Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

ΙΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΟΝΑΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ


+++ 

 ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟ ΛΑΛΕΙ, 
δώσε άνθρωπε εσύ τη δέουσα προσοχή. 
 Ο ΑΝΑΣΤΑΣ ΚΥΡΙΟΣ με το πλάσμα μου επικοινωνώ. 
 
Τα λόγια που θα γραφούν στην ΙΕΡΑΝ ταύτην γραφή 
μην τα αμφισβητήσει ουδείς, 
γιατί είναι διδόμενα ΑΝΩΘΕΝ διά εσέ μικρό ποίμνιο μου.
 Διά εσένα που μου έχεις μείνει πιστό, 
στο έσχατο αυτόν της απιστίας το χρονικό. 

 ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. 
 Όστις τώρα αναγκαστεί να εμβολιαστεί, πρέπει πρωτού γενεί


1ον ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗ


2ον ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΕΝΕΙ

Όμως, διά να έχει ισχύ η δική του προσευχή 
υπό εμού  διά να εισακουστεί – 
ο άνθρωπος πρέπει να ΄χει πρωτίστως 
ΣΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΘΕΙ. 

 Να ΄χει, δηλαδή, εν πλήρη αυτογνωσία, ΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, 
στο μυστήριο της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, 
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΨΥΧΗΣ,
 ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΙΜΑ. 

Τότε, όλες οι φοβερές συνέπειες που έχει το εμβόλιο,
 δεν θα του κάνουν κακό.  
Διότι, για θυμηθείτε εσείς τους μάρτυρες, τον τότε καιρό, 
που οι δήμιοί τους τους ανάγκαζαν να πιουν θανατηφόρο δηλητήριο
κι όμως δεν πάθαιναν τι. 
 Θυμηθείτε την Αγία Παρασκευή 
που σε καυτή λάβα, αυτή ΕΝΙΩΘΕ ΔΡΟΣΙΑ.

 Και σας ερωτώ. ΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ? 
 Σας απαντώ
 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ. 
 ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. 
 Ε! έτσι θα γίνεται ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

 Με την προσευχή σας, τη μετάνοια τη δική σας, 
με τη σημείωση ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ,
 θα απαλάσεστε εσείς από τας συνεπείας του εμβολίου αυτού. 

 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΣ σας έδωσα οδηγίες, 
σας έδωσα ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΓΗ τεκνία μου αγαπητά, 
διότι θα είμαι στα επερχόμενα δεινά ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΟΝΤΑ! 
 ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ. 

 Κενούμαι από τη δόξα μου τη Θεϊκή
και σε ετούτο το ΑΓΙΟ ΜΟΥ ΓΡΑΠΤΟ
ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ.

 Χρησιμοποιείται δι’ αυτό, χέρι αμαρτωλό, γεροντικό. 

 Είστε ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΜΟΥ που ευλογώ,
 που σε εμέ έχει μείνει στη γη πιστό. 
 Αυτό το ποίμνιο, Εγώ, ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΦΥΛΑΞΩ ΣΩΟ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΕΣ,
 σε όσα γίνουν στην εσχάτη ταύτη εποχή. 

 Θαρσείτε, μαζί μου τεκνία μου ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΤΕ! 
 ΝΑΙ, σας αναμένει ΔΟΞΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ , 
είστε δι΄ αυτήν προετοιμασμένοι, 
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ είστε εγγεγραμμένοι, 
τίποτα μη σας πτοεί, γιατί ρητώς ΚΥΡΙΟΣ σας το ‘χω ειπεί.
 Πως οι δικοί μου πιστοί ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΝ ΩΣΑΝ ΗΛΙΟΙ 
ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΘΕΕΙΚΗ!
ΑΜΗΝ50 σχόλια:

 1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ!ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΜΟΝΑΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ! ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ!
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ακριβώς. Αν στο κάνουν με το ζόρι. Σε πιάσουν και σε βάλουν στην καρέκλα υποχρεωτικά. Όχι αν πας εσύ και συμφωνησεις να το κάνεις για να μη χάσεις τη βολεψη σου.. Έχει τεράστια διαφορά..

   Διαγραφή
 2. Name27 Μαΐου 2021 - 1:12 π.μ.
  Φανερώθηκε ότι ήταν για το εμβολιο και όχι για μεταγγγίσεις που μου λέγατε. Βάλτε αντί για "εμβόλιο" τη λέξη "χάραγμα”. Βγάζει νόημα χριστιανικό; Σε κανένα γέροντα ή άγιο δεν είδαμε να λένε κάτι τέτοιο, μόνο οι μασκολάτρες έβαλαν σταυρούς επάνω. Και αυτό σίγουρα δε θα βοηθήσει τα εκτρωμένα έμβρυα.

  Name27 Μαΐου 2021 - 1:14 π.μ.
  Επίσης σε αντίθεση με τα Κυριακάτικα θεία μηνύματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν είπαμε ότι είναι για τις μεταγγίσεις μόνο. Είναι για την τελική φάση που θα ισοδυναμεί με χάραγμα και πολλοί αν και δεν θέλουν το κάνουν! Ήδη εγώ γνωρίζω σε νοσοκομειακούς χώρους πολλοί συνειδητά πιστοί αν και δεν ήθελαν καθόλου το έκαναν! Γι αυτούς λέει όταν εν συντριβή μετανοήσουν ότι υπάρχει επιστροφή! Ασφαλώς το κύρος του μηνύματος της Κυριακής οφείλεται στο γεγονός ότι δεν παρανοείται. Πάντως δεν θα συνεχίσω να τα δημοσιεύω αυτά εδώ αν συνεχιστεί η "εμβολιάδα" Και κουράζει και μπερδεύει!
   Σε ευχαριστώ πάντως.

   Διαγραφή
 3. Τα πράγματα είναι άκρως σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εμβολιαστεί αναγκαστικά το 95% των Ευέλπιδων (δηλαδή των αυριανών αξιωματικών του στρατού) και όλο το προσωπικό του ναυτικού. Γενικά όποιοι γνωρίζουν άτομα που έχουν εμβολιαστεί (έστω και με το ζόρι) θα πρέπει να τους μεταφέρουν πάση θυσία το παρόν μήνυμα, ώστε να εξουδετερωθούν με θεία επέμβαση οι ολέθριες συνέπειες που θα έχουν τα καταραμένα εμβόλια πάνω στους ίδιους και πάνω στο στρατό και στο ναυτικό μας.

  Η ΛΕΞΗ "ΠΡΟΔΟΣΙΑ" ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΆΛΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΎ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "HELLENIC REPUBLIC SA"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ είστε εγγεγραμμένοι

  Αυτή η ρήση του Κυρίου μου διώχνει κάθε αθυμία (στεναχώρια) και με κάνει να ρίξω κι έναν καλαματιανό

  ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΗΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Διαφωνώ πλήρως με το πνεύμα του άρθρου καθώς ποτέ δεν γίνεται κάτι με το ζόρι.Ακόμα και στις φυλακές δεν εμβολιάζουν με το ζόρι. Ωστόσο δεν θα θίξω σε ένα σχόλιο την πλήρη διαφωνία μου διότι δεν έχει νόημα.Θα αρκεστώ μόνο να επισημάνω ότι ο θεσμός της «γερόντισσας» είναι ξένος προς την γνήσια Ορθοδοξία καθώς οι γυναίκες στην Ορθοδοξία δεν έχουν το αξίωμα της Ιεροσύνης και δεν δύναται να κάνουν πνευματική καθοδήγηση. Αυτά είναι τερτίπια Αγγλικανικής προέλευσης.Υπήρξαν νὲφη Αγίων όμως καμία γυναίκα δεν ονομάστηκε «Θεολόγος» παρά μόνο άντρες και καμία γυναίκα Αγία δεν είπε προφητείες παρά μόνο άντρες Αγίοι. Οι αληθινά Ορθόδοξες Άγιες κάναν τον αγώνα τους και κέρδισαν τον παράδεισο με αυτόν χωρίς όμως να κάνουν πνευματική καθοδήγηση. Όταν η ίδια η Παναγία δεν κήρυξε, δεν είπε προφητείες, και δεν έκανε πνευματοπαίδια όσο ήταν σε αυτό τον κόσμο πως έρχονται τα τελευταία χρόνια κάποιες αυτόκλητες «γερόντισσες» και κάνουν κάτι τέτοιο;Προσοχή: Είναι εύκολο να πέσει κάποιος στην αίρεση....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. varkarisnews σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου και πράγματι γύρω από το κείμενο υπάρχει μια συζήτηση αλλά για δες τι λέει ο Ανώνυμος27 Μαΐου 2021 - 1:43 π.μ. ¨Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εμβολιαστεί αναγκαστικά το 95% των Ευέλπιδων (δηλαδή των αυριανών αξιωματικών του στρατού) και όλο το προσωπικό του ναυτικού. Τί γίνεται με αυτούς;να παραδεχτούμε ότι δεν υπάρχει επιστροφή; ότι θα χάσουμε τις ένοπλες δυνάμεις μας;
   Γυναίκες που προφήτευσαν:Η γερόντισσα της Αττικής που την γνώρισε και την επικαλείται ο μητροπολίτης Μόρφου
   Η Γερόντισα της Κρήτης μοναχής Γαλακτία Κανακάκη που κοιμήθηκε πρόσφατα και επίσης την επικαλείται ο μητροπολίτης Μόρφου και φυσικά η Αγία Ματρώνα η τυφλή με τις συγκλονιστικές προφητείες:
   https://iconandlight.wordpress.com/2017/05/01/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%85%CF%86/
   "Τελικά θα έλθει καιρός πού θα βάλουν μπροστά σας τον ΣΤΑΥΡΟ και το ΨΩΜΙ και θα σας πούν «Διαλέξετε!»
   Θα διαλέξουμε τον Σταυρό, της έλεγαν, αλλά πώς θα μπορέσουμε να ζήσουμε..;
   -«Ε, θα κάνουμε προσευχή, θα πλάσουμε βώλους λίγο χωματάκι, θα προσευχηθούμε στον Θεό, θα φάμε και θα χορτάσουμε! » αποκρινόταν προφητικά η Αγία Ματρώνα, ενώ αλλού έλεγε:
   “Θα πάρετε χώμα, θα κάνετε κουλουράκια, θα τα σταυρώνετε, και θα είναι σαν ψωμί!”

   Διαγραφή
  2. Αξιότιμε Romano! To 95% εμβολιαστηκε αναγκαστικά! Το 5% τι έκανε εμβολιαστηκε με την θέληση του? η απείχε συνειδητά! Με τιμή Ανατολη

   Διαγραφή
  3. Αδερφέ Romanos σας διαβάζω από πολύ παλιά.Το ότι δεν σχολιάζω αυτό δεν σημαίνει πως δεν συμμετέχω.Μου αρέσει καλύτερα να μιλάνε οι άλλοι και να μαθαίνω εγώ πάρα να μιλάω εγώ και να μαθαίνουν οι άλλοι.Είναι κάπως πιο συμφέρον για την ψυχή μου.... Τώρα για το 95% που μου λες θα σου κάνω μια ερώτηση. Ο Ιούδας γιατί κρεμάστηκε; Ήξερε ότι αρκούσε να μετανοήσει για να σωθεί. Είχε συνομιλήσει με τον ίδιο τον Θεό και τον είχε προδώσει. Και αν δεν αυτοκτονούσε και ζητούσε συγχώρεση θα σωζόταν όμως αυτός αυτοκτόνησε και πήγε στην κόλαση.Γιατί;Εγώ λέω πως άμα σε κρατάει στο χέρι ο Διάβολος σε ρίχνει στην απελπισία και η απελπισία αυτή δεν σε αφήνει να ελπίσεις την σωτηρία του Χριστού. Έτσι και με τους Εμβολιασμένους. Σε λίγο θα δεις ότι θα έχουν την κατάληξη του Ιούδα. Αργά αλλά σταθερά οι ειδικοί θα αρχίσουν να τους λένε πως θα πεθάνουν και δεν υπάρχει σωτηρία.Αυτοί θα απελπίζονται και θα αυτοκτονούν η θα κάνουν τερατουργήματα διότι τώρα ο Διάβολος τους κρατάει στο χέρι. Έτσι εκτιμώ. Όσο για τις γερόντισες που λες εσύ και ο Μόρφου υπάρχει μια λεπτομέρεια: Είναι όλες σύγχρονες. Καμία δεν είναι από τις παλιές καλές εποχές.Αν αυτό δεν αποδεικνύει κάτι σίγουρα δημιουργεί προβληματισμό. Περάσαν ΚΟΛΟΣΟΙ της πίστης: Οσία Μαρία Αιγυπτία, Αγία Βαρβάρα, Αγία Ελένη, Αγία Αικατερίνη, Αγία Παρασκευή, γυναίκες Αγίες οι οποίες φτάσανε σε δυσθεώρητα μέτρα. Η Αγία Παρασκευή έβγαλε τα μάτια της για να μην προδώσει τον Χριστό. Και όμως δεν προφήτευσαν.Δεν εξομολόγησαν.Δεν κάνανε πνευματοπαίδια. Σεβαστήκανε ότι η Ιεροσύνη είναι αντρικό προνόμιο όπως και η μητρότητα γυναικείο. Η ίδια η Παναγία είδε μέσα στο σώμα της να μεγαλώνει ο Θεός.Και όμως δεν προφήτευσε. Δεν έγραψε ευαγγέλιο.Αυτό δεν σου λέει κάτι;Πως είναι δυνατόν κάποιες «μοναχές» του αιώνα μας να κάνουν αυτό που δεν διανοήθηκε να κάνει ούτε η ίδια η Θεομήτωρ; Σε αυτό έχω ένσταση.Καλοπροαίρετα αναρωτιέμαι και προβληματίζομαι....

   Διαγραφή
  4. Σε πολλά έχεις δίκιο. Αλλά κι η γερόντισσα της Στερεάς είναι σύγχρονη και τώρα χρειάζεται ακριβώς μπάς και κάποιος μετανοήσει...
   Οι Μεγάλες Αγίες δεν χρειαζόταν να προφητεύουν, τότε έδιναν το σώμα τους στο μαρτύριο και το Άγιο Πνεύμα ήταν διαρκώς Παρόν!
   Η Παναγία μας, είπε ελάχιστα στη ζωή της. Ωστόσο αυτά ήταν λόγια προφητείας:"Ιδού γαρ από του νύν μακαριούσι με πάσαι αι γενεαί..."
   Να είσαι πάντα καλά κάνεις άριστη εργασία!
   ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

   Διαγραφή
 6. Name χίλια συγνώμη αλλά σβήνοντας τα δικά μου σβήστηκε χωρίς να καταλάβω πως και το πολύ καλό σχόλιό σου, που πρότεινες να ζητήσουμε την γνώμη ενός φωτισμένου ανθρώπου΄Το βρίσκουμε απόλυτα σωστό και θα το κάνουμε! Αν θές ξαναγράψτο όπως και τα δύο που τα έχω επαναλάβει πιο πάνω. Και πάλι συγγνώμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. Πολύ τα μπερδεύετε και πολλά λόγια για το τίποτα.
   Άποψή μου κοντός ψαλμός αλληλούια .
   Η πίστη και η εμπιστοσύνη στον Λόγο Του.
   ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ,ΤΟ ΑΥΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.
   Άρα ότι επιβάλλεται είναι εκ του πονηρού και αφήστε από έξω τα γερόντια και τις γερόντισσές και μην ψάχνεστε για άλλοθι.

   Διαγραφή
 7. Αδέρφια πρέπει να αντισταθούμε δεν μπορούμε να πούμε τουλάχιστον όσοι έχουν ένα (λέμε) τώρα πνευματικό υπόβαθρο ότι δεν γνωρίζουμε ότι όλοι αυτοί οι εμβολιασμοί είναι ο προάγγελος του χαραγματος, θα δώσουμε λόγο,
  Έρχονται ακόμα δυσκολότερες κατάστασεις
  και εύχομαι από καρδιάς ο νεοέλληνας να πέσει κάτω από το πετραχηλι με συντριβή και δάκρυα μετανοίας όπως του Πέτρου όταν αντιλήφθηκε ότι αρνήθηκε 3 φορές τον Κύριο μας ημών Ιησού Χριστό
  Αυτή η μετάνοια ΔΕΝ υπάρχει
  Χλευαζεται, την κοροϊδεύουν, γιατί πολύ απλά ο νεοέλληνας έπαψε να πιστεύει στον Τριαδικο Θεό μας ......
  Αντιστασου και πάλεψε Έλληνα
  Ευχαριστώ πολύ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΈΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΊ ΛΊΓΟ ΜΕ ΤΟ ΜΉΝΥΜΑ ΑΥΤΌ ΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ ΦΩΤΙΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΩ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ. ΑΜΗΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΦΟΒΆΜΑΙ ΌΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΉΝΥΜΑ ΑΥΤΌ ΜΕΡΙΚΟΊ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ. Ο ΆΓΙΟΣ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ ΠΟΥ ΕΊΧΑ ΓΝΩΡΊΣΕΙ ΈΛΕΓΕ ΌΤΙ ΌΠΟΙΟΣ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΕΝ ΓΝΏΣΗ Η ΕΝ ΑΓΝΟΊΑ ΤΟΥ ΜΕΤΆ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΤΊΠΟΤΑ. ΚΑΛΗ ΦΏΤΙΣΗ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΊ. ΑΜΗΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ! ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΖΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!!!ΔΕΝ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!

   Διαγραφή
 10. ΚΎΡΙΕ ΙΗΣΟΎ ΧΡΙΣΤΈ ΥΙΈ ΘΕΟΎ ΕΛΈΗΣΟΝ ΜΑΣ. ΑΜΗΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Δηλαδή αντί Ν αντισταθούμε ας καθίσουμε να μπολιαστουμε άμα γίνει υποχρεωτικό; εκτός κι αν έρθουν μέσα στα σπίτια μας και μας δέσουν. Μόνο τότε δε μπορούμε ν αντισταθούμε. Ο Χριστός είπε μακριά από το χάραγμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η ρήση του μεγάλου θεοσόφου και ασκητή Μάρκου του Αθηναίου, μαθητή του Ιερού Χρυσοστόμου:

  Αἱ ἐπερχόμεναι θλίψεις τοῖς ἀνθρώποις, τῶν ἰδίων κακῶν εἰσὶν ἔκγονα' ἐὰν δὲ αὐτὰς διὰ προσευχῆς ὑπομείνωμεν, εὑρίσκομεν πάλιν ἀγαθῶν πραγμάτων ἐπιφοράν

  Δικαίως ελέχθη για τα έργα του: "Πάντα πώλησον, Μάρκον αγόρασον"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Δυστυχώς οι πολλοί δεν έχουν ενδοιασμό για τα εμβόλια .Κάποιοι λίγοι το σκέφτονται σε σχέση με το θέλημα του Θεού.Ποια είναι άραγε τα παραδείγματα όπου θα αναγκασθεί κάποιος να κάνει το εμβόλιο;Πάντως αν κάποιος έκανε η θα κάνει το εμβόλιο κάτω από τεράστια πίεση και ανάγκη τι άλλο μπορεί να κάνει παρά να δείξει βαθειά μετάνοια;Αλλά εδώ σχεδιάζουν όχι ένα εμβόλιο άλλα πολλά και ακόμα ποιο εξελιγμένα .δλδ θα μας εμβολιάζουν και νέος θα τρέχουμε για μετάνοια;Αλήθεια απορία ένα ζευγάρι αν ο ένας τρέχει για εμβόλια ,τι κάνει ο άλλος;Εγώ δεν έκανα ούτε σκοπεύω να κάνω τέτοια εμβόλια .Είμαι 69ετων .Είθε ο Χριστός να μας δώσει δύναμη αντίστασης.Πρεπει να θεωρούμε τα αναγκαστικά εμβόλια λίαν ύποπτα αν όχι το σφράγισμα τουλάχιστον σαν το άριστο σκαλοπάτι για να φτάσουν σε αυτό.Και έρχονται και οι νέες Ταυτότητες,με αυτές τις θα λέμε ,θα τις πάρουμε και θα μετανοήσουμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. χριστος ανεστη αδερφοι μου το αρθρο μπερδευει τον κοσμο ο καθενας ας προσευχηθει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Είδα στο κορφιατικο νομίζω εικόνες αναλύσεις αίματος εμβολιασμενων δλδ αν είναι έτσι,εχουμε ξεκάθαρη προφανώς επικινδυνη αλλοίωση του αίματος .Δεν ξέρω αν αυτό μπορούν να το δουν τα απλά εργαστήρια η θέλει πολύ εξελιγμενα συστηματα.Τελικα σε κάθε περίπτωση η λυσσαλέα εκστρατεία εμβολιασμού ακόμα και των βρεφών που αν δεν επέμβη ο Κύριος θα το κάνουν και γρήγορα μάλιστα .ζήτημα μηνών δλδ πρέπει να μην αφήνει αμφιβολίες για το πού πάνε τα πράγματα.Δυστυχως δεν έχουμε βαθειά μετάνοια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ονομα δεν εχει η γεροντισα που μιλει καθε τοσο με ΤΟΝ ΘΕΟ?Ελεος πια που νομιζετε οτι Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ των ορθοδοξων χριστιανων δεν εχει αλλη δουλεια παρα να υπαγορευει ποιηματακια....Γιατι η εν λογω προφητισα δεν ειχε προειδοποιησει τον κοσμο πριν 5-10 χρονια για τον κορωνοιο και ολα αυτα τα ακατανομαστα που βιωνουμε τωρα αλλα περιμενε πρωτα να συμβουν και μετα να δινει υπαγορευσεις...Δεν ξερω αν η συγκεκριμενη γεροντισα οπως λετε ειναι υπαρκτο προσωπο η αν τα ποιηματακια ειναι ευσεβεις παραινεσεις του δημοσιοποιητη τους...και συγνωμη που μιλω σε αυτο το υφος.Μετανοια εξομολογηση και θεια Κοινωνια ειναι αυτα που σωζουν τα αλλα πρεπει να τα αφησουμε.Εχουμε περιελθει στο μη περεταιρω κι αν δεν ηταν η Υπεραγια Θεοτοκος θα ειχαμε καταστραφει...Γιατι δεν λεει η ..γεροντισα..για τα χιλιαδες ελληνοπουλα που δολοφονουνται με τις εκτρωσεις για την αποκτηνωση των ανθρωπων και μυρια αλλα οσα συμβαινουν ...Ας σοβαρευτουμε λοιπον διοτι η κατρακυλα δεν εχει σταματημο..κι ο κοσμος βαδιζει ολοταχως εις το βαραρθρο..Ποτε θα ξυπνησουμε οταν βγει στην εξουσια πακιστανος πρωθυπουργος?Αλλα μωραινει Κυριος ον βουλεται απωλεσαι........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΗΣ.(ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΑΤΑΚΡΙΣΙΑ. Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΓΑΛΑΚΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

   Διαγραφή
  2. πρωτον δεν ειμαι αγιος αγαπητε εν Χριστω αδερφε αλλα εχει γεμισει προφητες και ατομα που μιλουν με Τον Θεο το διαδικτυο ελεος πια.Μηπως καπνιζουν κανενα τσιγαριλικι και βλεπουν οραματα?λεμε τωρα..αλλα πρεπει να μπει ενα φρενο σε ολα αυτα που παραπλανουν τον αφελη κοσμο και να στραφουμε σε αυτα που σωζουν πραγματικα και τα οποια προανεφερα και συγνωμη που παραφερομαι αλλα κι εγω αμαρτωλος ειμαι και ελπιζω στο ελεος του Θεου.

   Διαγραφή
 17. https://www.pronews.gr/ygeia/989902_o-gallos-nompelistas-iologos-montagnier-xanaktypa-osoi-emvoliastikan-gia-ton-koronoio

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΉΜΑΡΤΟΝ ΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ ΑΛΛΆ ΕΣΎ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΌΛΑ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΦΥΛΑΞΟΝ ΜΑΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Μήπως προφητεύει ότι κάτι θα κάνουν ... ώστε θα αναγκάσουν με κάποιο τρόπο (δεν ξέρουμε) με βία τους ανθρώπους να το κάνουν;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Με φοβίζει... σκέφτομαι τι θα σκαρφιστουν τα δαιμονικά μυαλά τους ώστε να αναγκάσουν το εμβολιασμό...
  Το τώρα δεν μας ζοριζουν δεν χρησιμοποιούν βία... αργότερα;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Θά ήθελα και εγώ να προσθέσω τήν ταπεινή μου γνώμη, διότι στενοχωρούμαι παρα πολύ όταν διαπιστώνω το μεγεθος τής ζημιάς που έχουν επιφέρει στίς ψυχές μας και την φοβερη συγχιση με ολα αυτά πού απεργαζονται.
  Θεωρώ λοιπόν, ότι η αγιασμένη αυτή ψυχούλα που εγραψε με θεία φώτιση το ώς ανω ξεκάθαρα ορθόδοξο ποίημα, όταν αναφέρει αναγκαστικό εμβολιασμό, εννοεί τά ηθικά, πνευματικά, κοινωνικά, επαγγελματικά καί οικογενειακά διλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν σε κάποιους απο εμάς, υστερα απο μεθοδευμένο εκβιασμό για να υποκύψουμε.
  Για να γίνει πιό κατανοητό τί εννοώ, υποθέσθω ότι αύριο εκβιάζουν με απόλυση έναν συνειδητο χριστιανό, πολύτεκνο, με χρέη καί δυσβαστακτες υποχρεώσεις αν δέν κάνει το εμβόλιο.
  Εσείς όλοι οι σκεπτικιστές, οι βασταζοντες τόν λίθο τού αναθέματος, εαν βρισκοσασταν στήν θέση του τί θα κάνατε;
  Νομίζω λοιπόν, οτι αφου ξαναδιαβάσουμε με προσοχή και ταπεινή διάθεση τό κείμενο, θα ευχαριστήσουμε καί θα δοξολογήσουμέ τόν Κύριό μας, διότι μέ τήν άμετρη φιλανθρωπία Του, μάς οδηγεί ξαι μάς χειραγωγεί ώστε να μήν μάς πνίγουν τα αδιέξοδα, διότι, ο
  ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ ΕΣΤΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπράβο Λευκή είσαι το φως μέσα στην μαυρίλα των σχολιαστών

   Διαγραφή
  2. Ακριβώς Λευκη!!!
   Χριστός Ανέστη!!
   Ζει Κύριος ο Θεός!!

   Διαγραφή
  3. Όχι αδελφέ μας Γεώργιε, μή γένοιτο. Αμαρτωλός άνθρωπος είμαι. Φώς είναι μόνον ο Θεός μας καί όταν καμία αχτιδούλα του φτάσει ώς εμάς, άλλοι τήν ...απορροφούμε σάν μαύρες τρύπες, κί'άλλοι τήν αντανακλούμε σάν γκαζοτενεκέδες. Εξαιρούνται οι Άγιοι.

   Διαγραφή
  4. Λευκή εξέφρασες υπέροχα αυτό που νιώθω...
   ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!

   Κωνσταντίνα

   Διαγραφή
 22. Προσωπικά κάτι δε μου κολλάει... Δηλαδή να αμαρτήσω ενσυνείδητα έχοντας στο βάθος του μυαλού μου οτι ΑΝ κάνω πολλή προσευχή θα συγχωρεθώ. Λέξη κλειδί το ΑΝ. Να πάρω δηλητήριο επίτηδες, έστω με εκβιασμό, και να περιμένω να σωθώ γιατί θα κάνω πολλή προσευχή. Εγώ πάντως δεν πρόκειται ούτε εκβιαζόμενος και τότε πιστεύω οτι ο Θεός θα με ακούσει και θα με βοηθήσει για να επιζήσω. Συν Αθηνά και χείρα κίνει.
  Τώρα αν μας πιάσουν δυό και παρά το όχι που θα πούμε μας καρφώσουν το μπόλι, άλλο θέμα, αλλά και τότε θα έχω κάνει το σωστό και θα δικαιούμαι να περιμένω τη βοήθεια του Θεού.
  Και ας υποθέσουμε οτι υποκύπτουμε στον εκβιασμό και μπολιαζόμαστε. Θα σωθούμε όλοι; Ή για όσους φύγουν θα λέμε "α αυτός δεν έκανε πολλή προσευχή"; Δε ξέρω για την αγιότητα της γερόντισας, αλλά το κείμενο οδηγεί απώλεια θέλησης για αγώνα και ο αγώνας είναι αυτός που θέλει από μας ο Θεός.
  Τα πιο πάνω είναι τα πρώτα που μου ήρθαν στο μυαλό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Γίνεται ο ΚΥΡΙΟΣ να μήν γνωρίζει ότι θα μας το επιβάλουν και μας λέει ότι σε περίπτωση που γίνει υποχρεωτικό τι πρέπει να κάνουμε συγνώμη αλλά κάτι δεν κολλάει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν και πιστεύω στο μήνυμα..εχεις δικιο σ αυτό.
   Ο Κύριος φυσικα και γνωρίζει τα πάντα.
   Εγω σκέφτομαι μηπως το έστειλε για να σωσει αυτους που το εκαναν ηδη.

   Διαγραφή
 24. Από αυτόν τον ανώνυμο κρατώ το, συν Αθηνά και χείρα κίνει.
  Μέχρι τώρα, όλοι μας κάνουμε στη ζωή μας τους συμβιβασμούς με την συνείδησή μας σε μικρές και μεγάλες πράξεις και αποφάσεις που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση συλλογικά.
  Τρέχουμε μετά για εξομολόγηση με δήθεν μετάνοια και ψάχνουμε για δικαιολογίες και γερόντους για να πάρουμε γραμμή και οδηγίες τι θα κάνουμε.
  Τι πιστεύω, ότι μπορούμε κουνώντας το χέρι μας, άμεσα να κάνουμε όλοι μας για να μας βοηθήσει ο Κύριος πέρα από την προσευχή;
  Να πλημυρίσουμε τους δρόμους με φωνές και διαδηλώσεις και να αντισταθούμε με ανοικτά τα πρόσωπα.
  Να πλημυρίσουμε τους ναούς με την παρουσία μας κολλώντας τον παπά στον τοίχο αν αντιδρά και λειτουργεί αντικανονικά και αιρετικά έτσι θα αυτοαπομονωθεί.
  Να αφήνουμε τους μπάτσους να μας γράφουν και να μας συλλαμβάνουν και να τους γράφουμε και μεις αν πιστεύουμε
  ότι λειτουργούν αντισυνταγματικά δεν μπορούν να επιβάλουν τίποτε.
  Να πάψουμε να φοβόμαστε τα πρόστιμα και τις ποινές και μήπως μας πάρουν τα σπιτάκια μας.
  Να πάψουμε να πληρώνουμε παράνομα πρόστιμα και φόρους και να καταθέτουμε φορολογικές δηλώσεις στην ιδιωτική ΑΑΔΕ του κράτους που έκαναν Ανώνυμη Εταιρεία.
  Να καταθέσουμε γραπτώς την ένστασή μας στην πηγή των εσόδων μας,στα ταμεία οι συνταξιούχοι,στην διεύθνση της υπηρεσίας οι υπάλληλοι ,στον εργοδότη τους οι ιδιωτικοί,ότι δεν δεχόμαστε να μας πληρώνουν με κάρτες μέσω τρίτου ιδιώτη,δηλαδή την τράπεζα.
  Όλα αυτά σαν αρχή να γίνουν πλειοψηφικά και τότε θα δούμε αν αναιρείται ό άνομος νόμος.
  Αν η υποτιθέμενη παραβατικότητα είναι πάνω απο το 50% ,δημιουργείται κοινωνικό πρόβλημα και αναντιστοιχία
  μεταξύ λαϊκής βούλησης και κυβέρνησης-Βουλής-εξουσίας.
  Αν παρόλα αυτά τολμήσουν και επιβάλουν στρατιωτική - αστυνομική βία και εξακολουθούν να υπακούουν οι δοτοί αρχηγοί,να δούμε τι θα κάνουν οι εντολοδόχοι, οι υφιστάμενοι.
  Αν έτσι φτάσουμε σε βία κατά του λαού,σημαίνει έχουμε διωγμούς τύπου Διοκλητιανού.
  Τότε πάλι και μόνον τότε θα είμαστε πλήρως καλυμμένοι από το Πνεύμα το Άγιον ,όπως οι μάρτυρες και οι άγιοι που ομολόγησαν την πίστη τους και έπραξαν ανάλογα. Δεν έχασαν τίποτε κανείς δεν μπόρεσε να τους αλλάξει το μυαλό και την πίστη,έχασαν 70-80 χρόνια στην παρούσα ζωή και κέρδισαν την αιώνια.
  Αν λέμε ότι αυτά τα πιστεύουμε γιατί να μην ισχύει ο Μόρφου που λέει πρέπει μου φυλακή;
  Γιατί να περιμένουμε πάντα από τον άλλον να κάνει κάτι για εμάς και να μας σώσει;
  Ας είναι και ο ίδιος ο Θεός,ήρθε σταυρώθηκε,υπεφερε, θυσιάστηκε για μας ,πέθανε και αναστήθηκε.
  Πάντα θέλουμε να είμαστε άνετοι και να πληρώνει ο άλλος για εμάς;
  έ όχι δα νισάφι
  ο καθένας τις ευθύνες του
  Τι δεν καταλαβαίνουμε και τρέχουμε στα γεροντάκια εμείς η γενεά η άπιστος.
  Όλα είναι αποτελέσματα των ενεργειών και των πράξεων μας ,τα υπόλοιπα προφάσεις εν αμαρτία.
  Ο Θεός βοήθα τους τολμηρούς μόνο άν του το ζητήσουν,όπως ο παράλυτος της Κυριακής.
  Το αυτεξούσιο η ελευθερία επιλογής ,η εμπιστοσύνη ,η πίστη στον Λόγο του αρκεί για το θαύμα και να μην ψάχνουμε για την κολυμπήθρα του Σιλοάμ.
  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ο Κύριος θα φέρει τα γεγονότα λέει, άμεσα
  Στο πρώτο μισό της επιστολής αυτό λέει
  Ασ εμβολιαστεί όποιος θέλει,έμμεσα εξαναγκαζομενος, ούτως ή άλλως, δεν έμεινε πολύς χρόνος, για τα γεγονότα
  Για να τα πραγματοποιήσει ο Κύριος
  Δεν τον θέλει καθόλου ο Κύριος τον εμβολιασμό
  Αυτό φαίνεται καθαρά σε όλα τα μνμ
  Δεν αμφισβητώ την γνησιότητα ( της επιστολής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όσο για τα εμβόλια, συμφωνώ.
   Εμβολιάσου συχνά και τακτικά με Αίμα και Σάρκα στο Άγιο ποτήριο και ζήτα να έχεις την ανοσία προσωπικά.
   ΄Ασε τον καθένα να κάνει τις δόσεις του με αυτό που πιστεύει ότι θα τον προστατέψει και θα τον σώσει σε αυτή την περίπτωση.

   Διαγραφή
 26. Αν είναι δυνατόν τι διαβάζουμε ευτυχώς την πατήσατε απατεώνες ... Με την ίδια λογική θα κάνεις χρήση του χαράγματος ... Έχω πάθει σοκ με αυτό που διάβασα !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ρωμανέ δεν εχω ξαναστείλει σχόλιο ποτέ, είμαι απο την Κρήτη και σε διαβάζω... Ήθελα μόνο να σου πω να μη σταματήσεις να αναρτάς οτιδήποτε μαθαίνεις απο τη γερόντισσα, αρκεί να το κάνεις κατα συνείδηση!😉
  Τώρα είναι η εποχή της Ομολογιας, πριν των διωγμών και αργότερα της Ιεραποστολης...
  Συνέχισε το έργο που κάνεις γιατι βοηθας κόσμο πνευματικα και μην ανησυχείς για τα αρνητικά σχόλια...
  Ο Κύριος είναι μαζί σου!
  Καλο ξημέρωμα αδελφε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Χριστός Ανέστη!!!

  Προσωπική μου ταπεινή άποψη, το μήνυμα μου φαίνεται ξεκάθαρο.
  "Όστις τώρα αναγκαστεί να εμβολιαστεί,":
  ΔΕΝ λέει να κάνουμε το εμβόλιο και όλα καλά

  αλλά λέει κάτι άλλο: "Όστις ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ..."

  και το ξεκαθαρίζει απο πρίν αφού λέει "ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ"

  Φυσικά ο Χριστός μας μπορεί να εξαφανίσει όλα τα δηλητήρια...

  αυτό είχα ευχηθεί στο προηγούμενο μήνυμα,
  ο Χριστός να βάλει το χέρι του για αυτούς που δεν μπορούν να
  παίρνουν αποφάσεις για τον εαυτό τους...

  και εδώ το μήνυμα περιλαμβάνει και όσους δέχονται
  ασφυκτικές πιέσεις και έχουν φθάσει στα όρια τους.

  αλλά φοβάμαι μήπως επίσης θέλει να μας προετοιμάσει
  και για κάτι άλλο που σχεδιάζουν.... μέ προβληματίζει ή λέξη "ΤΩΡΑ"

  -Ξέρει κανένας να πεί πότε τελειώνει αυτός ο εφιάλτης?

  Καλή Δύναμη,
  και ο Θεός μαζί μας!!!!!

  Κωνσταντίνα
  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΔΡΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΙΟΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Ή ΟΧΙ. ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΒΑΣΑΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..."ΟΤΙ ΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΠΟΝΗΡΑΙ ΕΙΣΙΝ..."
  ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΣΤΕΙΛΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΟ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...
  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΣΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΔΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ! ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΟΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Χριστός Ανέστη!

  Σέ όσους χριστιανούς πού αμφιταλαντεύονται γιά τό αν πρέπει νά κάνουν τό ΕΜΒΟΛΙΟ..

  Είμαι απόλυτα πεπεισμένος, ότι η "πληροφορία" πού πήραν όλοι οι Άγιοι Γέροντες τού Αγίου Όρους, μά όλοι, είναι εκ τού Αγίου Πνεύματος.. Σέ ένα μείζον θέμα πού απασχολεί ολάκερη τήν ανθρωπότητα, υπήρχε περίπτωση νά μήν πληροφορήσει ο Θεός τούς "δικούς του ανθρώπους"; Οι Άγιοι 7 αόρατοι ασκητές, έως ότου παραμένει η εικόνα τής Πορταϊτισσας στό Όρος, θά υπάρχουν κι αυτοί.. Εσείς τί λέτε, οι Γέροντες, αόρατοι αυτοί ασκητές, δέν φανερώνονται σέ μερικούς Γέροντες; Δέν τούς πληροφορούν; Η μήπως ο Γέροντας Ευθύμιος στήν Καψάλα, ή ο Γέροντας Παρθένιος, ή ο Γέροντας Γαβριήλ, είναι παιδιαρέλια καί τήν πατήσανε; Σάς πληροφορώ, πώς είναι Άγιοι εν ζωή.. Ποτέ οι συγκεκριμένοι Γέροντες δέν θά έπαιρναν επίσημη θέση, χωρίς άνωθεν πληροφορία.. Ποτέ.

  Θά ήθελα νά απευθύνω ένα ερώτημα σέ όσους αμφιταλαντεύονται...
  Έχετε γνωρίσει ποτέ στή ζωή σας Άγιο; Γνωρίζετε τι σημαίνει Άγιος; Έχετε δε, αισθανθεί τί είναι πλάνη νοός, δαιμονική ενέργεια; Ο χριστιανισμός, αδελφοί, δέν είναι ένα σύστημα ηθικών αξιών.. Εδώ πρόκειται περί πολέμου μεταξύ Αγίου Πνεύματος καί δαιμονικής ενέργειας..Κι εμείς είμαστε στή μέση.. Όλα τά υπόλοιπα έπονται..Οι Άγιοι πού έχουν "εξειδίκευση" σ' αυτή τήν προσέλκυση τής Ζωοποιούς Θείας Χάριτος, αλλά καί τής ανακάλυψης καί αποκάλυψης τής επικαλυμμένης ΠΛΑΝΗΣ καί τού μετασχηματισμού τού σατανά είς άγγελο φωτός, είναι καί οι μόνοι αρμόδιοι νά ομιλούν σέ θέματα πλάνης..Σ'αυτούς λοιπόν τούς Αγίους, κάνουμε υπακοή..

  Αξιοσημείωτο δε, είναι το γεγονός, πώς μέ τούς Αγίους Γέροντες, συμφωνούν καί μία πλειάδα κορυφαίων γιατρών, πού εναντιώνονται στό εμβόλιο αυτό.. Ούτε αυτό σάς προβληματίζει; Ούτε οι τόσοι θάνατοι καί παρενέργειες από το εμβόλιο; Ούτε η μονόπλευρη ενημέρωση τών ΜΜΕ, σάς προβληματίζει; Ούτε , τό γεγονός πώς οι ίδιοι πού σάς απέκλεισαν από τό Σωσίκοσμο Μυστήριο τής Θείας Λειτουργίας καί τής Θείας Μεταλήψεως, είναι οι ίδιοι υπέρ τού εμβολίου; Ποιούς τελικά ακούτε; Τίς φαρμακευτικές εταιρείες; Τούς πολιτικούς; Μία ομάδα "ειδικών" σέ κάθε κράτος;

  Είναι δυνατόν νά είναι αυτό τό ΕΜΒΟΛΙΟ ευλογία τού Θεού, καί νά υπάρχει τέτοια σύγχυση; Εδώ αντιδρούν οι Άγιοι και οι κορυφαίοι ιατροί νομπελίστες..
  Ποιούς τελικά εμπιστεύεστε;
  Κι εσείς πού λέτε, θα χαθεί η δουλειά κλπ, πού είναι στήν Αγία Γραφή, κάπου γραμμένο, πού να δίνει άλλοθι, σέ δύσκολες, οικογενειακές καί εργασιακές συνθήκες; Μόνο στή δική μας εποχή, προέκυψαν αυτές οι δυσκολίες; Οι Αγίες Μαρίνα, Αικατερίνη, Παρασκευή, έφηβες κοπέλες, δέν αντιμετώπισαν προβλήματα; Η Αγία Σοφία, καί τόσοι Άγιοι, τι πράττανε; Βάζανε τά παιδιά πάνω απ'όλα;
  Επί εικονομαχίας, τί κάνανε οι Άγιοι; Καμαρώνανε τόν Αυτοκράτορα καί τόν πλανεμένο Πατριάρχη καί τίς ψευδοσυνόδους; Αυτό έπραξε η Αγία Θεοδοσία πού όταν είδε το στρατιώτη νά ανεβαίνει με μία σκάλα στη χαλκή πύλη στή Κωνσταντινούπολη, νά κατεβάσει τήν εικόνα τού Κυρίου; Η έριξε τή σκάλα καί τόν στρατιώτη κάτω;

  Αδελφοί, σημασία έχει όχι τί λέω εγώ, τί λέτε εσείς, αλλά τί λέει ο Χριστός.. Καί ο Χριστός μας είπε, ότι όποιος αγαπήσει περισσότερο καί τοποθετήσει στήν καρδιά του, παιδιά, συζύγους, εργασίες, υγείες, πιό πάνω από τή δική μου Αγάπη,ουκ έστι μου.. άξιος.. καί ζωήν αιώνιον ουκ έχει..Καταλάβατε αδελφοί η δέν καταλάβατε; Για ποιόν σκοπό εν τέλει ζούμε; Αυτό επιτάσσει ο Χριστός, καί μή σάς πλανά ο διάβολος.. Μη πτοείσθε.. Γίνεται γιά μία ακόμη φορά διωγμός.. Μέ τή Χάρη τού Θεού, ομολογούμε τήν Αλήθεια είς Δόξαν τού Αγίου Τριαδικού Θεού καί είς καταισχύνη τού σατανά..
  Η Ομολογία είναι θεάρεστη αρετή καί οδοδείκτης στήν παραπαίουσα κοινωνία..
  Ό Θεός καί ή Παναγία μαζί μας!

  Χριστός Ανέστη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Δηλαδή όσοι προσευχονται τόσα χρόνια γιατί δεν έχουν δουλειά ή έχουν προβλήματα και τους ακούει ο θεός και τους βοηθάει γιατί και τώρα πριν κάνουν με εξαναγκασμό το εμβόλιο να μην αρνηθούν? Δεν πιστεύουν ότι ο θεός μεθημων εστι, αδελφοί προσέχετε!!!!
  Κρατάτε γερά την πίστη σας και όλα να σας τα πάρουν αυτην να μην την χάσετε

  ΑπάντησηΔιαγραφή