Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ…

Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΥΘΟΣ, ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΜΙΑ ΦΑΡΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 
Η υπερθέρμανση του πλανήτη θα μας καταστρέψει, υποστηρίζουν πολλοί αλλά αυτό είναι φάρσα, απάτη…

Είναι οι τρελοί πράσινοι, περιβαλλοντολόγοι, που θα μας σκοτώσουν που καταδικάζουν τα ορυκτά καύσιμα, θα δημιουργήσουν μια ψευδοεπιστημονική κρίση από τον αέρα για να καταπιέσουν, να καταστείλουν την ευπρέπεια, την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό από τη ζωή μας.

Η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) προβλέπει ότι μια υπερθέρμανση του πλανήτη από 2,5 βαθμούς Κελσίου έως 4 βαθμούς Κελσίου θα μείωνε το παγκόσμιο ΑΕΠ κατά 2% έως 5% έως το έτος 2100…

Ξεχνούν όμως να μας πουν ότι η παγκόσμια οικονομία θα είναι, έως το 2100, μεταξύ 300% και 500% μεγαλύτερη από ότι είναι αυτή τη στιγμή.

Το επιχείρημα αυτό απομυθοποιεί ότι η κλιματική αλλαγή θα έχει αξιοσημείωτο αντίκτυπο στην παγκόσμια οικονομία.

Ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας έχει δηλώσει ότι μέχρι το έτος 2040 ο πλανήτης μας θα εξακολουθεί να λαμβάνει μόνο το 5% περίπου των ενεργειακών του αναγκών από ανανεώσιμες πηγές (συμπεριλαμβανομένης της καύσης δέντρων ή «βιομάζας»).
Εάν οι τρελοί πράσινοι, μας εμποδίσουν να χρησιμοποιήσουμε ορυκτά καύσιμα, υπάρχει μόνο μία βεβαιότητα, πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν από το κρύο και την πείνα.

Φυσικά, η πλειονότητα των, ανίδεων οπαδών της υπερθέρμανσης του πλανήτη πιστεύουν στην πραγματικότητα ότι ο κόσμος πλησιάζει στο τέλος του.

Η πιο πρόσφατη τρομερή ανοησία είναι ότι τα πάντα στο κέντρο του Λονδίνου θα είναι κάτω από το νερό λόγω της υπερθέρμανσης.
Ορισμένοι πιστεύουν ότι ο πλανήτης δεν θα επιβιώσει και ότι δισεκατομμύρια θα πεθάνουν καθώς τα νερά θα κατακλύσουν πόλεις.

Το αφήγημα «παγκόσμια υπερθέρμανση» είναι απάτη… αλλά έπρεπε να αλλάξουν το όνομα της απάτης όταν έγινε σαφές ότι ο πλανήτης φαινόταν να γίνεται πιο δροσερός πιο συχνά απ’ ό,τι ζεσταινόταν και συνειδητοποίησαν ότι αν αντί για παγκόσμια υπερθέρμανση το αποκαλούσαν «κλιματική αλλαγή» θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν και άλλες φυσικές καταστροφές στην προπαγάνδα τους.

Και όλη η απάτη δημιουργήθηκε πριν από δεκαετίες για να προετοιμαστεί για τη Μεγάλη Επαναφορά το Great Reset.

Μια ομάδα Βρετανών ψυχολόγων ανέφερε ότι τα παιδιά υποφέρουν από άγχος που προκαλείται από τις τρομακτικές προβλέψεις που κάνουν εκείνοι που προβλέπουν ότι η κλιματική αλλαγή θα επηρεάσει το μέλλον μας.

Όλο αυτό το άγχος πρέπει να προστεθεί στο τεράστιο άγχος που προκαλεί η απάτη του Covid-19.

Οι καταστροφολόγοι οπαδοί της κλιματικής αλλαγής… για την υπερθέρμανση του πλανήτη έχουν προβλέψει ότι «η ζωή στη γη πεθαίνει, δισεκατομμύρια θα πεθάνουν και η κατάρρευση του πολιτισμού έχει ήδη αρχίσει.

Συνέκριναν επίσης την υπερθέρμανση του πλανήτη με το Ολοκαύτωμα αλλά «σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα».

Δεν υπάρχει ούτε ένα ίχνος αποδείξεων για τίποτα από όλα αυτά. Δείτε τα γεγονότα:
Στη δεκαετία του 1920, μισό εκατομμύριο άνθρωποι σκοτώθηκαν από καιρικές καταστροφές.

Την τελευταία δεκαετία το σύνολο ήταν 18.000.
Το 1900, σχεδόν το 5% της χερσαίας έκτασης του κόσμου έπιασε φωτιά.
Τώρα το ποσοστό είναι κοντά στο 3%.
Ο Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος και οι πολικές αρκούδες δεν κινδυνεύουν.

Η εκτίμηση της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή IPPC είναι ότι η στάθμη της θάλασσας θα μπορούσε να ανέβει κατά δύο πόδια μέχρι το έτος 2100.

Πόσο μεγάλη κρίση πιστεύετε ότι είναι αυτή, δεδομένου ότι το ένα τρίτο της Ολλανδίας ήταν πάντα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας –μερικές από αυτές πάνω από 60 πόδια κάτω επιφάνεια της θάλασσας;

Οι λάτρεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη δεν φαίνεται να γνωρίζουν ότι πάντα είχαμε καιρικές συνθήκες και πάντα υπήρχαν προφήτες που προειδοποιούσαν ότι το τέλος του κόσμου είναι κοντά.

Το 1817, ο Πρόεδρος της Βασιλικής Εταιρείας στο Λονδίνο προειδοποίησε ότι είχε υπάρξει μια σημαντική αλλαγή του κλίματος που θα οδηγούσε σε τεράστιες αλλαγές.
Το 1947, ένας Σουηδός γεωφυσικός προειδοποίησε ότι το κλίμα θερμαινόταν.

Στη δεκαετία του 1970, το BBC, αυτή η αιώνια πηγή παραπληροφόρησης, προειδοποίησε για μια επερχόμενη εποχή των παγετώνων – τόσο μεγάλη απειλή για τη ζωή όσο ένας πυρηνικός πόλεμος.

Το 2007 μας προειδοποίησαν ότι είχαμε πέντε χρόνια για να σώσουμε τον πλανήτη.
Το 2011, ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας είπε ότι μας απομένουν πέντε χρόνια.

Το 2017, τα Ηνωμένα Έθνη είπαν ότι μας έμειναν τρία χρόνια.
Το 2013, ένας καθηγητής του Κέιμπριτζ είπε ότι όλος ο πάγος της Αρκτικής θα είχε εξαφανιστεί μέχρι το 2015.

Το 2009, ο Γκόρντον Μπράουν, τότε πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, προειδοποίησε ότι είχαμε μόνο 50 ημέρες.
Το 2004, η εφημερίδα Observer μας είπε ότι θα ζούσαμε σε κλίμα της Σιβηρίας μέχρι το 2020.

Πριν από έντεκα χρόνια, ο πρίγκιπας Κάρολος – σήμερα Βασιλιάς της Βρετανίας που του πέταξαν αυγά – είπε ότι μας έμειναν οκτώ χρόνια για να σώσουμε τον πλανήτη.

Αν υπήρξαν περίεργα καιρικά φαινόμενα τα τελευταία χρόνια, ήταν η ανθρώπινη παρέμβαση – αλλά εσκεμμένα όχι τυχαία.
Κανένας ορθολογικός επιστήμονας που έχει εξετάσει τα στοιχεία δεν πιστεύει στον μύθο της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Κάθε φορά που βρέχει οι υστερικοί υποστηρικτές της κλιματικής αλλαγής… κατηγορούν την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Αλλά η πιο υγρή μέρα στη Βρετανία το καλοκαίρι του 2022 ήταν λιγότερο κατά 1/3 λιγότερο υγρή από την χειρότερη ημέρα του 1929.
Μας λένε ότι οι τυφώνες είναι πιο συνηθισμένοι τώρα.
Αλλά αυτό είναι ψέμα.

Προσπαθούν να αυξήσουν τα νούμερα μετρώντας τα αεράκια ως καταιγίδες, αλλά τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα: δεν υπάρχουν περισσότεροι τυφώνες σήμερα από ότι παλιά.
Τα μέσα ενημέρωσης απλώς κάνουν περισσότερη φασαρία γιατί βοηθούν την ατζέντα.

Δεν υπάρχουν πια δασικές πυρκαγιές μεγάλης έκτασης.
Οι υποστηρικτές της κλιματικής αλλαγής ισχυρίζονται ότι οι δασικές πυρκαγιές είναι αποτέλεσμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη. 

Ωστόσο, οι ειδικοί τόσο στην Αυστραλία όσο και στην Αμερική κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κλιματική αλλαγή είχε μικρή ή καθόλου επίδραση στην ανάπτυξη δασικών πυρκαγιών – οι οποίες, σε κάθε περίπτωση, είναι λιγότερο συχνές από ότι στο παρελθόν.
Η μέση ετήσια έκταση αμερικανικού δάσους που καίγεται είναι τώρα περίπου 6,6 εκατομμύρια.

Το 1928, η μέση ετήσια έκταση αμερικανικών δασών που χάθηκαν από τις πυρκαγιές ήταν 41,7 εκατομμύρια.
Είναι σίγουρο ότι το 41,7 είναι μεγαλύτερο από το 6,6.

Μεταξύ του 1931 (η κορύφωση) και του 2020, σημειώθηκε μείωση 99,7% στον αριθμό των θανάτων από φυσικές καταστροφές σε όλο τον κόσμο.

Οι υστερικοί της κλιματικής αλλαγής δεν συνειδητοποιούν ότι χωρίς άνθρακα δεν μπορείς να φτιάξεις ατσάλι και ότι χωρίς ατσάλι δεν μπορείς να φτιάξεις ανεμογεννήτριες ή ηλιακούς συλλέκτες.

Μεγάλο μέρος της λεγόμενης καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας που πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτές τις μέρες δημιουργείται από την καύση ξύλου.

Και το ξύλο προέρχεται από την Αμερική όπου τα δέντρα κόβονται πριν μετατραπούν σε βιομάζα και στη συνέχεια μεταφέρονται στον Ατλαντικό με μεγάλα πλοία που κινούνται με ντίζελ.

Οι υστερικοί της κλιματικής αλλαγής ισχυρίστηκαν ότι η κλιματική αλλαγή θα έχει ως αποτέλεσμα την εξαφάνιση των κοάλα (μεταξύ άλλων ζώων).

Αυτή τη στιγμή ζουν 300.000 κοάλα στη φύση και η κύρια απειλή για την ύπαρξή τους είναι η καταστροφή του οικοτόπου τους – ως αποτέλεσμα των αγροτών που χρειάζονται περισσότερη γη για την καλλιέργεια βιοκαυσίμων.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών λέει ότι οι αποδόσεις των καλλιεργειών θα αυξηθούν κατά 30% μέχρι το έτος 2050.

Οι φτωχότερες χώρες του πλανήτη θα δουν τις αποδόσεις τους να αυξάνονται κατά 80-90%.

Αλλά η αύξηση των αποδόσεων θα εξαρτηθεί από τη χρήση τρακτέρ και βαρέων μηχανημάτων που, φυσικά, θα απαιτήσουν πετρέλαιο.
(Οι αγροτικές περιοχές των φτωχών χωρών δεν θα μπορούν να αντέξουν οικονομικά την ηλεκτρική ενέργεια και τα σημεία φόρτισης μέχρι να γίνουν πλουσιότερες.)

Οι λάτρεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη θα αναγκάσουν τις φτωχές χώρες να παραμείνουν φτωχές.

Υπάρχουν σχέδια για την κατασκευή χάλυβα χωρίς τη χρήση άνθρακα.

Πώς μπορεί λοιπόν να γίνει αυτό;
Προφανώς, ο νέος πράσινος χάλυβας θα κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας υδρογόνο ως καύσιμο αντί για άνθρακα.

Και από πού προέρχεται το υδρογόνο;
Λοιπόν, δεδομένου ότι το καθαρό υδρογόνο θα προέλθει σε ποσοστό 

95% του παρασκευάζεται με ορυκτά καύσιμα.
Έτσι, θα φτιάξουν πράσινο άνθρακα θα καίνε ορυκτά καύσιμα.

Θα παράγουν υδρογόνο καίγοντας ορυκτά καύσιμα και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουν το υδρογόνο για να φτιάξουν τον χάλυβα.

Ο ειδικός μηχανικός Gordon Murray επισημαίνει άλλα προβλήματα με τη χρήση του υδρογόνου.

Απαιτούνται τεράστιες ποσότητες ενέργειας για να παραχθεί και είναι επικίνδυνο το υδρογόνο να αποθηκευτεί.

Ο Murray υποστηρίζει ότι η παραγωγή ενός λίτρου υδρογόνου χρησιμοποιεί περισσότερα υγρά καύσιμα από ότι χρειάζεται για να παραχθεί ένα λίτρο βενζίνης.
Πρέπει να γελάσεις, έτσι δεν είναι;

Ο παραλογισμός συνεχίζεται

Οι ενθουσιώδεις υποστηρικτές των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και των ανεμογεννητριών δεν συνειδητοποιούν ότι θα χρειαστούμε τεράστια νέα ορυχεία για να σκάψουμε τεράστιες ποσότητες κοβαλτίου, λιθίου, νικελίου και άλλων βασικών προϊόντων να χρησιμοποιήσουμε.

Δοκιμάστε να σκάψετε ορυχεία χωρίς ορυκτά καύσιμα.

Τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν υψηλότερο αποτύπωμα άνθρακα από τα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης και για να προστεθεί σε αυτό η ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιούν δημιουργείται συχνά από την καύση ορυκτών καυσίμων.

Και εκείνες οι ανόητες ψυχές που αγοράζουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα σύντομα θα δυσκολεύονται να βρουν κάπου να τα οδηγήσουν καθώς οι δρόμοι παντού είναι χωρισμένοι για να παρέχουν χιλιάδες μίλια κακοσχεδιασμένων ποδηλατοδρόμων.

Ο κατασκευασμένος μύθος της υπερθέρμανσης του πλανήτη έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο μέρος της παγκόσμιας οικονομίας.

Ένας επαγγελματίας διαχειριστής επενδύσεων ανακοίνωσε ότι «ο κόσμος υφίσταται ραγδαίες αλλαγές εν μέσω της υποβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος και της επικείμενης κατάρρευσης του παγκόσμιου κλιματικού συστήματος».

Δεν υπάρχει ούτε ένα ίχνος αποδείξεων για τίποτα από όλα αυτά. 

Και ελλείψει στοιχείων, οι υστερικοί της κλιματικής αλλαγής χρησιμοποιώντας γεωμηχανική, σκοπεύουν να στείλουν τόνους ανθρακικού ασβεστίου στη στρατόσφαιρα για να μπλοκάρουν τον ήλιο με το πρόσχημα της καταπολέμησης της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Όταν στην πραγματικότητα, αυτό θα μειώσει δραστικά την περίοδο των καλλιεργειών προκαλώντας μαζική πείνα.

Οι διευθυντές των εταιρειών είναι τόσο τρομοκρατημένοι από την κριτική τους από τους κουλτουριάρηδες και τους τρελούς που προωθούν τον μύθο της υπερθέρμανσης του πλανήτη και ακολουθούν την θορυβώδη μειοψηφία.

Η Ρυθμιστική Αρχή Συντάξεων του Ηνωμένου Βασιλείου έχει προειδοποιήσει τους διαχειριστές των συνταξιοδοτικών συστημάτων ότι θα βρεθούν σε μπελάδες εάν δεν προβούν σε υποχρεωτικές αποκαλύψεις για τους κλιματικούς κινδύνους.

Θα πρέπει να αναφέρουν τις επενδύσεις τους σε εταιρείες που δεν κάνουν ικανοποιητικές αλλαγές για να ταιριάζουν με τους φανταστικούς φόβους για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Υποψιάζομαι ότι ως αποτέλεσμα θα μειωθούν δραματικά οι συντάξεις.

Στην Αμερική, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, η χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή και το Υπουργείο Οικονομικών εξετάζουν την ενσωμάτωση των πολιτικών για την υπερθέρμανση του πλανήτη στη χρηματοοικονομική ρύθμιση.
Το ίδιο συμβαίνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πράγματι, το Ηνωμένο Βασίλειο φαίνεται να ηγείται του κόσμου στην εισαγωγή καταπιεστικών και επικίνδυνων νέων κανονισμών.

Η αλήθεια, φυσικά, είναι ότι δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τη θεωρία ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη (ή οποιαδήποτε παραλλαγή) θα αποτελέσει απειλή για τον τρόπο ζωής μας με οποιονδήποτε τρόπο.
Σίγουρα δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν, πόσο μάλλον να αποδείξουν, ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη θα έχει οποιαδήποτε επιρροή στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Αυτό που συμβαίνει, φυσικά, είναι ότι χρησιμοποιούνται οικονομικοί κανονισμοί για την επιβολή επιθετικών πολιτικών για την υπερθέρμανση του πλανήτη που δεν είναι ούτε απαραίτητες ούτε δημοφιλείς αλλά αποτελούν μέρος της παγκόσμιας επαναφοράς.

Επιπλέον, ακτιβιστές – επενδυτές παίρνουν τον έλεγχο.
Τον Μάιο του 2021, ένα ολλανδικό δικαστήριο αποφάσισε ότι η Shell, η πετρελαϊκή εταιρεία, πρέπει να μειώσει τις εκπομπές άνθρακα κατά 45% έως το 2030 σε σύγκριση με τα επίπεδά της το 2019.
Μια ομάδα ακτιβιστών με μόλις 0,02% των μετοχών στην Exxon, μια άλλη εταιρεία πετρελαίου, κατάφερε με κάποιο τρόπο να κερδίσει δύο έδρες στο 12μελές διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα μειώσει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου κατά 78% έως το 2035, σε σύγκριση με τα επίπεδα του 1990.
Κανείς δεν φαίνεται να είπε στην κυβέρνηση ότι ο πληθυσμός έχει αυξηθεί κατά πολλά εκατομμύρια και θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Τα απαράδεκτα lockdowns

Τα Ηνωμένα Έθνη ενθουσιάστηκαν όταν ανέφεραν ότι οι στόχοι τους για την κλιματική αλλαγή για το 2020 είχαν σχεδόν επιτευχθεί με τα παγκόσμια lockdowns για τον Covid-19.

Θα πρέπει να υπάρχουν σχεδόν συνεχή lockdown για να μείνουν ευχαριστημένοι οι θιασώτες της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Πλούσιοι που είναι υπεύθυνοι για τις πλούσιες κυβερνήσεις υπόσχονται να τερματίσουν τη χρήση ορυκτών καυσίμων έως το 2050.

Οι φτωχοί θα πρέπει να πληρώσουν για αυτό μέσω των δασμών για τον άνθρακα.

Οι αναπτυσσόμενες χώρες θα τιμωρηθούν.

Τώρα που έχουν στριμώξει την πλειοψηφία με την φάρσα του Covid-19, πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τις πεποιθήσεις μας, τις αντιλήψεις μας και να επανεκτιμήσουμε τους εχθρούς μας.

Για παράδειγμα, πρέπει να ξέρετε ότι όποιος μιλάει για βιώσιμη ανάπτυξη μέσω της κλιματικής αλλαγής είναι δόλιος άνθρωπος.
Η φιλοσοφία που είναι γνωστή ως βιώσιμη ανάπτυξη είναι μια άμεση διαδρομή προς το τέλος της δημοκρατίας και της ανθρωπότητας.

Οι ανίκανοι μοντελιστές και οι ελεύθεροι σκοπευτές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σκορπούν τρόμο και καταστέλλουν τις αλήθειες όπως πυροδότησαν τον φόβο του Covid και δαιμονοποιούν τους αλήθειες.

Η απάτη του Covid-19 ήταν μόνο η αρχή.


Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι μια παγίδα απέναντι στην λογική…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου