Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Σ’ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ!!!


MANFRED KOLSCH :
«ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ TEST, ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΟ».

ΒΙΝΤΕΟ


Ένας έντιμος διακεκριμένος κι έγκριτος Γερμανός δικαστής o Manfred Kölsch ξεσκεπάζει την σκανδαλώδη υγειονομικοπολιτική διαχείριση της κρίσης covid19 καταγγέλει τα δυσανάλογα μέτρα που ελήφθησαν, τον ανεπαρκή έλεγχο της εκτελεστικής από δικαστική εξουσία και είναι ιδιαίτερα καυστικός για την κακομεταχείριση όπως την ονομάζει στην οποία υποβάλλονται τα παιδιά με τεστ, μάσκες και σύντομα με εμβολιασμό!!

Για να διαμαρτυρηθεί, επιστρέφει την ύπατη τιμή που απονέμει το Γερμανικό Κράτος, και την οποία έλαβε, τον Oμοσπονδιακό Σταυρό της Τιμής το 1986…

Σε βίντεο δηλώνει:

Ενεργοποιήστε την αυτόματη μετάφραση κάνοντας κλικ:
Στο πρώτο κάτω δεξιά εικονίδιο (Υποτίτλοι)
Μετά στο δεύτερο (ρυθμίσεις)
Επιλέγετε Υπότιτλοι (κλικ) και στην συνέχεια
Αυτόματη μετάφραση (κλικ), Ελληνικά (κλικ).


”Είμαι ο δικαστής o Manfred Kölsch ,κατά τη διάρκεια 40 χρόνων ως δικαστής ποτέ δεν φαντάστηκα ότι ένας ιός θα μπορούσε να διαταράξει τη γερμανική συνταγματική αρχιτεκτονική.

 Ο φεντεραλισμός οδήγησε στην απώλειά του με τη βοήθεια του πρωθυπουργού.O υιοθετούμενος αυτοματισμός της αξίας της επίπτωσης παραβιάζει το κράτος δικαίου γιατί είναι δυσανάλογος. 

Κι ο περιορισμός της προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων καταπατά το άρθρο 19(4) του θεμελιώδους νόμου.80.000.000 πολίτες οδηγήθηκαν από το ένα lockdown στο άλλο. Λόγω των ανεπαρκών τεστ PCR και των αυθαίρετων μέτρων χωρίς ορατά αποτελέσματα.

Σε αυτή τη διαδικασία τα πρόσωπα που είναι πραγματικά σε κίνδυνο δεν προστατεύτηκαν με τον οφειλόμενο τρόπο.Τα παιδιά μας βέβαια δεν είναι μέρος των επικίνδυνων προσώπων ή σε κίνδυνο. Αυτό αποδείχθηκε επανειλημμένα. Κι ωστόσο τα κακομεταχειρίζονται καθημερινά με τα test, τις μάσκες και σύντομα και με τον εμβολιασμό… 

Aντιτίθεμαι σε αυτή την δυσανάλογη δράση του εκτελεστικού αλλά επίσης στον ανεπαρκή έλεγχο του εκτελεστικού από τη δικαστική εξουσία. Διαμαρτύρομαι κυρίως επιστρέφοντας τώρα τον Ομοσπονδιακό Σταυρό της Τιμής που μου απονεμήθηκε πριν πολλά χρόνια..”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου