Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ (ΜΕΚΕΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ


 Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣΟ μακρύς και αιματοβαμμένος αγώνας του Παλαιστινιακού λαού για να μη χάσει κάθε ίχνος εθνικής κυριαρχίας στα χέρια των Σιωνιστών, που άρχισαν να συγκεντρώνονται εκεί μαζικά αμέσως μετά το τέλος του Β’ ΠΠ –εκμεταλλευόμενοι την παγκόσμια αγανάκτηση για τις ναζιστικές κτηνωδίες εναντίον των Εβραίων–, φαίνεται να μπαίνει στο τελικό στάδιο, με διαγραφόμενη την οριστική ήττα των Παλαιστινίων. 

Έτσι, οι Παλαιστίνιοι που διέμεναν εκεί επί αιώνες εκδιώχνονται με μαζικές σφαγές, για να εκπληρωθεί η βιβλική εβραϊκή «Μεγάλη Ιδέα» (που, σημειωτέον, είναι πολύ μεγαλύτερη από την ελληνική αντίστοιχη ιδέα, γιατί ο Ελληνισμός άρχισε να εκδιώχνεται από την Πόλη μόλις 5,5 αιώνες πριν, ενώ οι Εβραίοι είχαν εκδιωχτεί δεκάδες αιώνες πριν!). 

Και φυσικά η ελληνική άρχουσα τάξη είναι σήμερα αγκαλιά με την αντίστοιχη ισραηλινή, «τοις κείνων ρήμασι πειθομένη», δηλ. πειθόμενη στις εντολές της Υπερεθνικής Ελίτ, της οποίας είμαστε αδιαμφισβήτητο προτεκτοράτο.

Η εκστρατεία για το «τελικό κτύπημα» κατά του Παλαιστινιακού λαού ξεκίνησε ήδη επί προεδρίας του ανεκδιήγητου Τραμπ (μολονότι έκανε κάποια σημαντικά βήματα για να προστατεύσει τα αμερικανικά εργατικά στρώματα που κυρίως τον ψήφισαν ενάντια στις αμερικανικές πολυεθνικές), ο οποίος θεώρησε βλακωδώς ότι αν στήριζε τους Σιωνιστές στο σχέδιό τους για το τελικό κτύπημα του Παλαιστινιακού κινήματος, που περνούσε μέσα από την αυθαίρετη προσάρτηση της Ιερουσαλήμ στο Ισραηλινό κράτος, η οποία θα γινόταν και η πρωτεύουσά του σε κατάφωρη παραβίαση ακόμη και των διεθνών συνθηκών (που ευνοούσαν κατάφωρα τους Σιωνιστές), θα παρέμενε στην Προεδρία!

Προϋπόθεση για την ολοκλήρωση αυτού του σχεδίου ήταν η παράλληλη στρατιωτική συντριβή του κινήματος αντίστασης του Παλαιστινιακού λαού, που σήμερα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Αφορμή ήταν βέβαια η σιωνιστική επίθεση στο ιερό μουσουλμανικό τέμενος στην Ιερουσαλήμ. 

Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι ολόκληρη η Υπερεθνική Ελίτ σήμερα τάσσεται άμεσα ή έμμεσα υπέρ των Ισραηλινών κατακτητών, με τους Καγκελάριους της Γερμανίας και της Αυστρίας να υψώνουν την ισραηλινή σημαία στις καγκελαρίες, ενώ έμμεσα  κάνει το ίδιο όλη η ΕΕ, τη στιγμή που οι ΗΠΑ με την αμερικανική «Αριστερά» στην Προεδρία, απλώς ζητά  η ολοκλήρωση της παλαιστινιακής ήττας να μην πάρει μορφή ολοκληρωτικής σφαγής, ώστε να τηρούνται και οι απαιτήσεις των ατομικών δικαιωμάτων, για τα οποία αγωνίζεται…

Την εφαρμογή του σχεδίου αυτού δεν πρόκειται βέβαια να σταματήσουν οι φαφλαταδισμοί του Ερντογάν, ο οποίος δεν πρόκειται φυσικά ούτε να διανοηθεί να μετατρέψει τη –με παχιά λόγια– στήριξη των Παλαιστινίων σε έμπρακτη στήριξη (εάν δεν θέλει να δει την οικονομία του, που είναι πλήρως ενσωματωμένη στη ΝΔΤ, να διαλύεται αυθημερόν).

 Δυστυχώς όμως δεν πρόκειται να τη σταματήσει ούτε η Ρωσία του Πούτιν, που θέλει να συνεχίζει να είναι μέλος της ΝΔΤ— μέχρι να τη διώξουν!– (μαζί βέβαια με την Κίνα), και επομένως δεν πρόκειται να πάρει σθεναρή στάση στην προσχεδιαζόμενη «τελική λύση» του Παλαιστινιακού.

 Μόνο, επομένως, εάν η Ρωσία και πιθανώς και η Κίνα προχωρήσουν στη δημιουργία μιας εναλλακτικής Τάξης, απέναντι στην άθλια ΝΔΤ, με τη μορφή π.χ. της Ευρασιατικής Ένωσης, ως μιας ένωσης εθνικά κυρίαρχων κρατών, (και οι  σημερινές κινήσεις  τους για αποδέσμευση από το δολάριο θα μπορούσε να είναι σημαντικό σχετικό πρώτο βήμα) θα μπορούσε ο κόσμος αλλά και οι Παλαιστίνιοι να δουν μια πραγματική έξοδο από τη σημερινή κόλαση…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου