Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ...TA MHNYMATA TOY KYΡIOY EΠAΛHΘEYONTAI ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΤΡΟΠΟ...


ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40.000 ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΕΠΙ 800 ΧΡΟΝΙΑ! ΣΕΙΣΜΟΣ 7,2 ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ! 

2 ΒΙΝΤΕΟ
ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: Άνοιξαν τα Έγκατα της Γης. Μετά από 40.000 σεισμούς ενεργοποιήθηκε μετά από 6.000 χρόνια ηφαίστειο στην Ισλανδία! Σεισμός 7,2 στην Ιαπωνία αναμένεται τσουνάμι! «Σεισμοί τε μεγάλοι κατά τόπους»

Σημεία των Καιρών. Άνοιξαν τα Έγκατα της Γης. Περισσότεροι από 40 000 σεισμοί ξύπνησαν ένα ηφαίστειο ανενεργό για 800 χρόνια στην Ισλανδία κοντά στο Fagradalsfjall, που εκτοξεύει λάβα σε εκατοντάδες μέτρα. 

Η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη γιγαντιαία επιχείρηση από διασώστες.Δυο αεροδρόμια έκλεισαν και πολλοί δρόμοι έκλεισαν.Ο εναέριος χώρος έκλεισε. 

Το ηφαίστειο δεν είναι πολύ μακρία από την πρωτεύουσα Reykjavik στα ΝΔ της. Ήταν για 800 χρόνια ανενεργό και χιλιάδες σεισμοί σημειώθηκαν αυτές τις τελευταίες εβδομάδες σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Γραφείο Ισλανδίας/ Gisli Olafsson.

Ωστόσο σύμφωνα με το axios.com το ηφαίστειο ήταν ανενεργό για περίπου 6.000 χρόνια ως την Παρασκευή το βράδυ που εκρήχθηκε στη χερσόνησο Reykjanes στη νοτιοδυτική Ισλανδία, σύμφωνα με το AP.Η έκρηξη – η οποία είναι σχετικά μικρή προς το παρόν – είναι η πρώτη της περιοχής στα 781 χρόνια,ενώ η λάμψη του ήταν ορατή έως και 20 μίλια μακριά στο Ρέικιαβικ, πρωτεύουσα της χώρας.Αυτά στις 19/3/21 και την επομένη….

Προειδοποίηση για τσουνάμι εκδόθηκε από την Ιαπωνία το Σάββατο 20.3.21 αφότου ισχυρός σεισμός 7,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στα ΒΑ της χώρας. 

Το ύψος κύματος μπορεί να φτάσει ως και σ΄ένα 1 μέτρο και πιθανόν να πλήξει το διαμέρισμα Miyagi. Το επίκεντρο το σεισμού εστιάζεται στα 57 km ΒΑ του Sendai-shi.

Πριν 3 μέρες ασυνήθιστος σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στ΄ανοιχτά της Αλγερίας. Τεκτονικές αλλαγές, γεωφυσικές μεταβολές, κινητικότητα των στοιχείων τη φύσης.

Εικόνα

”σεισμοί τε μεγάλοι κατά τόπους καί λιμοί καί λοιμοί ἔσονται, φόβητρά τε καί σημεῖα ἀπ’ οὐρανοῦ μεγάλα ἔσται».(Λουκ. κα’, 9-11) ”καί ἔσονται λιμοί καί λοιμοί καί σεισμοί κατά τόπους· πάντα δέ ταῦτα ἀρχή ὠδίνων». (Ματθ. κδ’, 6-8)

Η Αποστασία της Ανθρωπότητας που προσκύνησε τον Άρχοντα του Κόσμου τούτου (πολιτικουγειονομικό ολοκληρωτισμό) ως ψευδοσωτήρα επιταχύνει τις εξελίξεις!!!

Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο μέσα από τις ιστορικές πηγές να κλείνουν οι εκκλησίες και να μην γίνονται θείες λειτουργίες σε περιπτώσεις πανδημιών επιδημιών. Μόνο στα χωριά που πέθαινε ο παπάς δεν γίνονταν λειτουργίες.

Μετά από 2000 χρόνια έκλεισαν τους ναούς απαγόρευσαν τις θείες λειτουργίες και τη συμμετοχή στα μυστήρια…..η Νέα Ρώμη….και Νέας Ρώμης από τον Πράσινο Πατριάρχη στο Πράσινο Διαβατήριο!!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου