Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!


Τ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: «ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΗΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!!!»


τ. Ιατρική Διευθύντρια σε μεγάλο αγγλοσαξονικό εργαστήριο Λοιμωξιολογίας Docteur Hamelin Md αναφέρει στο twitter της ότι όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύτηκαν και πέθαναν από την μετάλλαξη της Βρετάνης στη Γαλλία ήταν εμβολιασμένοι…

Αναρωτιέται μάλιστα αν ο θάνατος προήλθε από θρομβοεμβολικές επιπλοκές.

Είναι 8 οι ηλικιωμένοι αυτοί ασθενείς. 

Η γιατρός ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει γιατί οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν να γνωρίζει αν οι ασθενείς είχαν λάβει και τη 2η δόση ή μόνο την πρώτη γιατί η πληροφόρηση είναι με σταγονόμετρο και έχον δοθεί σαφείς οδηγίες στο προσωπικό από τη Διεύθυνση του Νοσοκομείου να σιωπήσει!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι οκτώ ασθενείς που είχαν προσβληθεί από την παραλλαγή “Breton”, που ανακαλύφθηκαν σε ένα σύμπλεγμα στο Lannion (Côtes-d´Armor), πέθαναν. 

Προς το παρόν, “δεν υπάρχει εγκατεστημένη σχέση μεταξύ αυτών των θανάτων και της παραλλαγής”, διαβεβαιώνει το ARS.

Μια νέα παραλλαγή του covid-19 εντοπίστηκε στο νοσοκομείο Lannion στο Côtes-d´Armor, προειδοποίησε η Γενική Διεύθυνση Υγείας (DGS) τη Δευτέρα (15 Μαρτίου) σε δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με την ARS Bretagne, δεν υπάρχει «αποδεδειγμένη αιτιώδης σχέση μεταξύ αυτών των οκτώ θανάτων και της νέας παραλλαγής», εξ ου και η σημασία των επιδημιολογικών μελετών που πρέπει να διεξαχθούν. Με την ονομασία “20C”, αυτή η παραλλαγή είναι “υπό παρακολούθηση” από το DGS, ιδίως επειδή θα ήταν δύσκολο να εντοπιστεί με δοκιμές PCR.

 Στην πραγματικότητα, στο νοσοκομειακό κέντρο του Lannion, αρκετοί ασθενείς που παρουσιάζουν τυπικά συμπτώματα covid έχουν ωστόσο βρεθεί στα τεστ αρνητικοί. Μόνο μετά τη διεξαγωγή νέων τεστ “για ορρολογία ή εκτέλεση RT-PCR σε βαθιά αναπνευστικά δείγματα” μπόρεσε να διαπιστωθεί η μόλυνσή τους.

Σε αυτό το σημείο, οι γιατροί δεν θεωρούν ότι το “20C” είναι “ανησυχητικό”, αλλά ερευνούν γιατί δεν εντοπίστηκε σε δοκιμές PCR.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου