Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΤΟ 2015

Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΛΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!

ΒΙΝΤΕΟ



Ο γέροντας Μόδεστος ο Αγιορείτης μεταφέρει τον διάλογο που είχε με τον άγιο γέροντα ερημίτη Γρηγόριο τον έγκλειστο.

Πολλά πνευματικά θέματα αλλά και πολλά επερχόμενα στην Οικουμένη περιγράφονται με λεπτομέρειες.

Αν δεν ήταν η Ρωσία, θα μας κάνανε μεγάλο κακό οι εχθροί του Χριστού.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος με τον οποίο έρχεται η Δόξα της Ελλάδος μας…

Οι δύο Αυτοκρατορίες της Ελλάδος… και η Τρίτη που έρχεται με  τον Ιωάννη (Βατάτζη) ο οποίος θα διοικήσει την Οικουμένη!

Πρώτα θα πιστέψουν οι Γερμανοί και τελευταίοι οι Εβραίοι.

Ο Ρώσος Αυτοκράτορας που δεν θα πιστέψει και ο καταποντισμός του στόλου του.

Το τέλος της Αμερικής.

Θαυμαστό είναι και το γεγονός ότι ο γέροντας όπως λέει ο ίδιος είναι γεννηθείς το 1930 δηλαδή ήταν 85 ετών (το 2015) ενώ φαινόταν 60!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ  ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ! 








8 σχόλια:

  1. Ρωμανέ σου φαίνεται τα γεγονότα να έχουν πάει πίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΑΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ -ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 25/6 -ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΟΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑΨΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ(ΠΡΙΝ Η ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ -Η ΟΧΙ,ΕΙΔΗ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ- ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑΣ ΖΩΝΗΣ ΑΠΟ 6 ΣΤΑ 12 Ν.ΜΙΛΙΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ -ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ-ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑΣ ΖΩΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ)ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ(ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ;)ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΓΕΡ.ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠ.ΟΤΙ "ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ (ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 2006)ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΙΔΗ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, η γερόντισσα είπε ότι θα ξαναγίνουν κυβέρνηση, άρα αυτό λέει πολλά. Όλα είναι προσυμφωνημένα, αν πούλησαν την Μακεδονία με ξένες εντολές νομίζεις ότι θα δειλιάζουν στο Αιγαίο αν δώσουν εντολή τα έξω αφεντικά; Όλοι οι πολιτικοί είναι δεμένοι, θυμήσου εποχές κορωνοϊού, ποιος μίλησε; Ότι γίνει θα είναι αυτό που θα έχουν οργανώσει οι μεγάλοι, απλώς κάποια στιγμή θα εκυροχιασθούνντα πράγματα τώρα πως και πότε ουδείς οίδε.

      Διαγραφή
  3. Όπως οι Εβραίοι έγιναν απόστολοι μέσα απο την καταστροφή της χώρας τους που ήταν σύμφωνη με το λαϊκό τους θέλημα, έτσι και οι λίγοι εκλεκτοί Έλληνες απόστολοι της ορθοδοξιας θα είναι αυτοί που θα απομείνουν από την ελληνική εθνική κρατική καταστροφή.
    Μην ονειρεύεστε λαγούς με πετραχιλια, η παράδοση της Ελλάδας στον εχθρό και η καταστροφή της είναι κάτι που θα γίνει, αυτό 8α είναι το καμίνη που θα χωρίσει το χρυσό από το μπακίρη, μάλλον που θα εξουδετέρωσε το μπακίρη ώστε να μην νοθεύει το χρυσό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέχρι να γνωρίσεις τελείως τον εαυτό σου, μέχρι να διαποτιστεί η ψυχή σου με τη χάρη του Θεού, μέχρι να φωτισθεί ο νους σου, μέχρι να καθαρθείς από τα πάθη, μέχρι να συμφιλιωθείς με τον Θεό, μέχρι να ενωθείς οριστικά μαζί Του, μέχρι τότε είναι αδύνατο να ζεις χωρίς τη θλίψη, χωρίς τον φόβο και χωρίς την οδύνη. Όταν όμως ενωθείς με τον Θεό, ο φόβος και η οδύνη θα μεταβληθούν σε χαρά και ευφροσύνη από του νυν και έως του αιώνος. Αμήν.



    Από το βιβλίο: Αγίου Δημητρίου του Ροστώφ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ. Ιερά Μονή Παρακλήτου, Ωρωπός Αττικής 2013, σελ. 18.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Μέχρι να γνωρίσεις τελείως τον εαυτό σου" ... Καλά τα λες, μέχρι να καταλάβεις ότι είσαι ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ και στη γη είσαι πρόσφυγας και εκτίεις την ποινή της εξορίας σου, μαζί με τους υπόλοιπους συνανθρώπους σου. Γι' αυτό και στην Κυριακή Προσευχή επικαλείσαι τον Πατέρα σου ("Πάτερ ημών, ο εν τοις Ουρανοίς"). Αν περνάει κανείς καλά στην εξορία του, αυτό δεν είναι καλό σημάδι.

      Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να κυνηγάμε τη δυστυχία. Απλά, όταν επιτρέπει μια θλίψη ο "Πάτερ ημών, ο εν τοις Ουρανοίς" να μη χτυπιέσαι, να μη διαμαρτύρεσαι, αλλά να είσαι βέβαιος ότι υπομένοντας τη θλίψη αγόγγυστα, κάνεις ένα βήμα για τον ... επαναπατρισμό σου στην Άνω Ιερουσαλήμ. Εύχομαι!!!

      Διαγραφή
  5. Ο γουρλοματης θα ξαναβγεί κ οι Έλληνες θα πάνε από το καλό στο χειρότερο γιατί δεν υπάρχει μετάνοια να μας σώσει ο Θεός. Είναι απλά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο τη μερια μου, αφηνω αυτο εδω καλου-κακου και το συζηταμε μετα εαν θα παμε ''κουβά'' ακομα μια φορα ή οχι:
    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJACL-qPdYkN1su7_aMsXfjaDk6mlIABSNfcUSmrwE4PdWanLOQlaOmTnQSVBdyRN19EbiwNmqzcYtQ7shgd-o8xkCgKzW2ztTV9JDvuW1HHd8wVMNtg0v5OapozVgBnnvpTNHSC2bJ3OBm0IC4VFEVPnbEUsP97BmPQ9j-7SgToI3xxFNREmV_ltL9yF-/w440-h464/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%20%CE%B1%CF%80%CF%8C%202023-06-21%2020-12-00.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή