Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΦΟΠΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ!

ΝΕΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ: ΔΙΩΓΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΝΩΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΥΤΙΚΟΔΟΥΛΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ! ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ... 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Διωγμοί κατά των ανθενωτικών αντιδυτικόδουλων Ορθοδόξων της Ουκρανίας! Εισβολή σε Επισκοπή συλλήψεις..Νέοι Ομολογητές…Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία…

Οι τρομοκράτες του SBU οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας κατά εντολή του ΝΑΤΟ και της CIA εντείνουν τις διώξεις κατά των Ορθοδόξων της Ουκρανίας. 

Κήρυξαν απηνή διωγμό στην επισκοπή Τσερνίβτσι-Μπουκοβίνα. Νωρίτερα είχαν εισβάλει στη Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου σαν γκεσταπίτες. H SBU διεξήγαγε έρευνες στη Λαύρα Κιέβου-Pechersk και στην επισκοπή Sarny στην περιοχή Rivne

Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια ερευνών στις εγκαταστάσεις της επισκοπής Chernivtsi-Bukovina της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, βρήκαν έγγραφα που μαρτυρούν τη ρωσική υπηκοότητα μοναχών και θα τιμωρηθούν!

Eίχαν βεβηλώσει με τη μιαρή παρουσία τους και τη Μονή της Αγίας Τριάδας Κορέτσκι
στην επισκοπή Sarnensko-Polesye στην περιοχή Rivne, ανέφερε το κέντρο Τύπου του τμήματος όπου έκαναν έρευνες.

Ελέγχθηκαν 350 εκκλησίες και 850 άτομα, πάνω από 50 πολίτες ελέγχθηκαν με χρήση πολυγράφου – συμπεριλαμβανομένων Ρώσων που βρίσκονταν στο έδαφος θρησκευτικών κτιρίων.

Oυνίτες δυτικόφρονες ευρωπροσκυνημένοι μασκοφόροι συλλαμβάνουν μοναχούς. Μασκοφόροι εισβάλουν σε ιερά σαν κοινοί τζιχαντιστές..

μακάριοι οἱ δεδιωγμένοι ἕνεκεν δικαιοσύνης
3 σχόλια:

 1. BARTOLOMEO e JERONIMO ancora dorme in piedi volutamente.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΑ ΒΔΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
   Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ.

   Διαγραφή
 2. ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΟΙ ΝΑΖΙ ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ
  ΔΙΑ ΤΩΝ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ,ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΝ.
  ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή