Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

"ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ" ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ...

ΟΛΕΘΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΑΤΟΪΚΗ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ KRAMATORSK! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΝΕΚΡΟΙ…

3 ΒΙΝΤΕΟ


Ολέθριο χτύπημα των Ρώσων στο ξενοδοχείο ΝΑΤΟική – αμερικάνικη βάση στο Kramatorsk! Πάνω από 100 νεκροί…

Η έκθεση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας επιβεβαιώνει ότι ο στόχος του χτυπήματος στο Kramatorsk ήταν μια συνάντηση της 56ης Ταξιαρχίας και άλλων ανώτερων διοικήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και του ΝΑΤΟ».

“Υπάρχουν στρατιώτες κάτω από τα ερείπια τριγύρω.”

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο – σχολιαστές γράφουν ότι δημοσιεύτηκε από Βρετανό μισθοφόρο με το διακριτικό κλήσης Peter, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι το χτύπημα στο Kramatorsk έπληξε τη βάση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και ξένους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ στον ξενώνα.


Ξένοι εκπαιδευτές του ΝΑΤΟ και στρατιωτικό προσωπικό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν.
Ένας άλλος ξένος μισθοφόρος του ΝΑΤΟ εντοπίστηκε επίσης στα ερείπια του Kramatorsk – ο Αμερικανός Nick Duckworth (στη φωτογραφία με μούσι).


Mια άλλη εκδοχή για τη χθεσινή επίθεση στο Kramatorsk. Το κτίριο του ξενοδοχείου στο Kramatorsk, όπου σταθμεύουν ξένοι μισθοφόροι και εθελοντές, δέχτηκε ρωσικούς βομβαρδισμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι απώλειες ανήλθαν σε περισσότερα από 100 άτομα.

Το ξενοδοχείο στέγαζε μεγάλο αριθμό βετεράνων των ΗΠΑ, ειδικών δυνάμεων και στρατιωτικού προσωπικού από διάφορες χώρες του ΝΑΤΟ, οι οποίοι, υπό την κάλυψη εθελοντών, παρείχαν διοικητική και λογισμική υποστήριξη στις ουκρανικές δυνάμεις στην περιοχή. Εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.



Το βράδυ, παρόμοια επίθεση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Zaporozhye. Δεν είναι γνωστό εάν δέχθηκε επίθεση σε αποθήκη πυρομαχικών ή στρατιωτικό φορτίο.






1 σχόλιο: