Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ 4,5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ;


Ο Π.Ο.Υ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΣΤ PCR COVID-19 ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ: ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ» ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ! ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ (LOCKDOWN) ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ, ΠΑΝΤΕΛΩΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ


Άρθρο του καθηγητή Michel Chossudovsky

Ο ΠΟΥ επιβεβαιώνει ότι η διαδικασία του τεστ PCR για τη Covid όπως εφαρμόζεται δεν είναι έγκυρη. Δεν υπάρχει απολύτως καμία επιστημονική βάση για την εφαρμογή του εμβολίου Covid.

Τα Απαγορευτικά (lockdowns) και τα οικονομικά μέτρα που οδήγησαν σε κοινωνικό πανικό, μαζική φτώχεια και ανεργία (υποτίθεται για να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού) δεν έχουν καμία απολύτως δικαιολογία.

Πηγή: Global Research

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Το Τεστ Αλυσιδωτής Αντίδρασης Πολυμεράσης σε Πραγματικό Χρόνο (RT-PCR) υιοθετήθηκε από τον ΠΟΥ στις 23 Ιανουαρίου 2020 ως μέσο για την ανίχνευση του ιού SARS-COV-2, σύμφωνα με τις συστάσεις μιας ερευνητικής ομάδας ιολόγων (με έδρα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Charité στο Βερολίνο), υποστηριζόμενο από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates. (Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε τη μελέτη Drosten )

Ακριβώς ένα χρόνο αργότερα στις 20 Ιανουαρίου 2021, ο ΠΟΥ ανακαλεί. O ΠΟΥ δεν λέει: «Κάναμε ένα λάθος». Η ανάκληση διατυπώνεται προσεκτικά.

Παρόλο που ο ΠΟΥ δεν αρνείται την εγκυρότητα των παραπλανητικών οδηγιών που εξέδωσε τον Ιανουάριο 2020, προτείνει ωστόσο την «Επανάληψη των τεστ» (το οποίο άπαντες γνωρίζουν ότι είναι αδύνατο).

Το επίμαχο ζήτημα αφορά το όριο του αριθμού κύκλων ενίσχυσης (Ct). Σύμφωνα με τον Pieter Borger, et al

Ο αριθμός των κύκλων ενίσχυσης [πρέπει] να είναι μικρότερος από 35. Κατά προτίμηση 25-30 κύκλοι. Σε περίπτωση ανίχνευσης ιών με Ct > 35 κύκλων ανιχνεύονται μόνο σήματα που δεν συσχετίζονται με μολυσματικό ιό όπως προσδιορίζεται από την απομόνωση στην κυτταρική καλλιέργεια… (Κριτική της μελέτης Drosten)

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) παραδέχεται σιωπηρά ένα χρόνο αργότερα ότι ΟΛΑ τα τεστ PCR που διεξήχθησαν σε ένα 35 όριο ενίσχυσης (Ct) 35 ή περισσότερων κύκλων είναι ΑΚΥΡΑ. Αυτό όμως, συνέστησαν τον Ιανουάριο του 2020, σε συνεννόηση με την ομάδα ιολογίας από το Charité Hospital του Βερολίνου.

Εάν η δοκιμή διεξάγεται με όριο 35 κύκλους (Ct) ή παραπάνω (το οποίο είχε συστηθεί από τον ΠΟΥ), δεν είναι δυνατή η ανίχνευση τμημάτων του ιού SARS-CoV-2, πράγμα που σημαίνει ότι ΟΛΑ τα αποκαλούμενα επιβεβαιωμένα «θετικά κρούσματα» που έχουν λάβει χώρα κατά την διάρκεια των τελευταίων 14 μηνών δεν είναι ΕΓΚΥΡΑ.

Σύμφωνα με τους Pieter Borger, Bobby Rajesh Malhotra, Michael Yeadon, et al, το όριο κύκλων Ct > 35 ήταν ο κανόνας «στα περισσότερα εργαστήρια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ».

Το «Ήμαρτον» του ΠΟΥ

Παρακάτω είναι η προσεκτικά διατυπωμένη «Ανάκληση» του ΠΟΥ. Το πλήρες κείμενο με σύνδεσμο προς το αρχικό έγγραφο βρίσκεται στο παράρτημα:

Οι οδηγίες του ΠΟΥ για το διαγνωστικό τεστ για τον SARS-CoV-2 δηλώνουν ότι απαιτείται προσεκτική ερμηνεία των ασθενών θετικών αποτελεσμάτων (1). Το όριο κύκλων (Ct) που απαιτείται για την ανίχνευση του ιού είναι αντιστρόφως ανάλογο με το ιϊκό φορτίο του ασθενούς.

 Όταν τα αποτελέσματα των τεστ δεν αντιστοιχούν στην κλινική παρουσίαση, ένα νέο δείγμα πρέπει να ληφθεί και να επανεξεταστεί χρησιμοποιώντας την ίδια ή διαφορετική τεχνολογία NAT. (προστέθηκε η έμφαση)

Ο ΠΟΥ υπενθυμίζει στους χρήστες IVD ότι ο επιπολασμός των ασθενειών μεταβάλλει την προγνωστική αξία των αποτελεσμάτων των τεστ καθώς όσο μειώνεται ο επιπολασμός της νόσου, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος ψευδώς θετικών ( 2 ).

 Αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα ότι ένα άτομο που έχει θετικό αποτέλεσμα (ανιχνεύθηκε ο SARS-CoV-2) είναι πραγματικά μολυσμένο με SARS-CoV-2 μειώνεται καθώς μειώνεται ο επιπολασμός, ανεξάρτητα από την ισχυριζόμενη ειδικότητα.

Στα «Mή έγκυρα Θετικά» ("Invalid Positives") βρίσκεται όλη η ουσία

Αυτό δεν είναι το θέμα δηλαδή τα «Αδύναμα θετικά» και «Κίνδυνος αύξησης ψευδώς θετικών τεστ». Το επίμαχο θέμα που πρόκειται είναι μια «ελαττωματική μεθοδολογία» που οδηγεί σε μη έγκυρες εκτιμήσεις.

Αυτό που επιβεβαιώνει αυτή η παραδοχή του ΠΟΥ είναι ότι η εκτίμηση του θετικού αποτελέσματος ενός τεστ PCR για τη COVID19 (με όριο ενίσχυσης 35 κύκλων ή υψηλότερη) δεν είναι έγκυρη . Σε αυτήν την περίπτωση, ο ΠΟΥ συνιστά την επανεξέταση: «ένα νέο δείγμα πρέπει να ληφθεί και να επανεξεταστεί…».

Ο ΠΟΥ ζητά την «Επανεξέταση» , που ισοδυναμεί με το «Τα κάναμε μαντάρα» («We Screwed Up»).

Αυτή η σύσταση είναι pro-forma, μια απλή τυπικότητα. Δεν θα συμβεί και δεν μπορεί να συμβεί. Εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν ήδη κάνει τα τεστ, από τις αρχές Φεβρουαρίου 2020. Παρ 'όλα αυτά, πρέπει να συμπεράνουμε ότι, εκτός αν ξαναγίνουν τα τεστ, αυτές οι εκτιμήσεις (σύμφωνα με το ΠΟΥ) είναι άκυρες.

Πρέπει να αναφέρω ότι υπάρχουν πολλά άλλα σχετικά ελαττώματα σχετικά με το τεστ PCR που δεν αντιμετωπίζονται σε αυτό το άρθρο. (Βλ. Ηλεκτρονικό βιβλίο του Michel Chossudovsky : The 2020 Worldwide Corona Crisis: Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression, Global Coup d’État and the “Great Reset” (Κεφάλαιο II)

Από την αρχή, το τεστ PCR έχει εφαρμοστεί συνήθως σε ένα όριο ενίσχυσης Ct 35 ή υψηλότερο, σύμφωνα με τις συστάσεις του ΠΟΥ του Ιανουαρίου 2020. Αυτό σημαίνει ότι η μεθοδολογία PCR, όπως εφαρμόζεται παγκοσμίως, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12-14 μηνών οδήγησε στη συλλογή ελαττωματικών και παραπλανητικών στατιστικών για τη Covid19.

Και αυτές είναι οι στατιστικές που χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση της εξέλιξης της λεγόμενης «πανδημίας». Πάνω από 35 ή μεγαλύτερο αριθμό κύκλων ενίσχυσης, το τεστ δεν θα ανιχνεύσει τον ιό . Επομένως, οι επίσημοι «αριθμοί COVID» δεν έχουν νόημα.

Συνεπώς, δεν υπάρχει επιστημονική βάση για την επιβεβαίωση της ύπαρξης πανδημίας.

Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι τα Απαγορευτικά (lockdowns)ο / οικονομικά μέτρα που οδήγησαν σε κοινωνικό πανικό, μαζική φτώχεια και ανεργία (υποτίθεται για να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού) δεν έχουν καμία απολύτως δικαιολογία.

Σύμφωνα με την επιστημονική γνώμη:

«Εάν κάποιος έχει θετικό αποτέλεσμα ενός τεστ PCR όταν χρησιμοποιείται ένα κατώτατο όριο 35 κύκλων ή υψηλότερο (όπως συμβαίνει στα περισσότερα εργαστήρια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ), η πιθανότητα ότι το εν λόγω άτομο είναι πραγματικά μολυσμένο είναι μικρότερη από 3% , η πιθανότητα ότι το εν λόγω αποτέλεσμα είναι ψευδώς θετικό είναι 97% (Pieter Borger, Bobby Rajesh Malhotra, Michael Yeadon, Clare Craig, Kevin McKernan, et al, Critique of Drosten Study )Όπως περιγράφεται παραπάνω, «η πιθανότητα ότι το εν λόγω αποτέλεσμα είναι ψευδώς θετικό είναι 97%»: Συνεπάγεται ότι η χρήση της ανίχνευσης με αριθμό κύκλων ενίσχυσης μεγαλύτερο των 35 θα συμβάλει ανεξίτηλα στην «αύξηση» του αριθμού των «ψευδώς θετικών».

Τη στιγμή της γραφής του παρόντος άρθρου (μέσα Μαρτίου 2021), παρά την ανάκληση του ΠΟΥ, το τεστ PCT χρησιμοποιείται εκτενώς για την αύξηση των αριθμών των «κρουσμάτων» με σκοπό τη διατήρηση της εκστρατείας φόβου, αιτιολογώντας τις τρέχουσες πολιτικές Απαγορευτικών καθώς και την εφαρμογή των εμβολιασμών με τα εμβόλια για τη COVID-19.

Κατά ειρωνικό τρόπο, οι ελαττωματικοί αριθμοί που βασίζονται σε «μη έγκυρα θετικά» χειρίζονται με τη σειρά τους για να διασφαλίσουν μια ανοδική τάση στα θετικά Covid.

Επιπλέον, αυτά τα τεστ PCR δεν συνοδεύονται συνήθως από ιατρική διάγνωση των ασθενών που εξετάζονται.

Και τώρα, οι εθνικές υγειονομικές αρχές έχουν εκδώσει (ψεύτικες) προειδοποιήσεις για ένα «τρίτο κύμα» στο πλαίσιο της προπαγάνδας τους για την υποστήριξη του εμβολίου Covid-19.

Ο ΠΟΥ επιβεβαιώνει ότι η διαδικασία του τεστ PCR για τη Covid όπως εφαρμόζεται δεν είναι έγκυρη. Δεν υπάρχει απολύτως καμία επιστημονική βάση για την εφαρμογή του εμβολίου Covid.

Τόσο ο ΠΟΥ όσο και η επιστημονική εκτίμηση των Pieter Borger , et al. (όπως αναφέρθηκε ανωτέρω) επιβεβαιώνουν αναμφίβολα ότι τα τεστ που υιοθέτησαν οι κυβερνήσεις για να δικαιολογήσουν τα Απαγορευτικά και την αποσταθεροποίηση των εθνικών οικονομιών είναι ΜΗ-ΕΓΚΥΡΑ.

Μη έγκυρα δεδομένα και το παιχνίδι των αριθμών

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι αυτές οι «μη-έγκυρες εκτιμήσεις» είναι οι «αριθμοί» που αναφέρονται ασταμάτητα 24/7 από τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης κατά τη διάρκεια του «Πρώτου Κύματος» και του «Δεύτερου Κύματος» , οι οποίοι έχουν χρησιμοποιηθεί για να τροφοδοτήσουν την εκστρατεία φόβου και να «δικαιολογήσουν» » όλες τις καταστροφικές απάνθρωπες πολιτικές που επιβάλλονται από τις κυβερνήσεις:

· απαγόρευση κυκλοφορίας,

· κλείσιμο της οικονομικής δραστηριότητας,

· φτώχεια και μαζική ανεργία,

· πτώχευση

· κοινωνική αποστασιοποίηση,

· μάσκα προσώπου,

· απαγόρευση της κυκλοφορίας,

· το εμβόλιο

· το διαβατήριο υγείας

Μη έγκυρα δεδομένα. Σκεφτείτε δύο φορές πριν εμβολιαστείτε

Και τώρα μπήκαμε στο λεγόμενο «Τρίτο Κύμα». (Αλλά πού είναι τα δεδομένα..;;;)

Είναι ένα σύνθετο «Πακέτο Ψεμμάτων».

Είναι ένα Έγκλημα Κατά της Ανθρωπότητας.

Υστερόγραφο

Από την κυκλοφορία του στις 15 Μαρτίου, αρκετά απροσδόκητα δεκάδες χιλιάδες άτομα έχουν διαβάσει αυτό το άρθρο.

Η πρόθεσή μου ήταν ουσιαστικά να Αντικρούσω και να Αποκαλύψω το Μεγάλο Ψέμμα (εστιάζοντας σε επιστημονικές και στατιστικές έννοιες) χωρίς να αντιμετωπίσω άμεσα τις ευρύτερες επιπτώσεις του Απαγορευτικού και του κλεισίματος της οικονομικής δραστηριότητας.

Αυτό το διαβολικό σχέδιο που προέρχεται από τα ανώτερα κλιμάκια του χρηματοοικονομικού κατεστημένου (συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ- WEF) καταστρέφει τη ζωή των ανθρώπων παγκοσμίως. Δημιουργεί μαζική ανεργία, προκαλώντας λιμούς στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Με ορισμένες εξαιρέσεις, συμπεριλαμβανομένης της Τανζανίας, τα περισσότερα από τα 193 κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών έχουν εγκρίνει την «συναίνεση του κορονοϊού» του WEF.

Η Αλήθεια είναι ένα ειρηνικό αλλά ισχυρό όπλο. Τώρα είναι η ώρα να αντιμετωπίσουμε αυτές τις κυβερνήσεις και να απαιτήσουμε την κατάργηση των πολιτικών των Απαγορευτικών που προκαλούν τη φτώχεια και την απελπισία παγκοσμίως.

Το Ψεύδος του ΠΟΥ το διαψεύδει ο ίδιος ο ΠΟΥ.

Η υποτιθέμενη πανδημία είναι μια ΑΠΑΤΗ. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί κάποιος να αρνηθεί ή να αντικρούσει.

Και αυτό ήταν το αντικείμενο αυτού του άρθρου.

Είναι μια περίπλοκη απάτη που βασίζεται σε ένα «ψέμα» με καταστροφικές συνέπειες.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 14 μηνών που ξεκίνησαν στις αρχές Ιανουαρίου 2020, ανέλυσα σχεδόν καθημερινά το χρονοδιάγραμμα και την εξέλιξη της κρίσης της Covid. Από την αρχή του Ιανουαρίου 2020, οι άνθρωποι οδηγήθηκαν να πιστεύουν και να αποδεχτούν την ύπαρξη μιας ταχέως εξελισσόμενης και επικίνδυνης επιδημίας.

Βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι μιας από τις πιο σοβαρές κρίσεις στην παγκόσμια ιστορία. Ζούμε την Ιστορία, ωστόσο η κατανόησή μας για τη σειρά των γεγονότων από τον Ιανουάριο του 2020 είναι θολωμένη.

Σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι έχουν παραπλανηθεί τόσο από τις κυβερνήσεις τους όσο και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τις αιτίες και τις καταστροφικές συνέπειες της «πανδημίας» Covid-19.

Η αδιαμφισβήτητη αλήθεια είναι ότι ο νέος κορονοϊός παρέχει ένα πρόσχημα και μια δικαιολογία στα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα της ελιτ και τους διεφθαρμένους πολιτικούς για να προκαλέσουν σε ολόκληρο τον κόσμο ένα κύμα μαζικής ανεργίας, πτώχευσης, ακραίας φτώχειας και απελπισίας.

Περισσότεροι από 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από την κρίση του κορονοϊού.

Καλώ τους αναγνώστες της Global Research να δουν το παρακάτω βίντεο (το οποίο παρέχει μια επισκόπηση), καθώς και να συμβουλευτούν το ηλεκτρονικό μου βιβλίο (που αποτελείται από 10 κεφάλαια) το οποίο εξετάζει λεπτομερώς τις πολυπλοκότητες αυτής της κρίσης.


Παράρτημα


Τεχνολογίες Nucleic Acid Testing (NAT) που χρησιμοποιούν την αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης (PCR) για την ανίχνευση του SARS-CoV-2

Τύπος προϊόντος: Τεχνολογίες δοκιμών νουκλεϊκών οξέων (NAT) που χρησιμοποιούν αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης (PCR) για ανίχνευση SARS-CoV-2

Ημερομηνία: 13 Ιανουαρίου 2021

Κωδικός ΠΟΥ: 2020/5, έκδοση 2

Στοχευόμενο κοινό: Επαγγελματίες Εργαστηρίων και χρήστες IVD.

Σκοπός της ανακοίνωσης: Αποσαφήνιση των πληροφοριών που έχουν παρασχεθεί προηγουμένωνς από τον ΠΟΥ. Αυτή η ανακοίνωση αντικαθιστά την Ενημερωτική Ανακοίνωση του ΠΟΥ για την In Vitro Diagnostic Medical Device (IVD), έκδοση 2020/05 1, που εκδόθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2020.

Περιγραφή του προβλήματος: Ο ΠΟΥ ζητά από τους χρήστες να ακολουθήσουν τις οδηγίες χρήσης (IFU) κατά την ερμηνεία των αποτελεσμάτων για τα δείγματα που δοκιμάστηκαν χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία PCR.

Οι χρήστες IVD πρέπει να διαβάσουν και να ακολουθήσουν προσεκτικά το IFU για να προσδιορίσουν εάν συνιστάται από τον κατασκευαστή χειροκίνητη ρύθμιση του ορίου θετικότητας PCR.

Οι οδηγίες του ΠΟΥ για το διαγνωστικό τεστ για τον SARS-CoV-2 δηλώνουν ότι απαιτείται προσεκτική ερμηνεία των ασθενών θετικών αποτελεσμάτων (1). Το όριο κύκλων (Ct) που απαιτείται για την ανίχνευση του ιού είναι αντιστρόφως ανάλογο με το ιϊκό φορτίο του ασθενούς. 

Όταν τα αποτελέσματα των τεστ δεν αντιστοιχούν στην κλινική παρουσίαση, ένα νέο δείγμα πρέπει να ληφθεί και να επανεξεταστεί χρησιμοποιώντας την ίδια ή διαφορετική τεχνολογία NAT. (προστέθηκε η έμφαση)

Ο ΠΟΥ υπενθυμίζει στους χρήστες IVD ότι ο επιπολασμός των ασθενειών μεταβάλλει την προγνωστική αξία των αποτελεσμάτων των τεστ καθώς όσο μειώνεται ο επιπολασμός της νόσου, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος ψευδώς θετικών ( 2 ). 

Αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα ότι ένα άτομο που έχει θετικό αποτέλεσμα (ανιχνεύθηκε ο SARS-CoV-2) είναι πραγματικά μολυσμένο με SARS-CoV-2 μειώνεται καθώς μειώνεται ο επιπολασμός, ανεξάρτητα από την ισχυριζόμενη ειδικότητα.

Οι περισσότερες δοκιμασίες PCR υποδεικνύονται ως βοήθημα για τη διάγνωση, επομένως, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να εξετάσουν οποιοδήποτε αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το χρονοδιάγραμμα της δειγματοληψίας, τον τύπο δείγματος, τις λεπτομέρειες της ανάλυσης, τις κλινικές παρατηρήσεις, το ιστορικό του ασθενούς, την επιβεβαιωμένη κατάσταση οποιωνδήποτε επαφών και τις επιδημιολογικές πληροφορίες.

Ενέργειες που πρέπει να γίνουν από τα IVD:

1 Διαβάστε προσεκτικά το IFU στο σύνολό του.

2 Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο εάν υπάρχει κάποια πτυχή του IFU που δεν σας είναι σαφής.

3 Ελέγξτε το IFU για κάθε εισερχόμενη αποστολή για να εντοπίσετε τυχόν αλλαγές στο IFU.

4 Συμπεριλάβετε την τιμή Ct στην Έκθεση για τον αιτούντα πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.

Σημειώσεις

1. Διαγνωστικός έλεγχος για SARS-CoV-2. Γενεύη: Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας; 2020, χρειάζονται WHO WHO / 2019-nCoV / Laboratory / 2020.6.

2. Altman DG, Bland JM. Διαγνωστικά τεστ 2: Προγνωστικές διαφορά. BMJ. 1994 9 Ιουλίου, 309 (6947): 102. doi: 10.1136 / bmj.309.6947.102.
2 σχόλια:

  1. Ο διάολος όσο βλέπει ότι φτάνει το τέλος του επείγεται να μας κολάσει όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το Χριστό μας τον είχαν "κλειδώσει" με καρφιά επάνω στο Σταυρό και μετά θυμάσαι τι έγινε;
    Έ, αυτό που συνέβη με το Χριστό θα συμβεί και με την Ελλάδα, διότι έτσι Του αρέσει. Αυτό που θα συμβεί δεν έχει σχέση με τη λογική, γι αυτό και δε μπορούν να το αντιμετωπίσουν οι αντίχριστοι. Άστους να βολοδέρνουν

    IC XC NI KA

    ΑπάντησηΔιαγραφή