Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

ΉΤΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΕ/ΜΚΟ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ/ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ! OΙ ΜΚΟ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ;

Η ΙΤΑΛΟ-ΜΑΡΟΚΙΝΗ "ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ" ΝAWAL SOUFI, ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΗΣ «ΣΥΡΙΑΚΗΣ» ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, (ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.) 
ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;


Oι ΜΚΟ οι ευρωεπιδοτούμενες πνίγουν τα καράβια; Η εμφανιζόμενη ως ακτιβίστρια Νawal Soufi που ασχολείται με προσφυγικό εξειδικευμένη στο συριακό για λογαριασμό συριακής αντιπολίτευσης είναι μια προβεβλημένη γλάστρα της ψευδεπίγραφης ”συριακής” αντιπολίτευσης κατ΄ουσίαν τουρκικών συμφερόντων που συμπολέμησε και συστρατεύθηκε στο πλευρό του τούρκικου στρατού κατοχής στην εισβολή του στη Β Συρία αλλά δεσμεύθηκε και στο πλευρό τζιχαντιστικών οργανώσεων όπως η Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα.

Η Νawal Soufi μαροκινής καταγωγής μεγάλωσε στη Σικελία, βραβευμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον ακτιβισμό της στο προσφυγικό είχε το προνόμιο της επικοινωνίας με το αλιευτικό του θανάτου περισσότερο κι από τις αρχές. Τους καθοδηγούσε, τους διαχειριζόταν ώσπου πνίγηκαν.. 

Εκπέμπει από Ιταλία και διαθέτει ιταλική υπηκοότητα. Είναι η γυναίκα που είχε επαφή με τους πρόσφυγες που βυθίστηκαν …και που αυτή πρώτη ειδοποίησε τις αρχές. Καλό άλλοθι. Είχε και αυτή εμπλακεί σε αυτό το ανθρωπιστικό έγκλημα; 

Το τόξο είναι ΕΕ/ΜΚΟ Τουρκία-συριακή αντιπολίτευση.. Παλιά έλεγαν οι εφοπλιστές πνίγουν τα καράβια τώρα οι ΜΚΟ οι ευρωεπιδοτούμενες πνίγουν τα καράβια; Bραβευμένη και το 2017 στο Ντουμπάι όταν ο αραβικός κόσμος ήταν εναντίον του Άσαντ. αναφέρεται ως ”άγγελος των προσφύγων”

”Η Μαροκινο-Ιταλίδα ακτιβίστρια Nawal Soufi τιμήθηκε με το βραβείο «Arab Hope Makers» στο Ντουμπάι για τον ρόλο της στη βοήθεια των προσφύγων.

Κέρδισε το βραβείο μαζί με 1 εκατομμύριο AED..

Με το παρατσούκλι «Άγγελος των Προσφύγων», η 30χρονη Μαροκινή βοήθησε να σώσει τις ζωές 200.000 προσφύγων, κυρίως Σύριων που διέφυγαν από τον πόλεμο, αναζητώντας να φτάσουν στην Ευρώπη ξεκινώντας ένα επικίνδυνο ταξίδι στη Μεσόγειο.( σσ επίσημα η κυρίως διακινήτρια της συριακής αντιπολίτευσης)

Η «Lady SOS», όπως την αποκαλούν ορισμένοι πρόσφυγες, εργάζεται ενεργά για να διασφαλίσει ότι οι πρόσφυγες φτάνουν με ασφάλεια στις ιταλικές ακτές. Δέχεται συχνά τηλεφωνήματα από πρόσφυγες που ζητούν βοήθεια.

Οι μετανάστες, κυρίως όσοι διέφυγαν από τον συριακό εμφύλιο, επικοινωνούν τηλεφωνικά μαζί της ζητώντας τη βοήθεια των λιμενικών.” Είναι η επίσημη διακινήτρια της συριακής αντιπολίτευσης από το 2015.





Η ψευδεπίγραφη σημαία που κρατάει ευθύνεται για 1.000.000 νεκρούς στο συριακό πόλεμο..Eυθύνεται και για θάνατο πολλών στη Μεσόγειο; Ποιός είναι ο ρόλος της συριακής αντιπολίτευσης στο μεταναστευτικό; 

H συριακή αντιπολίτευση για λογαριασμό Τουρκίας-Δύσης αποσταθεροποίησε μια μεγάλη χώρα όπως η Συρία επιχειρεί για λογαριασμό των ξένων κηδεμόνων της και την αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα;..

Ποιός ο ρόλος της Νawal Soufi στις MΚΟ. 3 μέρες διαχειριζόταν την τύχη αυτών των ανθρώπων…μέσω fb..






Ήταν δουλειά ΕΕ/ΜΚΟ-Τουρκίας/συριακής αντιπολίτευσης!. Παίξανε πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες του ανθρώπινου φορτίου; Πάντως η Ελλάδα στοχοποιήθηκε από αυτή την κίνηση κι η ευθύνη της είναι ότι δεν το αντιλήφθηκε εγκαίρως ώστε να το αποσοβήσει..

Η Ιταλομαροκινή που καθησύχαζε τους μελλοθάνατους από τη Catana καθησύχαζε τις επαφές της δηλ. τους μελλοθάνατους αφού η ίδια έπαιζε για Ιταλία ήταν δυνατόν ποτέ να τους αφήσει να φθάσουν Ιταλία;;

Aυτή ήταν ο σύνδεσμός τους εξ αρχής που λόγω ιδιότητας της ήταν το άτομο με τη φερεγγυότητα και εχέγγυα ότι όλα καλά ελάτε…ήταν μέρος της διακίνησης;



Υψηλές επαφές

Τώρα τι δουλειά είχαν ο Σύριοι στη Λιβύη.. σίγουρα δεν ήταν από τις καραβιές της συριακής αντιπολίτευσης που είχαν πάει στη Λιβύη μέσω Τουρκίας για να υποστηρίξουν φιλοτουρκικό θύλακα εκεί.;

Υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα σχετικά.. πάντως οι πιο πολλοί ήταν από Ντάραα και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον προέρχεται από sites της συριακής αντιπολίτευσης…ενδεικτικό. Και η Λιβύη Τουρκία δείχνει.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου