Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...


 ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ASTRAZENECA ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ VAXZEVRIA, ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ, ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ 
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


Υγειονομική τρομοκρατία: Το εμβόλιο AstraZeneca μετονομάστηκε σε Vaxzevria σαν την τρομοκρατική οργάνωση την Al Nusra που αποκλήθηκε Hayʼat Taḥrīr al-Shām για να σβήσει τα θανατηφόρα ίχνη της, προς αναβάπτιση και ξέπλυμα!!!

Το εμβόλιο AstraZeneca μετονομάζεται μετά το συνεχές φιάσκο με θανάτους και σοβαρές παρενέργειες κυρίως θρομβώσεις. Η αλλαγή του ονόματος έρχεται να μετριάσει τις αλγεινές εντυπώσεις που έχει προκαλέσει η διαδρομή του…Από AstraZeneca τώρα θα ονομάζεται Vaxzevria.

Την ίδια τακτική χρησιμοποιούσαν οι τρομοκρατικές οργανώσεις στη Συρία όταν ήθελαν να συγχίσουν και να θολώσουν τα νερά να σβήσουν τα ίχνη τους ν΄απαλλαγούν από το βεβαρυμμένο τους παρελθόν για να απολαμβάνουν εκ νέου στήριξης από τους δυτικούς τους πάτρωνες. 

Πιο χαρακτηρική η περίπτωση της τρομοκρατικής οργάνωσης Jabhat Al Nusra (Μέτωπο της Αλ Νούσρα) συριακής πτέρυγας της Αλ Κάιντα που ”Σύμφωνα με το δίκτυο Al Jazeera που μετέδωσε το βίντεο, ο αλ Γκολάνι ανακοίνωσε πως η οργάνωση αλλάζει όνομα από Μέτωπο Αλ Νούσρα σε Τζαμπάτ Φαθ αλ Σαμ(Χαγιάτ Ταχρίρ αλ-Σαμ/Hayʼat Taḥrīr al-Shām) δηλαδή Μέτωπο για την Απελευθέρωση του Σαμ (Συρία)”.

Η κίνηση αυτή της οργάνωσης είχε επέλθει για αναβάπτισή της για ξέπλυμα της για να επικαλεστεί ότι διακόπτει με την Αλ Κάιντα παεύει να είναι θυγατρική της για να γλιτώσει κι από την καταλογοποίηση της από τρομοκρατική οργάνωση. Δρα ως σήμερα ανενόχλητη στη Β Συρία.

Αυτό το προηγούμενο θυμίζει αυτή η μετονομασία του εμβολίου της AstraZeneca..Aυτό και μόνο αποτελεί ομολογία ενοχής και παραδοχή της.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ενέκρινε την αλλαγή ονόματος του εμβολίου AstraZeneca στις 25 Μαρτίου. Το βρετανικό-σουηδικό εμβόλιο ονομάζεται τώρα Vaxzevria, σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε η εφημερίδα Libre Belgique.

Η ίδια πηγή λέει ότι το εμβόλιο παραμένει αμετάβλητο, αλλά αλλάζει το όνομα και η συσκευασία.

Σε αναστολή σε πολλές χώρες λόγω του φόβου ότι μπορεί να προκαλέσει θρομβώσεις, μερικές φορές θανατηφόρες, το εμβόλιο AstraZeneca

Παρόλο που ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων το έκρινε «ασφαλές και αποτελεσματικό», το εμβόλιο AstraZeneca, μετονομαζόμενο Vaxcevria, έχει χάσει μεγάλο μέρος της εμπιστοσύνης του κοινού τις τελευταίες δύο εβδομάδες λόγω του φόβου των επιπτώσεων.

Τελικά βοηθάει πολύ να έχεις παρακολουθήσει στενά το φαινόμενο της τρομοκρατίας για να αποκωδικοποιείς τις φαρμακοβιομηχανίες. Υγειονομική τρομοκρατία...
1 σχόλιο: