Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ...

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΧΙΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΑΛΑΒΟΙ" ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ...



ΑΘΑΜΑΝΑΣ: Μαζί με τα ερχόμενα και προφητευμένα, μεγαλειώδη γεγονότα τα οποία πολύ συντόμως θα βιώσουμε, θα έλθει και η Απελευθέρωση του πλέον Αδικημένου κομματιού πανάρχαιας ελληνικής γης, το οποίο αν και απελευθερώθηκε τρεις φορές μέχρι σήμερα, το οποίο αν και Αναγνωρίστηκε από επτά (7) Μεγάλες Δυνάμεις της εποχής εκείνης (1914), παρέμεινε στα χέρια μιας κτηνώδους και διπλά-βαρβαρικής εξουσίας (αλβανο-κομμουνιστικής), με την Ελλάδα να συμπεριφέρεται ως κακιά μητριά και όχι ως αληθινή Μητέρα.



Τα τρισάθλια γεγονότα λοιπόν που τώρα βιώνουμε στη Χιμάρα και την υπόλοιπη Βόρειο Ήπειρο, από την πλέον άξεστη, αχάριστη και βαρβαρική φυλή της Ευρώπης, εξαιτίας της Αναισθησίας του "Ανθελληνικού" κράτους μας, θα αποτελέσουν ίσως τη θρυαλλίδα, ώστε κάποιοι νέοι "Γεώργιοι-Χρηστάκηδες Ζωγράφοι", οι "παλαβοί" του Οσίου Παϊσίου, "να μπουν ένα πρωί - χωρίς διαταγή" και να απελευθερώσουν Οριστικά την πονεμένη Βόρειο Ήπειρό μας...

Αναμένοντας πολύ σύντομα...

ΑΜΗΝ



Όσιος Παΐσιος:


«Μη φοβάστε. Εσάς θα σας ελευθερώσουν κάτι παλαβοί από μέσα και από έξω. Παλαβοί με την καλή έννοια, δηλαδή παλικάρια. Αυτοί δε θα καταλαβαίνουν από πολιτικές, και θα μπούν μέσα να βοηθήσουν.

 Οι πολιτικοί θα το χαρούν κι αυτοί κατά βάθος, αλλά αυτοί δεσμεύονται και δεν μπορούν να ενεργήσουν. Οι άλλοι θα το δεχτούν. Ε! αφού έγινε τώρα, έγινε, θα πούν. Μη φοβάστε.

 Λειτουργούν και οι πνευματικοί νόμοι. Πόνος είναι αυτός. Μια οικογένεια είμαστε και μας χώρισαν. Σαν να λένε, αυτά τα παιδιά να πάνε χώρια από τους υπόλοιπους. Πονάει αυτό!! Τόσες φορές την ελευθερώσαμε τη Βόρεια Ήπειρο, τόσα αίματα, τόσα κρυοπαγήματα! Δε θα παν χαμένα όλα αυτά.»

Ἀθανάσιου Ρακοβαλῆ, «Ὁ πατήρ Παΐσιος μοῦ εἶπε», ἔκδοση 18η, σελ. 76






1 σχόλιο:

  1. ΕΠΤΑ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ, ΘΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΜΑΣ ΗΠΕΙΡΟ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή