Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2013…ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ!



                       
Κοινοποιεί ο Γεωκών


«Εμβολιάστηκαν οι πρώτοι μοναχοί στο Άγιον Όρος, ένα σκάφος του λιμενικού μετέφερε τις 400 πρώτες δόσεις από το εμβόλιο της Pfizer προχθές, Παρασκευή 19 Μαρτίου στο Άγιον Όρος και αμέσως ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί…

Πρώτος εμβολιάστηκε ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, αρχιμανδρίτης κ. Βαρθολομαίος και ακολούθησαν μοναχοί από της μονές Ιβήρων, Κουτλουμουσίου, Σίμωνος Πέτρας που βρέθηκαν ειδικά για το σκοπό αυτό στις Καρυές…

Μεταξύ των μοναχών επικρατεί ανακούφιση για το γεγονός ότι ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί…ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και αγιορείτες που εγκαταβιούν σε σκήτες μακριά από τις Καρυές…» 

Romfea 

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ

«Αλίμονο μας και αλίμονο σας, μέσα στο περιβόλι της Παναγίας φοβηθήκατε τον θάνατο;

Υμνήσατε τον θεό, την Παναγία, τον Χριστό, σε αγρυπνίες παράκλησης και ξαφνικά πισώπλατα καρφώσατε το μαχαίρι, προδώσατε τον Θεό τον Ίδιο. 

 Φοβηθήκατε τον θάνατο επί της Γής και δεν φοβηθήκατε τον θάνατο εν τοις ουρανοίς, λυπούμαι πολύ, δεν σας κρίνω, δεν σας κατηγορώ, αλλά φοβάμαι Άγιοι πατέρες ότι εξαγοράσατε την ελάχιστη ζωή επί της Γής, με το θάνατο εν τοις ουρανοίς, εμείς οι Ιερείς και εσείς οι γέροντες που η ζωή σας προσπάθησε να γίνει ένα με το Θεό πατέρα με το Χριστό με την Παναγία, εμείς δεν είμαστε που λέμε ότι ο θάνατος είναι απλά μια μετάβαση στην αιώνια ζωή;

Δεν πεθαίνουμε, κοιμόμαστε, αποβίωση είναι, από αυτή την ζωή, φύγουμε σε μια άλλη ζωή, σε ένα άλλο βίο μαζί με τον αθάνατο Θεό στην αιωνιότητα, στην αθανασία, σας τα λέει αυτά ένας ελάχιστος άνθρωπος πρώτα απ’ όλα, και ελάχιστος ιερέας, με πόνο, με αγάπη με λύπηση.

Τέκνα εκ Θεού αδέλφια, από εμάς τους ποιμένες περιμένετε ποιο πολύ, ευσπλαχνία, γλυκύτητα, αγάπη, πνευματική βοήθεια, σας παρακαλώ μην σκανταλιστείτε από μας,, θα μας κρίνει όλους ο Θεός, ο κύριος, είναι η ώρα να αποφασίσουμε κατά την συνείδηση μας

Μήπως αύριο με την ίδια ευκολία θα δεχτούμε και το σφράγισμα με τα γλυκά λόγια και πονηρά έργα του διαβόλου; όπως σήμερα σας παρουσιάστηκε ως σωτήρας το εμβόλιο ;

Αχ αδέλφια που χάσαμε τον ποιμένα Χριστό και βρήκαμε τον "αδελφό το λύκο" ;

Με αγάπη και σεβασμό συγχωρέστε με αδέλφια μου…»


Διαβάστε ένα Μήνυμα από τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ μέσω του Γέροντα από το 2013 για τους Μοναχούς στο Άγιο Όρος, Ο Γέροντας μου από το 2013 τα έλεγε όλα, προειδοποιούσε αλλά κανείς δεν τον άκουγε, αυτό που έγινε στο Άγιο Όρος είναι απλά μια προειδοποιήση

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ 2013


8/4/2013 «Τώρα θα σας μιλήσω για ένα οικόπεδο που έχει δοθεί ως δώρο στην Μητέρα Μου, αυτό το μέρος θα το μισήσουν, και θα το μοιχεύσουν αυτοί που θα βγουν σε λίγο από τον δρόμο μου……

Αλλά, Αυτή η Βασίλισσα Μου μαζί με Εμένα θα κυριαρχήσει εκεί… .ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΠΛΗΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΙΧΕΙΑ ….ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ»

20/4/2013 «Το κακό θα έλθει από το κεφάλι, όταν θα θολώσουν τα νερά στο Άγιο Όρος θα κατέβουν στον κόσμο και θα τον δηλητηριάσουν , τότε οι κληρικοί θα γίνουν χειρότεροι από τους λαϊκούς και ο κόσμος θα τρελαθεί, θα δείτε σύντομα ότι μέσα στο περιβόλι της Μητέρας μου θα βγάλουν ‘’μαχαίρια’’ δεν θα συμφωνήσουν σε πολλά και θα γίνουν οι 14 Μονές πολλά κομμάτια.

Και θα δείτε εκεί αδελφό εναντίον αδελφού, και Πατέρα εναντίον Πατρός, πήραν μεγάλη ευθύνη στην πλάτη τους, με το να καταπατήσουν τον Νόμο αυτού του περιβολιού.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ως ζητιάνοι θα περιφέρονται για ένα κομμάτι ψωμί που με μεγάλη λύσσα θα τους το δώσουν.

Θα τους περιγελάσουν και θα τους καθαιρέσουν από την ιεροσύνη τους, θα ακούσουν οι δικοί Μου τα πλέον χειρότερα λόγια που δεν τα αντέχει η ψυχή και άλλα πολλά άσχημα θα τους πουν….

‘’ξένο φλουρί’’ θα πέσει ανάμεσα τους.

Και όταν εκεί μέσα κάποιοι θα τρώνε με χρυσό κουτάλι, οι άλλοι , οι δικοί Μου, μέσα στο δάκρυ το Δικό Μου θα βουτήξουν τον άρτο για να τον φάνε.

Όμως με θρίαμβο, όταν Εγώ Έλθω να κατοικήσω εκεί, θα έλθουν οι δικοί Μου και θα ψέλνουν Ουράνιους Ύμνους Μαζί Μου.

Βεβαίως δεν είναι όλοι οι Μοναχοί το ίδιο, Εγώ τους έχω ξεχωρίσει από πριν γιατί αυτήν την εντολή ψυχής έχουν από Εμένα

Ξέρετε παιδιά μου τι θα πει Παναγία; φανταστείτε μια Μητέρα που το ένα παιδί της βγήκε πολύ σκάρτο, δεν μετανιώνει, είναι προδότης, πιο αισχρός από τους αισχρούς , τότε η μητέρα μετανιώνει για το γάλα που του έδωσε … έτσι θα πάθουν και όσοι προδώσουν την Παναγία (ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ )

Όταν θέλατε να μπείτε στο δωμάτιο της μητέρας σας, κλωτσούσατε η κτυπούσατε την πόρτα για να πάρετε την άδεια της να μπείτε; Ε, αυτοί τώρα οι αγιορείτες αν θέλουν να μπουν χωρίς την άδεια της…ας τολμήσουν…σας λέγω κάποια πράγματα που δεν γνωρίζετε, για να ξέρετε τι θα συμβεί !

Όταν αυτά θα συμβούν , από αυτούς που σήμερα φιλάτε τα χέρια τους, τότε θα πηγαίνετε με το άλογο τρεις ημέρες δρόμο για να βρείτε έναν σωστό ιερέα»

«Ουαί! Τι κακό θα βρει την Πίστη μας, θα βγαίνει μια μεγάλη δυσοσμία που δεν θα αγγίξει όμως τον Κύριο, τότε παιδιά μου ανατρέξτε αμέσως στα ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Κ. ΔΙΑΘΗΚΗΣ, βρείτε τις εκφράσεις του Κυρίου για τις εξουσίες εκείνων που άλλοι θα τα πάρουν.

Και όταν χωρίς οικία θα σας αφήσουν ( εκκλησία ) δική σας θα είναι μπείτε και από το παράθυρο, παράθυρο είναι η πιστις σας…ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ…»

«Κάποτε σε μια χώρα εμπιστεύτηκαν στα χέρια κάποιων, τους πιο αδύναμους, και τους είπαν σ’αυτους δώστε να φάνε, να πιουν, αλλά δώστε και φροντίδα, γιατί ήσαν νέοι και έγιναν παλιοί και δεν πρόκειται να…τους είπαν να τους μιλήσουν με αγάπη και η πόρτα τους να έμενε πάντοτε ανοιχτή και όποιος οβολον είχε να μην τον κοιτάξουν περισσότερο από τους άλλους, αλλά ούτε και να τους μοιράσουν, δηλαδή να μην πουν, αυτός ο κακός και αυτός ο καλός.

Σ’αυτους που άφησαν αυτούς τους αδύναμους έδωσαν και έναν ίππον για να ανέβη ο ένας από αυτούς , ο αρχηγός, και εκείνος που θα ανέβαινε, να έβλεπε όλους τους άλλους το ίδιο από εκεί.

Να τους φρόντιζε όλους το ίδιο και να δίδασκε στους δικούς του από κάτω, αγάπη και ελεημοσύνη και φροντίδα

Αλλά δεν του είπαν από εκεί ψηλά που θα είναι να βλέπει αυτούς που πρώτοι ήρθαν στην πόρτα του και κρατούσαν δενδρύλλια με καρπόν επάνω, επίσης ήταν και κάποιοι άλλοι που κρατούσαν απλώς ένα λουλούδι και άλλοι στο τέλος, οι οποίοι δεν κρατούσαν τίποτε!

Αυτοί που είχαν τα δενδρύλλια με τον καρπόν, κρατούσαν και οβολόν, οι άλλοι πιο πίσω που είχαν μόνο ένα άνθος το έβγαλαν από την ψυχήν τους με κόπο και το έδωσαν, και αυτοί που δεν είχαν τίποτε, είχαν στα μάτια θλίψιν, αλλά χαμόγελο στα χείλη.

Και είπε ο Αφέντης Ο Μεγάλος στον ιππεύοντα ‘’ βλέπε τους όλους το ίδιο και μην δεις τον οβολόν ‘’

Και τους είδε όλους το ίδιο αυτός και οι κατώτεροι του…… όμως στην πορεία έχασαν…Το "μέτρημα" και δυστυχώς μέτρησαν μόνον αυτούς που είχαν οβολόν, και θύμωσε πολύ Ο Πατέρας και πήρε το άλογο ( την εξουσία ) και το άφησε ελεύθερο μέσα στον κόσμο και πήγε το άλογο με εντολή (Θεού ) και κάθισε και ίππευσαν όσοι χαμόγελο είχαν, και όσοι άνθος είχαν, αλλά επίσης και όσοι πέταξαν τους οβολούς, πήγαν και αυτοί να ιππεύσουν.

Τρελός από αγανάκτηση ο ιππεύων έγινε και γυρναει και λέει "εγώ σε υπηρέτησα τόσον καιρό, πως πήρες εσύ το άλογο από εμένα;"

Τότε Ο Πατέρας του είπε ‘’ ξεγυμνώσου εσύ και οι δικοί σου και βαλε ενδύματα πτωχά, κλείνε την κεφαλη σου προς την ταπείνωσαν και εάν μπορείς ξανά να ιππεύσεις κανετο…

Διότι εγώ έφτιαξα την κεφαλήν, και η κεφαλη με πρόδωσε, τότε εγώ βρήκα άλλους ιππότες χωρίς έπαθλα και ενδύματα, που πήραν το άλογο, το έλουσαν, το πετάλωσαν, το φρόντισαν και κάθε ημέρα το αγκάλιαζαν και το φιλούσαν ως δώρον άνωθεν για εκείνους.’’

Γι’αυτό Ο Μεγάλος Αφέντης τους είπε ‘’ την εξουσία από πάνω σας θα πάρω και θα την δώσω σε αυτούς ‘’

ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΠΠΕΥΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΕΣ ΤΟΥ.

Οι συνεργάτες αυτών είναι οι ιερείς, και θα διαλέξει από τους κατώτερους τους καλύτερους, και θα δώσει στα χέρια άλλων την εξουσία που Ο Πατήρ δίνει στους ανθρώπους.

ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ…»

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Σημειώνουμε ότι όπως απέδειξε ο π. Στυλιανός Καρπαθίου για το εμβόλιο χρησιμοποιήθηκαν κύτταρα από εκτρωμένο έμβρυο!

2 σχόλια:

 1. Όσοι διαβάζουμε τα θεία μηνύματα από τον Οίμο δε χρειαζόμαστε άλλα αποδεικτικά στοιχεία, παρά μόνο την ομολογία του Θεού ότι (για λόγους που δε με ενδιαφέρει να καταδειχθούν και επιστημονικά) ΔΕ μπορεί να κατοικήσει πλέον σε σώμα που έχει δηλητηριαστεί με αυτό το επικατάρατο εμβόλιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τους προειδοποίησα,
   και τον κώδωνα του κινδύνου τους έκρουσα άπειρες φορές,
   να μην γίνουν πειραματόζωα εις τις δυνάμεις τις σκοτεινές.

   Το σώμα τους είναι ιερό, αφού είναι ο δικός Μου ναός,
   μέσα εκεί Εγώ ο Θεός να κατοικώ
   και να χαρίζω κάθε καλό εις το δικό τους ψυχικό.

   Γι’ αυτό λύσσαξε ο βρωμερός σατανάς,
   να μολύνει και να μεταλλάξει το σώμα το ανθρώπινο,
   για να μην κατοικώ Εγώ σε αυτό.

   Και το κατάφερε ο βρωμερός,
   με τα σατανικά εμβόλια που επιβάλει στον λαό.
   Λυπάμαι πολύ ο Θεός γιατί παραβλέπουν και αδιαφορούν
   για τις δικές Μου Θείες προειδοποιήσεις
   και κάνουν τελεία υπακοή στου πονηρού εχθρού τις παροτρύνσεις.

   Στέκεται ο λύκος ο νοητός με το στόμα ανοικτό
   και πάνε μόνοι τους και μπαίνουν μέσα σε αυτό,
   βορά να γίνουν στα δόντια του οικιοθελώς.
   Και μετά θα πουν, πως τους φταίω Εγώ ο Θεός,
   ενώ οι ίδιοι ευθύνονται,
   για όσα θα πάθουν, από δω και μπρός,
   και δεν θα είναι λίγα, δυστυχώς.

   Τα λυπάμαι πολύ όλα αυτά τα παιδιά,
   που ξεγελάστηκαν από τον βρωμερό σατανά,
   και θα φύγουν κακείν- κακώς από τον κόσμο αυτό,
   ποθώντας τα δύστυχα να αποφύγουν το κακό,
   παρασύρονται όλο και πιο βαθειά απ’ αυτό.

   Σε κινούμενη άμμο μπήκαν,
   αφού την παγίδα του εχθρού δεν αντιληφθήκαν
   και όσο αγωνιώντας προσπαθούνε να σωθούνε,
   το αποτέλεσμα είναι στα κατάβαθα να μπούνε,
   χωρίς καμία ελπίδα να σωθούνε.

   Διαγραφή