Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΜΙΚΡΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ




Γράφει ο Γιώργος Βολουδάκης



Επανέρχομαι για ένα εν συντομία σημείωμα για τις αυριανές εκλογές διότι κρίνω ότι πρέπει να επαναλάβω ένα σημείο από εκείνα τα οποία επεσήμανα στο προηγούμενο προεκλογικό μου άρθρο.

Είχα γράψει συμπερασματικά:

Σε κάθε περίπτωση ή απέχουμε ώστε να μειωθεί το κύρος της εκλογής των Γερμανικών κομμάτων, ή ψηφίζουμε μαζικά τα μικρά πατριωτικά κόμματα ώστε να μειώσουμε το ποσοστό των μεγάλων και πάντως «ίνα μη ψηφίσωμεν ως πρόβατα τον επιούσιον ημών λύκον»

Αυτό θέλω να τονίσω και με αυτό το σημείωμα, ελπίζοντας να εξομαλύνω το χάσμα μεταξύ Ελλήνων που δημιουργεί η κάλπη και οι κάλπικες θεωρήσεις.

Θα χρησιμοποιήσω την φράση του ακριβού, αιώνιου φίλου μου που την επί γης παρουσία του έχασα (όπως και όλη η Ελλάδα) πρό ολίγων ημερών, του Γιάννη Μαρκόπουλου: «Είμαστε έντεκα εκατομμύρια Έλληνες και είμαστε όλοι επιφανείς, γι αυτό πρέπει να αγαπηθούμε ξανά για να μεγαλουργήσουμε ενωμένοι...»

Θα ήταν ευτύχημα εάν γινόταν πραγματικότητα τα λόγια του μεγάλου μας Έλληνα συνθέτη χωρίς να αλληλοσπαράζονται οι μικρότητες των "αντιπάλων".

Θέλω να πω μόνο δύο λόγια για την «ΝΙΚΗ»

Ο φίλος Δημήτρης Νατσιός λοιδορούμενος κράτησε γνήσια Ορθόδοξη στάση και δεν χτύπησε τους επικριτές του θεωρώντας ότι, όπως είχα πει και τότε, πολλοί από αυτούς είναι ευσεβείς και πατριώτες και κινούνται από τον ίδιο πόθο για το καλό της Ορθοδοξίας και της Ελλάδας. 

Δεν είναι κανένας σε θέση να αμφισβητήσει την φιλοπατρία του επίσης φίλου μου Κωνσταντίνου Βαθιώτη ή την ευσέβεια του λίαν σεβαστού μου πατρός Στυλιανού Καρπαθίου και πιστεύω, όπως και εκείνοι κατά την άποψή μου θα ελπίζουν, ότι ο Δημήτρης Νατσιός θα διαψεύσει τις επιφυλάξεις τους και θα αποδείξει ότι δεν τον εμπιστεύτηκαν άδικα τόσες χιλιάδες Έλληνες. 

Εύχομαι σε όλα τα πατριωτικά και θεοσεβή μικρά κόμματα να μπουν στη Βουλή για να αποτρέψουν την απόλυτη καταστροφή της αλλαγής του Συντάγματος και της απάλειψης της αρχικής επικλήσεώς του «Εις το Όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος».

Εύχομαι όλα όσα έρχονται, αγαθά ή δεινά, να ανοίξουν τον δρόμο για την ουσιαστική Ελευθερία της πατρίδας μας, την επιστροφή των Ελλήνων στην Αγκαλιά του Χριστού και την απόλαυση της Θεϊκής λιακάδας που προ είπε ό μεγάλος μας σύγχρονος Άγιος Παΐσιος!


Έλληνες αγαπήστε τον Χριστό, την Ελλάδα και τους συν-Έλληνες και μηδέν προτιμήσετε αντί αυτής της Αγάπης 

Γ. Ε. Βολουδάκης




4 σχόλια:

  1. Και οι ΔΥΟ (2) επόμενοι Όσιοι της Εκκλησίας, είπαν όταν ζούσαν, ότι θα υπάρξει ΔΙΩΓΜΟΣ εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ελλάδα:

    1) Όσιος Αρχιμανδρίτης Ευμένιος Λαμπάκης, στα Ρούστικα της Κρήτης, (+2005). Τον γνώρισα προσωπικά όταν ζούσε.
    2) Όσιος Αγιορείτης και αόρατος ασκητής, Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης, (+2015).
    Στη ζωή του αναφέρεται ΕΠΙΠΛΕΟΝ μεταξύ άλλων, ότι του παρουσιάστηκε σε όραμα ο Άγιος Νέος Ιερομάρτυρας Ραφαήλ της Λέσβου, και του είπε ότι θα γίνουν και σφαγές κάποιων συνειδητών Χριστιανών στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως βλέπω αν έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στη Ρωσία, αντί να μιλάμε για το αποτέλεσμα των εκλογών να μιλάμε για τον αντικαταστάτη του Πούτιν. Αν και πιστεύω θα αργήσει λίγο ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΛΙΓΟ...ΠΟΛΥ!!!
      ΔΕΣ ΕΔΩ https://dimpenews.com/2023/06/24/%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%85%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%b3%ce%ba%ce%bf%ce%b6%ce%af%ce%bd/
      ΚΑΙ ΕΔΩ
      https://dimpenews.com/2023/06/24/%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82/

      Διαγραφή

      Διαγραφή
    2. Ίσως κάποιος από τους στρατιώτες του γκάγκστερ Πριγκοζίν, του επιτέθηκε με μαχαίρι.
      Πολύ πιθανώς, μετά από αυτό το επεισόδιο, ο Πριγκοζίν άλλαξε οριστικά την απόφαση του.

      Διαγραφή