Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΩΣΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ;

ALEKSANDR DUGIN: «Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ…ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ;»


O Aleksandr Dugin ως σύγχρονος Ρώσος Ιερεμίας συγκλονίζεται για την τύχη της Χερσώνας.

Aleksandr Dugin: Ο Πούτιν είναι ένας σφραγισμένος φάκελος…ποιος είστε, κύριε Πούτιν; Εάν δεν δοθεί μια σαφής απάντηση, ο κόσμος μπορεί να τελειώσει χωρίς να καταλάβουμε γιατί; Αυτό δεν είναι προδοσία, είναι ένα βήμα προς τον Αρμαγεδδώνα. 

Οι συνθήκες της νικήτριας Δύσης, αυτού του πολιτισμού του Σατανά, δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτές από τη Μόσχα. Που σημαίνει ότι τα τακτικά πυρηνικά όπλα και τα στρατηγικά πυρηνικά όπλα θα παραμείνουν. Αυτό είναι το τέλος!!!!

Γράφει:

”Ο Πούτιν είναι ένας σφραγισμένος φάκελος (επιπλέον ποιος είστε, κύριε Πούτιν;). Φίλοι και εχθροί (στη Δύση) -όμοια!- βλέπουν σε αυτόν ένα πολύ συγκεκριμένο περιεχόμενο. Επιπλέον, το ίδιο πράγμα: άλλοι τον αγαπούν γι’ αυτό, άλλοι τον μισούν. 

Όμως ο φάκελος είναι σφραγισμένος. Και κανείς δεν τον ξέρει πραγματικά. Μόνο οι ουκρανικές αρχές και η ρωσική ελίτ πιστεύουν ότι αυτός δεν είναι παρά ένας φάκελος. 

Ο φάκελος είναι σαν φάκελος, τίποτα δεν είναι απολύτως σφραγισμένο σε αυτόν. Τώρα ήρθε η στιγμή να αφήσετε πίσω τις επαγγελματικές δεξιότητες του Ανώτατου και επιτέλους να τυπώσετε τον φάκελο. ‘Ολα. Ήρθε η ώρα. Ποιός είσαι; 

Εάν δεν δοθεί μια σαφής απάντηση, ο κόσμος μπορεί να τελειώσει χωρίς να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται; Σχετικά με τι;
H Xερσώνα παραδόθηκε. Παραδόθηκε μια ρωσική πόλη, η πρωτεύουσα μιας από τις περιοχές της Ρωσίας – ίδια με το Μπέλγκοροντ, το Κουρσκ, το Ντόνετσκ ή τη Συμφερούπολη. 

Αν δεν σε νοιάζει, τότε δεν είσαι Ρώσος. Οι Ρώσοι σφίγγουν τώρα τα δόντια τους από τον πόνο, κλαίνε και υποφέρουν σαν να τους ξεριζώθηκε η καρδιά, τα παιδιά, τα αδέρφια, οι μητέρες και οι γυναίκες τους θα σκοτωθούν μπροστά στα μάτια τους. Αν δεν πονάς τώρα, δεν είσαι τίποτα.

Η Εξουσία είναι υπεύθυνη για αυτό. Ποιο είναι το νόημα της αυτοκρατορίας και την έχουμε; Δίνουμε στον Κυβερνήτη απόλυτη πληρότητα εξουσίας και μας σώζει όλους, λαό, κράτος, πολίτες, σε μια κρίσιμη στιγμή. 

Αν για αυτό περικυκλώνεται με σκατά ή φτύνει την κοινωνική δικαιοσύνη, αυτό είναι δυσάρεστο, αλλά μόνο αν σώσει. Τι γίνεται αν δεν σώσει; Τότε – θα έχει τη μοίρα του «βασιλιά των βροχών» (βλ. Fraser). 

Η αυτοκρατορία έχει και ένα μειονέκτημα. Πληρότητα δύναμης σε περίπτωση επιτυχίας, αλλά και πληρότητα ευθύνης για αποτυχία. Και πώς ήθελες;

Πώς θα βγείτε από την κατάσταση; Μεταβείτε αμέσως από μια κυρίαρχη δικτατορία σε έναν κομισάριο, εισάγετε δηλαδή μια ιδεολογία. 

Ο ηγεμόνας σχεδόν το έκανε. Αλλά σχεδόν πάλι. Και ο Χερσώνα παραδόθηκε όχι σχεδόν, παραδόθηκε τελείως. Καμία αξίωση για το Surovikin. Δεν είναι πολιτικός, είναι υπεύθυνος για την τεχνική πλευρά της πολιτικής. Μην τον χτυπάς.

 Ξέρεις ποιος σε χτύπησε. Και κανένα PR δεν θα σε σώσει πια εδώ. Σε μια κρίσιμη κατάσταση, οι πολιτικές τεχνολογίες δεν λειτουργούν καθόλου. Η ιστορία μιλάει σήμερα. Και ξεστομίζει τρομερά -για εμάς- λόγια.

Αυτό δεν είναι προδοσία, αυτό είναι ένα βήμα προς τον Αρμαγεδδώνα. 

Οι συνθήκες της νικήτριας Δύσης, αυτού του πολιτισμού του Σατανά, δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτές από τη Μόσχα. Αυτό σημαίνει ότι τα τακτικά πυρηνικά όπλα και τα στρατηγικά πυρηνικά όπλα θα παραμείνουν. Αυτό είναι το τέλος. Και εδώ είναι το πιο σημαντικό.

Υπό την πίεση των περιστάσεων (και είναι πολύ κακό που είναι έτσι, είναι τρομερό να είναι έτσι) κάναμε μια σειρά από στρατιωτικοπολιτικές διορθώσεις στη διεξαγωγή του NMD (το γιατί είναι τόσο αργά είναι ξεχωριστό ερώτημα) . Αλλά δεν έχει λειτουργήσει (μέχρι στιγμής). Η τελευταία πηγή είναι η ιδεολογία. 

Το αληθινό, όχι το ψεύτικο που προσπαθεί να πουλήσει το AP, φοβισμένο μέχρι θανάτου από την εξέγερση της πραγματικότητας. Σταματήστε να παίζετε: Russian Idea. Μόνο αυτή. Είναι ανόητο να πηγαίνουμε για την ολοκληρωτική καταστροφή της ανθρωπότητας μόνο λόγω του φόβου της Ρωσικής Ιδέας, της ιδεολογίας μας. 

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Οι αρχές στη Ρωσία δεν μπορούν να παραδώσουν τίποτα άλλο. Το όριο έχει φτάσει. Δεν υπάρχουν όμως αρκετά καθαρά τεχνικά μέσα για τη Νίκη.

Ο πόλεμος πρέπει να γίνει λαϊκός πόλεμος στο έπακρο. Αλλά τόσο δημοφιλής – ρωσικά! — το κράτος πρέπει να γίνει. Και όχι όπως τώρα.”

Αυτή είναι η θέση του πολιτικού στοχαστή του διανοούμενου του πατέρα που θυσίασε τη μονάκριβη κόρη στη υπόθεση αυτή σε μια οικουμενική υπόθεση…ίσως βιάζεται να πάρει θέση ή ήδη είναι πολύ αργά...ίσως από την άλλη ο Πούτιν είναι ο νέος Τρομερός Τσάρος που κρατάει γι αυτό την δύναμη του.΄

Εχει αυτεπίγνωση ότι η δύναμη του είναι τρομερή γι αυτό και δυσανάλογα καταστροφική κι επιχειρεί γι αυτό ακριβώς να την αναστείλει…όπως και να έχει ο Ντάγκιν προαναγγέλλει δεινά….




 

5 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΣΗΣΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΩ ΜΕ ΧΑΠΙ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ ΣΑΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΛΑΣΤΡΟ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ Ο ΝΤΕΜΕΚ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ.,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ
    ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΓΙΝΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΥΧΑΙΟ;
    ΚΑΙ 2 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ,ΕΜΒΟΛΙΑ,ΡΑΠΤΕΣΤ ,ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΗΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΤΩΝΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ.
    ΚΟΥΛΑΜΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ή ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΕΡΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΝΟ 1 2 ΑΝΕΛΑΒΑΝΚΛΠ.
    ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΓΙΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΡΘΡΟΔΟΞΗ ΛΟΓΙΚΗ.
    ΚΑΙ Ο ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΝ ΤΡΩΣΣΤΗ ΜΑΠΑ ΑΚΟΜΗ.
    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΡΩΜΑΝΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΚΑΗΜΕΝΕ,ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΟΦΕΛΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ,ΤΙ ΕΜΑΘΕΣ;
    ΑΝ ΘΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙ ΔΙΕΜΗΦΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ
    ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΒΑΖΕ ΔΙΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΑΣΤΡΑ
    ΚΑΙ ΣΥ ΚΟΡΟΙΔΟ ΡΩΜΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ; ΓΙΑ ΤΟΝ DUGIN ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΩΚΩΝ ΘΑ ΛΕΜΕ; ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΩ...
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΡΗΝΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΓΚΑΛΑΚΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙΣ
      ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΤΩΝΟΥΝ.
      ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΒΗΝΕΙΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΪΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.
      ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΝΟΥΜΕ.
      ΟΠΩΣ ΞΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΩΝΙΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
      ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ ή ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ή ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΑ.

      Διαγραφή
  3. Κατά Ματθαίον Ευαγγελίου, 1: 1-17……γενεαλογία του Ιησού, αρχίζοντας από τον Αβραάμ.

    Α) τα τρία δεκατεσσάρια γενεών, στίχος 1: 17 «Πάσαι ουν αι γενεαί από Αβραάμ έως Δαυΐδ γενεαί δεκατέσσαρες, και από Δαυϊδ έως της μετοικεσίας Βαβυλώνος γενεαί δεκατέσσαρες, και από της μετοικεσίας Βαβυλώνος έως του Χριστού γενεαί δεκατέσσαρες.», δηλαδή 3 x 14 = 42 γενεές συνολικά, το τελευταίο όμως δεκατεσσάρι είναι δεκατριάρι (μαζί με το όνομα του Χριστού)! Ρωμανέ μέτρησε τα ονόματα για να το δεις! Το 41 δεν ισούται με το 42

    Λουκ. 3,23 ‘’ Καὶ αὐτὸς ἦν ὁ Ἰησοῦς ὡσεὶ ἐτῶν τριάκοντα ἀρχόμενος, ὤν, ὡς ἐνομίζετο, υἱὸς Ἰωσήφ, τοῦ Ἡλί ‘’ ………… δηλαδή ο Ιησούς δεν ήταν πραγματικός γιος του Ιωσήφ αλλά απλώς ο κόσμος ενόμιζε ότι ήταν!

    Ματθαίος: 1: 18 «Του δε Ιησού Χριστού η γέννησις ούτως ην. Μνηστευθείσης γαρ της μητρός αυτού Μαρίας τω Ιωσήφ, πριν ή συνελθείν αυτούς ευρέθη εν γαστρί έχουσα εκ Πνεύματος Αγίου.»

    Ρωμανέ, και οι δυο τονίζουν καθαρά ότι ο Ιησούς προήλθε από το Άγιο Πνεύμα και την Παρθένο Μαρία……. Ο Ιωσήφ δεν είχε να κάνει απολύτως τίποτα με την δημιουργία του Ιησού. Παρ’όλα ταύτα και οι δύο γενεαλογίες καταλήγουν στον Ιωσήφ, οι δυο αυτές γενεαλογίες δεν έχουν να κάνουν τίποτα με τον Ιησού Χριστό. Το καταλάβαμε αυτό φίλε μου; Πάμε παρακατω ……

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΥΛΟΥ Πρός Τιμόθεον Α΄ 1: 4 ‘’μηδὲ προσέχειν μύθοις καὶ γενεαλογίαις ἀπεράντοις, αἵτινες ζητήσεις παρέχουσι μᾶλλον ἢ οἰκονομίαν Θεοῦ τὴν ἐν πίστει ’’……….ούτε να δίδουν προσοχήν εις μύθους και εις τας ατελεώτους γενεαλογίας προγόνων, αι αποίαι παρέχουν μάλλον αφορμήν και παρασύρουν εις ανωφελείς και επιβλαβείς συζητήσεις και φιλονεικίας, παρά στο έργον της σωτηρίας, το οποίον με απείρους σοφούς τρόπους προσφέρεται από τον Θεόν στους ανθρώπους δια της πίστεως. Ρωμανέ τι μας λέει εδώ ο Απ. Παύλος ; μήπως είναι και αυτός αιρετικός;

    Πρός Τίτον 3: 9-10 ‘’μωράς δε ζητήσεις και γενεαλογίας και έρεις και μάχας νομικάς περιίστασο· εισί γαρ ανωφελείς και μάταιοι..αιρετικόν άνθρωπον μετά μίαν και δευτέραν νουθεσίαν παραιτού,».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γενεαλογία Ιησού Χριστού: ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ (1. 1-17) ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ (3. 23-38)….. τα δυο κείμενα έχουν μεγάλες διαφορές στις γενεαλογίες, τα ερωτήματα που δημιουργεί αυτή η αντίφαση, είναι τα εξής:
    Ποια γενεαλογία είναι σωστή από τις δύο αυτές διαφορετικές;
    Γιατί αναφέρεται η γενεαλογία του Ιωσήφ και όχι της Παναγίας, εφόσον ο Χριστός δεν ήταν πραγματικό παιδί του Ιωσήφ;
    Αν γνωρίζουμε τις γενεαλογίες του Ιωσήφ που ήταν πατριός του Ιησού, τότε γιατί τον ονομάζουμε: «Υιό του Δαυίδ» όπως και η Αγία Γραφή;
    Αν ο Ιωσήφ δεν εμπλέκεται βιολογικά στην γέννηση του Ιησού γιατί μας παραθέτουν την δική του γενεαλογία
    Τι νόημα είχε τελικά η τόσο λεπτομερής παράθεση μιας γενεαλογίας που καταλήγει στον Ιωσήφ, ο όποιος (κατά την βιβλική τουλάχιστον θεολογία) δεν είχε απολύτως καμία βιολογική σχέση με την γέννηση του Ιησού;
    Γιατί αναφέρεται η γενεαλογία στον Ιωσήφ που δεν έχει σχέση με τον Χριστό και όχι στην Παναγία;
    Και τελικά, ποια είναι η αληθινή καταγωγή του Χριστού, αφού δεν ήταν πραγματικός απόγονος του Ιωσήφ;
    Απορία : όταν λένε «Βίβλος γενέσεως Ἰησοῦ Χριστοῦ, υἱοῦ Δαυΐδ, υἱοῦ Ἀβραάμ», εἶναι δηλαδὴ ἡ γενεαλογία τοῦ Κυρίου μας Ἰησοῦ Χριστοῦ, ὁ Ὁποῖος εἶναι κατὰ σάρκα ἀπόγονος τοῦ Προφητάνακτος Δαυὶδ καὶ τοῦ Πατριάρχου Ἀβραάμ.
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή