Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ! ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΡΜΕΟ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΩΝ!


ΔΥΣΤΥΧΕ ΛΑΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1η ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΘΡΗΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΒΙΟΣ ΣΟΥ!!!

Πατριώτες, πατριώτισσες και φίλοι δανειολήπτες, από 1η του μηνός επαναφέρουν τους πλειστηριασμούς κι αυτή τη φορά με fast trak διαδικασίες για να πάρουν τα πάντα αυτά τα κολασμένα βαμπίρ των τραπεζών, ότι απέμεινε στον λαό μας, εφαρμόζοντας αυτόν τον επαίσχυντο κι ανθελληνικό πτωχευτικό Νόμο, στιγμές που θα ‘πρεπε η κυβέρνηση να αγκαλιάσει τον λαό και όλους τους δανειολήπτες να δώσουμε όλοι μαζί τον υπέρ πάντων αγώνα να σωθεί η χώρα, η οικονομία και ο λαός μας!!!

Κύριοι της κυβέρνησης και εσείς κ. Υπουργέ Ανάπτυξης, όπου κι αν βρεθείτε αναφέρεστε μονίμως σε κουρέματα και άλλες διευκολύνσεις που αφορούν τους πληγέντες οικονομικά κατά την περίοδο της πανδημίας, θεωρώντας πως μόνο αυτοί έχουν πληγεί σ’ αυτή τη δόλια χώρα και όχι κάποια εκατομμύρια Έλληνες που οδηγήθηκαν από τις εκάστοτε κυβερνήσεις ‘’αριστερόστροφες’’ και δεξιές με τα μνημόνια και τα ασταμάτητα οικονομικά σκάνδαλα των πολιτικών και των τραπεζιτών της χώρας στην οικονομική τους καταστροφή!

Λάθος, τεράστιο λάθος γιατί αυτοί οι πολίτες είναι ΔΙΠΛΑ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ & ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

Κύριε Γεωργιάδη, τα έχουμε ‘’ξαναπεί’’ και κατά το παρελθόν! Παρακαλούμε πολύ λάβετε υπ’ όψη σας ότι αναφερόμαστε σε Έλληνες που επλήγησαν από τους χειρισμούς και λάθη και της δικής σας παράταξης όταν κυβερνούσατε τη χώρα. 

Μήπως θα ‘πρεπε έστω και τώρα τελευταία στιγμή προ της πλήρους οικονομικής καταστροφής κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, για πρώτη φορά να σκύψετε πάνω από το πρόβλημα κάθε δανειολήπτη της χώρας και δη αυτών της τελευταίας δεκαετίας σώζοντας ζωές αλλά και κάθε επαγγελματία μαζί με την οικονομία του τόπου;

Όταν παραχωρούσατε τις άδειες στις Ετ. Διαχείρισης παρουσιάζοντας τους στον λαό και ως επενδυτές -αν είναι δυνατόν να θεωρούνται επενδυτές τα μακριά χέρια και εκτελεστικά όργανα των τραπεζών, αυτοί που παίρνουν τα δάνεια στο 5 και 10% της αξίας τους και τα απαιτούν έως και στο 100% διαπράττοντας ληστείες- είχατε ανακοινώσει, ότι ο σκοπός αυτών είναι να διαχειριστούν τα δάνεια κάνοντας ρυθμίσεις με μεγάλα κουρέματα στους δανειολήπτες και ότι οι ίδιες δεσμεύτηκαν γι αυτό. 

Εσείς δε, ψηφίσατε έως και νόμο απαλλάσσοντας τους τραπεζίτες και αυτούς από τους κινδύνους όπως είπατε στον λαό για να κουρέψουν τα δάνεια του!!!

Μάθετε λοιπόν αν δεν το γνωρίζετε, ότι το μόνο που δεν κάνουν είναι αυτό που αναφερθήκατε και ότι οι τακτικές που μετέρχονται μόνο ως μαφιόζικες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν όπως μας καταγγέλλεται καθημερινά από τους αναγνώστες και φίλους της ιστοσελίδας μας, μιλάμε όντως για βαμπίρ!

Κύριε υπουργέ, ποιος από την κυβέρνηση θα σηκώσει το ανάστημα του αναγκάζοντας τους να εφαρμόσουν αυτά που δεσμεύτηκαν να κάνουν απέναντι σας, δικαιώνοντας τις προσωπικές σας αναφορές και επιλογές όπως και τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης;

Μιλάμε για μια ανεξέλεγκτη συμμορία! Σε παίρνουν κάθε φορά διαφορετικά άτομα διαπραγματευόμενα μαζί σου δήθεν τα ποσοστά κουρέματος και όταν οι συζητήσεις καταλήξουν σε μια συμφωνία τελικά δεν την κρατούν, βάζοντας άλλον εκπρόσωπο τους να διαπραγματευτεί εκ νέου μαζί σου επαναλαμβάνοντας την ιδία τακτική και κάθε φορά με χειρότερα ποσοστά εις βάρος σου, μη δεχόμενοι ποτέ την όποια προφορική συμφωνία να στην στείλουν εγγράφως, για να μη μπορείς να στηρίξεις και να αποδείξεις ποτέ αυτές τις κατάπτυστες ακραίες και μαφιόζικες παραβατικές τους πράξεις, που ξεφεύγουν κάθε ορίου εντιμότητας και επαγγελματισμού, καταπατώντας κάθε Κώδικα Δεοντολογίας!

Μιλάμε για απαράδεκτες και ποινικά κολάσιμες πράξεις, φτάνοντας έως και του σημείου να ζητούν από δανειολήπτες και εγγυητές να πάνε στην τράπεζα που εκπροσωπούν να υπογράψουν εν λευκώ πάνω σε ένα τάμπλετ μη βλέποντας το κείμενο που υπογράφουν και το οποίο όπως μάθαμε και τεκμηριώσαμε τελικά δια άλλου τρόπου, τους απαλλάσσει των όποιων παραβατικών και έκνομων πράξεων τους, δίχως να τους το δίνουν καν και μετά την υπογραφή τους να δουν τι υπέγραψαν, δεχόμενοι εκβιασμό, ότι αν δεν δεχθούν να το κάνουν δεν θα προχωρήσουν σε καμία ρύθμιση, κάτι που το κάνουν και πράξη!

Από ότι φυσικά αντιλαμβάνεστε, όλα αυτά ξεπερνούν τα όρια της λογικής και της παραβατικότητας εκ μέρους τους οδηγώντας μας σε άλλες εποχές και καθεστώτα!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΄Η ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΩΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!


Β. Αναγνώστου Συγγραφέας - Αρθρογράφος
1 σχόλιο: