Κυριακή 23 Μαΐου 2021

ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ. ΣΚΕΨΟΥ, ΨΥΧΡΑΙΜΑ, ΗΡΕΜΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ`!


ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ
ΒΙΝΤΕΟ


Άλλοι μεταλλάσσονται και προσελκύουν μαγνήτες, άλλοι χτυπάνε θρομβώσεις, εμβολές, εγκεφαλικές αιμορραγίες και πιθανότατα (όσοι δεν πέθαναν) βιώνουν και θα βιώσουν κάμποσα δεινά μετά από την ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΒΟΛΙΟ που δέχτηκαν στο σώμα τους. 

Οι θάνατοι ήδη πολλοί, αλλά η μεγάλη πρεμούρα των... ανθρωπιστών πολιτικών ταγών μας, παραβλέπει και φρικτές παρενέργειες και θανάτους, αφού επιδιώκουν ποικιλοτρόπως και παντιοτρόπως, να δεχτεί την ένεση όλος ο πληθυσμός μέχρι το 2022, τότε δηλαδή, που όλως τυχαίως (?) θα χει τεθεί και σε πλήρη λειτουργία παγκοσμίως το 5G.

Όποιος δεν έχει προσέλθει ακόμα σε κάποιο κέντρο "εμβολιασμού" (σαν πρόβατο για σφαγή και μάλιστα αδιαμαρτύρητα ενώ το πρόβατο τουλάχιστον βελάζει) για να πάρει αυτό που νομίζει πως θα τον προστατέψει, όποιος βρίσκεται σε δίλημμα αν θα πρέπει να δεχτεί την ένεση ή όχι, όποιος δεν το θέλει με τίποτα, και εν πάση περιπτώσει, όποιος διατηρεί ακόμα μια στάλα λογικής μέσα σ'αυτή την παράνοια, καλό θα είναι να δει και να κοινοποιήσει αυτό το βίντεο που επικοινωνεί απλό λογικό σκεπτικό που ακόμα κι ένα παιδί του δημοτικού διαθέτει.

Περαιτέρω ενημέρωση: Αν μεταβείτε εδω θα δείτε ότι το άρθρο αναφέρεται στην Υπηρεσία Υγείας του Κονέκτικατ η οποία δημοσίευσε ότι το χημικό SM-102 που περιέχεται στο εμβόλιο της Mode-Rna (και αναφέρθηκε και στο 4.58 λεπτό στο συγκεκριμένο βίντεο) είναι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ και δεν εδείκνυται για ανθρώπινη ή κτηνιατρική χρηση.

Καταλάβατε;

Τέλος να επισημάνω ότι αυτό το μπλογκ έχει αποκλειστεί από... τους "δημοκράτες" του facebook επειή τόλμησα να δημοσιοποιήσω μεταφρασμένη την τοποθέτηση του καθηγητή Ιωαννίδη το 2020 και μάλιστα ΠΡΙΝ επιβληθουν τα λοκντάουν.. Συνεπώς...


ΠΗΓΗ


 

 

 

1 σχόλιο:

  1. Όσο "πειραματική" είναι η χρήση των Patriot και των S-300, άλλο τόσο είναι και η χρήση αυτών των εμβολίων της ευθανασίας. Ο Ιάκωβος Τίγκας είχε πει κάτι απολύτως εύστοχο για τις μάσκες και όλα τα υπόλοιπα μασκαραλίκια τους:

    "Είναι δηλαδή σαν να βάζει κάποιος ένα χέρι στον γύψο προληπτικά για να μην σπάσει, προκαλώντας ατροφία των μυών και κάνοντας το οστό περισσότερο ευάλωτο στο σπάσιμο"

    Έ, λοιπόν όταν αποφασίσουν ότι το οστό, δηλαδή οι άνθρωποι έγιναν τόσο ευάλωτοι στο σπάσιμο όσο έχουν σχεδιάσει στα σατανικά επιτελεία τους, τότε θα μπουμπουνίσουν και τον πόλεμο, ο οποίος όμως ουσιαστικά θα έχει ξεκινήσει με το λανσάρισμα του Covid-19 project.

    ΑπάντησηΔιαγραφή