Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΕΑΣ!


ΕΥΡΩΠΗ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΤΟΝΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΥ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...




Βραζιλιάνικη εταιρεία θα επενδύσει 41 εκατομμύρια δολάρια σε εργοστάσιο στην Ισπανία. Η εταιρεία παράλληλα θα δημιουργήσει ερευνητικό ινστιτούτο καλλιέργειας κρέατος στη Βραζιλία...

Μια βραζιλιάνικη εταιρεία θέλει να κατασκευάσει στην Ισπανία το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής εργαστηριακού κρέατος στον κόσμο το 2024. Έως και 4.000 τόνοι αυτού του τεχνητού κρέατος πρόκειται να παράγονται εκεί ετησίως για την αγορά της ΕΕ. Όλα στο πνεύμα της πολιτικής κάστας, η οποία εξαρτάται από το WEF.

Η κορυφαία παγκόσμια παραγωγός βοείου κρέατος JBS SA κατασκευάζει το μεγαλύτερο εργοστάσιο στον κόσμο για κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο στην Ισπανία.

Η εγκατάσταση θα παράγει περίπου 1.000 μετρικούς τόνους καλλιεργούμενου κρέατος ετησίως, με δυνατότητα επέκτασης της παραγωγής σε 4.000 τόνους, δήλωσε η JBS σε δήλωση που εστάλη μέσω email. 

Το εργοστάσιο, που θα κατασκευαστεί ανατολικά του Μπιλμπάο στο Σαν Σεμπαστιάν, θα ανήκει στην εταιρεία καλλιέργειας κρέατος BioTech Foods , η οποία ανήκει κατά 51% στον βραζιλιάνικο κολοσσό του κρέατος.

«Το νέο εργοστάσιο BioTech τοποθετεί την JBS σε μια μοναδική θέση για να ηγηθεί του τμήματος και να οδηγήσει αυτό το κύμα καινοτομίας», δήλωσε ο επικεφαλής των επιχειρήσεων προστιθέμενης αξίας της JBS USA, Eduardo Noronha.

Η JBS απέκτησε μερίδιο 51% στην ισπανική BioTech το 2021 σε μια συμφωνία 100 εκατομμυρίων δολαρίων, με 41 εκατομμύρια δολάρια να κατευθύνονται στην κατασκευή του εργοστασίου, το οποίο θα βρίσκεται στο Σαν Σεμπαστιάν.

«Με τις προκλήσεις που επιβάλλονται στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού, η καλλιεργούμενη πρωτεΐνη προσφέρει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσει την ασφάλεια των τροφίμων και την παγκόσμια παραγωγή πρωτεΐνης», δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της BioTech Foods, Iñigo Charola.

Η JBS είπε ότι η BioTech σχεδιάζει να αυξήσει σταδιακά την παραγωγική της ικανότητα για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών και βλέπει την Αυστραλία, τη Βραζιλία, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ιαπωνία, τη Σιγκαπούρη και τις Ηνωμένες Πολιτείες ως βασικές αγορές.

Η BioTech παράγει το καλλιεργημένο κρέας της από ένα δείγμα κυττάρων που συλλέγεται από ζώα και αναπτύσσεται σε ιστό, παρόμοιο με αυτόν που παράγεται στο σώμα του ζώου.

Η βραζιλιάνικη εταιρεία επεξεργασίας κοτόπουλου και χοιρινού κρέατος BRF SA μπήκε επίσης στον τομέα των καλλιεργούμενων κρέατος με επένδυση 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων στην ισραηλινή νεοφυή εταιρεία Aleph Farms το 2021.

Κανείς δεν ξέρει πραγματικά πώς θα επηρεάσει την ανθρώπινη υγεία η κατανάλωση «κρέατος» που παρασκευάζεται σε εργαστήριο. 

Λόγω της χρήσης των λεγόμενων « αθάνατων κυττάρων » για την παραγωγή εργαστηριακού κρέατος, υπάρχουν επίσης μαζικές ανησυχίες για καρκινογένεση που μπορεί να προκαλείται από τέτοια προϊόντα. 

Εκτός αυτού, η έρευνα έχει δείξει ότι η παραγωγή τέτοιου τεχνητού «κρέατος» παράγει πολύ περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα από το φυσικό βόειο κρέας ούτως ή άλλως. 

Αλλά αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελαν να απαγορεύσουν οι κλιματικοί nutcases επειδή λέγεται ότι είναι τόσο επιβλαβές για το κλίμα.

Ωστόσο, ένα τεράστιο εργοστάσιο παραγωγής τέτοιου κρέατος εργαστηρίου πρόκειται να κατασκευαστεί στην ισπανική πόλη του Σαν Σεμπαστιάν από τη βραζιλιάνικη JBS SA μαζί με την BioTech Foods . 

Αυτό θα παράγει αρχικά όπως αναφέρθηκε παραπάνω περισσότερους από 1.000 τόνους ετησίως και αργότερα θαμπορεί να προμηθεύει έως και 4.000 τόνους ετησίως στην αγορά, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters το οποίο κάνει αναφορά σε συγκεκρυμένη έκθεση

Αν και αυτό δεν είναι αρκετό για να καλύψει τη ζήτηση (η Γερμανία μόνο παράγει 1.000.000 τόνους βοείου κρέατος ετησίως, που αντιστοιχεί σε περίπου 12 κιλά ανά κάτοικο), τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών του WEF δεν αφήνουν περιθώρια για φυσικό βόειο κρέας. 

Από αυτή την άποψη, αυτό θα πρέπει να είναι μόνο το προοίμιο για τη δημιουργία περισσότερων τέτοιων εργοστασίων τεχνητού – εργαστηριακού κρέατος.

Μέχρι στιγμής, η κοινωνική αποδοχή αυτού του κρέατος, το οποίο θα μπορούσε επίσης να περιγραφεί ως πρωτεΐνες από ζωικά καρκινικά κύτταρα, ήταν σαφώς περιορισμένη

Ωστόσο, οι παγκοσμιοποιητές θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να κάνουν το συμβατικό, φυσικό κρέας τόσο ακριβό για τις μάζες που δεν θα μπορούν πλέον να το αντέξουν οικονομικά. 

Γιατί οι άνθρωποι πρέπει (φυσικά «για το κλίμα») να γίνουν ευγενικά χορτοφάγοι ή βίγκαν ή να τρέφονται με έντομα και κρέας εργαστηρίου. Είναι όμως αυτός ο κόσμος που πραγματικά θέλουν οι άνθρωποι...;





8 σχόλια:

  1. Καλά τα εμβόλια του Covid 19, αλλά δε "στέλνουν" τόσους ανθρώπους, όσους ο turbo καρκίνος που θα παθαίνουν όσοι καταναλώνουν τέτοιο κρέας. Ο Γ'ΠΠ είπαμε είναι υβριδικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα καθάρματα θέλουν να ξεκάνουν δισεκατομμύρια ανθρώπους και βάζουν στο κάδρο της δημοσιότητας επί εβδομάδες πρόσωπα "πιασάρικα" για να ελκύουν την προσοχή του κοσμάκη και να υποκρίνονται ότι υπάρχει δικαιοσύνη.

      Διαγραφή
    2. Εννοώ πρόσωπα που έχουν κάνει ένα έγκλημα

      Διαγραφή
  2. Περίπου δέκα μέρες πριν την τραγωδία του Τσερνομπίλ, εμφανίστηκε στον ύπνο μιας ευσεβούς Ρωσίδας ο πνευματικός της πατέρας και της είπε:

    – Μαρία, σε λίγο όλα ότι έχετε θα είναι δηλητηριασμένα. Εσύ όλα θα τα σταυρώνεις ως εξής:
    «Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν». Θα κάμεις το σημείο του Σταυρού. Μετά θα πεις:
    «Κύριε, Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ευλόγησον». Πάλι θα κάμεις το σημείο του Σταυρού.
    Και πάλι θα πεις:
    «Μητέρα του Θεού, ευλόγησον, πάντες οι ’γιοι ευλογείτε». Πάλι το σημείο του Σταυρού. Μετά:
    «Δι’ ευχών του πνευματικού μας πατρός Σάββα, Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ του Θεού, ευλόγησον» και θα κάνεις πάλι το σημείο του Σταυρού.

    Όλα αυτά τα διηγήθηκα στη δίδυμη αδελφή μου, η οποία εργάζεται σε κουζίνα. Όταν επαληθεύτηκε η προφητεία του π. Σάββα, τους έφεραν στην κουζίνα κρέας. Όταν το έλεγξαν, αποδείχθηκε τελείως ακατάλληλο για τροφή. Τότε εκείνη θυμήθηκε αυτά πού της είχα διηγηθεί για την εμφάνιση του Γέροντος. Πήρε λοιπόν εκείνο το κρέας, πήγε στο σπίτι της και έκαμε ότι είχε πει ό Γέροντας.
    Έπειτα το έφερε πίσω στην κουζίνα και, χωρίς να πει τίποτε, τα έδωσε για έλεγχο. Το έλεγξαν και τη ρώτησαν:
    – Από που το πήρες τέτοιο καλό κρέας;
    Τώρα εμείς ζούμε στο Οβρούτς – είναι κοντά στο Τσέρνομπιλ – χρησιμοποιούμε τη συμβουλή του πατρός Σάββα Και όχι μόνο εγώ κι η αδελφή μου, αλλά και όλες οι πνευματικές μας αδελφές, με το έλεος του Θεού, είμαστε ζωντανές και υγιείς.

    Το παραπάνω είναι απόσπασμα από το βιβλίο: «Στάρετς Σάββας ο παρηγορητής», εκδόσεις Άθως, Αθήνα 2009. Μετάφραση από τη Ρωσική: Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Φωτόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα συναξάρια είναι γεμάτα από τέτοια θαυμαστά γεγονότα. Χιλιάδες χρόνια τώρα προσπαθούν να ξεκάνουν τους Ορθόδοξους και μόνους Χριστιανούς, αλλά πάντα με τη βοήθεια της Τριαδικής Αρχής δίδονται οι κατάλληλες λύσεις, με τον πρέποντα τρόπο και στον κατάλληλο χρόνο.

      «Οὗτοι ἐν ἅρμασι καὶ οὗτοι ἐν ἵπποις, ἡμεῖς δὲ ἐν ὀνόματι Κυρίου Θεοῦ ἡμῶν μεγαλυνθησόμεθα»

      Διαγραφή
    2. Χωρις ΙΧΝΟΣ ειρωνιας και αμφισβητισης μπορει να ισχυσει κατι τετοιο οταν μιλαμε για ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; Εννοω πως τα ούρα ΔΕΝ μπορουν να γινουν Αγιασμος, οπως ειχε πει καποιος Γεροντας...

      Διαγραφή
  3. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΕΑΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ
    ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙΛΟΙΠΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ .
    ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ.
    ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ, ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΕ.
    ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΤΖΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΧΑΛΑΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΝΕΛΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΓΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή