Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ! Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 ΠΟΥΤΙΝ: «ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ, ΝΑΖΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΗΘΕΛΑΝ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΜΦΥΛΙΟ! Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΙΑ!»

2 ΒΙΝΤΕΟ


Ο πρόεδρος της ρώσικης Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν θα κάνει ορισμένες σημαντικές δηλώσεις απόψε δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου ο Ντ. Πεσκόφ

Έφθασε η ώρα, ώρα της Μόσχας..στις 22h10 { ώρα Μόσχας) Το διάγγελμα..

Ο Πούτιν ευχαρίστησε τους Ρώσους για την αντοχή, την αλληλεγγύη και τον πατριωτισμό τους, σημείωσε ότι κάθε εκβιασμός και αναταραχή είναι καταδικασμένος ολόκληρη η κοινωνία είναι από κοινού και εξ ολόκληρου υπεύθυνη για την τύχη της Πατρίδας. 

Έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες αποφάσεις για την εξουδετέρωση της απειλής που εμφανίστηκε. Μια ένοπλη εξέγερση θα είχε καταπνιγεί ούτως ή άλλως.

οι διοργανωτές της εξέγερσης κατάλαβαν ότι είχαν διαπράξει εγκληματικές πράξεις, διχάζοντας μια χώρα που αντιστέκεται σε μια εξωτερική απειλή όταν οι σύντροφοί μας πεθαίνουν στο μέτωπο.

 Οι οργανωτές της εξέγερσης δεν πρόδωσαν μόνο τους εαυτούς τους και τον λαό τους, αλλά και αυτούς που σύρθηκαν στην εξέγερση.

Γνωρίζουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μαχητών και διοικητών της Ομάδας Βάγκνερ είναι πατριώτες. Παρασύρθηκαν σε μια περιπέτεια.

Ευχαριστώ όλους τους στρατιωτικούς, τους αξιωματικούς των πληροφοριών που αντιτάχθηκαν στους στασιαστές .

Ο Πούτιν πρόσφερε στους μαχητές του Βάγκνερ να υπογράψουν συμβόλαιο με το Υπουργείο Άμυνας, να επιστρέψουν στην πατρίδα τους ή να πάνε στη Λευκορωσία.

Οι εχθροί της Ρωσίας ήθελαν να πνιγεί η χώρα σε μια αιματηρή εμφύλια διαμάχη, υπολόγισαν λάθος. Εθνοπροδότες, δυτικοί εχθροί και «Ναζί» στην Ουκρανία ήθελαν η κοινωνία μας να «πνιγεί σε αιματηρές εμφύλιες διαμάχες».

Ο Πρόεδρος σημείωσε ότι το θάρρος και η αυτοθυσία των ηρώων-πιλότων που έπεσαν στα γεγονότα του Σαββάτου τους έσωσε από τρομερές συνέπειες.

«Ευχαριστώ εκείνους τους στρατιώτες και τους διοικητές της ομάδας Βάγκνερ που δεν πήγαν στον αδελφοκτόνο πόλεμο, σταμάτησαν την τελευταία στιγμή. Θα μπορέσετε να συνάψετε σύμβαση με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, να επιστρέψετε στους αγαπημένους σας ή να πάτε στη Λευκορωσία. Αυτή η υπόσχεση θα εκπληρωθεί»

«Εκφράζω την αναγνώρισή μου στον Alexander Lukashenko για τη συμμετοχή του στις διαπραγματεύσεις»

Ο Πούτιν είπε ότι με άμεσες οδηγίες του, ελήφθησαν αποφάσεις με στόχο την αποφυγή αιματοχυσίας.


H OMΙΛΙΑ (το βιντεο)

Σήμερα απευθύνω και πάλι έκκληση σε όλους τους πολίτες της Ρωσίας. Σας ευχαριστούμε για την αντοχή, την αλληλεγγύη και τον πατριωτισμό σας. Αυτή η αλληλεγγύη των πολιτών έχει δείξει ότι κάθε εκβιασμός, κάθε προσπάθεια δημιουργίας εσωτερικής αναταραχής είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.

Από την ομιλία του Προέδρου της ΡωσίαςΈχει αποδειχθεί η υψηλότερη εδραίωση της κοινωνίας, της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας σε όλα τα επίπεδα. 

Μια σταθερή και ξεκάθαρη θέση υπέρ της συνταγματικής τάξης έχουν ληφθεί από δημόσιους οργανισμούς, θρησκευτικά δόγματα, τα κύρια πολιτικά κόμματα, στην πραγματικότητα, ολόκληρη τη ρωσική κοινωνία. Όλοι ήταν ενωμένοι και συσπειρωμένοι από την ουσιαστική – ευθύνη για την τύχη της Πατρίδας.

Ήταν μια αδελφοκτονία που ήθελαν οι εχθροί της Ρωσίας: τόσο οι νεοναζί στο Κίεβο και τα δυτικά αφεντικά τους, καθώς και κάθε είδους εθνικοί προδότες. Ήθελαν Ρώσοι στρατιώτες να σκοτωθούν μεταξύ τους, να σκοτώσουν στρατιώτες και πολίτες, ώστε στο τέλος η Ρωσία να χάσει και η κοινωνία μας να διχαστεί, να πνιγεί σε έναν αιματηρό εμφύλιο πόλεμο.

Είμαι ευγνώμων στον Πρόεδρο της Λευκορωσίας Alexander Grigoryevich Lukashenko για τις προσπάθειές του και τη συμβολή του στην ειρηνική επίλυση της κατάστασης.

Ευχαριστώ τους στρατιώτες και τους διοικητές της Ομάδας Βάγκνερ που πήραν τη μόνη σωστή απόφαση – δεν μπήκαν σε αδελφοκτόνο λουτρό αίματος, σταμάτησαν στην τελευταία γραμμή. 

Σήμερα, έχετε την επιλογή να συνεχίσετε να υπηρετείτε τη Ρωσία συνάπτοντας σύμβαση με το Υπουργείο Άμυνας ή άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου ή επιστρέφοντας στην οικογένεια και τους φίλους σας. Όποιος θέλει μπορεί να πάει στη Λευκορωσία. 

Η υπόσχεση που έδωσα θα τηρηθεί. Επαναλαμβάνω, η επιλογή είναι δική σας, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι επιλογή των Ρώσων στρατιωτών που κατάλαβαν το τραγικό λάθος τους.

Είναι η πατριωτική διάθεση των πολιτών, η εδραίωση ολόκληρης της ρωσικής κοινωνίας που έπαιξε καθοριστικό ρόλο αυτές τις μέρες. Αυτή η υποστήριξη μας επέτρεψε να ξεπεράσουμε μαζί τις πιο δύσκολες δοκιμασίες για τη χώρα μας.

Για να συνοψίσουμε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στην πραγματικότητα ανακοίνωσε την εκκαθάριση του PMC «Wagner» υπό την υφιστάμενη μορφή του.

Στους μαχητές προσφέρθηκαν δύο επιλογές: είτε να πάνε κάτω από την πτέρυγα του στρατού είτε να παραιτηθούν.
Ο πρόεδρος δεν έχει ανακοινώσει κανένα ανασχηματισμό...


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πραγματοποιεί συνάντηση αυτή τη στιγμή, είπε ο Πεσκόφ.

Συμμετέχουν ο γενικός εισαγγελέας Krasnov, ο υπουργός Εσωτερικών Kolokoltsev, ο υπουργός Άμυνας Shoigu, ο διευθυντής FSB Bortnikov, ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Zolotov, ο διευθυντής FSO Kochnev, ο επικεφαλής της ερευνητικής επιτροπής Bastrykin και ο επικεφαλής της διοίκησης του Κρεμλίνου Vaino.
Rybar: Μονάδες του Wagner PMC, μαζί με τυπικά όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό, εισήλθαν στο έδαφος της Λευκορωσίας.




 

1 σχόλιο:

  1. Πάντως λεν ότι την Πόλη θα τη πάρουν Ρώσοι κομμουνιστές και όχι ο Πούτιν. Για να δούμε μέχρι τότε μπορεί να έχουμε και χρόνια ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή