Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ

«ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΑΣΜΟΣ...»! 


Γράφει ο Ρωμανός

Χθες βράδυ (Κυριακή) επικοινώνησε μαζί μου ο γέροντας του Γεωκών και μου περιέγραψε κάτι που είχε ζήσει λίγες ώρες πριν.

Μου είπε ότι επέστρεφε στην οικία του όταν ξαφνικά ο ουρανός σκοτείνιασε και εκείνος ένοιωσε ταραχή και ένα αίσθημα μόνωσης (όπως όταν μπαίνεις μόνος σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο) και του φαινόταν σαν να είναι άδεια η πόλη...

Τότε νοερά απευθύνθηκε στον Κύριο και είπε: « Τι είναι αυτό που συμβαίνει Κύριέ μου;» Και άκουσε καθαρή φωνή μέσα του που απήντησε λέγοντας τρεις φορές: «Θα ξεσπάσει...θα ξεσπάσει...θα ξεσπάσει!»

Υπό το κράτος της έκπληξης και της ταραχής κατεχόμενος, σε δεύτερο χρόνο άκουσε ξανά την φωνή: «Θα γίνει χαλασμός...!»

Ο γέροντας μου τόνισε ότι δεν γνωρίζει τι είναι αυτό που θα ξεσπάσει και πότε, αλλά πιστεύει ότι αυτό θα είναι πολύ σημαντικό!

Τον ρώτησα τότε μήπως είναι ο σεισμός; « Δεν ξέρω» μου απήντησε «αλλά έχω μια αίσθηση μήπως είναι οι ταραχές από τους μετανάστες, ίσως να διαρκέσουν μερικές ημέρες... αλλά και πάλι δεν ξέρω...μπορεί ο Κύριος να το πάει πίσω»

Μπορώ να μεταφέρω ότι όλα αυτά μου τα είπε με πολλή ταπείνωση και αιτιολόγησε ότι επικοινώνησε μαζί μου γιατί ήταν τόσο έντονο αυτό που έζησε, που ενώ το διηγήθηκε στον Γεώργιο (Γεωκών) ένιωσε την ανάγκη να το μοιραστεί και μαζί μου. Επίσης ότι ένιωσε ότι δεν έχει το δικαίωμα να μην ενημερώσει τον κόσμο γι αυτά που έζησε...

Μου τόνισε δε ότι όλα αυτά δεν τα ανακοινώνει παρά μόνον προς μετάνοιαν που θα οδηγήσει δια της εξομολογήσεως στην Θεία Κοινωνία, το τρίπτυχο δηλαδή που αποτελεί την μόνη προστασία και οδό προς την σωτηρία!

Ο Γεώργιος μου θύμισε και κάποιες  παλιότερες ρήσεις του γέροντα του που πιστεύει ότι σχετίζονται και τις παραθέτω 

« ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΒΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΕΠΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ»

« Οι 4 Άγγελοι της Αποκαλύψεως ( κεφ.7) πήραν εντολή να φύγουν από τις 4 γωνιές της Γης και να έλθουν στα 4 άκρα του Σταυρού, που εικονίζει την Ελλάδα, στο εξής θα βλέπετε τρομερές καταστροφές έξω ( εκτός Ελληνικού χώρου ) σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές, πολέμους…»

«Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΟΥΛΗΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ» 


«ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ …..ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΜΑΥΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ  ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΘΕ, ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» 



51 σχόλια:

  1. 😔😔😔😔😔😔😔😔😔
    Ευλογημένο να ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξανδρε...... Μπορεί να είσαι ( αν και αμφιβάλλω) της Εκκλησίας αλλά του Χριστού δεν θα γίνεις ποτέ, εάν δεν αποτινάξεις την εμπάθεια και τον εγωισμό που φωλιάζει μέσα στην καρδιά σου.
      Το πάθος δυστυχώς της κατάκρισης που έχεις είναι ολέθριο, αφού αυτό διώχνει την αγάπη από την ζωή σου, πυροδοτεί το μίσος, και τον φθόνο, εναντίων συνανθρώπων σου, και αυτό το πάθος σου είναι ένας οδοδείχτης που σου δείχνει τον συντομότερων δρόμο για την κόλαση, διότι πληγώνεις ανθρώπους….

      Διαγραφή
    2. Καλε μου ανθρωπε τι ειναι αυτα που λες?????
      Που τα καταλαβες εσυ ολα αυτα απο μια σατυρικη απαντηση που εδωσα???
      Μαλλον εσυ βγαζεις ευκολα συμπερασματα και αν εισαι οντως ο Gewkwn που εγραψε το αρθρο μαλλον με την ιδια επιπολαιοτητα μας λες οτι η φωνη στο κεφαλι σου ηταν ο Θεος και οχι καποιας φυσης ψυχολογικο προβλημα που μπορει να εχεις και δεν το εχεις ψαξει περεταιρω!
      Δεν ειμαι ουτε της εκκλησιας ουτε του Χριστου..ειμαι ελευθερος(οσο με αφηνει η κοινωνια) σκεπτομενος ανθρωπος που θα ζησω για απΕιροελαχιστο χρονο σε αυτο το συμπαν και σε αυτη την γη και προσπαθω να περασω τα χρονια μου οπως μπορω σαν ανθρωπινο ειδος να αντιληφθω την εννοια του χρονου και της ζωης ....και αν ποτε ελεγα οτι ανηκω σε καποιον θα ελεγα χωρις αμφιβολια στην μανα μου γιατι αυτη πονεσε να με γεννησει και αποδεδειγμενα απο αυτην βγηκα!!....
      Αλλα ας πουμε και για εσενα...
      Μιλας για εγωισμο που θεωρεις μονο τον εαυτο σου αξιο να σου μιλησει ο δημιουργος τον παντων και τον μονο ικανο να μας μεταφερεις τα μυνηματα Του???
      Μιλας για παθος που εχεις τυφλωθει τοσο που μας λες οτι ο Θεος ειναι τοσο φλυαρος που καθε τρεις μερες σου στελνει μυνηματα για να πει τα ιδια και τα ιδια!!...
      Μιλας για μισος και φθονο που υποκριτικα μας λες οτι ο Θεος που τον αποκαλεις και Θεο της αγαπης σου λεει να μας μεταφερεις μηνυματα που μας προειδοποιουν για πολεμους,κραυγες θανατου,πυρκαγες,καταστροφες,δολοφονιες παιδιων και ολα αυτα γιατι εμεις και μονο εμεις φτιαμε για την κολαση που θα ζησουμε!!...
      Δεν ντρεπεσε να μιλας για κολαση επειδη πληγωνω ανθρωπους ενω εσυ που στο ξαναλεω χωρις αποδειξεις εστω "θεολογικες" μας λες με θρασσος οτι ο Θεος σου μιλαει για τον καθε πιστο και κανεις τους ανθρωπους να φοβουνται να αναθεωρουν να προβληματιζονται με την πιστη τους επειδη εσυ τους βαζεις σε αυτον τον δρομο χωρις να υπαρχει κανενας απολυτως λογος....
      Κανενας στα Ιστορικα χρονια στο πνευματικο επιπεδο που βρισκεσαι δεν τολμησε να πει οτι του μιλαει εβδομαδιαια ο Θεος!!
      Θα επρεπε να ντρεπεσαι και εσυ και αυτος που σε αφηνει να δημοσιευεις τετοια αρθρα γιατι αλλο να καθοδηγεις τους ανθρωπους με μια εστω"φανταστικη" πιστη,προς την ευτυχια και την ευφυμερια και αλλο να πηγαινω σε γριουλες και να τους κλεβω λεφτα για να μην πανε στην κολαση....
      Σταματα να εισαι ψευτης και δωσε μας αποδειξεις για αυτα που λες και οχι γεγονοτα που ετσι και αλλιως συμβαινουν στον κοσμο μας και τα παρουσιαζεις σαν θεικη ενημερωση οτι ΘΑ... γινουν...
      Συμβουλη..βαλε μια καμερα σπιτι σου η πανω σου να σε δουμε και εμεις πως εισαι οταν βρισκεσε στην"θεικη¨εξταση"!!(η εκει ντερπετε να μιλησει μαζι σου ο θεος??)

      Ερωτηση κρισεως..
      Θα παω εγω στην κολαση που δεν θελω καμια πιστη πανω μου αλλα σε μερικους τομεις τα παω καλυτερα και απο οτι μας εδωσε εντολη να πραξουμε...
      Η εσυ που 100% μας λες ψεματα οτι μιλας μαζι του και ο συνεργος σου που σε αφηνει να δημοσιευσεις τετοια ΨΕΜΑΤΑ !!!

      Διαγραφή
    3. Είσαι λες ελεύθερος άνθρωπος, λογικός και σκεπτόμενος. Αλήθεια ξέρεις τι σημαίνουν αυτά που προσδιορίζεσαι. Για να χρησιμοποιείς κάποιους όρους πρέπει να τους κατέχεις αλλιώς αποδεικνύεσαι ξεγάνωτος τενεκές, κάτι σαν τους κνίτες των 70ς και 80ς. Λοιπόν για πες μας τι είναι λογική και πως αποδεικνύεις ότι την χρησιμοποιείς. Έλα μην ντρέπεσαι, απάντα σαν άντρας (αν είσαι).

      Διαγραφή
    4. Αφού ο Γεωκων πικραθηκε και είπε ότι δεν θα ξαναγράψει, γιατί γράφει; Δηλαδή για σχολιασμό απόψεων άλλων, όπως του Αθηναίου,δεν ισχύει η πίκρα; Το άρθρο το ανήρτησε ο Ρωμανός, κι εκείνος θα κρίνει αν κάποιος απαντά ειρωνικά κλπ
      . Και παρασύρει και άλλους εδώ μέσα σε απρεπή σχολιασμό.

      Διαγραφή
  3. Πάρτε κανα λουκούμι από τον Άγιο Παΐσιο αδέρφια, για να γλυκάνετε ... την πίστη σας
    ----------------------------------------------------------------

    Ένα απόγευμα – διηγείται ο Τ. Ι., απόφοιτος της Αθωνιάδος – πήρα άδεια να πάω στον οδοντίατρο στις Καρυές, για να φτιάξω τα δόντια μου.

    Πόνεσα πάρα πολύ. Ο πόνος δεν έλεγε να σταματήση μαζί με την αιμορραγία. Τι να κάνω; Πήγα στον Γέροντα Παΐσιο. Δεν μπορούσα καλά-καλά να μιλήσω.

    Είπα στον Γέροντα τον πόνο μου και αυτός, όπως πάντα συνήθιζε, πήρε λουκούμια να με κεράση.

    – Μα, λουκούμια θα φάω, Γέροντα, που πονάνε τα δόντια μου;

    – Πάρε, βρε βλογημένε! αυτά τα λουκούμια σταματούν τον πόνο.

    – Για να το λέη, είπα μέσα μου, θα πάρω. Και αφού έφαγα το λουκούμι, αμέσως σταμάτησε ο πόνος.

    Ναι, ήταν πραγματικά λουκούμια, που σταμάτησαν τον πόνο. Είναι η Χάρη του Θεού που ανατρέπει τα πιο λογικά, εδώ βρισκόμαστε σε άλλη σφαίρα “λογικής”, που μόνο όποιος την έζησε μπορεί να καταλάβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς γίνεται γνωστό στον άνθρωπο το θείο θέλημα;
    -------------------------------------------------

    Με την επίμονη αναζήτησή του και την άρνηση του δικού μας θελήματος. Την αυταπάρνηση εφάρ¬μοσε και ο Κύριός μας με την απόλυτη υπακοή προς τον Πατέρα. Ο Θεός δεν κινείται με πάθος, ή λάθος, ή υστεροβουλία, ή αγνωσία, ή αδυναμία. Επειδή «γνωρίζει τα πάντα πριν να γίνουν», αλάνθαστα εκφράζει το θέλημά του, για τη συνοχή και ασφά¬λεια των όντων, είτε μερικά, είτε ολικά κατά την παρουσιαζόμενη ανάγκη.
    Τα κτίσματα, κάτω από την ατέλεια του πεπε¬ρασμένου και τρεπτού της φύσεώς τους, έρχονται σε σύγκρουση με το θείο θέλημα, αφού πολλές φορές το τελευταίο δε συμφωνεί με τα δικά τους συμφέροντα και σκοπούς. Τα σύμπαντα, ως αιτιατά, δεν μπορούν από μόνα τους να προάγονται προς το κα¬λύτερο, προς την τελειότητα, χωρίς τη συνεκτική δύναμη του Δημιουργού.
    Αυτή η έμπρακτη πρόνοια είναι τέλεια κατά τη φύση της, αφού προέρχεται από τον υπερτέλειο Θεό και την ονομάζουμε με άλλα λόγια, θείο θέλημα. Εξαιτίας όμως της φθοράς και της τροπής στις οποίες υποταχθήκαμε, το θείο θέλημα μεταποιείται και μετακινείται στο χώρο της «οικονομίας». Ποτέ δεν καταργείται, αλλά μεταβάλλεται -όπως είπα¬με-, χάριν της δικής μας αδυναμίας, έως ότου μας επαναφέρει στην ισορροπία.
    Το «κατ’ ευδοκίαν» θέλημα του Θεού, για τη λογική μας φύση, είναι το «όλοι οι άνθρωποι να σωθούν και να γνωρίσουν πλήρως την αλήθειά του»(Α’ Τιμ.2,4). Η ανθρώπινη όμως αδιαφορία ή αδυναμία ή αγνωσία προκαλεί στο θείο θέλημα μεταβολή. Αυ¬τό οδηγεί τους αδαείς και όσους έχουν άγνοια σε κά¬ποια δυσφορία και αποθάρρυνση. Με βάση το αλάν¬θαστο του θείου θελήματος, δεν επιτρέπεται καμιά δυσφορία ή γογγυσμός ή οπισθοχώρηση, αλλά επι-βάλλεται η ανακάλυψη του δικού μας σφάλματος και η υποταγή με πίστη στην Πρόνοια. Αν «ιώτα εν ή μία κεραία ου μη παρέλθη» (Ματθ. 5,18 ) και αν «οι τρίχες της κεφαλής σας είναι όλες μετρημένες» (Ματθ. 10,30), ποιό παράπονο επιτρέπεται στις φαινομενικές ανωμαλίες της δικής μας ελεεινότητας; Όπως ο Παύλος περιγράφει, «αρχίσατε με την εμπειρία του Πνεύματος. Πώς τώρα καταλήγετε να εμπιστεύεσθε σ’ ανθρώπινες δυνάμεις;» (Γαλ. 3,3). Οι δικές μας αποφάσεις και τα σχέδια κινούνται με βάση τις δικές μας κρίσεις και τα συμπεράσματα, γιατί βλέ¬πουμε όσο μας επιτρέπει το οπτικό μας πεδίο. Ο Θεός όμως, που προνοεί για την κτίση του, δε θα μα¬ταιώσει τις αποφάσεις του, αλλά θα μεταβάλει τον τρόπο της λειτουργίας των στοιχείων, των πραγ¬μάτων, ακόμη και των προσώπων, για να επιτευχθεί το συμφερότερο.
    Το να ανακαλύψουμε ποιο είναι το θείο θέλημα, θα εξαρτηθεί από το βαθμό της δικής μας προσπά¬θειας για την αναζήτησή του, από την άρνηση του δικού μας θελήματος, που είναι εμπαθές, ατελές και μεροληπτικό και από τη συμβουλή της Εκκλησίας: «Ρώτησε τον πατέρα σου και θα σου αναγγείλει, ρώτησε τους γεροντότερους σου και αυτοί θα σου πουν» (Δευτ. 32,7).
    Η υγιής συνείδηση και η απόφαση να τηρήσου¬με με ακρίβεια ό,τι αποφασίσαμε και υποσχεθήκαμε στον Θεό, εφόσον τίποτα δεν ξεφεύγει από Αυτόν «που γνωρίζει τις καρδιές και τους νεφρούς (τις σκέψεις και τις επιθυμίες)» (Ψαλμ. 7,10), μας πληροφορεί πολλές φορές το θείο θέλημα, αφού και στις δύο περιπτώσεις πλησιάζει το θείο έλεος. Επί¬σης η παρουσία και ενέργεια του θείου φόβου, η συμπάθεια και η ελεημοσύνη πολύ ευαρεστούν τον Θεό, που δεν κρύβει το θέλημά του από τους εφαρμοστές της έμπρακτης αγάπης, η οποία χαρακτηρί¬ζει και αυτόν τον ίδιο.
    Είναι καλό να αποφεύγει ο άνθρωπος να ζητά α¬πό το Θεό να του αποκαλύψει το θέλημά του με αι¬σθητά σημεία, όπως κάνουν μερικοί, γιατί ο σατα¬νάς μπορεί, εξαιτίας αυτής τις υπερηφάνειάς μας, να μας πληροφορήσει ψεύτικα και παραπλανητικά.
    (Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού, Συζητήσεις στον Άθωνα, Ψυχωφελή Βατοπαιδινά 13, σ. 117-120)



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες οι ανωμαλίες έχουν γίνει σ'αυτό τον τόπο εκτός από την πολιτειακή, για την οποία μας ενημέρωσε εγκαίρως αυτός ο (ακήρυχτος ακόμα για ευνόητους λόγους) Άγιος. Ε, λοιπόν ας γίνει κι αυτή για να αρχίσει το Restart της Ορθοδοξίας, της Ελλάδας και ολάκερης της ανθρωπότητας

      Διαγραφή
  5. Ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί. Προς το παρόν, ο λαός του Θεού αποφάσισε να σακατευεται με τα πειραματικά εμβόλια γιατί δεν έχει τίποτα το σημαντικό να κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι πειραματικά. Οι καρέκλες των εμβολιαστικών κέντρων είναι ηλεκτρικές καρέκλες που θα σκοτώνουν τους μελλοθάνατους βασανιστικά αργά, σε συνεργασία με άλλα γεγονότα, όπως σεισμοί, ταραχές, πείνα, δίψα που έρχονται. Οπότε στην καλύτερη περίπτωση θα είναι εξασθενημένοι τόσο, ώστε μη έχοντας μετάνοια, Πίστη, Αγάπη και Ελπίδα η εκδημία τους στην άλλη ζωή να γίνει εκ του ασφαλούς. Πρόκειται για το το τέλειο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, που δε θα το πάρει χαμπάρι (σχεδόν) κανείς, εκτός από τον Κριτή όλων μας, από τον οποίο θα εισπράξουν και το "μισθό" τους

      ΜΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ, ΜΠΡΙΚΙΑ ΚΟΛΛΑΓΑΝΕ;;;;

      Διαγραφή
    2. Μπράβο, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις και τα ξερεις όλα και θα κάνω αίτηση να πάρουμε αριθμό πρωτοκόλλου για να ανακήρυξουμε εσένα Θεό ή τέλος πάντων να σου δώσουμε βραβείο εξυπνάδας. Παλεύουν εκατομμύρια άνθρωποι να βρουν τι συμβαίνει στον κόσμο και στην χώρα με όσα καθημερινά γίνονται κι εσύ τους έκανες όλους σκόνη με ένα σχόλιο. Ουάου. Μόνο αυτό. Σε επόμενο σχόλιο πες μας ποιό είναι τελικά και το νόημα της ζωής. Εκτός αν στο μεταξυ βρεις καμιά δουλειά ή κανένα χόμπι, γιατί συνέχεια εδώ μέσα είσαι και σχολιαζεις τους πάντες και επιβεβαιώνεις ότι το "τραβάτε με κι ας κλαίω" βγήκε για άτομα σαν και σε σενα. Το εξυπνακίστικο ειρωνικό υφάκι, να ξέρεις είναι λίγο πασέ πλεον. Εκτός κ αν εχες ως ίνδαλμα τον Σεφερλή. Λα καταστασιόν tres απελπιστίκ με όλους εσάς που έχετε εμμονή μόνο με την εκκλησία και τον Θεό, ενώ στην ζωή σας είναι όλα ένα μπέρδεμα. Λες κι άμα σας που ότι δεν υπάρχει Θεός, ξαφνικά θα λυθούν όλα. So pathetic και κάνε μας την χάρη...

      Διαγραφή
    3. Ρώτα όσους εμβολιάζονται. Ξέρουν ότι είναι πειραματοζωα, αλλά το εμβόλιο θα το κάνουν... Το πρόβλημα είναι αλλού: ναι, ωραία, οι κακοι σχεδιάζουν και εκτελούν χρόνια τα σχέδια τους... Εμείς, οι καλοί, τι κάνουμε;;;; Μας ενδιαφέρει η ύλη . Εγώ προσωπικά μεταλαμβανω των αχράντων μυστηρίων τακτικά. Τώρα αναρρωνω και από τον κορωνοιο. Δεν με ενδιαφέρει μόνο η ύλη.. όταν ο λαός του Θεού ιεραρχήσει τις ανάγκες του σωστά, θα δούμε μια αλλαγή. Αλλιώς θα σακατευονται με τα εμβόλια.. το θέμα είναι να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας, να λέμε και όχι. Και ο ΑΑ πολλά λέει. Τα κορονοπαρτυ με τους ξεβρακωτους δε κολλάνε κορωνοιο ;;; Άντε η εκκλησία σας φταίει τώρα.

      Διαγραφή
    4. Ανωνυμε βλακα!!
      και σε λεω βλακα γιατι εισαι!!
      Πρωτον μονο τα ηλιθια γραμματα που σταλθηκαν απο τον"Θεο" σχολιαζω
      αν τωρα εσυ με βλεπεις στον υπνο σου ,δικο σου προβλημα!!
      Δευτερον λες τοσες βλακειες μπερδευεις ασχετα πραγματα μεταξυ τους προσπαθοντας να βγαλεις καποιο νοημα που κανεις δεν καταλαβαινει ποιο ειναι και κανεις δεν μπορει να δωσει απαντηση στις ασυναρτησιες σου...
      Γιαυτο και σου αξιζει τελικα η ταπεινωση η μετανοια και η φαπα που τρως απο τους παπαδες!!!

      Διαγραφή
    5. Βρες έναν καλό ψυχίατρο και γρήγορα...

      Διαγραφή
  6. Γεώργιε μην δίνεις σημασία στα άσχημα σχόλιο διότι προσπαθούν κάποιοι να σε κάνουν να μην γράφεις. Ξέρουν πόσο σημαντικά είναι αυτά που λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορεί να ξεσπάσει κανένα ηφαίστειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρωμανέ, μπάναρε σε παρακαλώ ένα σκουπίδι που κυκλοφορεί ελεύθερο ανάμεσά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βλάσφημα διεγράφησαν

      Διαγραφή
    2. Ρομανε φιλακια πολλα αγορινα μου!!
      Απο την μυτη τους σερνεις
      δεν μπορεις να πεις σου κανω και εγω δουλιτσα,μια φορα μπαινω και ειδες ποσες ρουβιτσες σου μαζεψα..
      ΤΩρα για το σκουπιδια,το τενεκε κτλ που λενε καποιοι δεν με πειραζει καθολου,εσυ να βγαζεις το ψωμακι σου και θα το πουμε αναγκαια χριστιανικη αμαρτια!
      Κανα βιντεακι με κανα Χερουβειμ θα βγαλεις ποτε η μονο για γραμματα φτανει το μπατζετ??

      Διαγραφή
  9. Διώξτε ρε παιδιά τον ΑΑ από το ιστολόγιο, αιρετίζει ξεκάθαρα, δεν έχει θέση αναμεσά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά, μια συμβουλή: αποφύγετε τον κορωνοιο.αν δεν μπορέσετε και ασθενησετε, κοιτάξτε να αναρρωσετε και έχει ο Θεός. Μην αποφασίσετε να εμβολιαστείτε αψηφιστα. Προσοχή. Ασθένησα και αναρρωσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχουμε φτάσει στο παραπεντε για το χαλασμο που έρχεται, τα πάντα έχουν αλλάξει,η ελευθερία μας έχει κατακρεουργηθει, φοβόμαστε μη χάσουμε τα γήινα, ανούσια και φθαρτα και κάποιοι,δεν πιστεύουν φωτισμενους και άξιους γέροντες.Ειναι δικαίωμα τους,να αφήσουν όμως όλους τους άλλους να πιστεύουν στον αρχηγό της ζωής,το ΧΡΙΣΤΌ.
    Μη φοβάστε, γιατί με τον φόβο σας τρέφονται.
    ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καποιοι αποτελειτε το σταρι εδω μεσα και καθεστε και ασχολειστε με την ηρα. Αφηστε αυτο το θεμα να το ξεκαθαρισει ο θεος. Εσεις αχοληθειτε με την ψυχη σας και με τιποτα αλλο και αφηστε αυτους να ασχολουντε με τα λογια τους. Καθεστε και ριχνετε την ψυχη σας στον κεαδα του καθε αθεου ειδωλολατρη. Μην πεφτετε στην παγιδα τους. Απλα αγνοηστε τους. Ο ιδιος ο Χριστος ειπε να τιναζουμε τα ρουχα μας απο την σκονη και να φευγουμε οταν δεν μπορουμε να συνενοηθουμε με αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καποιοι αποτελειτε το σταρι εδω μεσα και καθεστε και ασχολειστε με την ηρα. Αφηστε αυτο το θεμα να το ξεκαθαρισει ο θεος. Εσεις αχοληθειτε με την ψυχη σας και με τιποτα αλλο και αφηστε αυτους να ασχολουντε με τα λογια τους. Καθεστε και ριχνετε την ψυχη σας στον κεαδα του καθε αθεου ειδωλολατρη. Μην πεφτετε στην παγιδα τους. Απλα αγνοηστε τους. Ο ιδιος ο Χριστος ειπε να τιναζουμε τα ρουχα μας απο την σκονη και να φευγουμε οταν δεν μπορουμε να συνενοηθουμε με αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βρέ ευλογημένοι τί θέλετε; ξαφνικά κάθε ανθρώπινη ύπαρξη νά πιστέψει στόν Θεό, να αγαπήσει εμπειρικα τόν Θεό καί ώς εκ θαύματος νά ελευθερωθεί από τούς δερμάτινους χιτώνες (πάθη) πού ντυθήκαμε με τήν "πτώση" καί κουβαλάμε μέσα μας κληρονομικώ δικαίω, τόσους αιώνες;
    Εδώ ο ίδιος ο Κύριός μας ενανθρώπησε και ήρθε αναμεσά μας καί οχι μονον δέν τόν πίστεψαν και δέν τόν αποδέχτηκαν οι πολλοί και μάλιστα τόσο ευεργετηθέντες, και θά αποδεχθούν τόσο εύκολα ρήσεις δύσκολες κάποιων Γερόντων ή Γεροντισσών, άν δέν έχουν Φώς Χριστού καί πνευματική αίσθηση απο τήν συνεχή μετάνοια, νήψη και μετοχή στα Μυστήρια τής Εκκλησίας μας;
    Ας μήν αντιπαρατηθέμεθα λοιπόν καλύτερα μέ κανένα καί άς βάλουμε στήν προσευχή μας συνανθρώπους μας όπως ο Αλέξανδρος, διοτι έτσι θα τούς ωφελήσουμε καλύτερα, παρά μέ διαλόγους του τύπου " ού μέ πείσεις, κάν μέ πείσεις.
    Ο Κύριος και Θεός μας άς μάς φωτίζει όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όπου να'ναι θα σου απαντήσει κι εσένα με ειρωνεία και θα σου πει ότι δεν έχει ανάγκη την προσευχη σου. Του έχουν μιλήσει με το καλό δεκάδες φορές αλλά οι προσβολες του δεν περιοριζονται σε προσωπικο επίπεδο. Λέει κ πολλα που αγγίζουν τα όρια της βλασφημίας. Εξου και οι τόσες απαντήσεις σήμερα. Δεν έχουν όλοι κατι μαζί του δηλαδή

      Διαγραφή
    2. Λευκη θα σου απαντησω με ειρωνεια και θα σου πω οτι δεν εχω αναγκη την προσευχη σου!
      Μου εχουν μιλησει με το καλο δεκακδες φορες αλλα οι προσβολες μου δεν περιοριζονται σε προσωπικο επιπεδο πολλα αγγιζουν τα ορια της βλασφημιας!!

      Διαγραφή
  16. 7 καλαθια!!!!!!!!! 7 πραγματα θα συμβουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συντομα θα επαναστατησει ο Ελληνικος λαος!Αμην!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΤΡΑ, ΜΕ ΕΠΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ;
    ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ..
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΩΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ:
    http://www.odigostoupoliti.eu/therino-iliostasio-2020-pote-ksekina-kai-episima-to-kalokairi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον ημάς,
    Υπεραγία Θεοτόκε σώσων ημάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η μαλακία πάει σύννεφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Η ΑΝΟΙΞΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΑΥΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ. ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΘΕΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟΝ ΜΑΗ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΜΑΗ!
    ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΔΩ:
    https://coolweb.gr/earini-isimeria-anoixi-pote-mpainei/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
      Αν δεν γίνει τίποτα θα βγεις να ξεφτυλιστεις μετά;;;;
      Επίσης είναι και το παλαιό ημερολόγιο συν 13 ημέρες.
      Επίσης ξέρεις πολύ καλά ότι δεν το είπε έτσι και δεν το εννοούσε έτσι.
      Επίσης αν κάποιος μου κλείσει ραντεβού στις 3 το μεσημέρι και έρθει στις 12 πάλι στην ώρα του θα είναι σύμφωνα με την ώρα της Αμερικής!!!
      Ρε δε ντρέπεστε θεομπαιχτες!!!!!

      Διαγραφή
  22. Άκουσε Με λοιπόν:
    - Μακάριοι αυτοί που εργάζονται για την Ειρήνη, θα ευημερούν στην Ειρήνη Μου και θα ακτινοβολούν παντοτινά το Φως Μου.
    - Μακάριοι οι συμπονετικοί, θα βρουν Έλεος κατά την Ημέρα της Κρίσεως.
    - Μακάριες οι γενναιόδωρες ψυχές που μοιράζονται το ποτήρι Μου, θα Ονομαστούν κληρονόμοι της Σωτηρίας Μου.
    - Μακάριοι αυτοί που Με νυμφεύονται, την ίδια χαρά που αισθάνομαι ως Νυμφίος, θα αισθανθούν κι αυτοί, την ημέρα πού θα Με συναντήσουν πρόσωπο με πρόσωπο.
    - Μακάριοι εσείς που δεν δεχθήκατε άλλη μαρτυρία από τη Μία και μοναδική Αλήθεια που Εγώ ο Ίδιος σας έδωσα. Σας λεω: Ελάτε! ελάτε στη Βασιλεία Μου και μοιρασθείτε όλα όσα έχω, μαζί Μου.
    - Μακάριοι αυτοί που δεν διαφοροποιούνται υπό το Άγιο Μου Όνομα, αλλά δείχνουν την ενότητά τους με την ταπείνωση και την αγάπη τους, θα Ονομαστούν Στύλοι και Θεμέλιο του Ιερού του Θεού.
    - Μακάριοι εσείς που πιστεύετε χωρίς να βλέπετε, χαρείτε για τη Χάρη που λάβατε από τον Πατέρα Μου και προσευχηθείτε γι' αυτούς που δεν έλαβαν ακόμη αυτή τη χάρη.
    - Μακάριοι εσείς που δέχεστε να μαστιγωθείτε, να ταπεινωθείτε και να καρφωθείτε μαζί Μου πάνω στο Σταυρό, και που φέρετε τα σημάδια του Σώματός Μου πάνω στο σώμα σας, το δωμάτιό σας στον Ουρανό θα είναι ανοικτό να σας δεχθεί και η ανταμοιβή σας θα είναι μεγάλη.
    - Μακάριοι αυτοί που αγιάζουν το Όνομα Μου, όταν επικαλούνται και ζητούν στο Όνομα Μου, θα εισακούονται.
    Μακάριοι οι μικροί που Με υμνούν και Με λατρεύουν, γιατί σ' αυτούς θα μεγαλουργήσω.
    - Μακάριοι οι πιστοί, που τηρούν τις Εντολές Μου και από τη Γραφή δεν αλλάζουν ούτε μια τελεία από ό,τι είναι γραμμένο, σ' αυτούς ανήκει η Βασιλεία των Ουρανών.
    - Μακάριοι εσείς, τα πρόβατά Μου, που διώκεστε σαν θήραμα για χάρη Μου από πεινασμένους λύκους, επειδή δείπνησα μαζί σας κι εσείς μαζί Μου. Σας λεω, όλα τα δεινά σας δεν πάνε χαμένα, ο Πατέρας τα βλέπει όλ' αυτά και λαμβάνει υπόψη τα έργα του καθενός. Ο Θεός θα δείξει μεγαλύτερη επιείκεια για τα Σόδομα και τα Γόμορρα, παρά γι' αυτούς που εδίωξαν το Άγιο Πνεύμα Μου. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΕΙΝΕΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΏΡΑ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΜΟΥ. Ο Βασιλιάς σας θα έρθει σύντομα. Αυτός που περιμένατε τόσον καιρό θα έρθει ξαφνικά επάνω σας, θάρρος λοιπόν, αγαπημένοι.
    Είναι αλήθεια ότι ο καπνός του διαβόλου εισχώρησε μέσα στο Ιερό Μου, αλλά ποιος καπνός διαρκεί αιώνια; Με την Πνοή του Αγίου Μου Πνεύματος θα διαλύσω και θα σκορπίσω αυτόn τον καπνό και καμιά εξουσία και καμιά δύναμη εκ των κάτω δεν θα μπορεί να παρέμβει. Έρχομαι να φέρω Φωτιά στη γη και να εξαγνίσω τα έθνη, το ένα μετά το άλλο. Να είστε ευλογημένοι. ΙΧΘΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το Χέρι Μου είναι δυνατότερο από κείνο του εχθρού Μου. Θα σας δοθεί παρηγοριά και θα ανορθώσω το λαό Μου και θα αναζωογονήσω τους ιερείς σας. Θα αποκαταστήσω τους βωμούς Μου και θα ανοικοδομήσω τις πόλεις Μου. Όμως, θα πρέπει πρώτα να πειθαρχήσω τους άνομους που είναι πρώτοι όταν πρόκειται να διαπράξουν ατιμία. Καταπίνουν την αποστασία σα να τρώνε τον Άρτο της Ζωής. Ακόμη και σήμερα, αν μετανοούσαν θα τους έδειχνα την εύνοιά Μου και θα τους χάριζα τη συγνώμη Μου, αλλά δεν ακούω τίποτε απ' αυτούς. Πώς μπορώ να παραιτηθώ από τον παράφορο θυμό Μου και να αποσύρω τη Δικαιοσύνη Μου, εφόσον αυτή η γενεά εξακολουθεί να αποδίδει μεγάλες τιμές στο διάβολο: Είναι γνωστό ότι είμαι αγαθός και επιεικής και φιλάνθρωπος, αλλά σήμερα ποιος απ' αυτούς τους αποστάτες Με επικαλείται, φωνάζοντάς Με: "Πατέρα μου;" Γι' αυτό, μια θύελλα φωτιάς σε λίγο θα σαρώσει τούτη την αδικία και αμαρτία. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ…

    ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΜΙΑ ΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΞΑΦΝΙΚΑ, ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΜΕΝΕΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΩ, Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΣ. Σας αγαπώ όλους με μια αγάπη αιώνια και η στοργή Μου για σας δεν περιγράφεται με λόγια, αλλά ως πότε θα βεβηλώνεται το Όνομά Μου; Αυτό που είμαι έτοιμος να κάνω Με θλίβει και Με πλημμυρίζει από θλίψη αφού δεν Με ευχαριστεί να σας στενοχωρώ. Προς μεγάλη Μου δυσαρέσκεια θα χρειαστεί να σας διορθώσω με τη φωτιά. Στέναζε, κόρη, για τους αμετανόητους - θα πραγματοποιήσω το σκοπό Μου και θα εκτελέσω το Σχέδιό Μου ως το τέλος. Όσο για κείνους που δεν έκλεισαν τ' αυτιά τους στη Φωνή Μου και υπερασπίστηκαν το Λόγο Μου, τους λέω: μη λυπάστε, τα Μάτια Μου τα βλέπουν όλα και θα κρίνω τον καθένα σύμφωνα με τις πράξεις του. Όπως φανερώνω πράγματα εκ των προτέρων, θα σας φανερώσω τι θα κάνει η Δεξιά Μου αμέσως μετά την ημέρα Μου. Η Δεξιά Μου θα βάλει τα νέα θεμέλια της γης και του ουρανού κι ακόμη μια φορά θα ντύσω το υπόλοιπο που απέμεινε με τη Λαμπρότητά Μου και τη Θεότητά Μου. Υπάρχει λοιπόν, κόρη Μου, ελπίδα για τους απογόνους σας - Εγώ είμαι η Ελπίδα σας.

    Θα επαναφέρω πολλούς στη Ζωή και θα φέρουν πάνω τους γραμμένο το Νέο Όνομα του Υιού Μου. Κι εσύ, κόρη, μεσολάβησε για τον Οίκο Μου, φρόντισε για τα Συμφέροντά Μου και Εγώ θα φροντίσω για σένα. Σου δόθηκε το Πνεύμα Μου για να εφαρμόζεις τους Νόμους Μου, να αγαπάς τη δικαιοσύνη και να φέρεις από μακριά τους γιους και τις κόρες Μου. Σε δίδαξα και σου έδωσα γλώσσα μαθητή για να γίνεις η Ηχώ Μου και να βάλεις τη Βασιλεία Μου μέσα στις καρδιές τους. Στα μάτια σου, Παρασκευή 1 , έδωσα το Φως Μου. Την ψυχή σου, την έκανα να αποπνέει ευωδία ανάστασης, να αναδίδει άρωμα μύρου και το ναό 2 του Υιού Μου, τον αρωμάτισα με θυμίαμα 3 … Και τώρα άκουσε με προσοχή τον Πατέρα σου 4 .
    ...Θα κάνω τα χείλη τους να διακηρύξουν: "ευλογημένος ο Κύριός μας", κι ακόμη μια φορά θα διακηρύξουν τη Βασιλεία των Ουρανών. Θα την διακηρύξουν όπως ποτέ πριν γιατί θα τους δώσω νέα καρδιά… Γι' αυτό μην απορείς που σ' αυτές τις έσχατες μέρες οι άνθρωποι είναι αλαζόνες και προδίδουν ο ένας τον άλλο. Μην απορείς για τους πολυάριθμους ψευδοπροφήτες που φανερώνονται και για τους ψευδοδιδασκάλους που διαδίδουν πλάνες και παρερμηνεύουν τις Γραφές… Όχι, μην απορείς παιδί Μου, που οι άνθρωποι σε χλευάζουν όταν λες: "ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΟ, ΠΑΤΕΡΑ, ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΜΑΡΙΑ."

    Όχι, κόρη Μου, δεν πιστεύουν στην Ανάσταση του Υιού Μου, ούτε στη Θεότητά Του… ΑΡΧΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το Μήνυμα δεν προσθέτει τίποτε καινούριο στις Γραφές. Όλα όσα είπα σε αυτό το Μήνυμα είναι γραμμένα στις Γραφές, όμως δεν έχετε ακόμη καταλάβει πλήρως ό,τι είναι γραμμένο. Με ακούσατε να λέω: Θα σας στείλω τον Παράκλητο για να είναι παντοτινά μαζί σας και μέσα σ' αυτούς που Με αγαπούν για να σας διδάξει τα πάντα. Το Πνεύμα Μου θα είναι ο Σύμβουλός σας και ο Παιδαγωγός σας. Χωρίς Αυτόν και οι Μαθητές Μου δεν Με κατάλαβαν ποτέ πλήρως, πόσο μάλλον τις Διδασκαλίες Μου. Αλλά την ημέρα που επέστρεφα στον Πατέρα, τους έστειλα τον Παράκλητο για να τους θυμίζει όλα όσα τους είπα όταν ήμουν μαζί τους. Είμαι πανέτοιμος τώρα για να έρθω σε σας, αλλά δεν έχετε ακόμη καταλάβει το πώς και με ποιον τρόπο. Και όμως, δεν σας μίλησα με εικόνες.

    Σας βεβαιώνω: θα στείλω το Άγιο Πνεύμα Μου με πλήρη ισχύ σε όλη την ανθρωπότητα και σαν προμήνυμα, θα δείξω θαυμαστά σημάδια στον ουρανό όπως ποτέ πριν. Θα γίνει μια δεύτερη Πεντηκοστή για να αποκατασταθεί η Βασιλεία Μου επί της γης. 2 ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΡΩΤΟΥΝ: "ΠΟΤΕ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;" ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΈΛΕΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΕΝΕΑ, ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. Έως πότε θα αντιστέκεστε στο Άγιο Πνεύμα της Χάριτος; Μετανοήστε για την κακία σας και προσευχηθείτε για να μη σας καταδικάσει τίποτε απ' αυτά που είπατε. Μην αμφιβάλλετε άλλο. Σύντομα θα δεχθείτε έναν καταιγισμό από το Άγιο Πνεύμα Μου για να επανέλθει η δύναμή σας. Κι εσύ, αδερφή Μου, δέξου τη στοργή Εκείνου που σε διέπλασε. Όπου εσύ απέτυχες, Εγώ πέτυχα, όπου ήσουν στερημένη, το Άγιο Πνεύμα Μου συμπλήρωσε. Η συμπάθειά Μου για σένα είναι απέραντη. Συνέχισε να βάζεις σε πράξη τα μαθήματα που πήρες από Μένα. Μάθε ότι θα φέρω εις πέρας το Έργο Μου με θρίαμβο. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον DR WALE για την υπέροχη δουλειά που έκανε για μένα βοηθώντας με να σώσω τον γάμο μου, ο σύζυγός μου ζήτησε επιστολή διαζυγίου λόγω της μικρής παρεξήγησης που είχαμε τους τελευταίους μήνες και ποτέ δεν Το ήθελα αυτό γιατί αγαπώ πολύ τον σύζυγό μου και όλη η επένδυσή μας ήταν μια κοινή επιχείρηση και δεν θέλω να είμαι μακριά από την οικογένειά μου και τα δύο υπέροχα παιδιά μου. Ο φίλος μου μου είπε για την DR WALE και πώς τη βοήθησε επίσης με τα συζυγικά της ζητήματα, οπότε έπρεπε να επικοινωνήσω μαζί του γιατί θέλω να εμποδίσω τον σύζυγό μου να συμπληρώσει την επιστολή διαζυγίου και θέλω να κρατήσω την οικογένειά μου ενωμένη και αφού επικοινωνήσω μαζί του, μου είπαν τι έπρεπε να κάνω και όταν επρόκειτο να αρχίσω να βλέπω το αποτέλεσμα, έκανα όπως μου είπε ο DR WALE και μετά από λίγες μέρες ο σύζυγός μου με πήρε τηλέφωνο και άρχισε να ζητά τη συγχώρεση μου και όλα ήταν σαν όνειρο για μένα και εμείς ζουν όλοι μαζί ευτυχισμένοι και πάλι χάρη στον DR WALE. Επικοινωνήστε μαζί του σήμερα για συζυγική βοήθεια μέσω του αριθμού WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή E.mail: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΞΟΡΚΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΞΟΡΚΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΩΤΗ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ/ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΗ! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: DR WALE ΣΕ WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ONLINE ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΓΓΥΗΣΗ..
    Μετά από έξι χρόνια γάμου με τον σύζυγό μου, ο σύζυγός μου άρχισε να βγαίνει με άλλα κορίτσια και να μου δείχνει ψυχρή αγάπη, σε αρκετές περιπτώσεις με απειλεί να χωρίσει αν τολμήσω να τον ρωτήσω για την σχέση του με άλλα κορίτσια, ήμουν εντελώς συντετριμμένος και μπερδεύτηκα μέχρι που ένας παλιός μου φίλος μου είπε για έναν ξόρκι στο Διαδίκτυο DR WALE που βοηθά τους ανθρώπους με το πρόβλημα της σχέσης και του γάμου τους μέσω των δυνάμεων της αγάπης Spells. Όταν επικοινώνησα με τον DR WALE, μου είπε όλα όσα έπρεπε να κάνω και εγώ ακολούθησα όλες τις οδηγίες που μου έδωσε και έκανα ό,τι μου ζήτησε. μετά από μερικές εβδομάδες που έχουν περάσει όλα άρχισαν να αλλάζουν για το καλό μου τώρα έχει σταματήσει να βγαίνει με κορίτσια και είναι μαζί μου για τα καλά και στα αλήθεια. Επικοινωνήστε με τον DR WALE για το πρόβλημα της σχέσης ή του γάμου σας.
    Εδώ είναι η επαφή του..
    WhatsApp /Viber: +2347054019402 ή
    drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΕ αυτή τη ζωή όλοι αξίζουμε να είμαστε ευτυχισμένοι στο γάμο μας. Ο γάμος είναι για την καλύτερη στιγμή και για τη χειρότερη στιγμή, ο γάμος είναι για να γίνουν δυνατοί και οι δύο γονείς και να μεγαλώσουν τα παιδιά μαζί. αυτό είναι κάτι που χρειάζονται όλοι οι γάμοι. Είμαι ευγνώμων για τη βοήθεια που έδωσε ο DR WALE σε εμένα και τον σύζυγό μου ο γάμος μας ήταν στο σημείο της κατάρρευσης ο σύζυγός μου δεν συνεισέφερε πια σε πράγματα που κάνουμε στο σπίτι, πάντα επικαλείται κάθε είδους δικαιολογίες, δεν τον νοιάζει καν για τα παιδιά μας πια. Καθώς άρχισα να παρατηρώ την αστεία συμπεριφορά του, γρήγορα είπα σε έναν φίλο που με σύστησε στον DR WALE, μετά είπα στον DR WALE για τα προβλήματά μου που αντιμετωπίζω στο γάμο μου. Είναι ακριβώς από εκεί ο DR WALE μου είπε όλα όσα έπρεπε να γίνουν, έκανα όλα όσα μου ζήτησε, πλήρωσα επίσης για τα αντικείμενα που μου ζήτησε. καθώς γράφω αυτή τη μαρτυρία τώρα η ευτυχία μου έχει αποκατασταθεί και εγώ και ο σύζυγός μου είμαστε τώρα ευτυχισμένοι μαζί. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στο DR WALE, επικοινωνήστε μαζί του στο WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ο διαλυμένος γάμος μου αποκαταστάθηκε. φτιάξαμε πρόσφατα παρόλο που ήταν δύσκολο. Έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας τώρα, και όλα είναι σαν να έχουν επιστρέψει στο φυσιολογικό. Έχει αρχίσει να με αντιμετωπίζει καλύτερα και ήταν μια διαδικασία θεραπείας και για τους δυο μας. Η νυχτερινή φοράδα που είχε κρατήσει σχεδόν 4 χρόνια πριν χωρίσουμε τελείωσε επιτέλους Είναι σαν να ερωτευτήκαμε ξανά! Έχουμε αφήσει και οι δύο πίσω μας το παρελθόν και προχωράμε μπροστά και για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό το μέλλον φαίνεται πολύ πιο φωτεινό. Δεν μπορώ να εκφράσω στον κόσμο πόσο ευγνώμων είμαι DR WALE για την αναβίωση είναι σαν να έχουμε ανακαλύψει ξανά ο ένας για τον άλλον που μας έκαναν να ερωτευτούμε από την αρχή. Όλη η ανησυχία και το άγχος έχουν απλώς εξαφανιστεί. Ευχαριστώ DR WALE που έσωσες τον κατεστραμμένο γάμο μου και έφερες τον σύζυγό μου πίσω κοντά μου. Εγώ και ο σύζυγός μου ζούμε ξανά μαζί ευτυχισμένοι και όλα αυτά χάρη στον DR WALE. αν έχετε κάποιο πρόβλημα και με θέματα εστίας. Επικοινωνήστε με το DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 Ή Email - drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γεια και πάλι, ήθελα απλώς να σας ευχαριστήσω για το ξόρκι αγάπης που ήθελα να σας δώσω ένα σύντομο ιστορικό του γάμου μου Ο άντρας μου με άφησε για μια νεότερη γυναίκα και ήμουν συντετριμμένος. Ήταν σαν να τον είχε σε ένα κακό ξόρκι, ο σύζυγος στράφηκε εναντίον μου εν μία νυκτί χωρίς καμία προειδοποίηση. Συνέβη φέτος, ήθελα απελπισμένα να επιστρέψει γιατί είχαμε φτιάξει πολλά μαζί και θα ράγιζε τις καρδιές των παιδιών. Χρησιμοποίησα κάθε ιστότοπο για ορθογραφία που μπόρεσα να βρω χωρίς αποτελέσματα. Μετά είδα μια συγκεκριμένη μαρτυρία για τον DR WALE και μου έδωσε πραγματικά ελπίδα επειδή ήταν παρόμοια με την περίπτωσή μου. Επικοινώνησα μαζί του και μου εξήγησε τα πάντα για το τι έπρεπε να κάνω. Άρχισε να δουλεύει μαζί μου και ως αποτέλεσμα όλων των υπέροχων έργων του, ο σύζυγός μου είναι εδώ αυτή τη στιγμή δίπλα μου, κάτι που είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι τόσο χαρούμενος και προνομιούχος που γνώρισα τον DR WALE. Ευχαριστώ! Εάν έχετε παρόμοια προβλήματα, επικοινωνήστε με τον DR WALE και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε βοήθεια.
    Εδώ η επαφή του.
    WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή
    Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο σύζυγός μου και εγώ χωρίσαμε πρόσφατα. Είμαστε παντρεμένοι εδώ και έξι χρόνια και ήταν μια καταχρηστική σχέση με όλους τους τρόπους. Θέλω να βρω τον εαυτό μου και να διορθώσω τα δικά μου προβλήματα, ώστε να γίνω μια υπέροχη μαμά και σύζυγος, αλλά αισθάνομαι ότι είναι χάσιμο χρόνου να προσπαθήσω να διορθώσω τον γάμο μου επειδή έχει χαλάσει και είμαι συναισθηματικά στραγγισμένη και απλά θέλω να εστίαση στα παιδιά μου. Και νιώθω ότι είναι άδικο για μένα να προσπαθώ να διορθώσω κάτι για το οποίο είμαι ο μόνος που καταβάλλει προσπάθεια. Είμαι τόσο συγκεχυμένη. Αυτές ήταν οι αποφάσεις μου μέχρι που βρήκα ένα άρθρο σε ένα ιστολόγιο σχετικά με το πώς το Ultimate Spell of DR WALE ο οποίος βοήθησε πολλούς ανθρώπους να αποκαταστήσουν τους κατεστραμμένους γάμους/σχέσεις. Επικοινώνησα γρήγορα μαζί του και μου είπε τι έπρεπε να κάνω, κάτι που έκανα αμέσως. Μέσα σε λίγες εβδομάδες ο σύζυγός μου επέστρεψε και το μεγαλύτερο μέρος είναι ότι ο σύζυγός μου έχει αλλάξει εντελώς, δεν με κακομεταχειρίζεται ή με προσβάλλει πλέον. Σήμερα, έχει γίνει ένας στοργικός και στοργικός σύζυγος. μπορείτε να επικοινωνήσετε με το DR WALE στο WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θέλω να καταθέσω για τον ισχυρό DR WALE που έσωσε τη σχέση μου. Πρέπει να είμαι ένας από τους λίγους που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δείξω και να πω σε κάποιον πόσο ευγνώμων είμαι που κάνω τη Σχέση μου μια μελωδική και ομαλή Σχέση. Προσπάθησα να είμαι πιο θετική για τη σχέση μου με τον φίλο μου, φαίνεται ότι μου πήρε για πάντα. Μια άλλη κυρία πήρε τον αρραβωνιαστικό μου από κοντά μου και μετακόμισαν και οι δύο. Έκλαψα και τον έψαξα να επιστρέψει αλλά αρνήθηκε να δεχτεί τις κλήσεις μου ούτε να επιστρέψει τα μηνύματά μου. Ο φίλος μου μου σύστησε έναν ισχυρό ξόρκι που ονομάζεται DR WALE, ο οποίος με βοήθησε να κάνω ένα πολύ δυνατό ξόρκι αγάπης που έφερε πίσω τον αρραβωνιαστικό μου μέσα σε λίγες εβδομάδες. Έμεινα έκπληκτος και έκπληκτος όταν ο αρραβωνιαστικός μου τηλεφώνησε να με παρακαλέσει για συγχώρεση και όλα αυτά εξαιτίας του ισχυρού ξόρκι αγάπης του DR WALE. Μην παραλείψετε να επικοινωνήσετε με τον DR WALE με τους ακόλουθους τρόπους εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα γάμου ή σχέσης. Τα στοιχεία επικοινωνίας του, μπορείτε επίσης να τον καλέσετε ή να του γράψετε μέσω WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ DR WALE
    (1) Αν θέλεις τον πρώην σου πίσω.
    (2) Για τη θεραπεία του HIV/AID ή σχετικής ασθένειας
    (3) Θέλετε να προωθηθείτε στο γραφείο σας.
    (4) Θέλετε γυναίκες/άντρες να τρέχουν πίσω σας.
    (5) Αν θέλεις παιδί.
    (6) Είστε εργολάβος και θέλετε να κερδίσετε συμβόλαιο
    (7) Θέλετε να δέσετε τον άντρα/τη γυναίκα σας για να είναι
    δικος σου για παντα.
    (8) Εάν χρειάζεστε βοήθεια πνευματικά.
    (9) Σας απάτησαν και θέλετε να ανακτήσετε τα χαμένα σας χρήματα.
    (10)Σταματήστε το διαζύγιο
    (11)Τελετουργικό επίκλησης χρημάτων
    (12)Για να επαληθεύσετε εάν ο διαδικτυακός σας εραστής είναι πραγματικός
    (13)Για να επαληθεύσετε εάν το διαδικτυακό σας δάνειο είναι πραγματικό
    (14) Να είσαι πολύ λαμπρός
    (15)Αν ψάχνετε για μια καλή δουλειά
    (16)Αν είσαι μεγάλος και θέλεις να δείχνεις νέος
    (17) Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από απειλές θανάτου
    Και πολλά άλλα..
    Επικοινωνήστε με τον DR WALE στο WhatsApp/Viber του: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απλώς θέλω να μοιραστώ την κριτική μου για τον ισχυρό ερμηνευτή DR WALE που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ο σύζυγός μου μετά από εννέα χρόνια γάμου, ήταν δύσκολο για εμένα και τα παιδιά που έκανα ό,τι μπορούσα για να σώσω τον γάμο μου και την οικογένειά μου, αλλά όλα αποτυγχάνουν μέχρι ένα Ο φίλος μου μου είπε για την υπέροχη δουλειά του DR WALE, επικοινώνησα μαζί του και με διαβεβαίωσε ότι μέσα σε λίγες εβδομάδες όλα θα πάνε καλά και μετά από μερικές εβδομάδες, προς μεγάλη μου έκπληξη, ο άντρας μου επέστρεψε σπίτι και γονάτισε και έκλαιγε παρακαλώντας με για συγχώρεση, είμαι τόσο χαρούμενος αυτή τη στιγμή, σε ευχαριστώ πολύ Δρ Γουέιλ, ένα μήνυμα προς αυτόν σήμερα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο. επικοινωνήστε με τον DR WALE στο WhatsApp/Viber του: +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είναι προνόμιο να μοιράζεσαι αυτή τη θαυματουργή μαρτυρία στον κόσμο. Ο σύζυγός μου με χώρισε Δεκαπέντε μήνες πριν και έχω γεμίσει τύψεις γιατί δεν ήξερα τι να κάνω για να διορθώσω προβλήματα με τον άντρα μου. Έψαξα για βοήθεια στο Διαδίκτυο για το πώς θα μπορούσα να λάβω βοήθεια στο γάμο μου και ανακάλυψα σπουδαίους μαρτυρητές για τον DR WALE που ήταν προοδευτικός με τα ξόρκια του. Ήρθα σε επαφή μαζί του και ιδού, ο Δρ Γουέιλ, μου είπε ότι θα μου ετοιμάσει ένα ξόρκι που θα φέρει πίσω τον άντρα μου. Ήμουν δύσπιστος, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή από το να συνεργαστώ μαζί του. Αφού δούλεψα με τον DR WALE, μερικές μέρες αργότερα, ο σύζυγός μου μου τηλεφώνησε ότι θα επιστρέψει στο σπίτι και από εκείνη τη μέρα μέχρι σήμερα, ζούμε ειρηνικά. Επιστρέφει τώρα με τόση αγάπη και φροντίδα. Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω όλους ότι αυτός ο μάστορας έχει τη δύναμη να φέρει πίσω τους ερωτευμένους και το πιο εκπληκτικό είναι ότι η αγάπη μας είναι πολύ δυνατή τώρα, κάθε μέρα είναι ευτυχία και χαρά. και δεν υπάρχει τίποτα σαν να είσαι με τον άντρα που αγαπάς. Θα συστήσω ανεπιφύλακτα το DR WALE σε οποιονδήποτε εκεί έξω που χρειάζεται βοήθεια. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε με τον DR WALE, σας δίνω 100% εγγύηση ότι θα σας βοηθήσει!!. WhatsApp/Viber/Telegram του: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή