Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

ΕΛΗΞΕ ΣΕ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ!!!

 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΟΥΚΑΤΣΕΝΚΟ-ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ!ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΛΟΥΚΑΤΣΕΝΚΟ! ΟΙ WAGNER ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ ΤΟΥΣ
Ο PRIGOZHIN ΕΚΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ! 

4 ΒΙΝΤΕΟ




Σύμφωνα με τον Λευκορώσο πρόεδρο, ο ισχυρός άνδρας του Βάγκνερ συμφώνησε να σταματήσει τις «κινήσεις» των στρατευμάτων του, καθώς και μέτρα «για αποκλιμάκωση της έντασης».

O Prigozhin σε ηχητικό μήνυμα διέταξε τους μαχητές του: Για να αποφευχθεί η αιματοχυσία, επιστρέφουμε τα κομβόι μας στις βάσεις.

Ο Λευκορώσος πρόεδρος λέει ότι διαπραγματεύτηκε αυτό το Σάββατο με τον αρχηγό του Βάγκνερ για να σταματήσουν οι μετακινήσεις των στρατευμάτων της παραστρατιωτικής ομάδας στη Ρωσία και να αποφευχθεί οποιαδήποτε περαιτέρω κλιμάκωση.

«Ο Εβγκένι Πριγκόζιν αποδέχτηκε την πρόταση του Προέδρου της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο να σταματήσει τις κινήσεις των ενόπλων της εταιρίας Βάγκνερ και μέτρα για αποκλιμάκωση των εντάσεων», ανέφερε το ανεπίσημο κανάλι Telegram της Λευκορωσικής προεδρίας, Πουλ Περβόγκο.

Αποφυγή ενός λουτρού αίματος

Σύμφωνα με αυτή την πηγή, η διαμεσολάβηση έγινε σε συμφωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και διήρκεσε όλη την ημέρα.

«Αυτό που βρίσκεται τώρα στο τραπέζι είναι απολύτως (…) αποδεκτό για την επίλυση της κατάστασης, με εγγυήσεις ασφαλείας για τους μαχητές του Βάγκνερ», πρόσθεσε ο Πουλ Περβόγκο.

Μια ανακοίνωση που επιβεβαιώθηκε από τον Evguén Prigojine, ο οποίος δήλωσε ότι οι άνδρες του «επιστρέφουν» στα στρατόπεδά τους για να αποφύγουν ένα λουτρό αίματος.BFΜΤV

O Prigozhin σε ηχητικό μήνυμα διέταξε τους μαχητές του: Για να αποφευχθεί η αιματοχυσία, επιστρέφουμε τα κομβόι μας στις βάσεις.


Σύμφωνα με πληροφορίες που μένουν προς επαλήθευση, αλλά που ο Iouri Podoliaka έχει ήδη κρίνει σκόπιμο να δημοσιεύσει, έχει ήδη βρεθεί συμβιβασμός για τον τερματισμό της εσωτερικής σύγκρουσης που έχει αναστατώσει από χθες τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης:

-Η Wagner παύει αυτές τις δραστηριότητες στη Ρωσία και επικεντρώνεται στις δραστηριότητές της στο εξωτερικό (ιδίως στην Αφρική)

–Παραιτούνται οι ηγέτες του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Στη διαμεσολάβηση φέρεται να ηγήθηκε ο Λουκασένκο.

Το κομβόι του Βάγκνερ στη Μόσχα έχει ήδη κάνει αναστροφή (αυτό το τελευταίο σημείο έχει ήδη επιβεβαιωθεί). 

Επίσης υπάρχουν βίντεο και αναρτήσεις που λένε πως οι Wagner ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το Rostov. Aναχωρούν ο κόσμος ξεσπά σε χειροκροτήματα για τη συμφωνία...


«Ο Πριγκόζιν είπε ότι ενώ οι άνδρες του απείχαν μόλις 200 χιλιόμετρα από τη Μόσχα, αποφάσισε να τους γυρίσει πίσω για να αποφύγει «να χυθεί ρωσικό αίμα». Δεν είπε αν η Μόσχα έχει ανταποκριθεί στο αίτημά του να απομακρύνει τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου».

Ο Πούτιν ευχαρίστησε τον Λουκασένκο
«Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Ρωσίας λεπτομερώς για τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων με την ηγεσία της PMC Wagner.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας υποστήριξε και ευχαρίστησε τον Λευκορώσο συνάδελφό του για το έργο που επιτελέστηκε», ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Το Μινσκ ανακοίνωσε ότι ο Πριγκόζιν αποδέχτηκε την πρόταση του Λουκασένκα να σταματήσει την κίνηση του PMC “Wagner”

Η υπηρεσία Τύπου του Λευκορώσου προέδρου είπε ότι έχει αναπτυχθεί μια κερδοφόρα και αποδεκτή επιλογή για την επίλυση της κατάστασης με εγγυήσεις ασφαλείας για μαχητές PMC αναφέρει το TASS. 

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο είχε συνομιλίες με τον επικεφαλής της Wagner PMC Yevgeny Prigozhin για την ανάπτυξη συμφωνιών με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Αυτό ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του αρχηγού της δημοκρατίας.

“Σήμερα το πρωί, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ενημέρωσε τον Λευκορώσο ομόλογό του για την κατάσταση στη νότια Ρωσία με την ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία Wagner. Οι αρχηγοί κρατών συμφώνησαν σε κοινές ενέργειες. 

Ως συνέχεια των συμφωνιών, ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αφού διευκρίνισε επιπλέον την κατάσταση μέσω των δικών του καναλιών, σε συμφωνία με τον Πρόεδρο της Ρωσίας πραγματοποίησε συνομιλίες με τον επικεφαλής του Wagner PMC Yevgeny Prigozhin.

Η υπηρεσία Τύπου πρόσθεσε ότι το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων ήταν μια συμφωνία «για το απαράδεκτο να εξαπολυθεί μια αιματοχυσία στο έδαφος της Ρωσίας».

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Λουκασένκο και Πριγκόζιν ξεκίνησαν αφού ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ενημέρωσε τον Λευκορώσο ομόλογό του για την κατάσταση στη νότια Ρωσία και διήρκεσαν όλη την ημέρα.

«Ο Γιεβγκένι Πριγκόζιν αποδέχτηκε την πρόταση του προέδρου της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο να σταματήσει τη μετακίνηση των ενόπλων της εταιρείας Wagner στη Ρωσία και να λάβει περαιτέρω μέτρα για την αποκλιμάκωση της έντασης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Αυτή τη στιγμή, μια απολύτως κερδοφόρα και αποδεκτή επιλογή για την επίλυση της κατάστασης βρίσκεται στο τραπέζι, με εγγυήσεις ασφαλείας για μαχητές Wagner PMC», ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Λουκασένκο.


Το στάδιο του Ροστόφ προβάλει το μήνυμα: «Είμαστε όλοι ένας λαός και παλεύουμε ενάντια σε έναν εξωτερικό εχθρό. Πιστεύουμε στον ρωσικό λαό και στον Πρόεδρό μας. »
Ο Πριγκόζιν ανακοίνωσε την απόσυρση στα στρατόπεδα – για να αποφευχθεί η αιματοχυσία όπως είπε. ποιός ξέρει τι μήνυμα του πέρασε ο Λουκατσένκο από Πούτιν..

Βέβαια ο Πούτιν είναι ο πιο μυστικός από όλους .. αυτός άλλωστε ήταν και είναι ο ρόλος του αθέατος ακόμη και όταν είναι στο προσκήνιο.. Ποτέ δεν θα μάθουμε όλη την αλήθεια αυτού του ”πραξικοπήματος” οπερέτα.

Το ποντίκι επιστρέφει στον υπόνομο……..στο τουνελάκι στο Μπαχμούτ εκεί όπου ήταν κι αν...





ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Ο PRIGOZHIN ΕΚΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΛΗΓΕΙ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ! GOOD BYE  PRIGOZHIN!



Η ποινική υπόθεση για ένοπλη εξέγερση κατά του Πριγκόζιν θα περατωθεί δήλωσε ο Πεσκόφ εκπροσωπώντας το Κρεμλίνο.

Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, επετεύχθη συμφωνία ότι οι μαχητές Wagner PMC θα πήγαιναν σε στρατόπεδα πεδίου και ο ίδιος ο Prigozhin θα έφευγε για τη Λευκορωσία.

Τον εκτοπίζουν στη Λευκορωσία και πάει για φιλοξενία στον σκληροτράχηλο Λουκασένκο το διαμεσολαβητή…Δεν τον διώκουν πλέον αλλά τον διώξανε και βέβαια τίθεται υπό επιτήρηση Λουκατσένκο που εμφανίζεται ως εγγυητής..

Ο Evgeny Prigozhin έφυγε από το αρχηγείο της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας στο Rostov-on-Don μαζί με τους μαχητές του PMC “Wagner”..

Μέρος των μαχητών Wagner PMC, που αρχικά αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην “εκστρατεία” του Prigozhin, θα υπογράψουν συμβάσεις με το Υπουργείο Άμυνας τόνισε ο Peskov.

Οι μαχητές των Βάγκνερ που συμμετείχαν δεν θα διωχθούν

Καμία αλλαγή στην ηγεσία στον ρωσικό στρατό, είπε ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου.

Το Κρεμλίνο δείχνει ότι δεν εκβιάζεται.

Aπογοητεύθηκαν ο Πούτιν δεν είναι Γιαννούκοβιτς τελικά φεύγει και σηκωτός ο Πριγκόζιν..

Good Bye Prigozhin!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου