Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 
Ο-Ο-Ο-Ο-ΟΟ-Ο-Ο-Ο-ΟΟ-Ο-Ο-Ο-Ο


Ο-Ο-Ο-Ο-Ο4 σχόλια:

 1. Ο πόλεμος έχει πιαστεί ήδη από την Συρία το 2011 ήμαστε μέσα στο πόλεμο εδώ και 10 χρόνια το ότι δεν υπάρχουν μεγάλες πολεμικές επιχείρησεις δεν αναιρεί το ότι ήμαστε ήδη μέσα και θα το αιτιολογήσω ως εξής.
  Αν πάρουμε το παράδειγμα των δύο πρώτων παγκόσμιων θα δούμε βάση του ιστορικού πλαισίου ότι στην ουσία ήταν ένας πόλεμος σε δύο φάσεις, ο πρώτος ξεκίνησε μέσω εμπορικού και οικονομικού πολέμου πριν το 1910 και όχι το 14' η λήξη του πρώτου δεν ήταν στην ουσία λήξη διότι τότε δεν ξεκαθάρισε επακριβώς ποιος θα ελέγχει τα ηνία του τότε κόσμου γιατί στην ουσία η Βρετανία είχε χάσει την αίγλη των προηγούμενων αιώνων αλλά και η Αμερική δεν ήταν μια εξωστρεφής παγκόσμια δύναμη τότε και ούτε επακριβώς παγκόσμιος ήταν διότι δεν είχαμε την συμμετοχή των κρατών που υπήρξε στον δεύτερο.
  Από το πέρας των δύο μεγάλων πολέμων για να μπορέσει η Σιών να επικρατήσει παγκόσμια έφτιαξε δύο πόλους τον αμερικανικό και τον σοβιετικο οποίος και να επικρατουσε τοτε η νίκη θα ήταν της Σιών και όχι των λαών διότι τα ίδια κέντρα έλεγχαν το παγκόσμιο γίγνεσθαι.
  Ερχόμαστε λοιπόν στο τώρα και λίγα χρόνια πριν το 2010 που είδαμε την Ρωσία ως κρατος έθνος να ανακάμπτει και να θεωρείται και πάλι παγκόσμιος ισχυρός παίχτης και την ανάδυση μιας Κίνας στα πρότυπα μιας υπερδύναμης και μια Γερμανία να ελέγχει την παγκόσμια οικονομία και επιτέλους την Ευρώπη ολόκληρη.
  Που θέλω να καταλήξω, στο ότι ο ιστορικός του μέλλοντος θα δει πιο καθαρά ποτέ και πως άρχισε ο πόλεμος γιατί σήμερα ζούμε ήδη μέσα σε αυτόν οπότε αν θέλουμε να τον ορίσουμε προσωπικά θα έλεγα με την αρχή του πολέμου της Συρίας σε στρατιωτικο επίπεδο.
  Η νίκη του Ασαντ και της Ρωσίας δεν ήταν και κλείσιμο του πολέμου αυτού αλλά μια φάση του τρίτου παγκόσμιου
  Θα μπορούσα να γράψω και άλλα για να κάνω ακόμα πιο ισχυρή την άποψη μου αλλά ούτε άρθρο δεν θα μου έφτανε αφήνω αυτά για τροφή προς σκέψη και συζήτηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όοοοοχι, από πάνω να πιαστεί.
  Μη σου πω να πιαστεί από πάνω, από κάτω και από μέσα.
  Μέχρι να μάθει ο ξεφτιλισμένος αχάριστος @λαός να αποδίδει τιμή στην Βασίλισσα που του χάρισε την ελευθερία, στην Πανάχραντο. Αυτή την κάναμε πέρα και "καμαρώνουμε" την κάθε σταυροποδαρούσα που μας μοστράρει τον αστεφάνωτο.
  Ωρέ, ντου από παντού χρειαζόμαστε, σκούπα. Να μείνουν 2-3 μόνο, αρκεί να είναι Μακρυγιανναίοι και Κολοκοτρωναίοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επειδή πιάστηκε από κάτω δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα μας βρουν και δεινά το θέμα είναι να βλέπουμε την γενική εικόνα της προφητείας και να μην προσκόλληθεις στην σε ένα γεγονός,μην κολλάς στον τρόπο που φέρεται η εξουσία διότι δεν είναι ελέω Θεού αλλά του άλλου του πονηρου εξάλλου ποιος μας είπε ότι όλοι μας θα την βγάλουμε καθαρή μέχρι το σημείο που θα ανάψουμε κερια μέσα στην Πόλη, το αντίθετο όμως έχει ειπωθεί ότι λίγοι Έλληνες θα επιβιώσουν για να χαρούν την π
   Πολη και πολλοί ξένοι θα γίνουν χριστιανοί, οπότε στο χέρι μας είναι να τραβήξουμε όσους περισσότερους Έλληνες μπορούμε πίσω στην πίστη του Χριστού και να βαφτίσουν, βαφτισμένοι Έλληνες τα παιδιά τους που έχουν αφήσει χωρίς βάπτιση τα παιδιά τους λόγω μόδας της εποχής
   Η ουσία είναι στις μέρες μια αυτή που προσφώνησε ο μακαριστός Χριστόδουλος το ελάτε όπως είστε και όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και με τις αμαρτίες που κουβαλάμε και λίγο, λίγο κάνοντας την αρχή πρώτα να επιστρέψουμε στο Χριστό και την αλήθεια Του λόγου και της δύναμης των έργων Του.
   Ήρθε ο καιρός που ο Θεός θα ρίξει καβαλάρη Του από το αλογο του και θα ανεβάσει τον τυχαίο από τον λαό Του να ξανά χτίσει την εκκλησία του διότι η σημερινή εκκλησία ξανά έκανε τα λάθη του Βυζαντινής εκκλησίας ο ουμανισμος και οι λοιπές δυτικές χριστιανικες αιρέσεις δεν κατάφεραν ποτέ να ριζώσουν στις καρδιές των Ελλήνων το ορθόδοξο δόγμα ανορθόδοξα επιβιώνει μέχρι και σήμερα από την εποχή του ΠατροΚοσμα*μέχρι τον λόγο του Νεοφύτου Μόρφου η καρδιά του Έλληνα θα γνωρίζει Χριστό.
   (αναφορικά Κοσμάς ο Αιτωλός, Άγιος Παΐσιος, Άγιος Πορφύριος, Εφραίμ ο Αριζονίτης και πάρα πολλοί άλλοι γέροντες αγιοποιθεντες και μη που είχαν διορατικο χάρισμα η ακόμα κια προφητείες για μελλούμενα)

   Διαγραφή
  2. Αυτό λέμε, να το χαρούν οι λίγοι άξιοι, όποιοι είναι.
   Δεν είναι θέμα ηγεσίας, μμε που αποσιώπησαν τον Ευαγγελισμό και την Κυρία Θεοτόκο. Είναι η συντριπτική πλειοψηφία. Το σπιτάκι μας, η υγεία μας, η μασκούλα μας, το εμβόλιο. Οι ηγέτες είναι ο καθρέφτης μας, βρίσκουν και κάνουν.

   Εδώ οι Γερμανοί, τους ξέρω καλά, είναι υλιστές, για χριστιανοί δεν λέμε, αλλά για το Πάσχα τους αντέδρασαν, έκανε πίσω η Άγγελα του σκότους. Αλλά ακόμα και αυτή ξέρει να κρατάει τύπους, τον άντρα της ούτε τον έχουμε δει που είναι και παντρεμένη, όχι να μας κατσικώνουν τους γκόμενούς τους στις οθόνες. Αυτό είναι δείγμα χαρακτηριστικό, καταδεικνύει πως ο Έλληνας όχι μόνο έχασε το δόγμα, αλλά έγινε και χειρότερος των άλλων.

   Διαφωνώ και με το ελάτε όπως είστε. Όχι, δεν είμαστε στο καρναβάλι, είμαστε στον Οίκο του Θεού. Αμαρωλοί είμαστε, δεν πάμε ως δίκαιοι και σίγουρα η μετάνοια είναι χρονοβόρα, αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να αλλάξουμε την εκκλησιαστική τάξη των πατέρων. Άσε κιόλας γιατί έχω σκάσει για καταγγελία σε ενορία (από μέσα).

   Διαγραφή