Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;

Η DEUTSCHE BANK ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙΟ Γέροντας προειδοποιούσε από το 2013 ότι η Deutsche Bank θα καταρρεύσει

Κοινοποιεί ο Γεωκών

ΣΧΟΛΙΟ: Ο Γέροντας μου πριν από 2 ημέρες μας αποκάλυψε ότι σύντομα, ίσως μέχρι το τέλος του χρόνου, η Γερμανία στην αρχή και άλλες ευρωπαϊκές χώρες σιγά σιγά θα αρχίσουν να μιλούν για ΔΙΠΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ δηλαδή επιστροφή στο εθνικό Νόμισμα της κάθε χώρας για εσωτερικές συναλλαγές της κάθε χώρας και το ευρώ για τις συναλλαγές μεταξύ των χωρών, μας είπε επίσης ότι η Γερμανία οικονομικά θα καταρρεύσει και ότι ο χαλασμός θα έρθει από την Γερμανία

Ο Γέροντας μας προειδοποιούσε από το 2013 ότι η Deutsche Bank θα καταρρεύσει. ( το δημοσίευσα στις 17 Νοέ 2018 )

Αμερικανοί ειδικοί είναι σίγουροι ότι αν γίνει κατάρρευση της Γερμανίας η επόμενη χώρα που θα καταρρεύσει θα είναι η Ιαπωνία και μετά η Αμερική με επακόλουθο τον ξεσηκωμό και τον εμφύλιο πόλεμο, μην ξεχνάτε τι είπε το RIA Novosti στις 18 Σεπτεμβρίου 2022 ‘’ Οι Γερμανοί μπορεί να μείνουν χωρίς χώρα” . healthimpactnews

Η Γερμανία προετοιμάζεται ήδη για τα χειρότερα, όπως αναφέρει το Reuters επικαλούμενο τέσσερις πηγές, οι γερμανικές αρχές έχουν εντείνει τις προετοιμασίες για να διατηρήσουν την οικονομία σε λειτουργία, καθώς το έθνος προετοιμάζεται για πιθανές διακοπές ρεύματος που προκύπτουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία. 

Τα σχέδια περιλαμβάνουν τη συγκέντρωση επιπλέον δισεκατομμυρίων από την Bundesbank για να αντιμετωπίσει την αύξηση της ζήτησης, καθώς και «πιθανά όρια στις αναλήψεις», τι θα κάνουν οι Γερμανοί πολίτες όταν δεν θα έχουν πρόσβαση στα χρήματα τους στις τράπεζες ; απλώς περιμένετε και θα τρομάξετε.

Οι Γερμανικές αρχές υπογραμμίζουν επίσης τις διευρυνόμενες συνέπειες του πολέμου της Ουκρανίας για τη Γερμανία, η οποία για δεκαετίες βασίζεται στην προσιτή ρωσική ενέργεια και τώρα αντιμετωπίζει διψήφιο πληθωρισμό και απειλή διακοπής λόγω ελλείψεων καυσίμων και ενέργειας.

Σε περίπτωση διακοπής της ανάληψης μετρητών, η γερμανική κοινωνία θα διαλυθεί, ήδη το γραφείο καταστροφών της Γερμανίας συνέστησε στους Γερμανούς να κρατούν μετρητά στο σπίτι για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Ολόκληρος ο κόσμος πρόκειται να ανακαλύψει πόσο εύθραυστη είναι η τεχνολογία, όπου το μόνο που χρειάζεται για να καταρρίψει ολόκληρο το σύστημα είναι να τραβήξει κάποιος την πρίζα από την πηγή ενέργειας του, τον ηλεκτρισμό.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ : o ΓΕΡΟΝΤΑΣ μας καλεί να μετανοήσουμε, να επιστρέψουμε στον Θεό, στον Χριστό μας, και σε κάθε οικογένεια να μπει η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, άμεσα εξομολόγηση και Θεια Κοινωνία, διότι δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθουν τα γεγονότα αλλά γνωρίζουμε όμως ότι έρχονται, μας υπενθύμισε την περικοπή του Ευαγγελίου με τις Μωρές παρθένες

Μας τόνισε ότι ο Χριστός αγαπά όλο τον κόσμο αλλά αγαπά και την Ελλάδα, και επειδή αγαπά την Ελλάδα στέλλει μηνύματα σε πολλούς Γέροντες.

Αγαλλιάστε και βάλτε στην ψυχή σας την Ορθοδοξία παιδιά μου την μοναδική αληθινή πίστη προς τον Θεό, γιατί εκεί βρίσκετε τον Κύριο, εκεί που βρίσκεται ο Ουράνιος Πατέρας εκεί είναι και η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ που καλύπτει την Ελλάδα, γιατί η Αγία Τριάδα καλύπτει με την Σκέπη της όσους πιστεύουν στην αληθινή πίστη, όσους αγαπούν τον συνάνθρωπο τους γιατί στην ψυχή του κάθε ανθρώπου βρίσκεται Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

Θα γίνουν σύντομα τα γεγονότα, η Ελλάδα θα γίνει ο παράδεισος επί της Γης, γιατί το θέλουν οι Ουράνιοι, διότι διάλεξαν αυτήν την χώρα για να διατηρήσει την Ορθοδοξία, ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ1 σχόλιο:

  1. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΨΑΡΑΓΟΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΥΛΙΞΕ Ο ΨΑΡΑΣ ΤΑ ΨΑΡΙΑ. ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΑΣ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή