Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ! ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ; ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;Ο ΙΤΑΛΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ANGELO GIORGIANNI ΥΠΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, ΓΙΑ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ» ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ COVID19Ο Ιταλός δικαστής Angelo Giorgianni μόλις υπέβαλε προσφυγή για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης. 

Αυτή η προσφυγή του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οργανισμού Ζωής (Organizzazione Mondiale della Vita) επέρχεται μετά από τις προσφυγές που έχουν κατατεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου της Χάγης και του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ισραήλ, για παραβιάσεις του κώδικα της Νυρεμβέργης και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας , από τους δύο Ισραηλινούς δικηγόρους Ruth Machnes Suchovolsky και Arie Suchowolsky, της δικηγορικής εταιρείας A. Suchovolsky & Co.

“Το lockdown και όλα τα σχετικά μέτρα – αυτά τα τελευταία εάν υιοθετηθούν για παρατεταμένες και αόριστες περιόδους, πολύ πέρα ​​από τη φάση έκτακτης ανάγκης για την υγεία, διακινδυνεύουν να στρεβλώσουν την ίδια την ουσία των κοινωνιών, και αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση – αποτελούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, καθώς δομούν εγκλήματα φυλάκισης, βασανιστηρίων και πράξεις που προκαλούν μεγάλο πόνο στην ψυχική και σωματική υγεία. “(Άρθρο 7 του καταστατικού της Ρώμης/Statut de Rome).

Αυτό είναι ένα ενδεικτικό απόσπασμα από την εκρηκτική προσφυγή που υπογράφει ο Ιταλός Δικαστικός και στάλθηκε πριν από τρεις ημέρες, την Τετάρτη 24 Μαρτίου, στην εισαγγελέα του ΔΠΔ (CPI) κα. Fatou Bensouda.

“Σας ζητάμε εντόνως να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δηλώσετε τα lockdown και όλα τα σχετικά μέτρα (ένταλμα μάσκας, κοινωνική απόσταση, κλείσιμο σχολείων, επιχειρήσεων, μπαρ, εστιατoρίων, γυμναστηρίων, μουσείων, θεάτρων και άλλων) ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. 

Το οικονομικό, ανθρώπινο, ψυχολογικό και κοινωνικό κόστος αυτών των πολιτικών είναι σημαντικά υψηλότερο από την αποτελεσματικότητά τους στη διάσωση ζωών και τη μείωση της εξάπλωσης του ιού », έγραψε στην προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ο Δρ Giorgianni, πολιτικός και δικαστής της Σικελίας, ως Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Ζωής…Η καταγγελία στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο είναι μια λευκή βίβλος για τις τραγωδίες που προκλήθηκαν από την πανδημία Covid-19, είναι μια ακριβής στατιστική συλλογή, που βασίζεται σε έγκυρες και διεθνείς πηγές, για κοινωνικές φρίκες που απορρέουν από τις 
 επιθέσεις των εθνικών κυβερνήσεων. “αναφέρει η πηγή: Fabio Giuseppe Carlo Carisio: “LOCKDOWN: CRIMINI CONTRO L’UMANITA”. Denuncia di Giorgianni all’Aja ».

 Ειδήσεις Gospa, 26 Marzo 2021.ΠΑΝΔΗΜΙΑ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

Ως Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Ζωής και Πρόεδρος της Ένωσης L’Eretico, ανακοινώνω ότι σύντομα θα εκδοθεί επίσημη δήλωση σχετικά με την προσφυγή που υποβλήθηκε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο σχετικά με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τα οποία, κατά τη γνώμη μας , διαπράχθηκαν από διάφορες εθνικές κυβερνήσεις και επίσης από την ιταλική κυβέρνηση.

Θεωρήσαμε φρόνιμο και σεβαστό από την πλευρά του Δικαστικού Ιδρύματος να διαφυλάξουμε το έγγραφο εμπιστευτικό, επειδή μόλις κατατέθηκε στην Γενική Εισαγγελέα του Δικαστηρίου της Χάγης, αλλά η επίθεση των μέσων ενημέρωσης στην οποία ήμασταν αντικείμενο την επόμενη μέρα μέσω courrier électronique PEC, σε αυτό το στάδιο καθιστά απαραίτητο ο καθένας να γνωρίσει το περιεχόμενό του και να διαμορφώνει τη γνώμη του για το πολύ σοβαρό και ευαίσθητο θέμα.

Οι δικηγόροι μας αξιολογούν τις νομικές ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν εναντίον εκείνων που μας έχουν προσδιορίσει με προσβλητικό, ψευδές και τρελό τρόπο ως « no vax » και «αρνητές», σε σχέση με το βιβλίο «σφαγές του Κράτους» (Stragi di Stato),που συνέγραψα εγώ με τον Δρ Pasquale Bacco, όπου δεν αρνούμαστε τον κίνδυνο του ιού αλλά αντίθετα, επισημαίνεται ότι η θνησιμότητα του ήταν υψηλή λόγω θανάτων που αποδίδονται επιφανειακά στο Covid-19 χωρίς καν αυτοψίες, διαγνωστικά και θεραπευτικά λάθη, λόγω έλλειψης της δέουσας πρόληψης στην επιδημιολογική κατάσταση (ένα πρόβλημα που εξετάζεται τώρα από την εισαγγελία του Μπέργκαμο) και οι αποτελεσματικές θεραπείες αγνοούνται για μήνες.


Οι αρνητές αυτής της μακροσκοπικής απόδειξης θέλουν να μας αποκαλούν «θεωρητικούς συνωμοσίας» παρόλο που θα προτιμούσαμε να προσδιοριστούμε με το πραγματικό μας όνομα. 

Επειδή μελετάμε και καταγγέλλουμε την αλληλεπίδραση των πλοκών διαφόρων εθνικών και διεθνών οργανισμών που έχουν καταστήσει την πανδημία καταστροφική, ιδίως λόγω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, του κοινωνικού και οικονομικού συναγερμού μετά από τα συνεχή lockdown χωρίς πραγματικό επιστημονικό κίνητρο και συχνά αγνοώντας τις ενδείξεις στα κέντρα υγείας, υπεύθυνους για την αξιολόγηση.

Επίσης τον περασμένο Οκτώβριο, ο διάσημος ιολόγος Giorgio Palù, ο οποίος πρόσφατα διορίστηκε πρόεδρος της IAAF, υπογράμμισε την ίδια ιδέα με ξεκάθαρα λόγια:«Η θνησιμότητα του SARS-Cov-2 κυμαίνεται μεταξύ 0,3 και 0,6% ενώ για το SARS (2003 ed) ήταν 10% και το MERS 36%, δύο κορωναϊοί που εξαφανίστηκαν σε ένα χρόνο. 

Αυτό θα πρέπει να μας καθησυχάσει λίγο για αυτό το Infodemic, δηλαδή αυτές τις πληροφορίες που έχουν γίνει πανδημία, αυτός ο φόβος της μετάδοσης, ο φόβος του θανάτου: έχει γίνει μολυσματικός και μεταδοτικός. 

Έχουμε χάσει την κοινή λογική, το εύλογο, την κριτική ικανότητα αξιολόγησης δεδομένων για το τι συμβαίνει. Είμαστε το φθινόπωρο του λόγου “.

Πιστεύω ότι βρισκόμαστε ήδη στο πιο σκοτεινό χειμώνα της επιστήμης, από τον οποίο μπορούμε να ξεφύγουμε μόνο αν ξεκινήσει η φωτεινή πηγή της αλήθειας. 

Είμαστε απασχολημένοι σε αυτό το μέτωπο… και αυτό προφανώς ενοχλεί. Αλλά δεν θα εκφοβιστούμε και θα προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα.O Angelo Giorgianni είναι Ιταλός δικαστικός και πολιτικός. guyboulianne


«Προσωπικά, βλέπω αυτά τα εμβόλια ως πραγματική βλάβη στην υγεία των πολιτών». Μελετήθηκαν σε έναν ιό Sars-Cov2 από τον Απρίλιο / Μάιο του 2020, έναν ιό που στην πράξη δεν υπάρχει πλέον, δεδομένου του τεράστιου αριθμού των μεταλλάξεων. Είναι επίσης η πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία που η τεχνολογία mRNA έχει χρησιμοποιηθεί σε έναν τόσο μεταβλητό ιό. »

Αυτές είναι οι συνοπτικές παρατηρήσεις του Δρ. Pasquale Bacco Ιατροδικαστή…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου