Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΕ ΘΗΡΙΩΔΙΑ!


 ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ  ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΟΥΡΑΝΟΣ  ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΚΑΠΝΟ! 52 ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΚΡΑ!!! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΒΟΜΒΕΣ ΛΕΥΚΟΥ ΦΩΣΦΟΡΟΥ;"Άουσβιτσς" έκαναν τη Γάζα; Επλήγη υποδομή χημικών στ’ ανατολικά της Beit Lahia και πλημμύρισε ο ουρανός της Γάζας με δηλητηριώδη καπνό! 52 παιδιά νεκρά..To Ισραήλ ”εμβολίασε” με θάνατο 52 παιδιά στη Γάζα!! Χρησιμοποίησε βόμβες λευκού φωσφόρου;

Στοχεύθηκε ένα τεράστιο κατάστημα χημικών και φυτοφαρμάκων στα ανατολικά της Beit Lahia και πυροδότησαν μια τεράστια πυρκαγιά που πλημμύρισε τον ουρανό της Γάζας με δηλητηριώδη καπνό» αναφέρουν πηγές χθες το απόγευμα του Σαββάτου προς βράδυ. Άλλη πληροφορία αναφέρει πως μπορεί να είναι ισραηλινός αγωγός που χτυπήθηκε.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας στη Γάζα, Ashraf Al-Qudra:

Ο αριθμός των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής που στόχευσαν στην οδό Al-Wehda στην κεντρική πόλη της Γάζας χθες τη νύχτα ανέρχεται σε 26 νεκρούς, συμπεριλαμβανομένων 10 γυναικών και 8 παιδιών, εκτός από 50 διαφορετικούς τραυματισμούς, οι περισσότεροι από αυτούς ήταν παιδιά και γυναίκες.Συνολικός απολογισμός ως τώρα: 181 νεκροί στη Gaza οι 52 είναι παιδιά.

Ταραχές σε όλη τη χώρα σημειώνει το κανάλι 13 του Ισραήλ: Το GSS έχει κάνει μέχρι στιγμής δεκάδες συλλήψεις σε Lod, Acre, Jaffa.

To Ισραήλ ”εμβολίασε” με θάνατο 50 παιδιά στη Γάζα!! Χρησιμοποίησε βόμβες λευκού φωσφόρου; Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από τους παγκόσμιους υγειονομικούς πρωταθλητές!!

ΙΔΟΥ Η ΘΗΡΙΩΔΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου