι ιερείς μόνο με έναν ή δύο βουτηχτές να πάνε να αγιάσουν τα ύδατα, οι κυβερνώντες εντελώς παράλογα θέλουν να απαγορεύσουν τον αγιασμό των υδάτων!!!

Τους ενημερώνουμε ότι αγιασμός των υδάτων θα γίνει και με φυσικό τρόπο αλλά και με υπερφυσικό! Δηλαδή αρχιερείς και ιερείς θα βρουν ένα τρόπο και θα αγιάσουν τα ύδατα αλλά όπου αυτό δεν καταστεί δυνατόν, σε αυτήν την περίπτωση θα αγιάσουν τα ύδατα...Άγγελοι Κυρίου! 

Οπότε μην χαίρονται οι αποκρυφιστές που τους έβαλαν να πάρουν αυτές τις αποφάσεις. Τί ενοούμε; Θα το καταλάβετε παρακάτω διαβάζοντας και βλέποντας το βίντεο που ακολουθεί!

Mετανοημένος πρώην μάγος αποκαλύπτει: «Την ημέρα της εορτής των Θεοφανείων και 40 ημέρες μετά, λόγω του μεγάλου γεγονότος της Βαπτίσεως του Ιησού Χριστου και του αγιασμού των υδάτων, όλοι οι μάγοι είχαμε φοβερούς πονοκέφαλους και μια κατάσταση τρέλας! Είμασταν με ηρεμιστικά χάπια!

Αυτό κρατούσε για 40 ημέρες μετά τα Θεοφάνεια! 

Λύνονται δηλαδή όλα τα μάγια από την ημέρα των Θεοφανείων, σαν ένδειξη δώρου του Θεού για τον Υιό Του που Βαπτίζεται προς τους Ορθοδόξους. Και τότε όλοι οι μάγοι ομολογούσαμε ότι πράγματι μόνο ο Χριστός και η Εκκλησία έχουν την δύναμη»!





ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΝ ΝΕΝΙΚΗΚΕΝ!



5 σχόλια:

  1. Θεοφάνεια 2021- Τα ύδατα θα αγιασθούν, θέλουν δε θέλουν οι σατανάδες !!!

    https://www.youtube.com/watch?v=VEkS0r4dEi0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά για να εμβαθύνετε στην αγάπη του Κυρίου διαβάστε τα μηνύματα της ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΝ ΘΕΩ ΖΩΗΣ, που ο Κύριος στέλνει πάνω από 30 χρόνια τώρα, είναι πάνω από 1000 και με μιά μελέτη καταλαβαίνετε ότι είναι αυθεντικά και όχι νόθα. Ψάξτε το. Μη κρίνετε κατ'όψη την ουσία κοιτάτε. Εμείς οι Ορθόδοξοι δογματικά έχουμε απαρασαύλετη την αλήθεια αλλά θαύματα και μηνύματα (όπως αποκαλύψεις με το θαύμα του ήλιου από τη Θεοτόκο) αφορούν ΄παγκοσμίως ακόμα και σε άλλες θρησκείες. Μη ξεχνάτε ότι και σε άλλες θρησκείες υπάρχουν καλοπροαίρετοι άνθρωποι που ψάχνουν την Αλήθεια... ΓΙΑΝΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε μας ρε φίλε που θα καταφύγουμε στην πλανεμένη για να σωθούμε. Η εν λόγω κ. Ryden και τα μηνύματα της έχουν απορροφηθεί από την επίσημη Εκκλησία.

      Διαγραφή
    2. Η εν λόγω κ. Ryden και τα μηνύματα της έχουν απορριφθεί από την επίσημη Εκκλησία.

      Διαγραφή