Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΜΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ;;;  




Οι τακτικοί αναγνώστες του ιστολογίου γνωρίζουν ότι χωρίζω τον φτωχό και πολύπαθο πλανήτη μας σε δύο βασικά μέρη: Ζώνη Α, γνωστή και ως Αγγλοσιωνιστική Αυτοκρατορία, γνωστή και ως Παγκόσμια Ηγεμονία γνωστός και ως «Άξονας της Καλοσύνης» και αυτό που αποκαλώ Ζώνη Β, ή Ελεύθερο Κόσμος. 

Πολύ περίπου, πρέπει να διαχωρίσουμε τις άρχουσες ελίτ και τους ανθρώπους στους οποίους κυβερνούν ξεχωριστά. Εδώ είναι, πολύ χονδρικά, αυτό που παίρνουμε:

Ζώνη Α Ζώνη Β

Οι κυρίαρχες ελίτ Μισώ τη Ρωσία/Πούτιν Κάποιοι φοβούνται την Ηγεμονία, άλλοι όμως όχι
Ανθρωποι ως επί το πλείστον αδιάφοροι ή εχθρικοί υποστηρίζουν κυρίως Ρωσία/Πούτιν

Στη συνέχεια, προτείνω να κάνω ένα απλό πείραμα. Ας υποθέσουμε ότι η Ρωσία χάνει τον πόλεμο ενάντια στο ΝΑΤΟ.

 *Δεν* χρειάζεται να διευκρινίσουμε πώς ακριβώς θα μπορούσε/θα συνέβαινε μια τέτοια ήττα, απλώς υποθέτουμε ότι η Ρωσία δεν είναι σε θέση να επιτύχει τους στόχους της αποναζοποίησης και αποστρατιωτικοποίησης της Ουκρανίας (και, πραγματικά, ολόκληρου του ΝΑΤΟ), που οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ καταφέρνουν να νικήσουν τη ρωσική στρατιωτική μηχανή (και πάλι, δεν έχει σημασία πώς, με ή χωρίς εκπληκτικό Wunderwaffen ) και ότι η Ρωσία χάνει πολύ ξεκάθαρα.

Δεν χρειάζεται καν να ορίσουμε τι θα πει «ήττα»; Ίσως μπορούμε να φανταστούμε ότι η Ρωσία κρατά την Κριμαία, αλλά χάνει όλες τις πρόσφατα απελευθερωμένες περιοχές της από την πρώην Ουκρανία ή ίσως το ΝΑΤΟ καταφέρει ακόμη και να καταλάβει την Κριμαία. 

Δεν βλέπω τανκς του ΝΑΤΟ στο κέντρο της Μόσχας, αλλά μπορούμε ακόμη και να φανταστούμε μια καθαρά ψυχολογική ήττα στην οποία και οι δύο πλευρές πιστεύουν ότι η Ρωσία έχασε και το ΝΑΤΟ κέρδισε.

Και πάλι, λεπτομέρειες, όσο απίθανες και μακριά από την πραγματικότητα, δεν έχουν σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι μόνο αυτό: όταν και οι τέσσερις παραπάνω ομάδες συνειδητοποιήσουν ότι το ΝΑΤΟ νίκησε τη Ρωσία, πώς θα αντιδρούσαν;

Για τους ηγέτες των Ηγεμονιών αυτό θα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα, οι Νεοσυντηρητικοί που διευθύνουν την Ηγεμονία πιθανότατα θα αποφασίσουν ότι πρέπει να «τελειώσουν τη δουλειά» που δεν ολοκλήρωσαν τη δεκαετία του '90 και ότι η Ρωσία πρέπει να χωριστεί σε πολλά μέρη. Αυτή θα ήταν η τελευταία «τελική λύση» της Δύσης για το «ρωσικό πρόβλημα».

Για τους ηγέτες του Ελεύθερου Κόσμου, μια ρωσική ήττα θα σήμαινε ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις στην Ηγεμονία και ότι είτε αρέσει είτε όχι, οι Αγγλοσιωνιστές θα κυβερνήσουν τον πλανήτη. Όπως ο Borg στο Star Trek, ήθελα να διακηρύξω: « Είμαστε η Ηγεμονία. Η αντίσταση είναι μάταιη. Θα αφομοιωθείτε ».

Για τους περισσότερους ανθρώπους στον Ελεύθερο κόσμο, μια ρωσική ήττα θα ήταν μια συντριπτική απογοήτευση για τον απλούστατο λόγο ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα έβλεπαν το αγγλοσιωνιστικό σχέδιο για αυτό που είναι: να πάρει τη Ρωσία πρώτα, μετά να αναλάβει και να καταρρίψει την Κίνα και μετά, τελικά, το Ιράν. και όποιο άλλο έθνος τολμήσει να παρακούσει τους άρχοντες της Ηγεμονίας.

Σαφώς, δεν πρόκειται για την Ουκρανία, αλλά για το μέλλον της ανθρωπότητας στο σύνολό της.

Τι γίνεται όμως με τους ανθρώπους στη Ζώνη Α που ζουν ήδη υπό τον αγγλοσιωνιστικό ζυγό;

[Γρήγορη υπενθύμιση: Αποφάσισα, για διάφορους λόγους, να μην συζητήσω την εσωτερική πολιτική των ΗΠΑ στο ιστολόγιο Saker και θα προσπαθήσω σκληρά να τηρήσω αυτόν τον κανόνα. 

Ωστόσο, θα δηλώσω το προφανές: όλοι γνωρίζουμε πλέον το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών στις ΗΠΑ και οι ενήλικες στην αίθουσα καταλαβαίνουν τι συνέβη, δεν χρειάζεται να απαριθμήσουμε διάφορες αληθοφάνειες εδώ. 

Εάν υπάρχει κάποιος που το διαβάζει αυτό και θα πίστευε ειλικρινά ότι κάποια παραλλαγή του Neocon Uniparty στην εξουσία θα αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο ή ακόμη και θα επιβραδύνει την αναπόφευκτη κατάρρευση, θα συνιστούσα σε αυτό το άτομο να σταματήσει να διαβάζει εδώ. Τώρα για εμάς τους υπόλοιπους:]

Νομίζω ότι η αρχική αντίδραση των περισσότερων ανθρώπων στη Ζώνη Α θα είναι ένας συνδυασμός ανακούφισης (" Φυσικά ήξερα ότι η Δύση θα κέρδιζε ! δύναμη στην ιστορία του κόσμου » κλώτσησε κάποιον πρωτάρη κομιτατζή που σίγουρα άξιζε λίγο κώλο.

 Μερικοί από τους πιο αυθόρμητους υπερασπιστές του «δυτικού πολιτισμού» θα περάσουν από την ενότητα των σχολίων μας και θα χαιρετήσουν « χα! χα! στο είπα! 

Ο Πούτιν σας και οι ανίδεοι στρατηγοί του κλωτσήθηκαν από τους καλύτερους στρατηγούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ!". Και για λίγο θα νιώθουν πολύ καλά. Δικαιώθηκε: επιτέλους οι χαζοί ηλίθιοι Ρώσοι θα πληρώσουν το τίμημα για την εκλογή και την υποστήριξη ενός τόσο αδύναμου, αναποφάσιστου, αφελούς, διεφθαρμένου, ανίκανου (και πιθανώς πεθαίνει από καρκίνο) ηγέτη!

Και αν το Κρεμλίνο είχε τη σοφία να ακούσει τους «δυτικούς φίλους» του!

Αλλά όχι, το Κρεμλίνο δεν το έκανε, και τώρα θα είναι κόλαση να πληρώσει. Φυσικά, αν οι «δυτικοί φίλοι» της Ρωσίας είχαν την ευθύνη, θα είχαν εκτελέσει ένα αστραπιαιακό γρήγορο blitzkrieg εδώ και πολύ καιρό, θα είχαν συντρίψει το Μπαντεράσταν σε σαχλαμάρες ( à la Fallujah αν θέλετε) και γρήγορα ένα αποφασιστικά ηττημένο ΝΑΤΟ. Αλλά αυτοί οι ανίδεοι ηλίθιοι στο Κρεμλίνο δεν άκουσαν, και έτσι τους αξίζει αυτό που ακολουθεί.

Εντάξει, αρκετά δίκαιο.

Τι γίνεται όμως με τους κανονικούς ανθρώπους στη Ζώνη Α; Αυτοί των οποίων η «πλευρά» υποτίθεται ότι «κέρδισε»;

Μόλις τελειώσουν οι αρχικές ευδαιμονίες και οι γιορτές, τι θα γίνει μετά;

Θέλει κανείς να κάνει μια εικασία; Αν ναι, δημοσιεύστε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι μετά την ήττα της Ρωσίας, η ήττα της Κίνας (με οποιοδήποτε μέσο) θα ήταν η επόμενη. Μόλις συμβεί αυτό, όλα τα ακόλουθα θα γίνουν αποκεφαλισμένα και άσχετα: BRICS, SCO, CSTO.

 Η επόμενη χώρα στη λίστα δολοφονιών της Ηγεμονίας είναι το Ιράν, το οποίο, έχοντας χάσει την υποστήριξη τόσο της Ρωσίας όσο και της Κίνας, δεν θα μπορέσει να αμφισβητήσει με επιτυχία την Ηγεμονία. 

Αυτό με τη σειρά του θα έχει σημαντικές συνέπειες για ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Ο Wannabe Πασάς Ερντογάν θα καταρρεύσει πολύ γρήγορα. Το ίδιο για MBS.

Οι Ισραηλινοί θα αισθανθούν ότι «έφτιαξαν το σύμπαν» αρκετά καλά και ότι ο Μόσιαχ τους πρέπει να είναι ο επόμενος :-)

Με τη Ρωσία και την Κίνα έξω από το δρόμο, η Κεντρική Ασία θα ήταν ειλικρινά εύκολη επιλογή για την Ηγεμονία. Στην πραγματικότητα, όλα τα ρωσικά limittrophe θα απορροφούνταν γρήγορα στην Ηγεμονία.

Το ίδιο ισχύει και για το Πακιστάν και την Ινδία, που γρήγορα θα έχαναν το μεγαλύτερο μέρος (ή ακόμα και το σύνολο) της κυριαρχίας τους. Το Αφγανιστάν θα παραδοθεί στο (που ψήνεται και διοικείται από τις ΗΠΑ) ISIS. Τελικά, τόσο η Λατινική Αμερική όσο και η Αφρική θα αποικιστούν πλήρως (προς τεράστια ανακούφιση και χαρά της τοπικής τάξης των κομπραδόρων ).

Τώρα υποστηρίζω ότι οποιοσδήποτε έχει ελάχιστη πληροφόρηση και νοημοσύνη θα συμφωνήσει ότι η συμμορία των woke freaks που αυτή τη στιγμή διοικεί τις ΗΠΑ και σχεδόν κάθε χώρα της ΕΕ εκεί έξω δεν δίνει δεκάρα για τους ανθρώπους στους οποίους κυβερνούν: τους βλέπουν μόνο ως μέσο της παραγωγής, με άλλα λόγια, ως σκλάβοι που πρέπει να τους δοθούν επαρκείς ποσότητες (κακής) τροφής και τεράστιες ποσότητες (πραγματικά δαιμονικής) «ψυχαγωγίας» για να τους κρατήσουν ωραίους, χαρούμενους και, κυρίως, υπάκουους και ανίδεους. Ιδού λοιπόν η ερώτησή μου:

Με τη Ζώνη Β να έχει φύγει, ποια ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, αν υπάρχει, θα μπορούσαν να κρατήσουν στις καρδιές τους οι σκλάβοι της Αγγλοσιωνιστικής Ηγεμονίας εάν ολόκληρος ο πλανήτης μας μετατραπεί σε Ζώνη Α;

Ο τρέχων κατασταλτικός μηχανισμός που είναι διαθέσιμος στην άρχουσα τάξη των ΗΠΑ που περιλαμβάνει 17 υπηρεσίες «πληροφοριών», τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό στρατιωτικής επίθεσης στον πλανήτη, τον μεγαλύτερο αριθμό κρατουμένων στις φυλακές, τον συνολικό έλεγχο πληροφοριών που παρέχεται από τις Google, Amazon, Netflix, Facebook, Twitter, κ.λπ. κ.λπ. στρατιωτικοποιημένες αστυνομικές δυνάμεις και άλλες υπηρεσίες έτοιμες να αντιμετωπίσουν «εσωτερικούς τρομοκράτες» (μερικές φορές ορίζεται ως οποιοδήποτε άτομο MAGA) και ένα σύστημα σχολείου και κολεγίου σχεδιασμένο να δημιουργεί υπάκουο πλαγκτόν γραφείου (λευκό κολάρο) και γρήγορο φαγητό υπαλλήλους (μπλε γιακά) χωρίς σχεδόν καμία επίγνωση, δεν πειράζει καμία κατανόηση, του έξω κόσμου. Τα κράτη της ΕΕ δεν είναι αρκετά εκεί (ακόμα), αλλά πλησιάζουν γρήγορα.

Αυτό δεν είναι ένα σύστημα που απλώς θα καταρρεύσει από μόνο του ή, ακόμη λιγότερο, θα ανατραπεί από τους «αξιοθρήνητους» του.

Το έχω αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν: το πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ δεν είναι ούτε βιώσιμο ούτε αναμορφώσιμο.

Το πολιτικό σύστημα της ΕΕ είναι βασικά μια προέκταση του πολιτικού συστήματος των ΗΠΑ, απλώς με μια πιο έντονη αποικιακή νοοτροπία («fuck the EU» σωστά;).

Θα μετατρέψει, λοιπόν, η Ηγεμονία ολόκληρο τον πλανήτη μας σε ένα γιγάντιο και «ξύπνησε» τον κόσμο της Disney που διευθύνεται από τους Neocons;

Όχι όσο η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν και άλλοι παραμένουν σταθεροί. Αλλά εάν αυτά τα «αντισταμένα έθνη» συντρίβονται, τότε η επίδειξη του για τους ανθρώπους της Ζώνης Α, η σκλαβιά της οποίας όχι μόνο θα διαρκέσει πολύ περισσότερο, αλλά και των οποίων οι συνθήκες διαβίωσης θα επιδεινωθούν περαιτέρω γρήγορα

Και μόλις αποτύχει το «ψωμί και παιχνίδια», μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι η βίαιη καταστολή είναι η επόμενη .

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ καθεστώς που στοχεύει σοβαρά στον αποικισμό ολόκληρου του πλανήτη (κάτι που αναμφίβολα κάνει η Ηγεμονία!) θα κρατά ΠΑΝΤΑ τον πληθυσμό του σε συνθήκες σκλάβου, υλικά, πολιτιστικά και πνευματικά.



Έτσι, για να παραφράσουμε τον Malcolm X , η μόνη ελπίδα για τους Negros του House παραμένει ο Field Negro . Το αν οι ίδιοι οι Νέγροι της Βουλής το καταλαβαίνουν ή όχι δεν έχει σημασία.

Επιτρέψτε μου να το επαναδιατυπώσω αυτό με έναν ακόμη πιο συγκλονιστικό τρόπο: η τελευταία και μοναδική ελπίδα για τους λαούς των ΗΠΑ και της ΕΕ θα ήταν μια ολοκληρωτική ρωσική νίκη ενάντια στο ΝΑΤΟ . Μια ήττα του ΝΑΤΟ θα καταρρίψει όχι μόνο το ίδιο το ΝΑΤΟ, αλλά και την ΕΕ και αυτό, με τη σειρά του, θα ανάγκαζε τις ΗΠΑ να γίνουν (επιτέλους!) μια κανονική, πολιτισμένη χώρα.

Όσο για την ΕΕ, μια ήττα του ΝΑΤΟ θα σήμαινε το τέλος χιλίων ετών ιμπεριαλισμού.

το καταλαβαίνω. Για έναν πολιτισμό που βασίζεται στην υπόθεση της φυλετικής ανωτερότητας (είτε διακηρύχθηκε επίσημα είτε όχι) η αντίληψη ότι η μόνη πιθανή σωτηρία θα μπορούσε να προέλθει από «κατώτερους ασιατικούς βάρβαρους» είναι συγκλονιστική και μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως μια ακραία μορφή διπλού συνθηματικού εγκλήματος . Μια τέτοια σκέψη είναι, κυριολεκτικά, αδιανόητη για τους περισσότερους.

Ωστόσο, όπως ανέφερα παραπάνω, το τι καταλαβαίνουν ή όχι οι Νέγροι της Βουλής είναι εντελώς άσχετο. Όχι μόνο δεν έχουν πρακτορείο, αλλά δεν θέλουν (Πολωνία κανέναν;).

Συμπέρασμα:

Η Ρωσία δεν θα χάσει αυτόν τον πόλεμο, οι περισσότεροι από εμάς το καταλαβαίνουμε αυτό. Αλλά σε όσους δεν το κάνουν, θα προσφέρω ένα απλό συμπέρασμα: μια ρωσική ήττα θα ήταν καταστροφή για τη Ρωσία. 

Και η Κίνα. Και τον υπόλοιπο πλανήτη. Αλλά θα είναι επίσης μια αληθινή συμφορά για τον καταπιεσμένο λαό της Δύσης . Αυτοί, από όλους τους ανθρώπους, θα πρέπει να προσέχουν πολύ τι επιθυμούν. 

Και την επόμενη φορά που θα θελήσουν να έχουν παραισθήσεις και να χαιρετίσουν μια «στρατηγική ρωσική υποχώρηση/ήττα» θα πρέπει να κάνουν στον εαυτό τους μια απλή ερώτηση: τι μπορεί να σημαίνει αυτό για *εμένα* και *το δικό μου* μέλλον; Αλήθεια έχω λόγο να χαρώ;

Ίσως απλά συνήθισαν να είναι σκλάβοι και η ιδέα της *πραγματικής* ελευθερίας και διαφορετικότητας απλώς τους τρομάζει;

Αντρέι



5 σχόλια:

  1. ΡΩΜΑΝΕ, όπως έγραψες η πηγή του άρθρου είναι enaasteri.blogspot.com όταν μετέφερες το άρθρο διάβασες τι πιστεύουν αυτοί που έχουν το άρθρο; Να σε βοηθήσω λιγο;
    [Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
    Ρωμανέ πιστεύουν στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών και στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, εσύ φίλε πιστεύεις σε αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ ΑΛΛΑ ΑΗΔΙΩΝ

      Διαγραφή
  2. Δεν θα έπρεπε καν να ρωτάς! Είναι ντροπή μετά από τόσους αγώνες του ιστολογίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΤΡΟΠΗ ΡΩΜΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, όλα τα άλλα είναι λόγια χωρίς αντίκρισμα, η επιτρέπεις να δημοσιεύονται κείμενα τα οποία ίσως να μην συμφωνείς, και αυτό είναι Δημοκρατία και ελευθερία του λόγου η να τα απαγορεύεις γιατί δεν συμφωνάς και να μιλάς για ντροπή, Ρωμανέ όσοι πιστεύουν στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών και στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ δεν λογοκρίνουν ούτε σταματούν κείμενα διότι κάποιοι οπαδοί σου δεν συμφωνούν….. σου έχω στείλει ένα προσωπικό μήνυμα και περιμένω απάντηση σου

      Διαγραφή
  3. ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή