Κυριακή 16 Μαΐου 2021

ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ;


ΣΟΚ: Ο DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!

ΒΙΝΤΕΟ



Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Δίκτυο Ελληνισμού ο Dr. Δημήτρης Αντωνίου PhD, FRCS, PhilLevA(Oxford) μας εξηγεί πως δημιουργήσανε τα εμβόλια του covid ώστε να είναι αυτοδιασπαρώμενα(ή αυτοδιάχυτα) δηλαδή ο εμβολιασμένος να μεταδίδει το εμβόλιο στους γύρω του.

Ο μηχανισμός που χρησιμοποίησαν για να φτιάξουν τα εμβόλια αυτά και κυρίως τα AstraZeneca, Johnson & Johnson και το Ρωσικό Sputnik V είναι αυτός ακριβώς που περιέγραφε το πανεπιστήμιο Johns Hopkins στην εργασία του η οποία εργασία όμως ήταν υποτίθεται απλώς μια θεωρία και ναι μεν υπήρχε ως τεχνολογία αλλά θα ήταν πολύ επικίνδυνο να εφαρμοστεί στον άνθρωπο και επίσημα τουλάχιστον δεν προβλεπόταν να εφαρμοστεί.

Ο γιατρός στο βίντεο μας εξηγεί αυτό που αποκρύβουν επιμελώς οι διάφοροι τυχάρπαστοι «ειδικοί», ότι ουσιαστικά οι εταιρείες που έφτιαξαν τα εμβόλια, έχουν δηλώσει πως έχουν ακολουθήσει την διαδικασία του αυτοδιάχυτου εμβολίου για τα εμβόλια αυτά και ως εκ τούτου είναι πλέον επιστημονικά σίγουρο πως οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το εμβόλιο, με ότι αυτό συνεπάγεται!

Κατά την εκτίμηση του Dr. Αντωνίου, γιαυτό τον λόγο έχουμε χαλάρωση των μέτρων,ούτως ώστε οι εμβολιασμένοι να διασπείρουν στους γύρω τους το εμβόλιο.

Μετά από αυτή την πληροφορία πρέπει να αντιληφθούν οι «υπεύθυνοι» (αλλά και όσοι τους στηρίζουν) ότι σε λίγο καιρό που θα αρχίσει ο λαός να αντιλαμβάνεται το μέγεθος της απάτης και του εγκλήματος εναντίον του, θα στραφεί εναντίον τους και οι συνέπειες γι αυτούς δεν θα είναι ευχάριστες. Διότι πλέον το πράγμα πάει αλλού.

Εδώ δεν μιλάμε για μια πανδημία αλλά για την γενοκτονία του ανθρώπινου είδους.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από την ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου