Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΟΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ...

ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ ΑΠΟ HARVARD: «ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΕΜΒΟΛΙΩΝ» – ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ

2 ΒΙΝΤΕΟ

Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα τόσο προς την ελληνική κυβέρνηση των Πλεύρη και Μητσοτάκη όσο και προς οποιονδήποτε άλλον χουντολάγνο στέλνει ο Dr. Martin Kulldorff.

Ο εξέχων καθηγητής του Harvard, επιδημιολόγος και βιοστατιστικός σε δημόσια συζήτηση για την πανδημία, έκφερε την άποψη πως πλέον δεν συντρέχει κανένας λόγος να παραμένουν σε αναστολή άτομα που δεν εμβολιάστηκαν:

“Υπάρχει μία αμνηστία υπέρ της οποίας τάσσομαι απόλυτα και αυτή είναι πως κάθε άτομο που απολύθηκε επειδή δεν εμβολιάστηκε θα πρέπει να επαναπροσληφθεί και να πληρωθεί αναδρομικά που έχασε. 

Θεωρώ ότι τους φέρθηκαν άσχημα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ και θα συμπεριλάμβανα επίσης και τους ανεμβολίαστους φοιτητές των πανεπιστημίων που δεν μπορούσαν να σπουδάσουν”.Ενδιαφέρουσα αναδρομή αποτελεί και η αναφορά του καθηγητή στην Αρχαία Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον περίφημο Αθηναϊκό λοιμό κατά τον Πελοποννησιακό πόλεμο.

Ο Dr. Martin Kulldorff χρησιμοποίησε το παράδειγμα αυτό για να αναδείξει πως η φυσική ανοσία είναι γνωστή στους επιστήμονες και ιστορικά τεκμηριωμένη εδώ και 2.500 χρόνια.

Κι αυτό ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΔΗΘΕΝ ΚΟΡΩΝΟΕΙΔΙΚΟΙ, ΑΠΕΡΡΙΠΤΑΝ ΩΣ “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ” ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου