Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ "ΠΛΕΥΡΗΤΙΔΑ"....

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΈΞΟΔΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ



Γράφει ο Brian Shilhavy
Μετάφραση: Απολλόδωρος


Το γεγονός ότι υπάρχει κρίση στο ιατρικό σύστημα των ΗΠΑ δεν αμφισβητείται, καθώς ακόμη και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης το καλύπτουν από το 2021, καθώς πολλοί θάλαμοι επειγόντων περιστατικών νοσοκομείων σε όλες τις ΗΠΑ είτε έκλεισαν εντελώς, είτε μείωσαν τις ώρες λειτουργίας τους, λόγω έλλειψης προσωπικού


Είμαι μια επαγγελματίας νοσηλεύτρια στα επείγοντα περιστατικά εδώ και 25 χρόνια.

Ο αριθμός των θρόμβων αίματος, των εγκεφαλικών επεισοδίων, των καρδιακών επεισοδίων όπως η μυοκαρδίτιδα/περικαρδίτιδα, η παράλυση Bell, ο έρπητας ζωστήρας κ.λπ. που έχω δει από την έναρξη της κυκλοφορίας του εμβολίου είναι μεγαλύτερος από ό,τι έχω δει ποτέ τα προηγούμενα 23,5 χρόνια μαζί.

Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί κάποιος να μην τρομάζει από αυτό που βλέπουμε.

Όταν προσπαθώ να το συζητήσω αυτό με τους συναδέλφους μου, γυρίζουν το κεφάλι και κοιτάζουν σκυθρωποί, αλλά σπάνια μιλούν.

Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει επειδή, όπως και εγώ, αισθάνονται προδομένοι που ακολουθούν την αφήγηση, αλλά σε αντίθεση με εμένα δεν ανοίγουν τα μάτια τους και δεν μιλούν (φοβούνται για την καριέρα τους και επίσης φοβούνται μέχρι θανάτου ότι τα σώματά τους είναι ωρολογιακές βόμβες).

Είναι πιο εύκολο να αγνοήσουν παρά να αναγνωρίσουν. - Susan Pace, Medscape

Ένα από τα πιο πρόσφατα κλεισίματα συνέβη στο Ιατρικό Κέντρο της Wellstar στην Ατλάντα, στη νοτιοδυτική Ατλάντα, μια κοινότητα κυρίως μαύρων. (Πηγή.)

Νωρίτερα αυτό το μήνα (Νοέμβριος 2022) μια ομάδα ιατρικών οργανώσεων που περιλαμβάνει την Αμερικανική Ιατρική Ένωση και την Αμερικανική Ψυχιατρική Ένωση προειδοποίησε τον Πρόεδρο Biden ότι τα τμήματα επειγόντων περιστατικών των νοσοκομείων φτάνουν σε "οριακό σημείο", καθώς αντιμετωπίζουν τις εισροές ασθενών που αναζητούν κρεβάτια που δεν είναι διαθέσιμα.


"Το δίχτυ ασφαλείας του έθνους μας βρίσκεται στα πρόθυρα να σπάσει ανεπανόρθωτα- τα ΤΕΠ είναι μπλοκαρισμένα και υπερφορτωμένα με ασθενείς που περιμένουν - περιμένοντας να τους δουν- περιμένοντας να εισαχθούν σε νοσοκομειακή κλίνη- περιμένοντας να μεταφερθούν σε ψυχιατρικές, ειδικευμένες νοσηλευτικές ή άλλες εξειδικευμένες εγκαταστάσεις- ή, περιμένοντας απλώς να επιστρέψουν στο νοσηλευτικό τους σπίτι", ανέφεραν οι ομάδες στην επιστολή τους προς τον Biden. (Πηγή.)

Μια έκθεση της εταιρείας εμπορικών πληροφοριών Definitive Healthcare νωρίτερα αυτό το μήνα ανέφερε ότι 334.000 γιατροί, νοσηλευτές, βοηθοί γιατρών και άλλοι κλινικοί γιατροί θα αποχωρήσουν από το εργατικό δυναμικό το 2021.


Οι γιατροί παρουσίασαν τη μεγαλύτερη απώλεια, με 117.000 επαγγελματίες να εγκαταλείπουν το εργατικό δυναμικό το 2021, ακολουθούμενοι από τους νοσηλευτές, με 53.295 αποχωρήσεις, και τους βοηθούς γιατρούς, με 22.704 αποχωρήσεις.

Περίπου 22.000 φυσικοθεραπευτές εγκατέλειψαν επίσης το εργατικό δυναμικό της υγειονομικής περίθαλψης και 15.500 αδειούχοι κλινικοί κοινωνικοί λειτουργοί, σύμφωνα με έκθεση της εταιρείας εμπορικών πληροφοριών Definitive Healthcare.

Μεταξύ των ιατρικών ειδικοτήτων, οι μεγαλύτερες μειώσεις παρατηρήθηκαν στους τομείς της εσωτερικής ιατρικής, της οικογενειακής ιατρικής και της ιατρικής επειγόντων περιστατικών.

"Όπως οι κλινικοί γιατροί και οι εγγεγραμμένοι νοσηλευτές, οι πάροχοι σε αυτές τις τρεις ειδικότητες εργάστηκαν συχνά στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια της πανδημίας, διακινδυνεύοντας να εκτεθούν και αντιμετωπίζοντας πολλές από τις ίδιες πιέσεις και στρεσογόνους παράγοντες που περιγράφηκαν προηγουμένως", έγραψαν οι συντάκτες της έκθεσης.

Το 2021, 15.000 γιατροί εσωτερικής ιατρικής εγκατέλειψαν το εργατικό δυναμικό, ακολουθούμενοι από 13.015 παρόχους που εγκατέλειψαν την οικογενειακή πρακτική και 10.874 που εγκατέλειψαν την κλινική ψυχολογία.

Η έκθεση της Definitive Healthcare αξιοποιεί δεδομένα από περισσότερους από 2 εκατομμύρια γιατρούς και νοσηλευτές, 9.200 νοσοκομεία και IDN και 128.000 ομάδες γιατρών. (Πηγή.)

Ενώ τα στατιστικά στοιχεία για το 2022 δεν είναι ακόμη διαθέσιμα, καθώς το έτος δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, μια έρευνα που διεξήχθη τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους αποκάλυψε ότι το ένα τρίτο των νοσηλευτών της χώρας σχεδίαζε να εγκαταλείψει τη δουλειά του το 2022. (Πηγή.)

Το Becker Hospital Review ανέφερε σήμερα ότι τα ταμειακά αποθέματα, ένας σημαντικός δείκτης οικονομικής σταθερότητας, μειώνονται για τα νοσοκομεία και τα συστήματα υγείας σε όλες τις ΗΠΑ. (Πηγή.) Λιγότερο προσωπικό για τη θεραπεία των ασθενών ισοδυναμεί με λιγότερους πελάτες, γεγονός που οδηγεί σε απώλεια εσόδων.

Αυτά είναι γεγονότα που κανείς δεν αμφισβητεί.

Ωστόσο, όταν εξετάζουμε τους λόγους για τους οποίους αυτό το ιατρικό προσωπικό έχει εγκαταλείψει τις θέσεις εργασίας του, φαίνεται ότι υπάρχουν ορισμένοι λόγοι που δεν επιτρέπεται να αναφέρονται ή να συζητούνται στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης. 

Οι συνήθεις λόγοι που δίνουν τα εταιρικά ειδησεογραφικά μέσα, τα οποία χρηματοδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, είναι οι εξής: "συνταξιοδότηση, επαγγελματική εξουθένωση και στρεσογόνοι παράγοντες που σχετίζονται με πανδημίες".

Αυτό που δεν αναφέρεται ποτέ, ωστόσο, είναι πόσοι από αυτούς τους επαγγελματίες υγείας, οι περισσότεροι από τους οποίους υποχρεώθηκαν να λάβουν τα πειραματικά εμβόλια COVID-19, πέθαναν ή έμειναν ανάπηροι μετά τα εμβόλια COVID-19.


Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, πηγές στον Καναδά έχουν ήδη βρει πάνω από 80 γιατρούς που πέθαναν μετά τα εμβόλια COVID-19.

Βλέπε: healthimpactnews

Ο άλλος λόγος που δεν αναφέρεται ποτέ στις εταιρικές ειδήσεις, είναι η συναισθηματική και ψυχική κατάσταση των επαγγελματιών ιατρών που εξακολουθούν να εργάζονται στο σύστημα, και οι οποίοι έχουν συνειδητοποιήσει τι πραγματικά προκαλούν αυτά τα θανατηφόρα εμβόλια, αλλά φοβούνται να μιλήσουν.

Ευτυχώς, κάποιοι έχουν τολμήσει να μιλήσουν, όπως η νοσοκόμα Susan Pace, την οποία ανέφερα στην αρχή αυτού του άρθρου από ένα φόρουμ για επαγγελματίες υγείας στο Medscape.

Αυτό το φόρουμ είναι ένα σπάνιο μέρος στο Διαδίκτυο όπου οι επαγγελματίες υγείας έχουν μιλήσει για τους τραυματισμούς και τους θανάτους μετά τις ενέσεις COVID-19, καθώς οι επαγγελματίες υγείας ήταν από τους πρώτους που έλαβαν ενέσεις με αυτά τα πειραματικά "εμβόλια" και πολλοί έχουν πάει εκεί για να αναζητήσουν βοήθεια για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Καλύψαμε πολλές από τις μαρτυρίες τους τον Ιούνιο του περασμένου έτους: healthimpactnews

Ο Conejo Guardian, ένας ανεξάρτητος ειδησεογραφικός οργανισμός στην κομητεία Ventura της Καλιφόρνια, έχει επίσης δώσει φωνή σε μερικούς από αυτούς τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου που έχουν μιλήσει σχετικά με τους τραυματισμούς που έχουν δει μετά από ενέσεις COVID, τους οποίους έχουμε αναδημοσιεύσει: healthimpactnews και healthimpactnews
Ώρα να εγκαταλείψετε το διεφθαρμένο ιατρικό σύστημα


Το ιατρικό σύστημα καταρρέει και δεν υπάρχει κανένας πιθανός τρόπος να μεταρρυθμιστεί ή να σωθεί χωρίς να αντιμετωπιστεί η διαφθορά στο σύστημα, ξεκινώντας από τα εγκληματικά εμβόλια COVID-19.

Οι περισσότεροι από αυτούς που γνωρίζουν την αλήθεια για τα εμβόλια COVID-19 και το πόσο θανατηφόρα είναι, έχουν ήδη εγκαταλείψει το σύστημα. Ως εκ τούτου, όσοι έχουν απομείνει είναι ως επί το πλείστον υπέρ των εμβολίων ή δεν είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν την καριέρα τους για να πάρουν θέση ενάντια στην εγκληματική διαφθορά που εξαπέλυσε τα εμβόλια COVID-19 στο κοινό.

Δεν είναι περίεργο που τα νοσοκομεία και τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών της χώρας είναι υπερπλήρη ή αναγκάζονται να κλείσουν. Ο λόγος είναι τόσο ξεκάθαρος όσο η μέρα, αλλά τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης δεν τον αναφέρουν.
Και δεν υπάρχουν πολιτικές ή δικαστικές λύσεις σε αυτό το πρόβλημα, καθώς τόσο οι Δημοκρατικοί όσο και οι Ρεπουμπλικάνοι είναι υπέρ των εμβολίων, όπως και το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Η Μεγάλη Φαρμακευτική τους κατέχει.


Δεν θα βρείτε ανακούφιση εκεί.

Η μόνη επιλογή που σας απομένει είναι να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το ιατρικό σύστημα. Το σύστημα ως επί το πλείστον δεν θεραπεύει κανέναν ούτως ή άλλως, καθώς αυτό είναι ένα τρομερό επιχειρηματικό μοντέλο.

Είναι ένα πολύ κερδοφόρο σύστημα "διαχείρισης ασθενειών" και το βάθος της διαφθοράς που υπάρχει μέσα σε αυτό έχει αποκαλυφθεί πλήρως από την απάτη του COVID-19, καθώς κυριολεκτικά δεκάδες χιλιάδες, αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες, γιατροί και επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο αντιμετώπισαν με επιτυχία τα συμπτώματα του COVID-19 με ποσοστό επιτυχίας σχεδόν 100% χρησιμοποιώντας παλαιότερα φάρμακα που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά, καθώς και φυσικές θεραπείες.

Ολόκληρο το σύστημα καταρρέει, οπότε είναι μια καλή στιγμή να αρχίσετε να μαθαίνετε πώς να φροντίζετε την υγεία σας χωρίς να βασίζεστε στους "ειδικούς" που έχουν πουλήσει την ψυχή τους για να παραμείνουν σε μια πολύ κακή επιχείρηση.

Καθώς το σύστημα καταρρέει, θα προκύψουν νέες οικονομικές ευκαιρίες για όσους έχουν ακόμα ψυχή και συνείδηση, για να παρέχουν εναλλακτικές λύσεις, ειδικά στην περίθαλψη τραυμάτων.

Αλλά θα είναι ένας τεράστιος αγώνας, γιατί οι Παγκοσμιοποιητές δεν θα μείνουν άπραγοι και θα επιτρέψουν να συμβεί αυτό. Θα χρειαστεί ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού να είναι πρόθυμο να υποστηρίξει νέες ιδιωτικές επιχειρήσεις που διαχωρίζονται από την κρατική χρηματοδότηση, όπως το Medicare και το Medicaid.

Και μόλις οι ασφαλιστικές εταιρείες ξυπνήσουν και παραδεχτούν ότι οι πιο κερδοφόροι άνθρωποι που ασφαλίζουν είναι αυτοί που απέρριψαν τα εμβόλια COVID, θα προκύψουν ευκαιρίες για να γίνουν και οι ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας πιο προσιτές.

Δυστυχώς, πολύ λίγοι θα ακολουθήσουν αυτή τη συμβουλή. Πάρα πολλοί εξακολουθούν να περιμένουν έναν σωτήρα, όπως ο Donald Trump ή ο Ron DeSantisις, να έρθει και να τα διορθώσει όλα.
Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Αλλά αν δεν το έχετε καταλάβει αυτό μέχρι τώρα, μάλλον δεν θα το καταλάβετε ποτέ.

Όσο συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε και να εμπιστεύεστε το ιατρικό σύστημα, οι πιθανότητες να πεθάνετε σε ένα υπερπλήρες δωμάτιο επειγόντων περιστατικών κάπου θα συνεχίσουν να αυξάνονται.


Δείτε περισσότερα εδώ vaccineimpact.com


*** Δικτυογραφία:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου