Τρίτη 18 Μαΐου 2021

ΤΟΤΕ ΜΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΩΡΑ...

ΤΟ «ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ... ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ



Η ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ...

Αδελφοί μου η κορωναπάτη έδειξε την αυταπάτη της πίστης μας! 
Οι μασκοφορίες και οι αποστάσεις, τα άδεια καθίσματα και τα αντίδωρα σε δήθεν αποστειθρωμένα σακκουλάκια, είναι μόνον η αρχή! 

Ο Ηλίας Σκουντριάνος, καλός φίλος και με την συνεχή τροφοδοσία ιδιότυπος συνεργάτης του ιστολογίου, μας μας έστειλε 2  φωτογραφίες με τον τλιτλο «ΤΟ «ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ... ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ»  επισημαίνοντας:

2 ΕΙΚΟΝΕΣ 100.000 ΛΕΞΕΙΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟ COVID 19


KAI ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ META COVID 19...


O ΘEOΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ!


3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν Μπαρμπαλιά την δωρεάν του Θεού πολλήν έλαβες, για να γράφεις τέτοιες εξυπνάδες, πολλήν και την ζήτησιν της απολογίας ανέμενε αναλογία του θείου χαρίσματος.

    Και ασφαλίζου εις το μη κατακρίνειν τους κατά σε ασθενέστερους και εξ΄αγνοίας ευρεθείς τω Κυρίω μαχόμενος.

    Μήτε γαρ ο το πλείον λαμβάνων δύναται να εξουθενεί τον μη έχοντα, μήτε ο λαβών το ολιγώτερον πρέπει να αδημονεί και να θλίβεται ως μη φθάνων τον έτερον. Αλλ' ο μεν πλεονάζων της Χάριτος ας βαστάζη χρεωστικώς τον πλησίον του, ιατρεύων τω λόγω και τω παραδείγματι απάσας τα σωματικάς και ψυχικάς αυτού ασθενείας, καθοδηγών δε μετά διακρίσεως αυτόν εις ον Νόμον του Πνεύματος, άχρις ότου και τούτος διπλασιάσει το τάλαντον, ή μάλλον επέλθη ακτίς του Φωτίζοντος και ανοίξη της ψυχής του τα όμματα και ειδώς το ίδιόν του υστέρημα, υπακούη αδιακρίτως στον Οδηγούντα αυτόν.

    Συμβουλές από τον Παππού σου Ιωσήφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά δεν βλέπω τον κ.Ηλία να κρίνει κανέναν...Απλά εκθέτει μια όντως αρρωστημένη πνευματικά κατάσταση, μια σοβαρή έκπτωση και εκτροπή από την πίστη μας, συντονισμένη απόλυτα με τις επιταγές της νέας τάξης πραγμάτων. Το να μην κρίνουμε και κατακρίνουμε τον πλησίον μας, δεν σημαίνει να μην κρίνουμε και να μην αντιλαμβανόμαστε σε τι καταστάσεις ζούμε...Για να μην ακούσουμε το περίφημο "τὸ μὲν πρόσωπον τοῦ οὐρανοῦ γινώσκετε διακρίνειν, τὰ δὲ σημεῖα τῶν καιρῶν οὐ δύνασθε γνῶναι;".

      Διαγραφή