Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

ΒΑΡΥ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ CDC:«1.524 ΘΑΝΑΤΟΙ, 31.079 ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ COVID mRNA»!



Το CDC πρόσθεσε περισσότερα δεδομένα στο Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), μια βάση δεδομένων που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και παρακολουθεί παρενέργειες και θανάτους που προκαλούνται από εμβόλια.

Τα δεδομένα στις 5 Μαρτίου 2021, ήταν 31.079 καταγεγραμμένα ανεπιθύμητα συμβάντα, συμπεριλαμβανομένων 1.524 θανάτων μετά από ενέσεις των πειραματικών εμβολίων COVID mRNA από την Pfizer και τη Moderna. Σήμερα αν δείτε τα λίνκ έχουν αυξηθεί οι θάνατοι.


Εκτός από τους καταγεγραμμένους 1.524 θανάτους, υπήρξαν 5.806 επισκέψεις σε γιατρούς, 630 μόνιμες αναπηρίες και 3.477 νοσηλείες.

Το CDC ενημέρωσε επίσης τις επιλεγμένες ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν μετά τη σελίδα εμβολιασμού COVID-19 στις 9 Μαρτίου την περασμένη εβδομάδα, και σύμφωνα με αυτήν την έκθεση, το VAERS έχει λάβει 1.637 αναφορές θανάτου μετά από «εμβολιασμούς» COVID – περισσότεροι από 100 θάνατοι από ότι στα VAERS .Η απόρριψη δεδομένων κυκλοφόρησε πριν μέρες.

Το CDC συνεχίζει να δηλώνει ότι κανένας από αυτούς τους καταγεγραμμένους θανάτους μετά από πειραματικές ενέσεις COVID δεν σχετίζεται με τις λήψεις.

«Μια ανασκόπηση των διαθέσιμων κλινικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων πιστοποιητικών θανάτου, αυτοψίας και ιατρικών αρχείων, δεν αποκάλυψε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός συνέβαλε στους θανάτους των ασθενών» (πηγή).

Οι εμβολιασμοί εμβολίων AstraZeneca COVID σταματούν σε πολλές χώρες λόγω θανάσιμων θρόμβων αίματος. Πολλές χώρες στην Ευρώπη (και τώρα και η Ταϊλάνδη) σταμάτησαν τον εμβολιασμό ατόμων με το πειραματικό εμβόλιο AstraZeneca μετά από αναφορές θανατηφόρων θρόμβων αίματος μετά τις ενέσεις.

Και ενώ οι λήψεις AstraZeneca COVID δεν έχουν ακόμη εγκριθεί για επείγουσα χρήση στις ΗΠΑ, ορισμένοι σχολίασαν ότι οι παρενέργειες για τα «εμβόλια» mRNA που εκδίδονται επί του παρόντος στην Emergency Use Authorization (EUA) στις ΗΠΑ για το Pfizer και το Moderna έχουν εξίσου πολλές, αν όχι περισσότερες, δυσμενείς παρενέργειες, αμφισβητώντας εάν πρέπει να συνεχιστεί οποιοδήποτε από αυτά τα νέα πειραματικά και μη εγκεκριμένα από την FDA εμβόλια COVID.

Ψάξαμε λοιπόν τα δεδομένα του CDC σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα δύο «εμβόλια» του COVID που χρησιμοποιούνται στις ΗΠΑ για «πνευμονική εμβολή», η οποία είναι «οξεία πνευμονοπάθεια που προκαλείται από έναν αποσπασμένο θρόμβο αίματος» και τον λόγο για τον οποίο σταμάτησε η χορήγησή τους σε περίπου δώδεκα χώρες παγκοσμίως μετά από δύο θανάτους και άλλους τραυματίες.

Το CDC αναφέρει 120 περιπτώσεις πνευμονικών εμβολών, συμπεριλαμβανομένων 12 θανάτων μετά από ενέσεις των δύο πειραματικών εμβολίων COVID mRNA που βρίσκονται στις ΗΠΑ. 

Επτά από τους θανάτους ακολούθησαν μετά από το εμβολιασμό του εμβολίου της Moderna mRNA COVID, ενώ πέντε θάνατοι ακολούθησαν μετά από το εμβολιασμό του εμβολίου της Pfizer mRNA COVID. 

Αυτός ο αριθμός είναι προφανώς πολύ μεγαλύτερος από τους δύο θανάτους που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής από πνευμονική εμβολή μετά τη λήψη των εμβολίων της AstraZeneca COVID σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή που αυτό οδήγησε έως 10 ευρωπαϊκά έθνη να σταματούν την λήψη του εμβολίου της AstraZeneca για αναφορές για «σοβαρούς» θρόμβους αίματος.

Μπορούμε να εμπιστευτούμε το CDC ότι κανένας από αυτούς τους 1.637 καταγεγραμμένους θανάτους δεν προκαλείται από τα πειραματικά πλάνα COVID mRNA;

Το CDC έχει πιαστεί πολλές φορές, από τότε που το COVID-19 άρχισε να αυξάνει, να αποδίδει τους αριθμούς θανάτων στο COVID δηλώνοντας ότι όλοι οι θάνατοι όπου υπήρχε θετική δοκιμή PCR για COVID θεωρήθηκε ότι προκλήθηκαν από COVID, ακόμη και αν ο ασθενής είχε προϋπάρχουσες καταστάσεις και ακόμη και σε ορισμένες περιπτώσεις όπου ο ασθενής πέθανε λόγω ατυχήματος, όπως τροχαίο ατύχημα.

Τώρα φαίνεται ότι κάνουν το ακριβώς αντίθετο, ειδικά με εκείνους άνω των 65 ετών όπου η μεγάλη πλειονότητα των καταγεγραμμένων θανάτων έχουν συμβεί μετά τον εμβολιασμό με τα πειραματικά εμβόλια για τον COVID, δηλώνοντας ότι οι προϋπάρχουσες καταστάσεις είναι αυτές που προκάλεσαν τον ασθενή να πεθάνει και ότι σε μηδενικές περιπτώσεις ήταν υπεύθυνο το πειραματικό «εμβόλιο» COVID.

Ωστόσο, υπάρχει πιθανώς ένας καλός λόγος για τον οποίο η πλειονότητα των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που εργάζονται με ηλικιωμένους αρνούνται να εμβολιαστούν με αυτά τα πειραματικά εμβόλια COVID, καθώς έχουν ένα…. κάθισμα στην πρώτη σειρά για να δουν ακριβώς πώς αντιδρούν αυτοί οι ασθενείς τις ημέρες και τις εβδομάδες μετά τις ενέσεις COVID.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου