Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΟΥΝ  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

4 BINTEO


Ακατάσχετο Λεφούσι Ψηφοφόρων του Άσαντ αναδεικνύει Πρόεδρο και πάλι τον φυσικό Ηγέτη της Ανατολής.

Ο σιωνιστικός δάκτυλος επιχειρεί και πάλι να αιματοκυλίσει το Λίβανο. 

Επίθεση προβοκάτσια σιωνιστο-χριστιανικής πολιτοφυλακής κατά ψηφοφόρων Άσαντ στη Βηρυτό.Τραυματίες…

Άνοιξαν οι κάλπες για τους Σύριους του εξωτερικού που ψηφίζουν σε όλον τον κόσμο από Γαλλία. Ελβετία ως Αυστραλία, Γερμανία και Κύπρο για την ανάδειξη στο Προεδρικό αξίωμα του Ηγέτη της Ανατολής Μπασάρ αλ Άσαντ…

Στα Παλαιστινιακά κατεχόμενα της χώρας μας δόθηκε η δυνατότητα στους Σύριους πολίτες να ψηφίσουν;;;;; 

Στο Λίβανο οι εκεί Σύριοι κατά ορδές πλημμύρισαν τους δρόμους για την πρεσβεία και περίμεναν ώρες ολόκληρες κάτω από τον καυτό ήλιο της Νύμφης της Μεσογείου της πανέμορφης Βηρυτού που φθόνησαν οι εχθροί της και επιχείρησαν πρόσφατα να μετατρέψουν σε Ναγκασάκι-Χιροσίμα…

Πηγαίνουν το πρωί κι ψηφίζουν τα μεσάνυχτα….Περιμένουν για ψήφο καρδιάς..Λαοπρόβλητος…Άσαντ δαγκωτό



Είναι τέτοιος ο ενθουσιασμός που ένας ψηφοφόρους του Bachar el-Assad, ο 54χρονος, M.S.A πέθανε την Πέμπτη από ανακοπή ενώ ήταν σε mini-bus στην Békaa καθώς ήταν καθ΄οδόν με άλλους πρόσφυγες για ν΄ ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη πρεσβεία στο Yarzé. 

Οι εκλογές στη Συρία θα πραγματοποιηθούν στις 26 Μαίου.


Μέγα πάθος κι ενθουσιασμός για τον Ηγέτη της Παγκόσμιας Αντίστασης…

Όμως δεν έλειψαν και οι προβοκάτσιες…7 τραυματίες Σύριοι υπήκοοι από εγκληματική επίθεση που διέπραξαν Τάγματα Θανάτου στο Nahr el-Kalb.



























































Όμως δεν έλειψαν και οι προβοκάτσιες…7 τραυματίες Σύριοι υπήκοοι από εγκληματική επίθεση που διέπραξαν Τάγματα Θανάτου στο Nahr el-Kalb.

Δέχθηκαν επίθεση με σιδηρολοστούς από φασίστες σιωνιστοχριστιανούς οικογένειες καθώς ήταν στα αμάξια τους σε αυτοκινητόδρομο με αφίσες του Άσαντ

.Επιτέθηκαν με πέτρες καδρόνια λοστούς και σε λεωφορεία με ψηφοφόρους…

Αναμένεται εκατοντάδες χιλιάδες Σύριοι να ψηφίσουν στο Λίβανο κι αυτό θέλουν ν΄αποτρέψουν οι αντίπαλες δυνάμεις…


 Οι ”Λιβανέζικες Δυνάμεις”, μια σιωνιστική χριστιανική πολιτοφυλακή,Φαλαγγιστές υπό την καθοδήγηση του Samir Geagea που χθες δήλωνε όσοι Σύριοι ψηφίσουν ν΄απελαθούν επιτέθηκε σήμερα στους Σύριους στο Λίβανο στο δρόμο τους προς τη συριακή πρεσβεία.



Στη συνέχεια έκαψαν και την παλαιστινιακή σημαία ζωντανά στην τηλεόραση.

Η πολιτοφυλακή των Λιβανέζικων Δυνάμεων εγκατέστησε ένα σημείο ελέγχου στην περιοχή Nahr Al-Kalb, παρόμοιο με αυτό που έθεσαν κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου όπου σκότωσαν και απήγαγαν εκατοντάδες, και επιτέθηκαν στους Σύριους που πήγαιναν να ψηφίσουν στην πρεσβεία.

Νέοι, που δεν έζησαν κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, αλλά η ηγεσία των Λιβανέζικων Δυνάμεων φρόντισε να τους τροφοδοτήσει με το μίσος του γείτονα και την αγάπη του Σιωνιστή.

Ο τ.υπουργός Weam Wahhab είπε ότι «η κοπή δρόμων και η επίθεση κατά ανθρώπων είναι μια κόκκινη γραμμή». Πρόσθεσε απευθυνόμενος στον επικεφαλή του κόμματος των Λιβανέζικων Δυνάμεων, Samir Geagea: Μην παίζετε με φωτιά.

Σε ένα tweet, ο Wahhab προειδοποίησε αυτούς που περιέγραψε ως εκφοβιστές και απείλησε : “Προσοχή, ασφάλεια”.

Peut être une image de une personne ou plus et barbe
Ο πρώην υπουργός του Λιβάνου είπε, “Εάν οι δυνάμεις ασφαλείας δεν είναι σε θέση να προστατεύσουν τους δρόμους και τους ανθρώπους, τότε υπάρχουν δυνάμεις που μπορούν να σκοτώσουν τους εκφοβιστές μέσα σε λίγες ώρες.”


Peut être une image de une personne ou plus, personnes debout et plein air
Πρόσθεσε, “Η επιλογή μας είναι το κράτος εάν είναι ικανό. Διαφορετικά, θα καλέσουμε τις εθνικές δυνάμεις να βγουν στους δρόμους και να διευθετήσουν το ζήτημα. Κατανοώ τον θυμό σας στη λαϊκή πορεία για την εκλογή του Άσαντ, αλλά προσέξτε και την ασφάλεια. “
Peut être une image de une personne ou plus, personnes debout et plein air








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου