Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ", ΤΑ "ΔΩΡΕΑΝ" ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ!

Α.ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:«ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΥΓΝΟ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ" ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ»
Γ. ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ: «ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!»

2 ΒΙΝΤΕΟ


Τα βίντεο που ακολουθούν είναι άκρως αποκαλυπτικά όχι μόνον για τα αίτια που προωθούν την "πανδημία, τους εμβολιασμούς και τα δωρεάν ράπιντ τέστ αλλά και για τους κινδύνους ή τους σκοπούς οι οποίοι κρύβονται πίσω από αυτά.

Πέρα όμως από την ειδική επιστημονική πλευρά τού θέματος και την φίμωση κάθε υπεύθυνης επιστημονικής αντιπαράθεσης, η σκυτάλη παραδίδεται στους πολίτες οι οποίοι είναι και οι  άμεσοι υπεύθυνοι για τα τού οίκου τους.  

Κανείς, ας μην πει ότι: «Κανένας δεν με συμβούλεψε για τις συνέπειες». Πέρα απ’ αυτά, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.  Αρκετά!

Ο Dr. Ανδρέα Γιαννουλόπουλος, Καρδιολόγος - πνευμονολόγος, αναφέρει τις άλλες προεκτάσεις ή μάλλον τις αιτίες τού προβλήματος της "πανδημίας". Το έλλειμμα Δημοκρατίας, τα μνημόνια και τον στυγνό "επιστημονικό" ολοκληρωτισμό!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟ



Βλέπουμε το τυρί αλλά όχι τη φάκα» λέει ο καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός μιλώντας στον Focus FM 103.6 σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη για τα δωρεάν self-tests (ατομικά τεστ) κορωναϊού.

«Δεν υπάρχει “δωρεάν”. Αυτά πληρώνονται από τον προϋπολογισμό, ο οποίος είναι δικοί μας φόροι. Επομένως, εμείς τα πληρώνουμε» 

«Θέλουν να υπερ-αυξήσουν τον αριθμό των ανθρώπων που θα κάνουν τεστ και γι αυτό τα προσφέρουν “δωρεάν”. Για να πάνε όσο το δυνατόν περισσότεροι να κάνουν (τεστ), με αυτό τον τρόπο να αυξήσουν τα θετικά (αποτελέσματα) και μετά να τα παρουσιάσουν ως δικαιολογία για να κλείσουν πάλι τον κόσμο μέσα για το Πάσχα»!

 Ο Γιώργος Καρυστινός κατέληξε με την προτροπή στον κόσμο να υποβάλλει μαζικά μηνύσεις ώστε να υποχωρήσουν οι ναζιστικής νοοτροπίας κυβερνήσεις από τα δυστοπικά ολοκληρωτικά τους σχέδια
 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟ 





 ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ "ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ"
ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου