Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΙΔΗΜΙΑ" ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ


ΚΑΘ. DIDIER RAOULT:
«ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ! Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟΥ COVID ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ! Ο ΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ! ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ»!

2 ΒΙΝΤΕΟ


Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του 23.3.21 ο Λοιμωξιολόγος Καθηγητής, Διευθυντής του IHU Méditerranée Infection ο Didier Raoult είπε σχετικά με τα εμβόλια ότι τώρα είναι η περίοδος του πειραματισμού, ότι το AstraZeneca έχει πιο ανεπιθύμητες παρενέργειες στους νέους ενώ στους ηλικιωμένους δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

Ότι υπάρχει μεταβλητότητα σε αυτόν τον ιό που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να προβλέψουμε ποια θα είναι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων μεσοπρόθεσμα. 

Η επιδημία του covid είναι πολλές επιδημίες. Δεν είναι οι ίδιοι ιοί. Αυτό που αποκαλέσαμε μια παραλλαγή αυτή είναι ένας ιός που δεν έχει μόνο μια μετάλλαξη αλλά πολλές διαφορετικές. Δεν είναι ο ιός που μεταλλάσσει εαυτόν αλλά μια διαφορετική πηγή. Μπορεί να έχουμε άγνωστες υπόγειες επιδημίες…

Πιστοποιεί με τα λεγόμενα του ότι πάντα είναι ένα βήμα ή ένα έτος φωτός μπροστά στην έρευνα από τους άλλους και πολλά έτη φωτός στις ανακοινώσεις του από αυτά που λανσάρουν ΜΜΕ και κυβερνήσεις

-Καθηγητά Didier Raoult, τι πιστεύετε αναφορικά με την κατάσταση σχετικά με τα εμβόλια και τον εμβολιασμό που αρχίζει και είναι σ΄εξέλιξη σε διάφορες χώρες του κόσμου;

-Δεν άλλαξα γνώμη, θεωρώ ότι δεδομένων των περιστάσεων και οι μεν και οι δε πίστευαν ότι θα έπρεπε να πάμε πιο γρήγορα, πιο γρήγορα απ΄ότι συνήθως. 

Στην πραγματικότητα, ο χρόνος πειραματισμού ή ο χρόνος της αξιολόγησης ξεκινούν τώρα. Δεν φέρω κρίση επί της αξίας του γεγονότος της επίσπευσης ή μη των πραγμάτων…

Βλέπουμε πράγματα μη αναμενόμενα. Σε κάθε περίπτωση για εμένα με το εμβόλιο της AstraZeneca,υπάρχουν πολύ βίαιες αντιδράσεις ειδικότερα στους νέους. 

Στους νέους υπάρχει μια αναλογία απίστευτα συχνή των ατόμων που έχουν 40 πυρετό κι είναι KO για 3 μέρες. Αυτές είναι αντιδράσεις-παρενέργειες που συνήθως δεν βλέπουμε σ΄εμβόλια. Η καλή πλευρά των πραγμάτων είναι ότι οι ηλικιωμένοι δεν υφίστανται τόσο βίαιες παρενέργειες. 

Αυτό επιβεβαιώνει ότι οι παρενέργειες αυτού του εμβολίου στους νέους είναι πιο σημαντικές και δεν είχαμε την εντύπωση ότι ήταν το ίδιο με αυτό της Pfizer, σύμφωνα με την εμπειρία μας. 

Βλέπουμε καλά το βαθμό προστασίας αυτού του εμβολίου καθώς στοχεύει σ΄άτομα που συνήθως έχουν την τύχη να μην παρουσιάζουν βίαιες παρενέργειες αλλά που έχουν την ατυχία να να μην διαθέτουν μια πολύ καλή απάντηση προστατευτική έναντι του ιού. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να προβλέψουμε τώρα.

 Επίσης έχουμε φαινόμενα που είναι νέα όπως η εμφάνιση παραλλαγών που είναι περισσότερο ή λιγότερο ευαίσθητες στα εμβόλια. Π.χ τα εμβόλια που διακινούνται στη Μασσαλία δεν είναι ευαίσθητα στην καλλιέργεια αυτών των μονοκλωνικών αντισωμάτων, επομένως υπάρχει μεταβλητότητα σε αυτόν τον ιό που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να προβλέψουμε ποια θα είναι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων μεσοπρόθεσμα. 

Το μόνο πράγμα που βλέπουμε μέχρι τώρα σε αυτές τις παραλλαγές είναι η χαμηλότερη αποτελεσματικότητα έναντι του ιού της Νοτίου Αφρικής. Για να καταγραφθούν όλα αυτά, θα χρειαστεί λίγος χρόνος, για να δούμε εάν μειώνει τον αριθμό των θανάτων και τον αριθμό των κρουσμάτων. 

Η επιδημία του κορωνοϊού, όπως το έχω εκφράσει εδώ και πολύ καιρό, αποτελείται από πολλές επιδημίες. Υπάρχει μια πρώτη επιδημία με τον ιό από το Wuhan,που παρουσίασε μια μετάλλαξη σχεδόν αμέσως και που σημάδεψε σχεδόν όλη την Ευρώπη. 

Τότε σταματά και μετά ξεκινά πάλι, ήταν μια (φαντασίωση ριμπάουντ;) που σηματοδότησε έναν αριθμό τροποποιητών. Πρέπει να σταματήσουμε με αυτό, δεν είναι οι ίδιοι ιοί.Υπάρχουν χώρες και κυρίως νησιά που πέτυχαν να ελέγξουν τις εισόδους και δεν είχαν την δεύτερη επιδημία. Δεν είχαν το β΄ κύμα γιατί δεν είναι ο ιός που μεταλλάσσει εαυτόν αλλά μια διαφορετική πηγή.

Αυτό που καλέσαμε μια παραλλαγή αυτή είναι ένας ιός που δεν έχει μόνο μια μετάλλαξη αλλά πολλές διαφορετικές. Κι όταν τον βλέπουμε να εμφανίζει όλες τις μεταλλάξεις με μιας αυτό είναι που ο ιός αναπτύχθηκε κάπου που δεν το είδατε. Μπορεί να έχουμε άγνωστες υπόγειες επιδημίες….

Στο Γουχάν μπορεί να ήταν οι νυχτερίδες εδώ στην Ευρώπη τα visons(αλεπουδίτσες) τα κουνάβια κ.α.Το θέμα είναι το γονιδίωμα της μετάδοσης.… Είναι απαραίτητο να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε εάν η αιτία ήταν παρασιτικά ζώα που έρχονται και πίνουν το αίμα άλλων ζώα ή εάν προέρχονται από ζώα που έχουν έρθει σε επαφή με αυτό το εκτροφείο visons. Αυτή είναι μια πραγματική ερώτηση και ελπίζω να καταλάβουμε γιατί θα μας διαφωτίσει για το μέλλον. Δεν ξέρω αν έχουν απομείνει άλλες εκμεταλλεύσεις βιζόν, αλλά είναι μια βόμβα στο κατώφλι μας. Γνωρίζουμε από τον Μάιο ότι ήταν μεταδοτικό στους ανθρώπους και ότι θα μπορούσε να υπάρχει μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο με αυτά τα μεταλλαγμένα visons (αλεπουδίτσες).Τα εκτροφεία των visons στην Ευρώπη είναι εν δυνάμει θανατηφόρα. Τέλος κατηγόρησε για έλλειψη διαφάνειας το Inserm.

1 σχόλιο:

  1. Οταν ὁ ἄνθρωπος ζεῖ χωρίς Θεό, χωρίς γαλήνη, χωρίς ἐμπιστοσύνη, ἀλλά μέ ἄγχος, ἀγωνία, κατάθλιψη, ἀπελπισία, ἀποκτάει ἀσθένειες σωματικές καί ψυχικές. Ἡ ψυχασθένεια, ἡ νευρασθένεια, ὁ διχασμός εἶναι δαιμονικές καταστάσεις. Δαιμόνιο εἶναι ἐπίσης καί ἡ ταπεινολογία. Τό λένε αἴσθημα κατωτερότητος. Ἡ ἀληθινή ταπείνωση δέν μιλάει, δέν λέει ταπεινολογίες, δηλαδή, «εἶμαι ἁμαρτωλός, ἀνάξιος, ἐλάχιστος πάντων…». Φοβᾶται ὁ ταπεινός μήπως μέ τίς ταπεινολογίες πέσει στήν κενοδοξία. Ἡ χάρις τοῦ Θεοῦ δέν πλησιάζει ἐδῶ. Ἀντίθετα, ἡ χάρις τοῦ Θεοῦ βρίσκεται ἐκεῖ ὅπου ὑπάρχει ἀληθινή ταπείνωση, ἡ θεία ταπείνωση, ἡ τέλεια ἐμπιστοσύνη στόν Θεό....... Ἡ ἐξάρτηση ἀπό Ἐκεῖνον.

    ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή