Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ...

 ΠΟΥΤΙΝ: «ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΡΙΧΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΙ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ SARMAT». 


SARMAT: ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΣΟ Η ΓΑΛΛΙΑ. ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ 15 ΚΕΦΑΛΕΣ, ΩΣ 750 ΚΙΛΟΤΟΝΟΥΣ ΟΤΑΝ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΗΤΑΝ 15 ΚΙΛΟΤΟΝΩΝ. ΕΜΒΕΛΕΙΑ 18.000 KM.

Πούτιν: έτοιμοι να ριχθούν στη μάχη διηπειρωτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι Sarmat. Εξαφανίζει μια χώρα όσο η Γαλλία. Μεταφέρει 15 κεφαλές, ως 750 κιλοτόνους όταν η βόμβα στη Χιροσίμα ήταν 15 κιλοτόνων. Εμβέλεια 18.000 km.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος Sarmat (ICBM) θα είναι έτοιμος για ανάπτυξη σύντομα.

Τα ICBM Sarmat ζυγίζουν 100 τόνους (για σύγκριση, το αμερικανικής κατασκευής LGM-30 Minuteman ζυγίζει 35 τόνους) με εμβέλεια 18.000 km (11.184 μίλια).

«Τα πρώτα βομβαρδιστικά του συγκροτήματος Sarmat με νέο βαρύ πύραυλο θα αναλάβουν υπηρεσία μάχης», είπε ο Πούτιν.

Αυτό του επιτρέπει να μεταφέρει περίπου 15 κεφαλές, έως 750 κιλοτόνους. (Η βόμβα που έριξαν οι Ηνωμένες Πολιτείες στη Χιροσίμα ήταν 15 κιλοτόνων). Αυτό θα ήταν αρκετό για να εξαφανίσει μια χώρα στο μέγεθος της Γαλλίας. 

Μπορεί επίσης να φέρει υπερηχητικούς πυραύλους, καθιστώντας τα περισσότερα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας αναποτελεσματικά στην αναχαίτισή τους.

Το Sarmat είναι ένα σύστημα βαλλιστικών πυραύλων βαρέως ωφέλιμου φορτίου που αναπτύχθηκε στη Ρωσία. Το σύστημα, γνωστό και ως SS-28 Sarmat ή Satan 2, είναι ο διάδοχος του προηγούμενου ρωσικού συστήματος βαλλιστικών πυραύλων Voevoda/Voyevoda.

Το Sarmat έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να μεταφέρει πολλαπλές κεφαλές με μεγάλο ωφέλιμο φορτίο και έχει υψηλή καταστροφική ικανότητα. 

Ο πύραυλος είναι εξοπλισμένος με σύστημα καθοδήγησης ακριβείας που του επιτρέπει να χτυπά συγκεκριμένους στόχους με υψηλή ακρίβεια και μεγάλο βεληνεκές. 

Η εμβέλεια του Sarmat εκτιμάται ότι είναι χιλιάδες χιλιόμετρα, δίνοντάς του τη δυνατότητα να στοχεύει μακρινούς στόχους οπουδήποτε στη Γη.



Ο Sarmat αποτελεί μέρος του συνολικού εκσυγχρονισμού των πυραυλικών δυνάμεων της Ρωσίας και αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης προσπάθειας για την ενίσχυση των στρατιωτικών δυνατοτήτων της Ρωσίας. Ο Sarmat ανακοινώθηκε επίσημα το 2018 και αρκετές επιτυχείς δοκιμές του πυραύλου πραγματοποιήθηκαν τα επόμενα χρόνια.

Ο Sarmat στοχεύει στην ενίσχυση των δυνατοτήτων πυρηνικής αποτροπής της Ρωσίας και θεωρείται μέρος της στρατηγικής δύναμης της Ρωσίας. Ο Sarmat είναι ένας από τους πιο προηγμένους και ισχυρούς βαλλιστικούς πυραύλους στον κόσμο σήμερα.





 


2 σχόλια:

  1. Ο ΣΑΡΜΑΤ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ,
    ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ,ΜΠΕΡΜΠΟΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.
    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΡΕΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως θα καθαρίσει η γη (από την διεθνώς νομιμοποιημένη διαστροφή), χωρίς τους SARMAT και τους κάθε είδους SARMAT;

    ΑπάντησηΔιαγραφή